- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.741
merhabaizmir kemeraltında bir dükkan aslında, gözümüzün önünce hazırlıyorlar, yıllardır oradan alıyoruz, memnunum diye yazdım, hani izmirdeyseniz diye :)
Neyi düşünüyorsak onu çekiyoruz aslında..o yüzden bu konuda kendini zorlamalusın...Instagram'da bazı sayfalar var takip ettiğim açtığımda onlar karşıma geliyor ve düşünmemi etkiliyor...önerebilirim..kendimizi zorlamalıyız bazı yerlerdeCanım ben normal yolla deneyemeden direk tüp bebek yaptım eşimde ilişkiye girememe problemi olduğundan eşim düzeldi ama ben kürtaj olduğumdan yine deneme yapamadım. Biliyorum bizim yaşlarda çok zor ama bir şansımı denemek istedim tekrar tüp bebeğe geçmeden. Çok üzülüyorum gece sürekli uyanıp benim belkide hiç bebeğim olmayacak diye düşünüp uyuyamıyorum. Yumurta oluştumu döllendimi 5.güne gittimi onlarla tekrar uğraşacağım aklıma geldikçe ağlıyorum.
Haklısın korktuğum hep başıma gelmiştir bugüne kadar beynimi boşaltmam lazım terapi falan mı alsam acaba.o sayfala neler bende bakabilirim.Neyi düşünüyorsak onu çekiyoruz aslında..o yüzden bu konuda kendini zorlamalusın...Instagram'da bazı sayfalar var takip ettiğim açtığımda onlar karşıma geliyor ve düşünmemi etkiliyor...önerebilirim..kendimizi zorlamalıyız bazı yerlerde
yasammimariyizHaklısın korktuğum hep başıma gelmiştir bugüne kadar beynimi boşaltmam lazım terapi falan mı alsam acaba.o sayfala neler bende bakabilirim.
Kitap önerisi istersen o konuda da yardımcı olabilirim. Bir de belki bilmediğimiz blokajlarımız var hamileliğe dair...geçmişte farkında olmadan ağzımızdan çıkan bir olumsuz söz belki anneliğe hamileliğe dair. Evrim Balıkçı nın youtube videolarını karıştırılan hamileliğe dair olan videosu ilgimi çekebilir.Haklısın korktuğum hep başıma gelmiştir bugüne kadar beynimi boşaltmam lazım terapi falan mı alsam acaba.o sayfala neler bende bakabilirim.
Terapi vs.almadan önce Ünal Güner,Evrim balıkçı vs. bunların videolarını karıştır biraz. Şu korkularımızı yenmeliyiz ,inanmadan ,o frekansı yükseltmeden olmuyor malesef..bu işin matematiğin yapıyoruz 3-5 yumurtayla pgt ile vs. İle.Ama olay matematik değil inanmak arkadaşım....Haklısın korktuğum hep başıma gelmiştir bugüne kadar beynimi boşaltmam lazım terapi falan mı alsam acaba.o sayfala neler bende bakabilirim.
