Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arı sütü bal polen i de deneyebiliriz. Aksuvital markasını kullanıp hamile kalan var. Ona bakıyorum ben de şimdi
Beeo up tan aldim. Ari sutu bal polen tablet seklinde. Onu kullanıyorum birer tane her sabah. Kendim ixin Hayit tohumu aldim. Esime isirgan cayi ısırıyorum her gun.
Dun de kuru incir aldim ama kuru nasil yapiliyor bilmiyorum. Dogrudan gunde 1 tane yemeyi dusunuyorum.

Tefriciye için sana yardım edebilirim canım. Ne kadar istersen okurum akşamları.

Allah razı olsun cnm benim ben bitirdim. şimdi aklıma geldikçe okuyorum bi süre belirlemedim. Ama burada tefriciye başlamak isteyen olursa bende seve seve okurum

valla bu kadar içten pazarlıklı olmaya gerek varmı bilmiyorum. bende işyerinde bir yakın kız arkadaşıma hamileyim dedim kim bakacak dedi çocuğa, bismillah hele bir doğsun dedim düşük oldu zaten,
Bebek görmeye gttk esımın yakın arkadaşı ikinci bebekleri oldu esım iyi niyeti ile bebek olacak demiş tüp bebek tedavisi gördük demiş, bebeği severken hoş bes derken eşi bana demezmı falanca hastane tüp bebek servisi iyiymis diye o an kötü oldum, eve geçince sen dedin mi ark tedavi gördük dıe esıme evet dedi bır daha kimseye bısey solemiosun dedim 2gun geçmedi düşük başladı. Kim nasıl doğurmuş sormam bile bu neyin merakı bılmıorum insanlarda.
Bgnde bir eleman vardı hamile nasıl dıe arkadaşlarına sordum az kalmış doğuma darısı başına dıe konuşurken bakışları vardı. Muhtemelen kısır dıolar dır benim için. Ama doguranayinca amh fsh hikaye.
Kişisel gelişim kitaplarım geldi ınstagramda takibe aldım en güzel zamanda hayırla saglikla kavuşalım evlatlarımıza.

Bende bu konuda artik bu kadar hassas davranmamaya karar verdim. Gerek yok gercekten. Bir saglik sorunu gibi bir durum aslinda. Cok icsellestirmemek gerekiyor.
Kotu niyetli insanlarla da yolunu ayırmak gerekiyor. Insanin pozitif enerjilerini de alir bu tarz insanlar

Ben aksuvital aldım şimdi trendyolda kampanya vardı normalde tanesi 70 tl ben ikitane 78 tl ye aldım. Bakalım kullanecağım

Kim kem gözlü kim iyi niyetli anlayamıyorsak eger bu bizim miladımız olsun, tamam kimseyle paylaşmıyoruz artık derdimizi (burası hariç bana anlatın lütfen hepinizden bişiiiler öğrendim küserim )
4444 Salati tefriciye diye geçer , bi arzun istegin olduğunda paylaşılarak okunan güzel bir dua. Okudukça iyide gelir ruhuna kim isterse seve seve yardım eder okurum

Ben de gelisimleri duran bebeklerimin embriyo fotoğrafları kese fotoğraflarına bakmak istemiyorum. Hatta o olayı tamamen aklımdan silmek istiyorum.
100 tane çocuğum olsa da o acıyı hic unutmayacağım. Allah kimseye yaşatmasın.
Hamile kaldığım sevinci de kurtaj sonrasi içimdeki o acıyı da unutmayacağım.
Yeni yeni kendimi toparladım. Insallah kolayca atlatırız. Bir daha hayat bize bu günleri hatırlatmaz ins.

Kızlar incire dair kürleri iyi araştırın derim prolaktin ya da miyomu kisti büyütüyor

Bosver o halde kur yapmayalım. Bir başıma o gelmemişti zaten.
Ben de ek takviye kür vs.kullanduğım için deneyim liyim :))
Testere dişli aslan pençesinin dahil olduğu bitki karışımı çayı 1 numarada tüm hormonlarımı dengeledi.
Ve de benim bundan 1 önceki toplamada 6 yumurtadan 1 tanesi döllenince ben çokta sıcak bakmadığım c-life macun aldım eşime de keyibıynuzu özü ve proxxed içirdim sonraki toplamada 6 da 5 i döllendi fark büyük olunca faydası olmuş olabileceğini düşündüm. Sizlerle de paylaşayım dedim.

Ben de aslan pencesi hayit tohumu aldim. Esime de isirgan cayi selenyim coenzum q10 aldim. Aynu zamanda karma vitamin ve omega 3 aldim. Valla elimden geleni yapicam. En azindan olmazsa elimden geleni yaptım diyeceğim.

Kızlar ben kürtaj oldum ya yeni tedaviye ne zaman başlayabilirim tecrübesi olan var mı?

Neden ki çektirmiştik tekrar neden istiyolar.
Kurtaj sonrasi rahim de yapiisiklik olabiliyormus. Hatta iltihap olup rahim tupleri zarar görmüş olabiliyormus. O yuzden kurtaj sonrasi sanki hiç tup bebek yapmamış gibi rahimle ilgili incelemelerin bastan yapilmasi gerekiyormus. Hatta bazen doktorlar histeroskopi yapabiliyormus.

Anladım canım desene hersey sil baştan off var ya içim darlanıyor düşündükçe.

Anladım canım desene hersey sil baştan off var ya içim darlanıyor düşündükçe.
Inan benim de darlaniypr. Kendimi su gibi çabucak bitecek diye teselli ediyorum. Gercekten bebeklerin gelişimlerini durma sebepleri öğrenilemeyen tekrar tekrar deneyip ayni sonucu almaktan inanilmaz derece korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…