- 2 Ağustos 2020
- 587
- 393
- 33
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.621
İNŞALLAH güzel haberler alırsın,Bir kutu clife kullandım. O bitince 1.5 litre Mecit efendi hayıt suyu kullandım. Onun yanında arı sütü kapsülü kullandım. Zeytin yağında kuru incir yapmıştım onuda düzensiz olmak kaydıyla bir süre kullandım. Hatırladığım kadarıyla böyle çünkü bu gerçekle yüzleşince okuyup duyduğum herşeyi yapmaya çalıştım. ☺ Şimdi üçüncü tüp bebek tedavisinde sona geldim. Salı günü opu var çok yumurtam olmadı ama olanlarında kaliteli olmasını diliyorum. Yaşım 40 oldu 1 Ekim'de 41 den gün alıcam ☺ inşallah yeni yaşım gönlümdeki muradıma nail olduğum yaş olsun. Ve isteyen çabalayan herkesin Allah gönlüne göre versin.
Senin toplama ne zaman olacak? Haberdar et bakalim bizleri.. Benim islerim rast gitmedi Allah seninkini rast getirsin insallah..canım, tutturana kadar uğraşmaya karar verdiysen moralini bozma. bozulur, bozulmaz mı da, hani ümit varken kendini çok yıpratma..
Bahsedilen Mini lVF (japon yöntemi ) zannedersem ...siz tecrübe ettiniz mi? Veya deneyen var mı bildiğiniz...galiba Aret Kamar dışındaki bildiğimiz diğer merkezler de yapıyor bu işlemi ancak neden bizim gibi 40 yaş ve üstü olanlara bu seçenek sunulmuyor anlamiyorum ? Madem ilaçlı tedavilerden oluşan embriyolarimiz sağlıksız oluyor neden ilaçsız yöntemi tercih etmiyorlarAret Kamar, yani İstanbul tüp bebek merkezi. İleri yaş rezervi az hastalara iğnesiz sadece klomenle tedavi öneriyor. Zaten 2 yumurta toplamak için o kadar iğneye, paraya yazık diyor. Ayrıca da iğnelerim kaliteyi bozduğunu da söylüyor.
Ben de denemedim, çevremde tanıdığım deneyen biri de yok, doktorla bi şekilde ortak tanıdıklar çıktı da öyle fikrini aldım, tamam düşük tehlikesi hep bir kenarda duruyor bu şekilde ama biraz da mantıklı geldi söyledikleri. Zaten 2-3 yumurta olacaksa o kadar iğne olmadan ilaçla da büyütülebilir diye düşündüm. Herkeste aynı olmaz ama denenebilir.Bahsedilen Mini lVF (japon yöntemi ) zannedersem ...siz tecrübe ettiniz mi? Veya deneyen var mı bildiğiniz...galiba Aret Kamar dışındaki bildiğimiz diğer merkezler de yapıyor bu işlemi ancak neden bizim gibi 40 yaş ve üstü olanlara bu seçenek sunulmuyor anlamiyorum ? Madem ilaçlı tedavilerden oluşan embriyolarimiz sağlıksız oluyor neden ilaçsız yöntemi tercih etmiyorlar
Allah razı olsun. Diğer tedevilerimden farklı bir heyacanım var.İn
İNŞALLAH güzel haberler alırsın,
canım geçmiş olsun biraz zor bir haber moralini tahmin edebiliyorum.bu ay arı sütünü sabah akşam için bence 1 ay boyunca...tedaviye başlarken bırakman iyi olur arı sütünü.Dedim ya istanbul cok zor benim icin.. Zaten git gellerden iyice bunaldim..yoruldum.. bu merkezde 1 tane orta kalite dondurulmus var..Suan icim oyle buruk ki aglayasim var aglayamiyorum.. yeni merkez yeni doktor..artik derdimi kimseye anlatacak halim de kalmadi.. adet olur olmaz gitmem lazim ama bakalim o gücü bulabilecek miyim kendimde.. herkese pes etmeyin diyen birisiyim ama suanki dusuncem son bi toplama daha yaptirip bu mevzuyu kapatmak..
Arisutu siparis verdim yalniz adetime 10 gun var.. 10 gun sonra tedaviye baslayacak.. 10 gunde etki eder mi? Bide tedaviye baslar baslamaz neden birakmak gerekiyor arisutunu onu anlamadim..ignelerle birlikte sabahlari onu da alsam olmaz mi?canım geçmiş olsun biraz zor bir haber moralini tahmin edebiliyorum.bu ay arı sütünü sabah akşam için bence 1 ay boyunca...tedaviye başlarken bırakman iyi olur arı sütünü.
bende erbil beyde ilk 5 gün femara ilaç veriyordu havuz yönteminde.bildiğin hap bu..ilk ay demek daha yüksek iğne vermişti sanırım 2. opu da iğne dozunu azaltacağız daha iyi olacak dedi ve merional vermişti 75 mi 150 mi bilmiyorum.
