- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.781
Beeo up tan aldim. Ari sutu bal polen tablet seklinde. Onu kullanıyorum birer tane her sabah. Kendim ixin Hayit tohumu aldim. Esime isirgan cayi ısırıyorum her gun.Arı sütü bal polen i de deneyebiliriz. Aksuvital markasını kullanıp hamile kalan var. Ona bakıyorum ben de şimdi
Tefriciye için sana yardım edebilirim canım. Ne kadar istersen okurum akşamları.Benim kaynanam yapıyor bunuTefriciye duası için yardım istedim bu arada kendisi hocadır. Eeee o zaman olacakmiymis çocuğunuz. Bu arada halaaa Tefriciye için bana sayı verecek
İş yeri için belki masum bir yalan söylenebilir bilemiyorum şuan aklım gelmiyor ama tedavi dışında yada imkan varsa eğer izin kullanılabilir iki haftalık bir tedavi nihayetinde.
O nedir kizlarAllah razı olsun cnm benim ben bitirdim. şimdi aklıma geldikçe okuyorum bi süre belirlemedim. Ama burada tefriciye başlamak isteyen olursa bende seve seve okurum
valla bu kadar içten pazarlıklı olmaya gerek varmı bilmiyorum. bende işyerinde bir yakın kız arkadaşıma hamileyim dedim kim bakacak dedi çocuğa, bismillah hele bir doğsun dedim düşük oldu zaten,Valla o da bir sey mi, bu siteden tanıştığım biri hamile kalırsa kimseye soylemeyecegini soylemisti. Kiz bana surekli dusukle ilgili sorular sorup duruyordu son günlerde. Dusuk yaptığım Bebeklerin fotoğrafını falan istiyordu. Ben daha bu surecu atlatamamisken birine bunlari sormak bunlari hatırlatmak umrunda olmuyor. Kimse kimsenin acısını umursamıyor cunku. Meger hamileymiş kanamasi varmis. Ondan soruyormuş. Söylemedim diye kızdın mı dedi yok hayır anlıyorum seni dedim. Ben de bundan sonra kimseye soylemeyi dusunmuyorum dedim. Sonra bana bir dunya hakaret etti. Bana nazar degdirme sana hakkımı helal etmiyorum sen fesatsin falan dedi neye uğradığını sasirdim. Basimdan aşağı kaynar sular döküldü. Allah o hale getirmesin kimseyi. Allah islah etsin dedim içimden. Bir sure sonra insqnlar akli dengelerini de kaybediyor herhalde. Gerçeklikten uzaklasiyorlar.
Bende bu konuda artik bu kadar hassas davranmamaya karar verdim. Gerek yok gercekten. Bir saglik sorunu gibi bir durum aslinda. Cok icsellestirmemek gerekiyor.valla bu kadar içten pazarlıklı olmaya gerek varmı bilmiyorum. bende işyerinde bir yakın kız arkadaşıma hamileyim dedim kim bakacak dedi çocuğa, bismillah hele bir doğsun dedim düşük oldu zaten,
Bebek görmeye gttk esımın yakın arkadaşı ikinci bebekleri oldu esım iyi niyeti ile bebek olacak demiş tüp bebek tedavisi gördük demiş, bebeği severken hoş bes derken eşi bana demezmı falanca hastane tüp bebek servisi iyiymis diye o an kötü oldum, eve geçince sen dedin mi ark tedavi gördük dıe esıme evet dedi bır daha kimseye bısey solemiosun dedim 2gun geçmedi düşük başladı. Kim nasıl doğurmuş sormam bile bu neyin merakı bılmıorum insanlarda.
Bgnde bir eleman vardı hamile nasıl dıe arkadaşlarına sordum az kalmış doğuma darısı başına dıe konuşurken bakışları vardı. Muhtemelen kısır dıolar dırbenim için. Ama doguranayinca amh fsh hikaye.
Kişisel gelişim kitaplarım geldi ınstagramda takibe aldım en güzel zamanda hayırla saglikla kavuşalım evlatlarımıza.
Ben aksuvital aldım şimdi trendyolda kampanya vardı normalde tanesi 70 tl ben ikitane 78 tl ye aldım. Bakalım kullanecağımBeeo up tan aldim. Ari sutu bal polen tablet seklinde. Onu kullanıyorum birer tane her sabah. Kendim ixin Hayit tohumu aldim. Esime isirgan cayi ısırıyorum her gun.
Dun de kuru incir aldim ama kuru nasil yapiliyor bilmiyorum. Dogrudan gunde 1 tane yemeyi dusunuyorum.
