- 19 Eylül 2020
- 239
- 261
- 33
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.801
Bende öyle tekrar yumurtam olcak mı döllencek mi pgt ye gitse sağlam gelcekmi bide transfer olursa tutcakmı tutsa devam etcekmi falan çok düşünüyorum eşim yeter artık düşünme olmazsa olmasın diyo ama gelde beynime anlat.Tabi maddiyatta bir yandan inan bir yıldır kıyafet bile almadım hamile kalırsam olmaz kilo alırım falan diye.Inan benim de darlaniypr. Kendimi su gibi çabucak bitecek diye teselli ediyorum. Gercekten bebeklerin gelişimlerini durma sebepleri öğrenilemeyen tekrar tekrar deneyip ayni sonucu almaktan inanilmaz derece korkuyorum
Ben de surekli dusunuyorum. Bir sure sonra da bikkinlik veriyor durum. Bi sey olsa mesela beynimiz resetlense hic bir sey yaşamamış gibi olsak ve sil bastan huzurla başlasak tedaviyeBende öyle tekrar yumurtam olcak mı döllencek mi pgt ye gitse sağlam gelcekmi bide transfer olursa tutcakmı tutsa devam etcekmi falan çok düşünüyorum eşim yeter artık düşünme olmazsa olmasın diyo ama gelde beynime anlat.Tabi maddiyatta bir yandan inan bir yıldır kıyafet bile almadım hamile kalırsam olmaz kilo alırım falan diye.
Amin Alllah razı olsunYanlış bilgi vèmek istemem canım ama hatırladığım kadarıyla önce soğan suyu içtim ona ara verincede incir ve havuç kürünü yaptım. tüp tedavisine başlamadan öncede saraçoğlunun menepoz geciktirici kürüne başlamıştım. hatta tedavi esnasındaykende doktoruma sormuştum bitkisel çaylar içebilirmiyim diye evet demişti. genede sen öncesinde kendi doktoruna danışırsan daha sağlıklı olur cnm. Rabbim emeklerinizin karşılığını versin kucaklarınız tez vakitte hayırlı evlatlarla dolsun inşallah...
Acaba hani geçmiş sildirme varmış ya öylemi yapsakBen de surekli dusunuyorum. Bir sure sonra da bikkinlik veriyor durum. Bi sey olsa mesela beynimiz resetlense hic bir sey yaşamamış gibi olsak ve sil bastan huzurla başlasak tedaviye
Valla guzel olur. Kotu olan her şeyi sildirelim. Ama bu olaylar karşısında edindiğimiz bilgiler kalsinAcaba hani geçmiş sildirme varmış ya öylemi yapsak
Ben kurtajdan 2 hafta sonda sifirlanmistir diye gidip kan testi verdim. Doktor verebilirsin kartotip analizi için dedi.kızlar beta hcg 10 olmuş ne zaman düşer bu iyice. 1 haftada 150 den düştü. regl olmayı bekliyorum.
Kurtajdan kac hafta sonra 10 a dustu .kızlar beta hcg 10 olmuş ne zaman düşer bu iyice. 1 haftada 150 den düştü. regl olmayı bekliyorum.
Valla canim. Benim daha 2 hafta oldu. 2 ayda tekrar yapilir tup bebek dedi doktorum ama ben aletimin duzene gireceğini bile sanmiyorum. Insallah sorun yasamam.50 gün olmuş. bu işte birşey var ama neyseki düşüyor
bende kasım da düşünüyordum yeniden ama regl düzeni bozuldu. 2 ay ara vermeli.
Bu karyotip analizi sonucu kaç günde çıkıyor siz devlettemi yaptırdınız. Ben araştırma hastanesinden randevu aldım anca 21 ekimde bulabildim.Ben kurtajdan 2 hafta sonda sifirlanmistir diye gidip kan testi verdim. Doktor verebilirsin kartotip analizi için dedi.
Insallah canim. Ben de senin gibiyim. Tedaviyi herkese duyurdugum gibi hamileligu de kimseden saklamadim. Hatta cafeye gittigimizcd garsona cay acik olsun hamileyim dedim. Tanıdık tanımadık herkese soyledim.kızlar, benim ilk tedavim, davul zurnayla duyurmadığım kaldı, umarım pişman olmam. nazardan korkardım eskiden, son günlerde artık korkmak istemediğime karar verdim. korktuğunu kendi başına getiriyor galiba insan..
kimsenin mutluluğunda da gözüm yoktur, kıskançlığım yoktur, çocukları çok severim. şükür kimse henüz bir imada bulunmadı ben çocuk severken ama aklıma geldi "şimdi bu çocuğuna nazarımın değeceğini düşünür" diye.. "çocuğu olmayan" diye yaftalanmak bütün yaftalamalar gibi kötü. sürekli "maşallah" demek zorunda kalmayı sevmiyorum, sanki çocuğum yok diye benim ekstra nazarım değecekmiş gibi..
