- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.761
Gercekten bu surecte calisior olmak da sikintilu maalesefBende amasyadayım. Samsunda yaptırdım tüp bebek. Samsunluyum normalde ailem orda kolay oldu. Ama ankarada olursam tedavi gitmek gelmek çok zor olur çalışıyorum izin almam sıkıntı.
Bende amasyadayım. Samsunda yaptırdım tüp bebek. Samsunluyum normalde ailem orda kolay oldu. Ama ankarada olursam tedavi gitmek gelmek çok zor olur çalışıyorum izin almam sıkıntı.
Birde bu tüp bebek için daha zor insanlar sürekli soruyolar olsa dert olmasa dert sanki acıyolar gibi geliyor bana. İşyerinde benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu.Üzülürüm diye bana söylemek bile istemiyorlar buda benim gücüme gidiyor.Ben yaşadım izin alma sıkıntısını. Hala da yaşıyorum. İnsanlar öyle acımasızlar ki derdim bana yetmiyor gibi birde işte sıkıntı yaşıyorum. Allah kimseyi kimseye hiçbir konuda muhtaç etmesin. Ama hakkımı helal ediyor muyum, bilmiyorum.
Yanlış bilgi vèmek istemem canım ama hatırladığım kadarıyla önce soğan suyu içtim ona ara verincede incir ve havuç kürünü yaptım. tüp tedavisine başlamadan öncede saraçoğlunun menepoz geciktirici kürüne başlamıştım. hatta tedavi esnasındaykende doktoruma sormuştum bitkisel çaylar içebilirmiyim diye evet demişti. genede sen öncesinde kendi doktoruna danışırsan daha sağlıklı olur cnm. Rabbim emeklerinizin karşılığını versin kucaklarınız tez vakitte hayırlı evlatlarla dolsun inşallah...Bende de son 3 yıldır 1 tane yumurta görünüyor geçirdiğim ağır enfeksiyon dan sonra adetim gelmedi ilaçların yan etkilerinde kalıcı hormon bozukluğu yapabilir yazıyordu en başta okusaydım içmezdim o ilacı o yüzden şimdi. İlaçla adet olabiliyorum
Size sorum kullandığınız incir kürü ve menepoz geciktiren kürü aynı anda mı kullandınız sıra sıra mı İNŞALLAH benim artar yumurta sayım
Alllah evlatlarınızı size bağışlasın hayırlı evlat eylesin
Canım en iyisi tedavide olduğunuzu kimselerle paylaşmamak. eşin bilsin sen bil yeter. ☺☺Birde bu tüp bebek için daha zor insanlar sürekli soruyolar olsa dert olmasa dert sanki acıyolar gibi geliyor bana. İşyerinde benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu.Üzülürüm diye bana söylemek bile istemiyorlar buda benim gücüme gidiyor.
Sonuncuyu söylemedim canım zaten donmuş embriyoydu bide evden çalışma yapıyorduk kolay oldu. Ama şimdi sıfırdan başlayınca daha sık gidiliyor nasıl saklıcam bilemiyorum.Canım en iyisi tedavide olduğunuzu kimselerle paylaşmamak. eşin bilsin sen bil yeter. ☺☺
Valla o da bir sey mi, bu siteden tanıştığım biri hamile kalırsa kimseye soylemeyecegini soylemisti. Kiz bana surekli dusukle ilgili sorular sorup duruyordu son günlerde. Dusuk yaptığım Bebeklerin fotoğrafını falan istiyordu. Ben daha bu surecu atlatamamisken birine bunlari sormak bunlari hatırlatmak umrunda olmuyor. Kimse kimsenin acısını umursamıyor cunku. Meger hamileymiş kanamasi varmis. Ondan soruyormuş. Söylemedim diye kızdın mı dedi yok hayır anlıyorum seni dedim. Ben de bundan sonra kimseye soylemeyi dusunmuyorum dedim. Sonra bana bir dunya hakaret etti. Bana nazar degdirme sana hakkımı helal etmiyorum sen fesatsin falan dedi neye uğradığını sasirdim. Basimdan aşağı kaynar sular döküldü. Allah o hale getirmesin kimseyi. Allah islah etsin dedim içimden. Bir sure sonra insqnlar akli dengelerini de kaybediyor herhalde. Gerçeklikten uzaklasiyorlar.Birde bu tüp bebek için daha zor insanlar sürekli soruyolar olsa dert olmasa dert sanki acıyolar gibi geliyor bana. İşyerinde benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu.Üzülürüm diye bana söylemek bile istemiyorlar buda benim gücüme gidiyor.
