- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.641
inan ki ben de şaşırıyorum ama doktorlara ve sürece güvenip teslim olmak durumundayız sanırım.. benim dozum bana yüksek gelmişti, sonra baktılar yumurtalar yavaş gelişiyor daha da arttırdılar tedavinin ortasında.. demek ki bir bildikleri varmış: )Kızlar bu ilaç dozları ne kadar değişkenben 150 merional,300 gonalf ve 1 ml humatrope kullandım tüm tedavim boyunca
Bilemiyorsun işte kalitenin bozulup bozulmadığı mı,benim 6 yumurta toplandı son tedavi 4 ü donduruldu...150 gonal f ile tedavim iptal olmuştu 2 kez..yarın için bol şans,iyi olacakBen de devlette tedavi görüyorm 300 gonal-f ve merional 150 kullandım hemde 20 gün çünkü yumurtalığm 5 gün sonra cevap verdi tedaviye şimdi bu yüksek dozda ilaç yüklemesiyle kaliteli yumurta beklememelimi insandün akşam ovitralle 250 vurdum salı günü toplama var Allah hakkımızda hayırlısını versin
Bakın size verilen dozlarda yüksek dozlar ama yumurtalar anca cevap vermiş işte herkes de farklı etki yapıyor benim ilk tedavimde gonalf 300 ya da 450 varsa oydu sanırım ve merional vermişti yumurtalar hemen büyüdü ve hemen çatlatma iğnesi verdi hatta yarı yoldan aradı beni kan sonucumu beklemeden hastaneden çıkmıştım tekrar döndüm çatlatma iğnesi verdi belki diyorum yumurta bile toplamadı çünkü hiç bişi sorulmuyordu kadına hatta kayınvalidem bile tartışmıştı hiç bişi söylemiyorsunuz diye.Ben de devlette tedavi görüyorm 300 gonal-f ve merional 150 kullandım hemde 20 gün çünkü yumurtalığm 5 gün sonra cevap verdi tedaviye şimdi bu yüksek dozda ilaç yüklemesiyle kaliteli yumurta beklememelimi insandün akşam ovitralle 250 vurdum salı günü toplama var Allah hakkımızda hayırlısını versin
Teşekkür ederim. çok iyi olacakBilemiyorsun işte kalitenin bozulup bozulmadığı mı,benim 6 yumurta toplandı son tedavi 4 ü donduruldu...150 gonal f ile tedavim iptal olmuştu 2 kez..yarın için bol şans,iyi olacak
Aynı hastanede üçüncü tedavim. İlkinde sadece gonal-f 300 kullandım 15 gün sürdü 6 yumurta toplandı fakat boş çıktı iptal edildi. İkinci tedavi de gonal-f 300 ve klomen sabah akşam kullandım tedavi 5gün sürdü ve tek yumurta çok hızlı gelişti. 5.gün 22mm di aldılar ama maalesef boş ve yeniden iptal. Bu defa ümitliyim 3 ay vitamin vs. Kullandım. Nasipte varsa gelecek kuzucuklarBakın size verilen dozlarda yüksek dozlar ama yumurtalar anca cevap vermiş işte herkes de farklı etki yapıyor benim ilk tedavimde gonalf 300 ya da 450 varsa oydu sanırım ve merional vermişti yumurtalar hemen büyüdü ve hemen çatlatma iğnesi verdi hatta yarı yoldan aradı beni kan sonucumu beklemeden hastaneden çıkmıştım tekrar döndüm çatlatma iğnesi verdi belki diyorum yumurta bile toplamadı çünkü hiç bişi sorulmuyordu kadına hatta kayınvalidem bile tartışmıştı hiç bişi söylemiyorsunuz diye.
Genetige mi gönderdin canim. Valla en doğrusu genetige gondrrmek sanirim. Ama bu da embrihoya zarar mi veriyor bilmiyorum ki.herkesin tedavisi ilaç dozajı farklı doktordan doktora da değişiyor. iki farklı merkezde gördüğüm tedavide İlk 225 gonal f kullanmıştım , ikincide menogon 150 + gonalf 225 kullandım. ilaç dozunun yükselmesi ile maalesef kalite düştü. Dua edin lütfen genetikten sağlıklı raporu gelsin yoksa 3. için kendimi hiç hazır hissetmiyorum sanırım ara vericem
Genetige gönderebilmek için tüp bebek tedavisi görüyorum, hamile kalabiliyorum ama hep düşükle sonuçlanıyor . Doğru bir karar verdiğimde aslında 3 kaliteli görünen embriyonun sağlıklı olmadığı raporu geldiğinde anlaşılmıştı. İşin ehli biopsi alıyorsa neden zarar versin ki ? Genetikten sağlıklı gelen embriyolarin sağlıklı doğum oranı çok daha yüksek ayrica. O konuda ben kalbimi bozuyorum. Rabbim hepimizi işin ehli vicdanlı insanlarla karşılaştırsınGenetige mi gönderdin canim. Valla en doğrusu genetige gondrrmek sanirim. Ama bu da embrihoya zarar mi veriyor bilmiyorum ki.
