Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Eğer denildiği gibi ilaç yumurta kalitesini düşürüyorsa neden bu kadar doktor ilaçla yumurta toplamaya gidiyor? Aret kamar in bildiği diğer bu işin bilimiyle uğraşan doktorların bilmediği nedir acaba? Aret Kamar bu bilgiye nereden sahip oluyor. Eğer doğruysa Aret Kamar dünya capinda çığır açan bir doktor olurdu diye düşünüyorum. Aret Kamar in çalıştığı kliniğin bir kalitesine bakın, neden öyle bir yerde çalışıyor bu kadar başarılı ise? Kliniğinin genetik laboratuvar dahi yok, kendisi de genetik testlerim yüzde 50 embritoya zarar verdiğini iddia ediyor.

Ben de bu sorularinizin cevabını merak ediyorum...Aret Kamar 'da Semra Kahraman daa Bahçeci ve onun öğrencileri Erbil Yağmur ve diğerleri açıkçası biri diğerinden farklı değil söz konusu biz 40 yaş ve üstü isek fark yaratan ezber bozan ve bir servet dökmeden saglikla bir evlat sahibi olmamızı saglayan bir merkez doktor tedavi yok maalesef ...benim naçizane tecrübelerimden ogrendigim nereye gittigin çok da fark etmiyor ya çok şanslı olacaksin ya da hesabında yüklü bir miktar paran olacak...

Bende uzun zamandır uğraşıyorum. Farklı merkezler farklı doktorlar gördüm.40 yaş üstü için özel bir tedavi yöntemi yok. Gittiğim her merkez neredeyse birbirinin aynı tedavi yöntemleri uyguladı. Geçen şubat ayında doğal yolla gebe kalmıştım. Ama üç aylıkken kaybettim. Şimdi yine başladı iğneler, tedaviler, umutlar,hayal kırıklıkları...
Hepimiz uğraşıyoruz yoruluyoruz ve maddi manevi tüketiyoruz ama yavrularımızı kucağımıza alınca bunların hepsini unutacağız. Umudumuzu yitirmeyelim ve birbirimize destek olalım. Sevgiler

İnşallah arkadaş doğal yolla hamile kaldığında bitkilerden destek falan almadın mı

slm ben de bi zamanlar bu sayfalardaydım çok hikayen hikayeme çok benzediği için kayıtsız kalamadım canım. benimde doğal yolla olan bir kızım vardı bana kalsa tek çocuk yeterliydi ama gel gör ki o tek çocuk büyüdükçe kardeşim neden yok sorularıyla muhatap olmak yürek burkuyodu gerçekten. sonrasında denedik defalarca olmadı. ee tabi yaş faktörü girdi araya neyse tüp bebek denedik hamd olsun Rabbime çıkan 3 yumurtamdan biri kızıma yoldaş oldu kardeş oldu. Demem oki sakın pes etme morelini yüksek tut inşallah Allah kuzucuğuna bir kaderş nasip eder. ve inşallah buradaki bütün emek veren anneliği sonuna kadar hak eden arladaşlarada sabırlarının mücadelelerinin mükafatını verir Rabbim.

Amin insallah.. siz ilk denemede kavusanlardan olmussunuz şükür.. kardes icin deneme sayim biraz fazla benim.. az daha gayret etsem 10 u bulacak yani o derece Zaman geçtikçe yumurta sayisi ve kalitesi azaliyor.. onceden cikanlar dolleniyordu simdi bide olgun cikmadi..dollenmedi vs dertleri cıktı başıma.. Harcadigim parayla cocugumu daha iyi imkanlarda okutabilirdim mesela bazen bunlar geliyor aklima.. ama iste ilerde sonuna kadar niye savasmadim pismanligi yasamamak icin uğraşıyorum artik..

Amiiinnnnn Darısı başımıza inşallah gerçi ben bir taneye razıyım. Bir evladım olsun buralara uğramam artık direk gaz nasıl çıkartılıyor, bebek maması nasıl hazırlanır evresinde keyif yaparım

Allah o gunleri en kisa zamanda gosterir insallah.. Hatta rabbim cift versin diyelim de kardes derdin olmasin

Olucak ki:) keşke şu genetik testlerle takmama geni de bulunsa, çocuklarımız öyle her şeyi takmayan, rahat insanlar olarak yetişseler:) şu tüp bebek sürecinde takmadığım hiçbir şey kalmadı da:) oysa ki mutluluğun sırrı takmamakmış, dün bir podcastte dinledim mutluluk üzerine çalışan bir psikologdan. Hepimiz için en hayırlısı olsun :)

Evet Çok şükür 3 sene doğal yolla denedik olmadı. tüpte ilk denemede oldu bana doktorumun dediği şey şuydu ama tedavinin yanında senin pozitifliğin ve rahatlığında etken oldu buna emin olabilitsin dedi. Rabbim yar yardımcınız olsun inşallah.

Olur inşallah Rabbim büyük. Bence buralarada uğranmalı arada bizimle aynı sıkıntıda olablara ümit olmak adına . Bi kadın için gerçekten çok özverili bir süreç Rabbim yar yardımcınız olsun kucaklarınız dolsun inşallah.

Amiiinnnn inşallahh Latife bir yana inşallah bizlerde bir gün birilerine faydalı olur yol gösteren oluruz siz neler yaşadınız nasıl atlattınız biraz anlatır mısınız ?

Amiiinnnn inşallahh Latife bir yana inşallah bizlerde bir gün birilerine faydalı olur yol gösteren oluruz siz neler yaşadınız nasıl atlattınız biraz anlatır mısınız ?
Benim sıkıntım yaşa bağlı rezerv azlığıydı fsh 25 amh 0.2 ydi anlıyacağın değerlerim yerlerdeydi. Yaşım 39 un sonlarıydı 40 1 kala ☺ reglimin 2. günü Bahçeci Umutta aldım soluğu hiç. Hemen tedaviye başladık. 3 tane yumurta toplandı 2 si döllendi 2. günü transfer oldu. ama ondan öncesi burda okuduğum her yöntemi denedim. bitkisel kürler incir vs. morelimi yüksek tuttum ve bu süreci sadece eşimle yaşadım. kimselere söylemedim . soru yada yorum duymamak adına . Ya tutarsa hesabı baktım hep bol duayla ve hamd olsun ilk ve son denemizde altın yumurtayı vermişti Rabbim bize şimdi yumurtam 3.5 yaşında çok şükür Darısı başınıza inşallah.

canım aynı durumdayım yasım 39 ve 40 a gırmeye ramak kaldı fsh 25 leri gördü gecen ay 8 olsada amh 0,21 ve tek yumurta gorunuyor bu son aylarda herseye ragmen ...ekstra neler onerırısın kalıte ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…