- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.541
Evet hakkını yemek istemem yanlış bişeyde söylemek istemiyorum Erbil beyi insan ve doktor olarak çok seviyorum onda tedavi olan arkadaşlar var yani benim yorumdan etkilenip soğusunlar da istemem, ben çalıştığı lab.ın çok iyi olmadığını düşünüyorum sadece. Bir süre ara vereceğim üst üste yapma imkanım yok şimdi takviye arı sütü bal ve qenzim aldım onları kullanıyorum. Ben sonuçta 1 defa normal hamile kaldım yine olabilir diye umudum var şuan :) Allah herkesin yardımcısı olsun. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Aslında bırakmamanız konusunda telkinde bulunmuş burada hakkını yemiyelim ama bazı doktorlar 43 yaşında, 46 yaşında bebekler doğdu diye kendi sayfalarında haberler yapıyor demek olunca oluyor. Maddi olanaklarınız yettiği kadar bırakmayın. Donasyonu kabullenmek kolay değil bunu zaten düşünmeyin bu aşamada hala blast olan yumurtalarınız var. Yediklerine dikkat edip, vitamin alıp devam etmenizi öneririm. Buradan soğuduysanız laboratuvar iyi olan başka yerler var. Havuz yöntemi bizlere daha iyi neticeler verebilir Bebeğimhadi buna güzel bir örnek. Doktorların açıklayamadığı bir sürü mucize oluyor. Allah yazdıysa olur. Dua edin, kendinize bakın ve moralli olun. İnanın olacaktır.
Günaydın Feryam Donasyonu kabul etmek neden zor sence , ben doğuruyosam benimdir o benim hiç aklıma gelmiyor başkasının dna sı diye , garanti olmaması ve bana göre çok pahalı olması nedeni ile ben o kısmı elemiştim aslında. Param olsa bir gün beklemem donasyon yaparımAslında bırakmamanız konusunda telkinde bulunmuş burada hakkını yemiyelim ama bazı doktorlar 43 yaşında, 46 yaşında bebekler doğdu diye kendi sayfalarında haberler yapıyor demek olunca oluyor. Maddi olanaklarınız yettiği kadar bırakmayın. Donasyonu kabullenmek kolay değil bunu zaten düşünmeyin bu aşamada hala blast olan yumurtalarınız var. Yediklerine dikkat edip, vitamin alıp devam etmenizi öneririm. Buradan soğuduysanız laboratuvar iyi olan başka yerler var. Havuz yöntemi bizlere daha iyi neticeler verebilir Bebeğimhadi buna güzel bir örnek. Doktorların açıklayamadığı bir sürü mucize oluyor. Allah yazdıysa olur. Dua edin, kendinize bakın ve moralli olun. İnanın olacaktır.
Herkese uygun değil diye söyledim benim için bir problem yok bu konuda evlatlık edinmekten daha mantıklı gerçi bunu yazdım diye beni eleştirenler olacaktır.Günaydın Feryam Donasyonu kabul etmek neden zor sence , ben doğuruyosam benimdir o benim hiç aklıma gelmiyor başkasının dna sı diye , garanti olmaması ve bana göre çok pahalı olması nedeni ile ben o kısmı elemiştim aslında. Param olsa bir gün beklemem donasyon yaparımgarantisi de yok bide o var aslında donasyona 50-60 bin harcayana kadar kendi yumurtamla en azından 2 -3 kez deneyebilirim mantığıyla gidiyorum.
Dna hasarı cıkınca ona göre yön verirsin biliosun bende aynı şeyleri yaşadım, benım konuştuğum hoca ilkinde olabilir dıor düşük hikayesi ama sole birsey var bizde dna hasar yaptrmadk kimsede söylemedi aslında en başında yapılması gerekirdi neyse, mesela yüzde 40 dahiolsa oran saglikli mi saglıksız mi hangi sperme denk geldiğini yumurtanın hangisini dollendiğini bilemeyiz, ya deneyip yanılma yada pgt ngs gibi teknikler uygulanır demişti hocam. Benım kenarda donmusum var su an kaliteleri 2tane 4aa var ama ayrı ayri dondurulmus 5."gun embriyo 4aave 1erken blastakis buda sanırım boşa gitmesin dıe eklenmiş ıkı kere deneme şansı olsun dıe ayrı ayrı dondurulmus. 4aa ve 1 Eb (cift olarak)Sizde sorun erkek kaynakli mi siz kaynakli mi? Esimde sperm sayısında azlik var. Ileri hız yuzde 5. Artik bebeklerin gelisimi de durduğu için sperm dna hasar testi yaptirdik. Karyotip analizi de yapılacak bizlere. Allahim insallah sorun çıkmaz.