kalp temizliği, kafa rahatlığı amacım. niyetimiz iyi olunca eninde sonunda hayırlı sonuçlara ulaşabileceğimizi gördüm. 40 yaş, çok deneyim: )
kafayı resetlemek için bir çok yöntem var, dua, meditasyon, spor.. dua edenin duası, pozitif enerji gönderenin enerjisi, hepsi güzel.. niyet iyi olsun, temiz olsun.. herkesin iyiliğini istemek ne güzel bir şey, öyle yüreği geniş olmak..
pgt sonucunu beklerkene de bunlara kafa yormaya geliyormuş demek ki sıra: ) hepiniz hep gülün inşallah..
Canim galiba onu hemen yapmiyorlar. Ozel lab ta yaptirdim. 3 haftada sonuc cikar denildi. 440 tl ye yaptirdim ben. Ama 350 ye yapan yerler de var. Bilgi istersen veririm özelden.Bu karyotip analizi sonucu kaç günde çıkıyor siz devlettemi yaptırdınız. Ben araştırma hastanesinden randevu aldım anca 21 ekimde bulabildim.
Tamam pozitif sonuç alırsak göbek belli olana kadar söylemiycez:) inşallah bir daha yaşamazsın öyle günleri, istediğin sonuca ulaşırsın..Insallah canim. Ben de senin gibiyim. Tedaviyi herkese duyurdugum gibi hamileligu de kimseden saklamadim. Hatta cafeye gittigimizcd garsona cay acik olsun hamileyim dedim. Tanıdık tanımadık herkese soyledim.
Dusuk olunca da tabii herkese anlatmak gerekti. Yipdatici olan da buydu maalesef. Her anlatista acıyı da bir defa yasiyor insan.
50 gün olmuş. bu işte birşey var ama neyseki düşüyor
bende kasım da düşünüyordum yeniden ama regl düzeni bozuldu. 2 ay ara vermeli.
Peki ne zaman bakildi size. Historeskopi mi yapildi. Ben kurtajdan 1 hafta sonra kontrole gittim doktora bakti. Bir dhaa ne zaman gitmem gerekiyor.Benimde kürtaj sonrası adet düzenim bozuldu. Kanama olmadı lekelenme oldu. Sonra doktorum ufak bir işlem yaptı. Rahim ağzında basit bir yapışıklık vardı sanırım. O işlemden sonra düzeldi.
Kürtajın böyle etkileri oluyor. Baktırmak lazım. Bizlerin her ayı önemli. Kaybedecek vaktimiz yok.
Ya ben söylüyorum. Birilerine umut olsun diye. Tedaviden vazgeçip yas tutan dengesi bozulan insanlara umut ışığı oluyor. Belki onlara bir faydam olur dihe muhakkak yazıyorum.Tamam pozitif sonuç alırsak göbek belli olana kadar söylemiycez:) inşallah bir daha yaşamazsın öyle günleri, istediğin sonuca ulaşırsın..
Yoook buraya yazarııım, kimseye söylemiycem derken iş çevresi, geniş aile filanı kastettim. Burada yazan tüm kadınlarla kendimi bir tutuyorum ve buradaki herkese sonsuz minnettarım.Ya ben söylüyorum. Birilerine umut olsun diye. Tedaviden vazgeçip yas tutan dengesi bozulan insanlara umut ışığı oluyor. Belki onlara bir faydam olur dihe muhakkak yazıyorum.
Ama sonuc olumsuz olunca kürtajı herkese açıklamak da tam bir hayal kırıklığı oluyor. Surekli ayni duygulara geri dönüş yasiyor insan.
Su an yaptıklarımı anlatabilirim.
Bal polen iciyorjm. Beeo up tan aldim
Gunde 2 bardak testere disli aslan pencesi cayi icihorjm
Gunde bir bardak hayit tohumu cayi iciyorum.
Selenyim b12 omega3 folat kullaniuprum.
Solgarin ommium tableti var eşinize ve kendinize oneririm.
Esim için
Isirgan otu cayi iciyor.
Selenyum omega3, d vitamini, b12 vitamini, solgar omnium tablet kullaniyor.
Kurtaj sonrawi yaptığımız testler.
1. Sperm fish testi
2. Karyotip analizi
3. Kan oihtilasma testleri
Yapilacak ek tahliller.
1. Tsh ve tiroid
2. Romatizma ve lupus testleri
Arastirma yapilacak durumlar.
1. Mikrociple tedavi yöntemi
2. Iyi lab i olan merkezler.
3. Tekrardan rahim filmi çekilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?