Çok ayıp yaptığı o kimse. Bizim kimsenin bebeğinde gözümüz yok ki. Allah herkese nasip etsin anneliği. Bizede nasip etsin inşallah.Valla o da bir sey mi, bu siteden tanıştığım biri hamile kalırsa kimseye soylemeyecegini soylemisti. Kiz bana surekli dusukle ilgili sorular sorup duruyordu son günlerde. Dusuk yaptığım Bebeklerin fotoğrafını falan istiyordu. Ben daha bu surecu atlatamamisken birine bunlari sormak bunlari hatırlatmak umrunda olmuyor. Kimse kimsenin acısını umursamıyor cunku. Meger hamileymiş kanamasi varmis. Ondan soruyormuş. Söylemedim diye kızdın mı dedi yok hayır anlıyorum seni dedim. Ben de bundan sonra kimseye soylemeyi dusunmuyorum dedim. Sonra bana bir dunya hakaret etti. Bana nazar degdirme sana hakkımı helal etmiyorum sen fesatsin falan dedi neye uğradığını sasirdim. Basimdan aşağı kaynar sular döküldü. Allah o hale getirmesin kimseyi. Allah islah etsin dedim içimden. Bir sure sonra insqnlar akli dengelerini de kaybediyor herhalde. Gerçeklikten uzaklasiyorlar.
Iste uzun sure bu işlerle uğraşanların bazıları gerçekten akli dengesini kaybediyor. Garip düşünceler olusuyor demek ki. Allah kimseyi o hale getirmesin gercekten.Çok ayıp yaptığı o kimse. Bizim kimsenin bebeğinde gözümüz yok ki. Allah herkese nasip etsin anneliği. Bizede nasip etsin inşallah.
Çok yazık Rabbim hidayet versin böyle kullarına. Ben sadece tüp sürecinde çevremden kimseye söylemedim çünkü insanların saçma sapan merakları sonu gelmeyen soruları ve acıyarak bakmaları çok can yakıcı maalesef. ama Hamile olduğumu öğrendim hemen söyledim mutluluk da acıda paylaşılmalı bence ama buna layık olanlarla. Nazar mevzuuna gelince kardeşim bu kadar mı fesat sinsi olduk toplumca ondada hep her konuda şu mantıktayım duamı eder Allah ıma emanet ederim hem kendimi hemde sevdiklerimi Esirgeyen O değilmidir zaten. Gerisi hikaye güzel kardeşim sen kalbini ferah tut. Rabbim en kısa zamanda emeklerine dualarına cevap versin inşallah ...Valla o da bir sey mi, bu siteden tanıştığım biri hamile kalırsa kimseye soylemeyecegini soylemisti. Kiz bana surekli dusukle ilgili sorular sorup duruyordu son günlerde. Dusuk yaptığım Bebeklerin fotoğrafını falan istiyordu. Ben daha bu surecu atlatamamisken birine bunlari sormak bunlari hatırlatmak umrunda olmuyor. Kimse kimsenin acısını umursamıyor cunku. Meger hamileymiş kanamasi varmis. Ondan soruyormuş. Söylemedim diye kızdın mı dedi yok hayır anlıyorum seni dedim. Ben de bundan sonra kimseye soylemeyi dusunmuyorum dedim. Sonra bana bir dunya hakaret etti. Bana nazar degdirme sana hakkımı helal etmiyorum sen fesatsin falan dedi neye uğradığını sasirdim. Basimdan aşağı kaynar sular döküldü. Allah o hale getirmesin kimseyi. Allah islah etsin dedim içimden. Bir sure sonra insqnlar akli dengelerini de kaybediyor herhalde. Gerçeklikten uzaklasiyorlar.