Valla artik ne yapacağımızı şaşırmış durumdayım. Allah insallah saglikli bir evlat nasip eder bize.
Canim takip ediyorum ama yazamamistim. Sonuçta senin blast olan embriyolarin var. Genetikten olumsuz gelme sebebinin asıl araştırılması gerekmiyor mu? Bu konuda Erbil bey ne dedi? Aslında dediği doğru bizlerin zaman kaybetmemesi lazım da işte maddi kısmını hiç düşünmüyorlar malesefBirkaç arkadaş özel mesajlada sormuş buradan cevap vereyim yanlış bi yorumda yapmak istemiyorum olanı anlatıyorum. Erbil bey adet olunca tekrar gel dedi geçen hafta sonu ctesi gittik muayene etti 1 tane yumurta 1 kist var dedi sonra konuşma bölümüne geçince yani dedi ben senin yerine olsam devam ederdim işte embriyonun blast seviyesine gelmesi iyi bişi vs.bizde maddi imkansızlıktan dolayı devam edemeyeceğimizi söyleyince en fazla 2 sene daha tüp bebek deneyebilirsin zaman kaybetmeniz aleyhinize gibi bir cümle kurdu sonra da zaten daha olmazsa evlatlık ya da donasyon öneriyorum dedibeynim durdu sanki ne soracağımı da bilemedim çıktık.
Ne güzel bir mucize yaşadın inşallah bizlerde yaşarız o mucizeyi :) şu aşamada ben donasyona fikrine sıcak bakmıyorum evlatlık fikrini daha önce eşimle paylaşmıştım kesinlikle istemem deyip kapatmıştı konuyuBana da donasyon denmiş biri olarak doktorun ilgincliginden o da, yumurta dondurma ve ilk tedavi ve donasyon dedi bismillahbenim kadar donasyondan korkan yoktur sayfasına bile girmiyordum başıma gelmesin diye.gel zaman git zaman o sayfayı da baya takip.ediyorum.o forumda kızların hepsi birbirinden kültürlü zeki ve vicdanlılar.tedavileri hep olumsuz ve tabiki bu tarafa yöneliyorlar ve yumurta cidden toz zerresi kadar anne olmak isteyene en güzel yol.
ben gidemezdim.son paramızı harcamıstık.esim sürekli tedav iye kızıyor.doktor paramızı yesin oh ne ala diye
Evlatlıkda harika bir duygu bence
Genetikten kötü sonuç gelme sebebi yaştan kaynaklı olduğunu söyledi :/ Yani sağlıklıyı bulana kadar devam etmemiz yönünde konuştu zaman geçirmememiz gerektiğini ama bizim şuan için devam etme durumumuz yok.Canim takip ediyorum ama yazamamistim. Sonuçta senin blast olan embriyolarin var. Genetikten olumsuz gelme sebebinin asıl araştırılması gerekmiyor mu? Bu konuda Erbil bey ne dedi? Aslında dediği doğru bizlerin zaman kaybetmemesi lazım da işte maddi kısmını hiç düşünmüyorlar malesef
Biliyorum canım konuşmuştuk. Sen sonuçta kendiliğinden hamile de kaldın o yüzden bence yine olabilirGenetikten kötü sonuç gelme sebebi yaştan kaynaklı olduğunu söyledi :/ Yani sağlıklıyı bulana kadar devam etmemiz yönünde konuştu zaman geçirmememiz gerektiğini ama bizim şuan için devam etme durumumuz yok.
Bugun biz doktora gittik. Bizim sonuclar temiz çıksa da kurtajla alınan bebekte kromozomlar normal gelse de bundan sonra pgt isteyecekmis.Dna hasarı cıkınca ona göre yön verirsin biliosun bende aynı şeyleri yaşadım, benım konuştuğum hoca ilkinde olabilir dıor düşük hikayesi ama sole birsey var bizde dna hasar yaptrmadk kimsede söylemedi aslında en başında yapılması gerekirdi neyse, mesela yüzde 40 dahiolsa oran saglikli mi saglıksız mi hangi sperme denk geldiğini yumurtanın hangisini dollendiğini bilemeyiz, ya deneyip yanılma yada pgt ngs gibi teknikler uygulanır demişti hocam. Benım kenarda donmusum var su an kaliteleri 2tane 4aa var ama ayrı ayri dondurulmus 5."gun embriyo 4aave 1erken blastakis buda sanırım boşa gitmesin dıe eklenmiş ıkı kere deneme şansı olsun dıe ayrı ayrı dondurulmus. 4aa ve 1 Eb (cift olarak)
Erken blastakis embriyo nedir onuda bilmiyorum bunların kaliteleri nasıl bılgımde yok.
