Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ari sutu aldim ama kullanmayı bilmiyorum. Tablet şeklinde beeo up marka aldim. Sabahlari yemekten sonra bir tablet atıyorum. Dogru mu yapiyorum emin de değilim.kullanimi nasil oluyor
selam benim ki sıvı kıvamda 50 gr mesela yazıyor ya ondan.tableti bilmediğim gibi doğru kullandığını düşünüyorum.
krem şeklinde olan sbahları aç karna nohut tanesi kadar veya sabah akşam nohut tanesi kadar.dil altına konuyor

Ari sutu aldim ama kullanmayı bilmiyorum. Tablet şeklinde beeo up marka aldim. Sabahlari yemekten sonra bir tablet atıyorum. Dogru mu yapiyorum emin de değilim.kullanimi nasil oluyor
Arı sütünün soğuk zincir olanını kullanıyorum boza gibi bir rengi ve biraz zor bir tadı var. Tahta kaşık kullanmanız lazım. Ben aç karnına bir tatlı kaşığı alıyorum. Bir saat kadar bekleyip sonra kahvaltı etmek lazım. Tahta kaşıklar, tatlı kaşığı ve çay kaşığı arası bir boyutta aktarlarda var. Arı sütünü balcıdan alıyorum.

Bende yeni aldım sıvı kıvamda olandan dil altına koyuyorsun birde bal aldım ikisini kullanıyorum sabah aç karına. ekstra birde Qenzim Q10 aldım kullanıyorum.

Allah hepimizin gönlüne göre versin Bence de burası iyi ki var, insanın ailesi, arkadaşları destek olmak istese de konuya yabancı oldukları için bir yere kadar yardımcı olabiliyorlar zaten herkesle de konuşulmuyor. Benim etrafımda bekar arkadaşlarım var, onlara hep yumurtalarınızı dondurun bari diyorum ama dinleyen kim. istenince hemen hamile kalınıyor sanıyorlar, ah bilseler o kadar kolay olmadığını.

Benden de selamlar, kucak dolusu sevgiler :)

Benim arkadaşlarımda aynı millet 45-46sında doğuruyor çatır çatır diyorlar. Hele beni anlayan hiç yok halaaa bana tüp bebeğe ihtiyacın yok senin spontan olur o kadar ilacı neden alıyorsun vucuduna diyenlerde var. Ben piskopatım yaa her muayenemde catala çıkmaya bayılıyorum , ağlaya ağlaya kendime iğne saplamak ise en büyük hobim

Bende bekar olanlara söylüyorum beni görüyorsunuz diyorum. 35 den sonra kalite gidiyormuş diyorum. Keşke bana da anlatan olsaydı.

evet canım aynen mucizeymiş ins. Darısı sana.seni anlıyorum ins. bir mucizede sana gelir
Diger konular cok farklı içinden gelene bu yollar bir vesile
yeter ki biz büyütelim sevgisi geliyor kendisiyle

benim isyerinde yeni odamda 3 kiz 1 erkegiz.erkek olan psikolog "teknoloji cok gelisti 45 46 olur cok kolay " diyor.hee tup bebek merkezleri 30 yasindaki insanlarla dolu sende kendine dikkat et dedim.yedigimiz seyler kısırlıga sebep.oluyor bir kerem dedim.
Bir arkadasim tam dedikleri gibi doğurgan ama istedigi ay dogal hamile kaliyordu yüksek kapasiteli hanımlar o bahsedilenler

Benim iki tüpüm de alındı ona rağmen canım anneciğim hala "benim içime doğuyor senin kendiliğinden olacak" diyor. Ah keşke annecim diyorum ne diyeyim.

Bende yeni aldım sıvı kıvamda olandan dil altına koyuyorsun birde bal aldım ikisini kullanıyorum sabah aç karına. ekstra birde Qenzim Q10 aldım kullanıyorum.
Ben de solgar folat, qenzim q10, selenyum, omnium tablet, b12 vitamin ve arii sutu tablet aldım.
Esime de bugun isirgan otu cayi sipariş verdim. Artik ne varsa aliyorum. Sperm dna hasari ve yumurta kalitesi icin.

sizin durum ve bakis acimis ayniymis
ben de basta oylece gitmistim olaylardan bihaber
burayi bi tik gec gormeseydim iyidi:)
durumunuz bence gayet iyi arkadaslarin soyledigi gibi denilenleri geri birakip pozitif devam derim amh oynayabiliyor degismez densede ayni labta benim 39 40 arasi azdan coga dogru gitmisti dr da sasirmisti
amh i sahsen kenara koydum kalitesine odaklandim burada okuduklarim da cok faydali oldu sagolsunlar
bu yolda kisa surede yol alabilmenizi ve mutlu nihayeti dilerim arisutunu ben egricayirin ham hali ile sabahlari ac karina tuketirim o ay gorunen yum sayisina etkisini dr da teyit etmisti ultrasonda
hakk da hayirlisi insallah

Çok teşekkürler hepimiz için güzel, hayırlı sonuçlar olsun inşallah arısütünü ben de eğriçayırdan aldım umarım şifa olur

iyi ki var gerçekten..

Evet negatif oldu Cem Bey’de.. 2 defa denedik orada. Ben hocalara 2’den fazla şans vermıyorum işin aslı.. Erbil bey sizdende pelvik mr istedi mi, adenomiyozis suphesiyle ??
Merhaba benden istedi ve şüphelendiği şeyde çıktı. Eğer empriyo oluşursa ve transfer aşamasına gelirsek transfer öncesi iğne yapmamız gerekecek dedi .

Aynen bende bekar olan kiz kardeşime diyorum ayni seyleri dondur yumurtalarini diye ama dinleyen kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…