Insanlarin lafı bitmiyo cnm benimde 7 yasinda bir kizim var Allah herkese versin 6 aylık hamileliğim sonlandi bebegim yasamadi Allahin takdiri simdi herkes ya hamile yada bebegi var dogum yapti inan bebek görmek istemiyorum Allahin gücüne gitmesin cok zor kimse yaşamasın benim yaşadıklarımıBirde bu tüp bebek için daha zor insanlar sürekli soruyolar olsa dert olmasa dert sanki acıyolar gibi geliyor bana. İşyerinde benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu.Üzülürüm diye bana söylemek bile istemiyorlar buda benim gücüme gidiyor.
Ben hamile kaldığım an ozellikle uzun sure cocuk düşünenlere soyledim. Bilgilerimi ve araştırmalarımı paylaştım. Bir nebze olsun belki atlanılan bir sey vardir ve bir umut olur diye paylaşmayı tercih ettim..Tabi herkesin yaşadıkları insani farkli yönlere götürüyor. Kimisi kin nefret ve öfkeyle doluyor. Olumsuzlukları başkalarına yıkıyor.Çok yazık Rabbim hidayet versin böyle kullarına. Ben sadece tüp sürecinde çevremden kimseye söylemedim çünkü insanların saçma sapan merakları sonu gelmeyen soruları ve acıyarak bakmaları çok can yakıcı maalesef. ama Hamile olduğumu öğrendim hemen söyledim mutluluk da acıda paylaşılmalı bence ama buna layık olanlarla. Nazar mevzuuna gelince kardeşim bu kadar mı fesat sinsi olduk toplumca ondada hep her konuda şu mantıktayım duamı eder Allah ıma emanet ederim hem kendimi hemde sevdiklerimi Esirgeyen O değilmidir zaten. Gerisi hikaye güzel kardeşim sen kalbini ferah tut. Rabbim en kısa zamanda emeklerine dualarına cevap versin inşallah ...
tüp bebek sürecini yaşamayan bilemez, hep söylüyorum hayatımın en stresli ve mutsuz günleriydi, hatırlamak bile istemiyorum ama şu da var, bazen düşünüyorum, başarısız tüp bebek tedavisi sayesinde hamile kalmış olabilir miyim diye. Çünkü onca ilaç, hormon, etkisi aylar sürer gibime geliyor, ben tedaviden 4 ay sonra hamile kalmıştım. Bu nedenle tüp bebek tedavisindeki başarısızlıklardan sonra bir süre ara verip normal hayata dönmekten yanayım. 43 yaşın altındakiler bir iki ay ara verebilirler diye düşünüyorum, benimki belki de o başarısız tedavi sayesinde olmuşturBen hamile kaldığım an ozellikle uzun sure cocuk düşünenlere soyledim. Bilgilerimi ve araştırmalarımı paylaştım. Bir nebze olsun belki atlanılan bir sey vardir ve bir umut olur diye paylaşmayı tercih ettim..Tabi herkesin yaşadıkları insani farkli yönlere götürüyor. Kimisi kin nefret ve öfkeyle doluyor. Olumsuzlukları başkalarına yıkıyor.
Allah icini sevgiyle merhametle doldursun dedim geçtim gittim. Boyle negatif enerjilerini de zaten bize bir faydası olmaz.
