Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

demin yazarken yoldaydım eve geldim de ayrıntılı okudum.
bir kaç yıldır, evlenmeden de önce, kendime ekstra iyi bakmaya, yaş da ilerliyor diye anti-aging meselelere kafa yormaya başlamıştım, iyi ki yapmışım.. beslenmeme dikkat ediyorum ve takviye kullanıyorum, omega, d, c, çinko.. son iki aydır omepa DK2 kullanıyorum. tüp bebek gündemi olunca arı sütü aldım. valla işe yaradı bence..
bitki çaylarına saramadım, çünkü onlarda doz ayarlaması zor. kendi kendine deneyenle hayıtı tavsiye ederim, ama çayını değil, agnucaston ismindeki hap formunu. hormon dengesini sağlıyor ve pms'ye kesinlikle iyi geliyor.
solgar omnium'u araştırıcam, onu hiç duymamıştım..
eşim, doktor reçete etmeden bir şeyi zor içer. doktoru da sadece proxeed verdi. iyi beslenmeye, keçiboynuzu pekmezine filan anca ikna ettim. bence sperm sorunu yaşayan erkekler spor yapmak zorunda, kas olacak ki mitokondri olacak, enerji üretimi olacak.. yapıyor mu? zorla: ) 4 yumurtam toplandı, şükür onlara yetecek sperm çıktı.. umarım genetik test sonucu iyi gelir de.. sonra iş rahme kalacak di mi?
rahmimin y şeklinde ve parsiyel septalı olduğunu da bu süreçte öğrendim. transferden önce histeroskopi yapılacak bir de.. rahmin tutma kapasitesi için de kan dolaşımı meselesi önemliymiş, yine sporuydu, üzümüydü dikkat etmeye çalışıcam transfere kadar..
kısa zamanda bir sürü aşamadan geçtim, gerçekten buradaki deneyimler olmasa çok daha zor olurdu. teşekkür ederim hepinize..

Yoook buraya yazarııım, kimseye söylemiycem derken iş çevresi, geniş aile filanı kastettim. Burada yazan tüm kadınlarla kendimi bir tutuyorum ve buradaki herkese sonsuz minnettarım.
Benim tup bebek tutuyor da sonra gelisim duruyor. Ya bu benim hormonel dengem ile alakalı. Ya genetikle alakali bir sorun var. Tahlil sonuclari gelsin ona gore bir tedavi planlayacagiz aslinda.
Esim benim spor yapıyordu. Pandemi olunca birakti maalesef. Simdi tahlil sonuclari cikinca ikna edicem. Birlikte spora baslariz muhtemelen. Zaten tum gun evdeyim evden calisiyorjm. Yemeklerinizi evde yapip yiyoruz. Bol bol sebze protein dengesini tutturamayan çalışıyoruz.

Yalniz hic bir noktalama işareti ve yazım kurallarına da uymamam da efsane olmus

Cok tesekkur ederim yardımcı olmana, rahim filmi baya acıtan bir durum inşallah o evreye kalmam ama parça varmı dıe bakıldı baya ama yinede cekicekler sanırım çünkü doktor tekrar çağırdı regl olunca yavastan bıkac Gune gelir dıe hissediyorum, bu arada senin hassasiyetini bılıorum bu durum sonrasında sıkıntı yaşadın Allah işin ehli doktorlarla karşılaştırsın bizleri. Banada fıkır vermstn takviye konusunda umarım seninde gönlünce olur.

Kızlar ben geçen çarşamba kürtaj olmuştum az kahve leke olmuştu fakat bugün az kanama başladı normal mi sizce?

Merhaba kizlar..artik 3. Denememi yapicam..yaklasik 4 aydir ilac tedavisindeydim..ilk 3 ay duzenli kullandigim ilaclari son 1 ay tam olarak kullanmadim..su 5 gun icinde tekrar tedaviye basliyacagiz..ve ben cok korkuyorum..ilk 2 denememde inanin hissetmedim yani pozitif sonuc alicagimi ..transfer sonraki sureclerde..suan yumurtam cikicakmi ondan bile emin degilim..ben anne olamiyacagim gibi bir his var hep icimde..belki paylasimim negatif gelebilir sizlere..ama inanin 3 kere deneyimledim..2 tup 1 asilama.butun negatifligim bu denemelerin eseri.ve ne yapacagimi bilemiyorum..olmiyacagini dusunuyorum bu seferde..ve bu negatif dusunceden kurtulamiyorum..ne yapabilirim..bilmiyorum..ve bu negatiflik beni inanilmaz rahatsiz ediyor..seytan diyorki bidaha bir tedavi sureci gecirmee .ama bi taraftanda aylardir..ilac kullaniyosun sacmalama diyo..
Buarada durumumu belirtiyim..bende yumurta rezerv azligi .olusan embriyoda kalitesizlik..ve yas faktoru var ne olur benim icin dua edin...