iğne dozun yüksek mi ? gonalf-f bana daha hiç bir doktor vermedi doktorunla bir görüşürsün iğneleri veya ilaç dozlarını değiştirecek mi bakalım.Allah inş. bebişini verir kimlerin oldu dur bakalım duaya devam
150 merional 150 de baska bir marka..toplam doz 300 luk verdi.. yasim nedeniyle daha dusugu olmazmis anlamadim..canım geçmiş olsun biraz zor bir haber moralini tahmin edebiliyorum.bu ay arı sütünü sabah akşam için bence 1 ay boyunca...tedaviye başlarken bırakman iyi olur arı sütünü.
bende erbil beyde ilk 5 gün femara ilaç veriyordu havuz yönteminde.bildiğin hap bu..ilk ay demek daha yüksek iğne vermişti sanırım 2. opu da iğne dozunu azaltacağız daha iyi olacak dedi ve merional vermişti 75 mi 150 mi bilmiyorum.
iğne dozun yüksek mi ? gonalf-f bana daha hiç bir doktor vermedi doktorunla bir görüşürsün iğneleri veya ilaç dozlarını değiştirecek mi bakalım.Allah inş. bebişini verir kimlerin oldu dur bakalım duaya devam
Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah'ım inşallah sonraki tedavinde yüzünü güldürsün.Yaşınızı bilmiyorum ama 150+150 çok yüksek dozlar gibi geldi bana :/ benim son tedavimde merional 75 le başladık sonlara doğru biraz arttırdı. Mesela ilk tedavimde gonal F basmıştı bana dr. hatta Erbil bey bana demişti senin bünyene gonalF çok fazla o zaman 47 kiloydum ilk doktor hiç bunu dikkate almamıştı. Her şeyleri ezber bunların.150 merional 150 de baska bir marka..toplam doz 300 luk verdi.. yasim nedeniyle daha dusugu olmazmis anlamadim..
150 merional 150 de baska bir marka..toplam doz 300 luk verdi.. yasim nedeniyle daha dusugu olmazmis anlamadim..
Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah'ım inşallah sonraki tedavinde yüzünü güldürsün.Yaşınızı bilmiyorum ama 150+150 çok yüksek dozlar gibi geldi bana :/ benim son tedavimde merional 75 le başladık sonlara doğru biraz arttırdı. Mesela ilk tedavimde gonal F basmıştı bana dr. hatta Erbil bey bana demişti senin bünyene gonalF çok fazla o zaman 47 kiloydum ilk doktor hiç bunu dikkate almamıştı. Her şeyleri ezber bunların.
Benimde 45olmus, gene kan takibi yapıyoruz iyice sıfır olmalıymış, eger acil bısey olursa gel dedi hemen. Gayet iyim agrımda yok. Sanırım seninle aynı günlerde olmuşuz45.gün bugun. Napıcam bilmiyorum. Beta düştü benim zaten
Ayni evet 7.haftada yaşadık, seni bıliyorum canım. Beta düşüş takipte şu an onla uğraşıyorum 45.gun halen regl de olmadımSizin dusuk mu oldu. Benim de gelisimleri durdu 7. Haftada kurtaj oldum. 1 hafta oldu kurtaj olalı. Hic cocugum olmayacak gibi hissediyorum.
Erbil bey bana 150+75 veriyorÖncelikle çok geçmiş olsun. Allah'ım inşallah sonraki tedavinde yüzünü güldürsün.Yaşınızı bilmiyorum ama 150+150 çok yüksek dozlar gibi geldi bana :/ benim son tedavimde merional 75 le başladık sonlara doğru biraz arttırdı. Mesela ilk tedavimde gonal F basmıştı bana dr. hatta Erbil bey bana demişti senin bünyene gonalF çok fazla o zaman 47 kiloydum ilk doktor hiç bunu dikkate almamıştı. Her şeyleri ezber bunların.
Bana 75 le başladı ilk kontrolden sonra arttırdı 150+75 oldu sonradan :) Yani başlarken 150+150 gibi bir dozla başlamadık demek istedim. Senin kafan karışmasın seninki normal. Herkesin vücut yapısı farklı, daha önce gördüğü tedaviler farklı ona göre belirliyorlar dozu.Erbil bey bana 150+75 veriyorşimdi benim de kafam karıştı.
Benim ilk tedavimdi ve havuz yapıyoruz hepsinde de 150+75 olarak kullandirdi. Vardır bir bildiği mutlaka.. Benim de hem sayı hem kalite sorunu var biliyorsun.Bana 75 le başladı ilk kontrolden sonra arttırdı 150+75 oldu sonradan :) Yani başlarken 150+150 gibi bir dozla başlamadık demek istedim. Senin kafan karışmasın seninki normal. Herkesin vücut yapısı farklı, daha önce gördüğü tedaviler farklı ona göre belirliyorlar dozu.
Kızlar bu ilaç dozları ne kadar değişkenBenim ilk tedavimdi ve havuz yapıyoruz hepsinde de 150+75 olarak kullandirdi. Vardır bir bildiği mutlaka.. Benim de hem sayı hem kalite sorunu var biliyorsun.
teşekkür ederim Açelyacım, yazdım sanıyorum yazmamışım.. dün toplama oldu, iyiyim. 5 görünüyordu hep 4 tane toplandı: ) şimdilik iyilermiş, güzel güzel gelişsinler diye bekliyorum işte: )Senin toplama ne zaman olacak? Haberdar et bakalim bizleri.. Benim islerim rast gitmedi Allah seninkini rast getirsin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?