Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bir de ilacsiz tup bebek mi deneseniz acaba. Yumurta sayisi az olanlarda ilac siz deneniyor.
Dedim doktora ilacsiz veya az dozla olmuyor mu diye.. 1 tane toplariz onunda nasil cikacagi belli olmaz dedi.. doktor ne derse onu yapiyoruz iste.. bu 3.merkez.. geriye tek istanbul secenegi kaliyor oraya da git gel benim icin sorun.. yeteri kadar yogunum zaten.. 1 senedir ictigim vitaminler 1 tup parasini geçti.. bari 1 tane embriyo ciksaydi en azindan elde bisey olurdu..
Son 2 yila kadar yine az toplaniyordu ama olgun degil falan hic duymamistik.. yas ilerledikce bide bi sorun mu cikacak basima anlamis degilim.. artik alismis miyim neyim sabah haberi alinca peki dedim kapattim..tepkisiz bi sekilde kahvaltima devam ettim..

Benim de 2. Toplamada 4 tane yumurta oldu. Ilkinde 8 di. O ilaclar yumurta kalitesini bozuyor. Yumurtalar gelişmiyor bence. Istanbul tup bebek merkeziyle görüşün bence. 2. De ben her yerle görüşüp karar vericem. Her testi yaptirip basliycam.

Ilacsiz tup bebek nasil oluyor?
Merionel gonalf falan kullanmayıp normal o ayki yumurtalarinizin kendi kendine büyümesi beklenip toplanıyor. Hic ilaca maruz kalmadığından daha kaliteli yumurtalar elde ediliyor. Ben de denemedim henuz. 2. De istanbul tup bebek merkeziyle de goruscem. Ona gore karar vericem.

Dedim ya istanbul cok zor benim icin.. Zaten git gellerden iyice bunaldim..yoruldum.. bu merkezde 1 tane orta kalite dondurulmus var..Suan icim oyle buruk ki aglayasim var aglayamiyorum.. yeni merkez yeni doktor..artik derdimi kimseye anlatacak halim de kalmadi.. adet olur olmaz gitmem lazim ama bakalim o gücü bulabilecek miyim kendimde.. herkese pes etmeyin diyen birisiyim ama suanki dusuncem son bi toplama daha yaptirip bu mevzuyu kapatmak..

Haklısınız ben de bunaldım. Kurtaj sonrasi zaten depresyona girdim iyice. Yeni yeni atlatiyorum. Bu süreçte 7 kg almıştım. Artik sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum. Kendimi hem fizyolojik hem ruhen toparlamak istiyorum.
Belki de benim kaderim de buymus diyorum bazen.

Çok teşekkür ederim açıklama için.

Dün 3 yumurta toplanmisti.. Bugün aradilar olgun degillermis..tedavi iptal. Bu ikinci iptal oldu.. onumuzdeki ay tekrar toplanacak bakalim nasip.. insan o kadar paralar döküyor sonra elde var sıfır..
canım, tutturana kadar uğraşmaya karar verdiysen moralini bozma. bozulur, bozulmaz mı da, hani ümit varken kendini çok yıpratma..

Son bir soru ilaçsız tup bebeği hangi merkez destekliyor ya da doktor?

Aret Kamar, yani İstanbul tüp bebek merkezi. İleri yaş rezervi az hastalara iğnesiz sadece klomenle tedavi öneriyor. Zaten 2 yumurta toplamak için o kadar iğneye, paraya yazık diyor. Ayrıca da iğnelerim kaliteyi bozduğunu da söylüyor.

Çok teşekkür ederim

Bende 5-6kilo aldım görenler bebekmi var dıolar, sigarada içmezken baya ıctım hiç dikkat etmedim. Kiloları verme hedefindeyim ve forumda okudum hayıt suyu deneyim dıorum artık gelcek ay. Sımdı 14.haftada olacaktım rüya gibi geldi geçti nasip belkide olumsuz çağırmamak lazım ama endişe bende de var.

Sizin dusuk mu oldu. Benim de gelisimleri durdu 7. Haftada kurtaj oldum. 1 hafta oldu kurtaj olalı. Hic cocugum olmayacak gibi hissediyorum.

Aret kamar canim. Orda ilacsiz olup hamile kalanlar var. Ben de orayla görüşmeyi dusunuyorum.
Insallah allah hepimize nasip eder saglikli evlatlar.
Ben de bazen hic cocugum olmayacakmis gibi hissediyorum. Kaderim benim de boyleymis demek ki diyorum.

Benim kurtaj olali 1 hafta oldu. Psikolojik olarak daha kendimi toparlayamadım.

Çok teşekkür ederim kuzum. Bence pes etme. Bu işte pozitif düşünmek çok önemli. Sen elinden geleni yap gerisi Allah'a kalıyor. Dualarım inanın isteyen herkesle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…