Canim sen cok cok güçlü birisisin. Yıkılmadan tekrar tedavi oldun. 10 defa tedavi olan kisiler var. Her olumsuzlukta moralimiz bozuluyor, tekrar aynisi olacakmis hissine kapılıp umutsuzluğa düşüyoruz. Ama bu durumda hep kendime sunu soyluyorum: Bu yolun sonunda basariyi elde edenler deneyenler olmus. Bunu asla unutma.
Senin bu transferin bebisle birlikte huzur getirsin sana. Icin ferahlasin.
Kalbim seninle canim. Insallah cok cok guzel bie tedavi süreci ve hamilelik sureci geçireceksin.
Istersen transfer suresi boyunca kendine başka bir uğraş bul. Aklin baska yerde olursa belki olumsuz düşüncelerden uzaklaşırsın canim.

canım merhaba,

İncir havuç kürünü nasıl yaptın sen? Ben de yapmayı planlıyorum. Adetim bugün bitiyor.
havuş ve kuru incirleri ayrı kapta kaynatıp sonra birleştiriyorsun. ama daha net bilgiyi youtube videolarından izlemelisin bence ve adet olmadan 10 günce filan başlanıyordu sanırım. inşallah şifa olsun....

Bende de ayni durum var rezerv ve kalite sorunu.. deneme sayisi olarak baya ilerdeyim.suan havuz yapmaya calisiyor her yumurta toplamayı bi deneme saysam iyice moralim bozulacak o derece.. gecen ay 3 yumurta toplandi dediginde icimden hicbiri olgun cikmayacak dedim durdum.. ve cikmadi.. inan ne dusunursek o geliyor başımıza.. bu ay pozitif dusunerek devam etmeye karar verdim.. bence olumlu düşünmeye çalış.. 5 veya 6.denemesinde hamile kalip doguranlar gelsin aklina..olmayacak diye bisey yok.. iyi düşün iyi olsun..

Canim cok tesekkur ediyorum.aylardir mucadele ettim..bicok.sey denedim..tedavi surecinden cok tedaviye baslayabilrsek tabi kan tahlili alacagim gunki sonuc beni cok korkutuyor.travma yasamak istemiyrum..pozitif dusunmem lazim..ama su mesajin okadar iyi geldiki...bana..mukemmel enerji verdi..❤.adetin ilk gunu arayin dediler..her an olabilirim..ama enerjiye artik inaniyorum..bende inaniyorum senin icin..sende cok guzel haberler alicaksin insallah...dua et benim icinde olurmu..

Canim aynen benimde hep icime her tedavide olmiycak diye bi his oldu..bu seferde oyle..en cokta ona uzuluyorum...yine aynisimi olucak diye..5.6. Denemsinde olanlar altin yumurta ile hamile kaliyolar..ben bir doktorun asistani ile gorustumm..o sansli yumurtanin denk gelme ihtimalide cok dusukmus..insalahh bizlerede denk gelir..canim

Su an kurtaj parcasinin genetik sonucu geldi. 46 xx yani embriyoda herhangi bir sorun bulunmuyor. Bu durumda gelişimlerini durma sebebi baska. Icim yandı. Bildiğiniz bir test var mi? Eger bebeklerin kromozonlari normalse neden kalp atisi duyulmaz? Bilen veya daha once yaşayan var mı?

Konuya hakim değilim ama bu nispeten iyi bir haber değil mi? Hani tutma ihtimali yüzde 50 diyorlar ya, demek ki şans faktörü bu sefer çalışmamış, bir sonrakinde olma şansı yüksek gibi düşünebilir miyiz? Boş konuşuyorsam affet..

Canim benim tuttu. 7. Haftada kalp atislari duyulmadi. Vucut bir şekilde gelisimlerini engelliyor. Onceki de 5. Haftada dustu. Kalp atisi duyulmayan tek yumurta ikizleriydi. Genetik olarak kurtajla inceleninxe 46 xx kromozomlari yani saglikli kiz çocuklarımız.

Birinin kürtaj olduğunu okuyunca kendi başıma gelen aklıma gelip duramıyorum, uyarma ihtiyacı hissediyorum. rahim filmi çektirmeden önce araştırmıştım. Bu konuda iyi merkezler var. Bunlardan biri de benim 2 kere gittiğim Echomar Şişli Görüntüleme Merkezi. İlk gittiğimde Radyolog Cevat Bayrak çekmişti. Onun bu konuda çektiği videolar var. Nasıl Rahim filmi çekilir diye. Muhakkak izlemelisin. Video Galerisi buraya link ekledim.

2. kere gittiğimde bayan radyolog vardı müsait olarak aynı merkezde. 2. gidişimde şimdi unuttum sağ mı yoksa sol muydu tüp tıkalıymış. Hemen orada açtılar. Hiçbir ağrı olmuyor. Başka bu konuda iyi merkezler nerelerdir bilmiyorum. Araştırırsan muhakkak bulursun. Ama bu merkezin görüntülemesi çok kaliteli ve 1 saat içinde filmini alıyorsun.

Canim çok bir bilgim yok aslında ama benim doktorum rahimin bazen embriyoyu yabancı cisim gibi görüp atmaya çalıştığını söylemişti. Alakası varmıdır seni yanlış yönlendirmekte istemem ama eşinden kan alıp bir serum yapıp transferden önce veriyolarmış. Bir bunu araştırsan aslında genetikte problem olmaması da iyi birşey.

hasimato tiroid romatizmal bulgunuza bakilmis miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…