Takviye de bıraktım iki aydır içmiyorum icesimde gelmiyor
hayirlisi olsunEvet negatif oldu Cem Bey’de.. 2 defa denedik orada. Ben hocalara 2’den fazla şans vermıyorum işin aslı.. Erbil bey sizdende pelvik mr istedi mi, adenomiyozis suphesiyle ??
anladım canım yani para lazım olacak her şekilde. Yine beta hcg düşüşü için gittim 400-300-250 seyrinde gidiyor , sabah kendi doktorum görünce izindeydi beni ayrıntılı usg yolladı orda baktılar yine birşey yok, bu zamana kadar sıfırlanması gerekiyordu dedi. Takip edicez.Bugun biz doktora gittik. Bizim sonuclar temiz çıksa da kurtajla alınan bebekte kromozomlar normal gelse de bundan sonra pgt isteyecekmis.
Geçmiş olsun iyi ki buraya yazdinız.ilk şok 2. Şok Allah zaten az yasatsin ve pozitif sonuc gelsin
Bence eksik kalan kk yi biraz kurcalamaniz.
Amh degeriniz biraz yaşınıza göre düşük 40 yasin basinda benim 0.95 di.
Yumurta sayiniz da 5 yeterli doktorlar acil derken tup bebek tedavisi 12 gun.yumurta her ay çikıyor ee kalite olmazsa onumuzdeki ay bir daha mi cagiracak yoo 12.000 alip gule gule
Erken menepozada dikkat bu 1 yilinizi tedaviye ayirsaniz iyi olur.
Benim bebegim 44 yasin basinda dogdu.yine bu sayfada arkadaslarima anlattığim, bahsettigim 7. Tedavisinde hamile kalan arkadasim dun anne oldu.instagramdan gördüm bende. biz sürekli konusuyoruz sadece dogumdan önce konusmadik.olmayacak bir seydi onun 1 degil 2 degil tedavi sayisi.ama 1 embriyosu hep kaliteli deniyordu.son 2 tedavide pozitifi görürken ari sutu kullandi.6 aydir iciyordu.baskada birsey kullanmadi ayrica cok severim onu.2017 de bahceci fulyada tanidigim 4. Hastada 2020 de anne oldu ben dahil 3 u arı sütü sayesinde bebegi oldu hatta birinin tek opuda genetige giden 2 embriyo 2 saglikli (yas41) ikizi oldu. 4. Kisi donasyonla anne
Valla o yüzden size de tavsiyem yumurta kalitesi icin 2 ay ari sutu icin ondan sonra doktora gidin denemesi bedava.nasil kullanilacagi bul kısmına arı sutu yazarsaniz gelir.bulamazsanizözelden de yazarim biraz kurcalayin dedigim gibi.
Bu arkadaşim sen demeseydin olmayacakti senin yerin ayri bende der konusuruz bunu bazen.benim icin ona vesile olmak buyuk mutluluk .
Ins. sizlerde hemen anne olursunuz uzmaz bu iş.bakin 3 yil bekledi arkadasim kismet.18 yillikda evli 40 yasinda mi yumurtasi sağliklı oldu
Biz negatif alanlarin eksigi genclerden farki yumurta enerjisi mitekondri.onu yükseltmek icin bu vitaminler vs vs eksik anlatmis olabilirim sizler eklersiniz okuyan herkese Günaydınnn
Ben biraz once doktordan geldim. Bunu sordum.kurtaj sonrasi 2 haftaya sıfırlanır dedi. Bir daha test yaptırmaya gerek yok dedi. Sen kurtaj sonrasi muayene oldun mu? Parca vs kalmis mi kontrol edildi mi? Allah korusun o nedenle düşmemiş olabilir miKızlar, beta dusnensu
anladım canım yani para lazım olacak her şekilde. Yine beta hcg düşüşü için gittim 400-300-250 seyrinde gidiyor , sabah kendi doktorum görünce izindeydi beni ayrıntılı usg yolladı orda baktılar yine birşey yok, bu zamana kadar sıfırlanması gerekiyordu dedi. Takip edicez.
Benim anlamadığım bir haftada 10 binden 700 e düşüyor sonrasında bir ay boyunca 400 e kadar düşüyor böyle bir şey mümkünmü
Bu ay hayıt suyu ekstratı yada kapsülü varmış ona bakayım dedim ayrıca 3ay olmuş içmeyeli tekrar başlıyorum takviyelere. Yine promotil vomen - balık yağına devam ve bol dua.