keşke tedaviden 2 ay önce bitirmiş olsaydınız, tedavi sırasında benim gittiğim doktorlar bu tip şeylere izin vermedi, ilk tüp bebek randevusunda doktor (ahmet zeki ışık) birşeyler kullandın mı diye sormuştu, fazla kullanmışsın bolca miyom oluşmuş demişti hatta. Bana göre 250 gram arı sütü + çam balı + polen karışımı (oranlarını onlar ayarlıyor) bir kür için yeterli (ben 1 kilo kullanmıştım, miyomlar oluşmuş) çünkü hemen başlayacaksınız,merhaba ☺
Ben izmirdeyim ve bu ayki adetimle tüp bebek tedavisi ne basliycAm Allah'ın izniyle.benim amh düşük dediginz dukkani gidip bulurum. yaş 39 .3 yıldır evliyim malesef bebeğim yok
Günaydınkeşke tedaviden 2 ay önce bitirmiş olsaydınız, tedavi sırasında benim gittiğim doktorlar bu tip şeylere izin vermedi, ilk tüp bebek randevusunda doktor (ahmet zeki ışık) birşeyler kullandın mı diye sormuştu, fazla kullanmışsın bolca miyom oluşmuş demişti hatta. Bana göre 250 gram arı sütü + çam balı + polen karışımı (oranlarını onlar ayarlıyor) bir kür için yeterli (ben 1 kilo kullanmıştım, miyomlar oluşmuş) çünkü hemen başlayacaksınız,
sebeyi bulabilirseniz orada çalışan adama da sorun, eczacı diye biliyorum, çok iyi anlıyor adam, oranları o ayarlıyor, inşallah tedaviniz başarılı olur. Yaşınız genç, rahat olun, zamanı gelmemiştir, zamanı gelince olur, karışıma biraz probolis de ekletebilirsiniz, yukarıdaki mesajlarda probolisten sonra hamile kalanları da okudum
Tam olarak karışım nasil oluyor yani kaçar gram hepsinden ve toplamda kac gram yapiyoGünaydınçok teşekkürler 50 Gr arı sütü 50 gr polen bal nekadar bilmiyorum küçük bı kavanozda zaten.guzel dilekleriniz için cok amin Allah razı olsun ♥ daha yeni dün aldım.
Arı sütü.50 grm polen 50 grm bal 200 grm.ve aktarci kaç kilosun diye sormuştu 60 kiloya 50grm arı sütü demişti.ben 57kiloyumTam olarak karışım nasil oluyor yani kaçar gram hepsinden ve toplamda kac gram yapiyo
Bende de son 3 yıldır 1 tane yumurta görünüyor geçirdiğim ağır enfeksiyon dan sonra adetim gelmedi ilaçların yan etkilerinde kalıcı hormon bozukluğu yapabilir yazıyordu en başta okusaydım içmezdim o ilacı o yüzden şimdi. İlaçla adet olabiliyorumincir ve havuç kürü yaptım birde saraçoğlunun menepoz geciktirici kürü var onu aldım. son olarakta aynı dönemde o ne kadar faydalı oldu bilmiyorum ama aloavera suyu içtim 2 şişe hücre yenileyici özelliği olduğunu duydum.lr ve forever markaları var. ilk ay benimde tek yumurtam vardı tüpe başladığım ay 3 e çıkmıştı sayılara takılma bize tek yumurta lazım kaliteli olması yeterli bence o altın yumurtayı bulursun inşallah.
Senle ayni durumdayım canim. Esimde bosalma sorunu oldugundan tup bebek denemekten baska çarem yok maalesef. Tup bebek tutsa da dusuk ve kalp durmasindan sonra artik iyice dengem de bozuldu. Tekrar aynı seyleri yaşayacakmış gibi hissediyorum.Canım ben normal yolla deneyemeden direk tüp bebek yaptım eşimde ilişkiye girememe problemi olduğundan eşim düzeldi ama ben kürtaj olduğumdan yine deneme yapamadım. Biliyorum bizim yaşlarda çok zor ama bir şansımı denemek istedim tekrar tüp bebeğe geçmeden. Çok üzülüyorum gece sürekli uyanıp benim belkide hiç bebeğim olmayacak diye düşünüp uyuyamıyorum. Yumurta oluştumu döllendimi 5.güne gittimi onlarla tekrar uğraşacağım aklıma geldikçe ağlıyorum.
Benimde 2 kez boş gebelik oldu. Bizde eşimle genetik test yaptırcaz randevu aldık. Ama doktor genetikte bir problem varsada şu ilacı alın iyileşin diye birşey yok dedi. Embriyoya genetik taramada yapsak kesin doğru sonuç verir mi orası muamma dedi. Zaten çok pahalı dedi. Pgt li tüp bebek yaptırsam o kadar para verip aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. İnan ne umudum ne de gücüm var uğraşmaya. Sizin doktorlarınız ne önerdi.Senle ayni durumdayım canim. Esimde bosalma sorunu oldugundan tup bebek denemekten baska çarem yok maalesef. Tup bebek tutsa da dusuk ve kalp durmasindan sonra artik iyice dengem de bozuldu. Tekrar aynı seyleri yaşayacakmış gibi hissediyorum.