Günaydın tatlım cahille cahil olma boşver sen , malesef o tarzda insan heryerde karşımıza çıkıyor ailemizde , sosyal cevremizde , internette Allah ıslah etsin gerçekten. Derdimiz bize yeterken birde bunlarla uğraşmak gerçekten can sıkıcı. Bu sayfadaki hakkında c bir hanım arkadaşım için olumsuz konuşamam ama onun dışında bende bundan sonraki süreçten kendi ailem dışında kimseye ne süreci nede Allah izin verirse hamile kalırsam söylemeyi düşünmüyorum.Valla o da bir sey mi, bu siteden tanıştığım biri hamile kalırsa kimseye soylemeyecegini soylemisti. Kiz bana surekli dusukle ilgili sorular sorup duruyordu son günlerde. Dusuk yaptığım Bebeklerin fotoğrafını falan istiyordu. Ben daha bu surecu atlatamamisken birine bunlari sormak bunlari hatırlatmak umrunda olmuyor. Kimse kimsenin acısını umursamıyor cunku. Meger hamileymiş kanamasi varmis. Ondan soruyormuş. Söylemedim diye kızdın mı dedi yok hayır anlıyorum seni dedim. Ben de bundan sonra kimseye soylemeyi dusunmuyorum dedim. Sonra bana bir dunya hakaret etti. Bana nazar degdirme sana hakkımı helal etmiyorum sen fesatsin falan dedi neye uğradığını sasirdim. Basimdan aşağı kaynar sular döküldü. Allah o hale getirmesin kimseyi. Allah islah etsin dedim içimden. Bir sure sonra insqnlar akli dengelerini de kaybediyor herhalde. Gerçeklikten uzaklasiyorlar.
Benim kaynanam yapıyor bunuSöylemeseniz bile izin aldıkça anlıyorlar. Sonra hiç gocunmadan soru üstüne soru. Hani incinir mi kırılır mı hali var mı cevaplamaya diyen yok. Bana sorulan favori soru şu "eee ne aşamadadınız şimdi. Sorun sadece sende mi yoksa eşinde de var mı. "
Hiç cevaplamadım bu soruları ama yinede sormaktan vazgeçmediler. Uzaklaştım iyice insanlardan. Bir hayırları da yok zaten. Doktordan geliyorum mesela bir geçmiş olsun diyen yok. Öyle bir tavır alıyorlar ki sanki suç işlemişim gibi hissettiriyorlar.
Ne diyeyim ki Rabbim bu durumlardan kurtarsın bizi inş
canım merhaba,Yanlış bilgi vèmek istemem canım ama hatırladığım kadarıyla önce soğan suyu içtim ona ara verincede incir ve havuç kürünü yaptım. tüp tedavisine başlamadan öncede saraçoğlunun menepoz geciktirici kürüne başlamıştım. hatta tedavi esnasındaykende doktoruma sormuştum bitkisel çaylar içebilirmiyim diye evet demişti. genede sen öncesinde kendi doktoruna danışırsan daha sağlıklı olur cnm. Rabbim emeklerinizin karşılığını versin kucaklarınız tez vakitte hayırlı evlatlarla dolsun inşallah...
Ben de artik söylemeyi dusunmuyorum. Cunku kurtaj sonrasi sorduklarında uzun uzun insanlara anlatmak yaramı daha da deşti maalesef. Zaten o yuzden söylemeyeni de cok iyi anlıyorum. Zaten amaç bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmak ve birilerine faydali olmak.Bende aynı
Günaydın tatlım cahille cahil olma boşver sen , malesef o tarzda insan heryerde karşımıza çıkıyor ailemizde , sosyal cevremizde , internette Allah ıslah etsin gerçekten. Derdimiz bize yeterken birde bunlarla uğraşmak gerçekten can sıkıcı. Bu sayfadaki hakkında c bir hanım arkadaşım için olumsuz konuşamam ama onun dışında bende bundan sonraki süreçten kendi ailem dışında kimseye ne süreci nede Allah izin verirse hamile kalırsam söylemeyi düşünmüyorum.
Bana da verir misijizcanım merhaba,
İncir havuç kürünü nasıl yaptın sen? Ben de yapmayı planlıyorum. Adetim bugün bitiyor.
Arı sütü bal polen i de deneyebiliriz. Aksuvital markasını kullanıp hamile kalan var. Ona bakıyorum ben de şimdiBana da verir misijiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?