Kürtajdan sonra haftada bir olsa dahi değerin düşmesini takip ettirpinkbuyu
Ari sutu aldim ama kullanmayı bilmiyorum. Tablet şeklinde beeo up marka aldim. Sabahlari yemekten sonra bir tablet atıyorum. Dogru mu yapiyorum emin de değilim.kullanimi nasil oluyorGeçmiş olsun iyi ki buraya yazdinız.ilk şok 2. Şok Allah zaten az yasatsin ve pozitif sonuc gelsin
Bence eksik kalan kk yi biraz kurcalamaniz.
Amh degeriniz biraz yaşınıza göre düşük 40 yasin basinda benim 0.95 di.
Yumurta sayiniz da 5 yeterli doktorlar acil derken tup bebek tedavisi 12 gun.yumurta her ay çikıyor ee kalite olmazsa onumuzdeki ay bir daha mi cagiracak yoo 12.000 alip gule gule
Erken menepozada dikkat bu 1 yilinizi tedaviye ayirsaniz iyi olur.
Benim bebegim 44 yasin basinda dogdu.yine bu sayfada arkadaslarima anlattığim, bahsettigim 7. Tedavisinde hamile kalan arkadasim dun anne oldu.instagramdan gördüm bende. biz sürekli konusuyoruz sadece dogumdan önce konusmadik.olmayacak bir seydi onun 1 degil 2 degil tedavi sayisi.ama 1 embriyosu hep kaliteli deniyordu.son 2 tedavide pozitifi görürken ari sutu kullandi.6 aydir iciyordu.baskada birsey kullanmadi ayrica cok severim onu.2017 de bahceci fulyada tanidigim 4. Hastada 2020 de anne oldu ben dahil 3 u arı sütü sayesinde bebegi oldu hatta birinin tek opuda genetige giden 2 embriyo 2 saglikli (yas41) ikizi oldu. 4. Kisi donasyonla anne
Valla o yüzden size de tavsiyem yumurta kalitesi icin 2 ay ari sutu icin ondan sonra doktora gidin denemesi bedava.nasil kullanilacagi bul kısmına arı sutu yazarsaniz gelir.bulamazsanizözelden de yazarim biraz kurcalayin dedigim gibi.
Bu arkadaşim sen demeseydin olmayacakti senin yerin ayri bende der konusuruz bunu bazen.benim icin ona vesile olmak buyuk mutluluk .
Ins. sizlerde hemen anne olursunuz uzmaz bu iş.bakin 3 yil bekledi arkadasim kismet.18 yillikda evli 40 yasinda mi yumurtasi sağliklı oldu
Biz negatif alanlarin eksigi genclerden farki yumurta enerjisi mitekondri.onu yükseltmek icin bu vitaminler vs vs eksik anlatmis olabilirim sizler eklersiniz okuyan herkese Günaydınnn
Ben bal + polen + arı sütü + probolis karışım yaptırmıştım sabahlari aç Karna bir tatli kaşığı yiyordum. Düşünüyorum da keşke devam etseymiism ilk tedavide 3 genetige gidebilecek kadar iyiyken biraktiktan sonraki tedavide sadece 1 genetige gidebilecek kadar iyi cikti. Sizede fikir olsun , şifa olsun inşallahAri sutu aldim ama kullanmayı bilmiyorum. Tablet şeklinde beeo up marka aldim. Sabahlari yemekten sonra bir tablet atıyorum. Dogru mu yapiyorum emin de değilim.kullanimi nasil oluyor
Ben biraz once doktordan geldim. Bunu sordum.kurtaj sonrasi 2 haftaya sıfırlanır dedi. Bir daha test yaptırmaya gerek yok dedi. Sen kurtaj sonrasi muayene oldun mu? Parca vs kalmis mi kontrol edildi mi? Allah korusun o nedenle düşmemiş olabilir mi
güzel mesajın için teşekkürler iyi dileklerine bilmukabele çocuğum için güzel dileklerine ablası aminn Allah hepinizin gönlüne göre versinÇok teşekkürler, arı sütünü araştırıyorum hemen :) İnşallah ben de tez zamanda size "bana siz vesile oldunuz" yazarım :) Buraları biraz daha kurcalayacağım evet, daha öğrenmem gereken çok şey var galiba. 1.'ye ne kadar az şey bilirsem o kadar iyidir diye giriştim ama sonuç hiç de iyi olmadı demek ki biraz araştırıp öğrenmek gerekiyormuş.
Bebeğinizle uzun, sağlıklı, çok mutlu ömürleriniz olsun, tekrar çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?