Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim beta sıfırladı 35.günde ama hala olamadım. Umarım yapışıklık yoktur. Doktora gittim tarlusal verdi. Olmazsan gel operasyon yapıcaz

Senin de inşallah parca kalmamıştır canım içeride. Tekrar 3 gün sonra beta ver

Arkadaşlar sperm kalitesini arttırmak için ya da sayıyı çoğaltmak için eşlerinize kullandırttığınız neler var? Biz havuz yapıyoruz bu sene ki tedavinin ilkinde eşimin 44 milyon spermi çıktı yumurta döllenmede sıkıntı çıkmadı,2.toplamada sayı 11 milyona düştü ve 6 yumurtadan 2 si zor döllendi,bu arada uyandık ve 3 .toplama öncesi keçiboyteknuzu özü ve proxxed plus kullandı sayı 38 milyona çıktı .Yani demem o ki istediğiniz kadar yumurta çıkarın spermde sıkıntı varsa döllenmiyor. Ve bu problemi bana söyleyen olmadı. Bdn sordum neden 2 toplamada döllenme sayısı bu kadar farklı diye öyle ortaya çıktı.

Herhangi bir takviye yada başka bir şey kullandınızmı
Bir kutu clife kullandım. O bitince 1.5 litre Mecit efendi hayıt suyu kullandım. Onun yanında arı sütü kapsülü kullandım. Zeytin yağında kuru incir yapmıştım onuda düzensiz olmak kaydıyla bir süre kullandım. Hatırladığım kadarıyla böyle çünkü bu gerçekle yüzleşince okuyup duyduğum herşeyi yapmaya çalıştım. Şimdi üçüncü tüp bebek tedavisinde sona geldim. Salı günü opu var çok yumurtam olmadı ama olanlarında kaliteli olmasını diliyorum. Yaşım 40 oldu 1 Ekim'de 41 den gün alıcam inşallah yeni yaşım gönlümdeki muradıma nail olduğum yaş olsun. Ve isteyen çabalayan herkesin Allah gönlüne göre versin.

Benim beta sıfırladı 35.günde ama hala olamadım. Umarım yapışıklık yoktur. Doktora gittim tarlusal verdi. Olmazsan gel operasyon yapıcaz
Tekrar gttm beta düşüste. Ayrıntıli usg de yapıldı hıcbısey yok şimdide başka strese girdik, sana da tekrar geçmiş olsun pazartesi tekrar gidip artık beklıcez.
Kac gün oldu şimdi sende. Bıkac Gune sıfırlar inşallah.

Eğer varsa antioksidan tedavi uygulanıp en aza indirip tekrar tüp bebek denemkten başka çağre yok galiba canım eşimde randevu alıcak . Bizde bundan süpheleniyoruz .

Bir umut işte sevindim napayım
Yükseliyor yükseliyor 42 yaşında arkadaşım clife diye bir urun kullandığını ve amh değerinin 4 kat yükselip fsh değerinin 3/4 lere düştüğünü söylemişti . Instagram hesabından kontrol ettim o kadar çok bu değerin yükseldiğini söyleyen var ki . Sadece bu macun değil yediklerini ictiklerine dikkat ederek yükseldiğini söyleyenler az değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…