Bizim doktorumuz pgt onerdi. Ama bana pgt çözüm gibi gelmiyor. Genetik sonuxu temiz olduktan sonra sorun genetik degilse baska bir seydir. Bu baska sey ne ise onun araştırılıp bulunması gerekir. O nedenle doktorun onerosi de bana doğru gelmedi. Sonuclar geldikten sonra bir kac doktordan fikir almayi dusunuyorum.Benimde 2 kez boş gebelik oldu. Bizde eşimle genetik test yaptırcaz randevu aldık. Ama doktor genetikte bir problem varsada şu ilacı alın iyileşin diye birşey yok dedi. Embriyoya genetik taramada yapsak kesin doğru sonuç verir mi orası muamma dedi. Zaten çok pahalı dedi. Pgt li tüp bebek yaptırsam o kadar para verip aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. İnan ne umudum ne de gücüm var uğraşmaya. Sizin doktorlarınız ne önerdi.
Benim doktorum eşinden kan alıp serum oluşturup sana verelim belki yabancı madde olarak algılıyodur ondan düşüyordur dedi. Pgt için ben benim tedavi gördüğüm yerin labınada güvenmiyorum.Ama bizde genetik sorun olmasada belki yaştan dolayı embriyolarda bozukluk vardır. Pgt çok pahalı yaptırıp bide embriyolar hep bozuk çıkarsa oda bir stres benim için Allah yardımcımız olsun.Bizim doktorumuz pgt onerdi. Ama bana pgt çözüm gibi gelmiyor. Genetik sonuxu temiz olduktan sonra sorun genetik degilse baska bir seydir. Bu baska sey ne ise onun araştırılıp bulunması gerekir. O nedenle doktorun onerosi de bana doğru gelmedi. Sonuclar geldikten sonra bir kac doktordan fikir almayi dusunuyorum.
Bize de pgt önerildi ama o da bana çözüm gibi gelmiyor. Acikcasi lab.i iyi olan bir yer bulmak çözüm. Lab.i en iyi olan yer neresi acaba bilemiyorum.Benim doktorum eşinden kan alıp serum oluşturup sana verelim belki yabancı madde olarak algılıyodur ondan düşüyordur dedi. Pgt için ben benim tedavi gördüğüm yerin labınada güvenmiyorum.Ama bizde genetik sorun olmasada belki yaştan dolayı embriyolarda bozukluk vardır. Pgt çok pahalı yaptırıp bide embriyolar hep bozuk çıkarsa oda bir stres benim için Allah yardımcımız olsun.
Bahçeci ankara laboratuvarı en iyisi diyolar.Orda ngs 325 euroymuş. Tüp bebek fiyatı 9750 tl 2020 yılı için.Bize de pgt önerildi ama o da bana çözüm gibi gelmiyor. Acikcasi lab.i iyi olan bir yer bulmak çözüm. Lab.i en iyi olan yer neresi acaba bilemiyorum.
Ankarada degilim ben İstanbuldayım. Bir de doktorumdan memnunum aslinda. Ama lab kafamda soru isareti.Bahçeci ankara laboratuvarı en iyisi diyolar.Orda ngs 325 euroymuş. Tüp bebek fiyatı 9750 tl 2020 yılı için.
Bende amasyadayım. Samsunda yaptırdım tüp bebek. Samsunluyum normalde ailem orda kolay oldu. Ama ankarada olursam tedavi gitmek gelmek çok zor olur çalışıyorum izin almam sıkıntı.Ankarada degilim ben İstanbuldayım. Bir de doktorumdan memnunum aslinda. Ama lab kafamda soru isareti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?