Kim kem gözlü kim iyi niyetli anlayamıyorsak eger bu bizim miladımız olsun, tamam kimseyle paylaşmıyoruz artık derdimizi (burası hariç bana anlatın lütfen hepinizden bişiiiler öğrendim küserimO nedir kizlar
Ben de gelisimleri duran bebeklerimin embriyo fotoğrafları kese fotoğraflarına bakmak istemiyorum. Hatta o olayı tamamen aklımdan silmek istiyorum.Insanlarin lafı bitmiyo cnm benimde 7 yasinda bir kizim var Allah herkese versin 6 aylık hamileliğim sonlandi bebegim yasamadi Allahin takdiri simdi herkes ya hamile yada bebegi var dogum yapti inan bebek görmek istemiyorum Allahin gücüne gitmesin cok zor kimse yaşamasın benim yaşadıklarımı
Trendyoldq bazen sahte urun satılıyor. O yuzden güvenemiyorum maalesefBen aksuvital aldım şimdi trendyolda kampanya vardı normalde tanesi 70 tl ben ikitane 78 tl ye aldım. Bakalım kullanecağım
Kızlar incire dair kürleri iyi araştırın derim prolaktin ya da miyomu kisti büyütüyorBeeo up tan aldim. Ari sutu bal polen tablet seklinde. Onu kullanıyorum birer tane her sabah. Kendim ixin Hayit tohumu aldim. Esime isirgan cayi ısırıyorum her gun.
Dun de kuru incir aldim ama kuru nasil yapiliyor bilmiyorum. Dogrudan gunde 1 tane yemeyi dusunuyorum.
Bosver o halde kur yapmayalım. Bir başıma o gelmemişti zaten.Kızlar incire dair kürleri iyi araştırın derim prolaktin ya da miyomu kisti büyütüyor
Ben de ek takviye kür vs.kullanduğım için deneyim liyim :))Bosver o halde kur yapmayalım. Bir başıma o gelmemişti zaten.
Ben de aslan pencesi hayit tohumu aldim. Esime de isirgan cayi selenyim coenzum q10 aldim. Aynu zamanda karma vitamin ve omega 3 aldim. Valla elimden geleni yapicam. En azindan olmazsa elimden geleni yaptım diyeceğim.Ben de ek takviye kür vs.kullanduğım için deneyim liyim :))
Testere dişli aslan pençesinin dahil olduğu bitki karışımı çayı 1 numarada tüm hormonlarımı dengeledi.
Ve de benim bundan 1 önceki toplamada 6 yumurtadan 1 tanesi döllenince ben çokta sıcak bakmadığım c-life macun aldım eşime de keyibıynuzu özü ve proxxed içirdim sonraki toplamada 6 da 5 i döllendi fark büyük olunca faydası olmuş olabileceğini düşündüm. Sizlerle de paylaşayım dedim.
Canim ben de oldum. Doktor 2 ay ara verildikten sonra dedi bana. Adet olduktan 5 6 gun sonra tekrar rahim filmi çektirmek gerekiyor.Kızlar ben kürtaj oldum ya yeni tedaviye ne zaman başlayabilirim tecrübesi olan var mı?
Neden ki çektirmiştik tekrar neden istiyolar.Canim ben de oldum. Doktor 2 ay ara verildikten sonra dedi bana. Adet olduktan 5 6 gun sonra tekrar rahim filmi çektirmek gerekiyor.
Kurtaj sonrasi rahim de yapiisiklik olabiliyormus. Hatta iltihap olup rahim tupleri zarar görmüş olabiliyormus. O yuzden kurtaj sonrasi sanki hiç tup bebek yapmamış gibi rahimle ilgili incelemelerin bastan yapilmasi gerekiyormus. Hatta bazen doktorlar histeroskopi yapabiliyormus.Neden ki çektirmiştik tekrar neden istiyolar.
Anladım canım desene hersey sil baştan off var ya içim darlanıyor düşündükçe.Kurtaj sonrasi rahim de yapiisiklik olabiliyormus. Hatta iltihap olup rahim tupleri zarar görmüş olabiliyormus. O yuzden kurtaj sonrasi sanki hiç tup bebek yapmamış gibi rahimle ilgili incelemelerin bastan yapilmasi gerekiyormus. Hatta bazen doktorlar histeroskopi yapabiliyormus.
Inan benim de darlaniypr. Kendimi su gibi çabucak bitecek diye teselli ediyorum. Gercekten bebeklerin gelişimlerini durma sebepleri öğrenilemeyen tekrar tekrar deneyip ayni sonucu almaktan inanilmaz derece korkuyorumAnladım canım desene hersey sil baştan off var ya içim darlanıyor düşündükçe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?