Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İn
İNŞALLAH güzel haberler alırsın,

canım, tutturana kadar uğraşmaya karar verdiysen moralini bozma. bozulur, bozulmaz mı da, hani ümit varken kendini çok yıpratma..
Senin toplama ne zaman olacak? Haberdar et bakalim bizleri.. Benim islerim rast gitmedi Allah seninkini rast getirsin insallah..

Bahsedilen Mini lVF (japon yöntemi ) zannedersem ...siz tecrübe ettiniz mi? Veya deneyen var mı bildiğiniz...galiba Aret Kamar dışındaki bildiğimiz diğer merkezler de yapıyor bu işlemi ancak neden bizim gibi 40 yaş ve üstü olanlara bu seçenek sunulmuyor anlamiyorum ? Madem ilaçlı tedavilerden oluşan embriyolarimiz sağlıksız oluyor neden ilaçsız yöntemi tercih etmiyorlar

Ben de denemedim, çevremde tanıdığım deneyen biri de yok, doktorla bi şekilde ortak tanıdıklar çıktı da öyle fikrini aldım, tamam düşük tehlikesi hep bir kenarda duruyor bu şekilde ama biraz da mantıklı geldi söyledikleri. Zaten 2-3 yumurta olacaksa o kadar iğne olmadan ilaçla da büyütülebilir diye düşündüm. Herkeste aynı olmaz ama denenebilir.

Keşke bizde de donasyon serbest olsa , organ bağışı gibi düşünülse
Rinaloy büyük gün sen kadar heyecanlıyım güzel haberler bekliyorum

canım geçmiş olsun biraz zor bir haber moralini tahmin edebiliyorum.bu ay arı sütünü sabah akşam için bence 1 ay boyunca...tedaviye başlarken bırakman iyi olur arı sütünü.
bende erbil beyde ilk 5 gün femara ilaç veriyordu havuz yönteminde.bildiğin hap bu..ilk ay demek daha yüksek iğne vermişti sanırım 2. opu da iğne dozunu azaltacağız daha iyi olacak dedi ve merional vermişti 75 mi 150 mi bilmiyorum.
iğne dozun yüksek mi ? gonalf-f bana daha hiç bir doktor vermedi doktorunla bir görüşürsün iğneleri veya ilaç dozlarını değiştirecek mi bakalım.Allah inş. bebişini verir kimlerin oldu dur bakalım duaya devam

Arisutu siparis verdim yalniz adetime 10 gun var.. 10 gun sonra tedaviye baslayacak.. 10 gunde etki eder mi? Bide tedaviye baslar baslamaz neden birakmak gerekiyor arisutunu onu anlamadim..ignelerle birlikte sabahlari onu da alsam olmaz mi?

150 merional 150 de baska bir marka..toplam doz 300 luk verdi.. yasim nedeniyle daha dusugu olmazmis anlamadim..

150 merional 150 de baska bir marka..toplam doz 300 luk verdi.. yasim nedeniyle daha dusugu olmazmis anlamadim..
Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah'ım inşallah sonraki tedavinde yüzünü güldürsün.Yaşınızı bilmiyorum ama 150+150 çok yüksek dozlar gibi geldi bana :/ benim son tedavimde merional 75 le başladık sonlara doğru biraz arttırdı. Mesela ilk tedavimde gonal F basmıştı bana dr. hatta Erbil bey bana demişti senin bünyene gonalF çok fazla o zaman 47 kiloydum ilk doktor hiç bunu dikkate almamıştı. Her şeyleri ezber bunların.

Desdemona_61 ile benim aynı doktor aynı yöntem açelya30 ben anlamam ama 300 kullanmadı doktor.
neyse hayırlısı olsun biz bilemeyiz
arı sütü daha önce içtin mi yani son 2 3 aydır ? eğer içtiysen yeterli.sırf bu 10 günse de sabah akşam içebilirsin ayrıca
tedavide devam edebilirsin.tedavinin ilk muayenesi tedavinin 5. günü biliyorsun o gün doktora sorarsın yumurta çok büyüdüyse içmeyi bırakırsın.benim tüm tedavi boyunca içtiğim de oldu.
SABAH AKŞAM içtiğimde 12 günde yumurtaların GÜZEL BÜYÜDÜĞÜ de oldu.işte o zaman tedavinin ilk muayenesinde bırakman GEREKİYOR.
inşallah bebeşini getirir.bu ay dr durumunu beğenirse başlar bence.tedavin, önümüzdeki aya kalırsa sabah akşam içmeni tavsiye ederim.yine konuşuruz öyle olursa

Sizin dusuk mu oldu. Benim de gelisimleri durdu 7. Haftada kurtaj oldum. 1 hafta oldu kurtaj olalı. Hic cocugum olmayacak gibi hissediyorum.
Ayni evet 7.haftada yaşadık, seni bıliyorum canım. Beta düşüş takipte şu an onla uğraşıyorum 45.gun halen regl de olmadım

Erbil bey bana 150+75 veriyor şimdi benim de kafam karıştı.

Erbil bey bana 150+75 veriyor şimdi benim de kafam karıştı.
Bana 75 le başladı ilk kontrolden sonra arttırdı 150+75 oldu sonradan :) Yani başlarken 150+150 gibi bir dozla başlamadık demek istedim. Senin kafan karışmasın seninki normal. Herkesin vücut yapısı farklı, daha önce gördüğü tedaviler farklı ona göre belirliyorlar dozu.

Benim ilk tedavimdi ve havuz yapıyoruz hepsinde de 150+75 olarak kullandirdi. Vardır bir bildiği mutlaka.. Benim de hem sayı hem kalite sorunu var biliyorsun.

Senin toplama ne zaman olacak? Haberdar et bakalim bizleri.. Benim islerim rast gitmedi Allah seninkini rast getirsin insallah..
teşekkür ederim Açelyacım, yazdım sanıyorum yazmamışım.. dün toplama oldu, iyiyim. 5 görünüyordu hep 4 tane toplandı: ) şimdilik iyilermiş, güzel güzel gelişsinler diye bekliyorum işte: )
bir tane yavrun olmasa derim ki atla istanbul'a gel ama o zahmete, onca zorluğa katlanmak zorunda değilsin, bu ne güzel bir şey.. kardeş çok güzel bir şey, bazen candan dostlar da kardeşten ileri oluyor.. sen iyi ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…