- 2 Ağustos 2020
- 587
- 393
- 33
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.581
Koenzim q10 hangi marka kullanıyorsunuzBende yeni aldım sıvı kıvamda olandan dil altına koyuyorsun birde bal aldım ikisini kullanıyorum sabah aç karına. ekstra birde Qenzim Q10 aldım kullanıyorum.
SolgarKoenzim q10 hangi marka kullanıyorsunuz
Benim beta sıfırladı 35.günde ama hala olamadım. Umarım yapışıklık yoktur. Doktora gittim tarlusal verdi. Olmazsan gel operasyon yapıcazBende 40.günüm ıkı gun önce kan verdım 410du tekrarlicaz doktora gidicem bgn, bende regl olmadım hala ve betahcg neden düşmüyor iki gündür karın ağrısı başladı, bulantı sanki kusma geliyor bir kez kurtaj oldum hayırlısıyla bir regl olaydım. Parça yok dedi doktor da bu neyin nesi
Senin de inşallah parca kalmamıştır canım içeride. Tekrar 3 gün sonra beta verBende 40.günüm ıkı gun önce kan verdım 410du tekrarlicaz doktora gidicem bgn, bende regl olmadım hala ve betahcg neden düşmüyor iki gündür karın ağrısı başladı, bulantı sanki kusma geliyor bir kez kurtaj oldum hayırlısıyla bir regl olaydım. Parça yok dedi doktor da bu neyin nesi
Amh değerinin yanlış çıkması çok olası başıma geldi ordan biliyorum.Merhaba amh değeri 0.02 çıkıp da sonradan 0.06 çıkan oldu mu
Herhangi bir takviye yada başka bir şey kullandınızmıBenim 0.067 den 3 ay sonra 0.273 e çıktı.
Bir kutu clife kullandım. O bitince 1.5 litre Mecit efendi hayıt suyu kullandım. Onun yanında arı sütü kapsülü kullandım. Zeytin yağında kuru incir yapmıştım onuda düzensiz olmak kaydıyla bir süre kullandım. Hatırladığım kadarıyla böyle çünkü bu gerçekle yüzleşince okuyup duyduğum herşeyi yapmaya çalıştım.Herhangi bir takviye yada başka bir şey kullandınızmı
Tekrar gttm beta düşüste. Ayrıntıli usg de yapıldı hıcbısey yok şimdide başka strese girdik, sana da tekrar geçmiş olsun pazartesi tekrar gidip artık beklıcez.Benim beta sıfırladı 35.günde ama hala olamadım. Umarım yapışıklık yoktur. Doktora gittim tarlusal verdi. Olmazsan gel operasyon yapıcaz
Eğer varsa antioksidan tedavi uygulanıp en aza indirip tekrar tüp bebek denemkten başka çağre yok galiba canım eşimde randevu alıcak . Bizde bundan süpheleniyoruz .Dna hasari varsa spermde ne yapmak lazım. Yani hasqrsiz spermi bulma yolu da yok. embriyolara pgt yapilacak başka bir çözüm yok degil mi?
Asilama bu durumda bir seçenek olur mu peki? Hasarsiz olan spermler kendiliginden yumurtayı dolleyebilir mi? Bununla ilgili bir bilginiz var mi
Yok yanlış olamaz 0.02 olduğu zaman 3 ayrı yerde verdim aradan 2 yıl geçti 0.06 çıktı çok ilginc değil miAmh değerinin yanlış çıkması çok olası başıma geldi ordan biliyorum.
Üç ayrı yerde aynı rakam çıktıysa doğrudur tabi. Amh değeri yükselmez diye biliniyor ama güvendiğim bi doktor bana yükselebileceğini söylemişti. Sizinki yükselmiş ne güzel.Yok yanlış olamaz 0.02 olduğu zaman 3 ayrı yerde verdim aradan 2 yıl geçti 0.06 çıktı çok ilginc değil mi
Bende 1 dusuk bir defa da bebeklerin gelisimi durdu. Zaten az embriyo olusuyorEğer varsa antioksidan tedavi uygulanıp en aza indirip tekrar tüp bebek denemkten başka çağre yok galiba canım eşimde randevu alıcak . Bizde bundan süpheleniyoruz .
Bir umut işte sevindim napayımÜ
Üç ayrı yerde aynı rakam çıktıysa doğrudur tabi. Amh değeri yükselmez diye biliniyor ama güvendiğim bi doktor bana yükselebileceğini söylemişti. Sizinki yükselmiş ne güzel.
Amh inanın hiçte önemli değil. Benim doktorum amh ı sormuyor bile..yumurta var mı yok mu önemli olan o.Bir umut işte sevindim napayım☺
Yükseliyor yükseliyor 42 yaşında arkadaşım clife diye bir urun kullandığını ve amh değerinin 4 kat yükselip fsh değerinin 3/4 lere düştüğünü söylemişti . Instagram hesabından kontrol ettim o kadar çok bu değerin yükseldiğini söyleyen var ki . Sadece bu macun değil yediklerini ictiklerine dikkat ederek yükseldiğini söyleyenler az değilBir umut işte sevindim napayım
Bir de ilacsiz tup bebek mi deneseniz acaba. Yumurta sayisi az olanlarda ilac siz deneniyor.Dün 3 yumurta toplanmisti.. Bugün aradilar olgun degillermis..tedavi iptal. Bu ikinci iptal oldu.. onumuzdeki ay tekrar toplanacak bakalim nasip.. insan o kadar paralar döküyor sonra elde var sıfır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?