Galiba yumurtalıgin verdigi tepkiye göre ayarlıyorlarKızlar bu ilaç dozları ne kadar değişkenben 150 merional,300 gonalf ve 1 ml humatrope kullandım tüm tedavim boyunca
Masallah..hepsi iyi kalitede olsun insallah..teşekkür ederim Açelyacım, yazdım sanıyorum yazmamışım.. dün toplama oldu, iyiyim. 5 görünüyordu hep 4 tane toplandı: ) şimdilik iyilermiş, güzel güzel gelişsinler diye bekliyorum işte: )
bir tane yavrun olmasa derim ki atla istanbul'a gel ama o zahmete, onca zorluğa katlanmak zorunda değilsin, bu ne güzel bir şey.. kardeş çok güzel bir şey, bazen candan dostlar da kardeşten ileri oluyor.. sen iyi ol..
Bende hamile kalabiliyorum ama en son ki kürtajim ocaktaydi kurtajdan bu yana hamile kalamadim yaşım 42 oldu rahim filmi mi cektirsem bilemiyorum tedaviyide eşim istemiyo garantisi yok diye ne yapacağım bilmiyorumGenetige gönderebilmek için tüp bebek tedavisi görüyorum, hamile kalabiliyorum ama hep düşükle sonuçlanıyor . Doğru bir karar verdiğimde aslında 3 kaliteli görünen embriyonun sağlıklı olmadığı raporu geldiğinde anlaşılmıştı. İşin ehli biopsi alıyorsa neden zarar versin ki ? Genetikten sağlıklı gelen embriyolarin sağlıklı doğum oranı çok daha yüksek ayrica. O konuda ben kalbimi bozuyorum. Rabbim hepimizi işin ehli vicdanlı insanlarla karşılaştırsın
İyide hiçbir şeyin garantisi yokki , stres yapıyor olabilir misin belki bundan dolayı hormon değerlerin gebeliğe engel oluyordur ?? Sahsen ben denemedim en son dusugumden sonra hamile kalırım yok beta yukseldimi yok kalp atışı var mı kürtajı vs pek mutlu değilim. Tabi siz benjm gibi yapmayın maddi manevi gücünüzun yettiği kadar devam edin. Bizlerin sınavı da bu demekki olur olur Allah'ın izni ileBende hamile kalabiliyorum ama en son ki kürtajim ocaktaydi kurtajdan bu yana hamile kalamadim yaşım 42 oldu rahim filmi mi cektirsem bilemiyorum tedaviyide eşim istemiyo garantisi yok diye ne yapacağım bilmiyorum
canım benim de bundan sonra genetiğe gönderilecek. ama az emriyom oluşuyor. inşallah sonunda birer bebişimiz olur.Genetige gönderebilmek için tüp bebek tedavisi görüyorum, hamile kalabiliyorum ama hep düşükle sonuçlanıyor . Doğru bir karar verdiğimde aslında 3 kaliteli görünen embriyonun sağlıklı olmadığı raporu geldiğinde anlaşılmıştı. İşin ehli biopsi alıyorsa neden zarar versin ki ? Genetikten sağlıklı gelen embriyolarin sağlıklı doğum oranı çok daha yüksek ayrica. O konuda ben kalbimi bozuyorum. Rabbim hepimizi işin ehli vicdanlı insanlarla karşılaştırsın
Sadece transfer ucretini iade ediyorlar diye biliyorum.. Benim iptal tedavimde transfer ücretini geri istemistim onu da hesapladigimdan az vermislerdi..Tüp bebek tedavisinde sağlıklı embriyo cikmazsa yani transfere kadar gidilemezse ne kadar ucret odeniyo ücrette iade oluyormu
Transfer ücreti alınmıyor o durumda,iade oluyor evet parayı önden ödemişseniz.Tüp bebek tedavisinde sağlıklı embriyo cikmazsa yani transfere kadar gidilemezse ne kadar ucret odeniyo ücrette iade oluyormu
Allah muhafaza transfer işlemi olmaz ise tedavi için ödediğimiz miktarın%20si iade ediliyormuş.Tüp bebek tedavisinde sağlıklı embriyo cikmazsa yani transfere kadar gidilemezse ne
Bana verdikleri ödeme bilgisi dökümünde 1400 tl yazıyordu o rakam iade edildi ben istedim :))Tüp bebek tedavisinde sağlıklı embriyo cikmazsa yani transfere kadar gidilemezse ne kadar ucret odeniyo ücrette iade oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?