Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet bakildi sorin cikmadi. Hipotiroid var bende. Romatizma icinde ana testi yapildi. Baska test var mi bildiğiniz?
hayir canim
baska duyum ve bilgim yok malesef
hersey olabilir kader kismetimiz de boyle olabilir
oteyandan bilim bazi seyleri hala cozemiyor gebelik oykulerinde malum umarim yasadigimiz son kotu deneyimdir

Doktorunuz ne dedi bu duruma

iyi aksamlar canim ben fulya mr da gecenlerde cekildim ve neredeyse hicbirsey hissetmedim canim

Canim ben bu gibi durumlarda embriyolgunda hatasi olabilir dusuncesindeyim..yada nasipp..birazda..ama sen gebe kaldin ve yine kalabilirsin..sende bir aorun oldugunu dusunmuyorum..bulundugun hastanenin labarutar ortamida cok onemli..gittigin hastane iyidi sanirim senin ama oyle hatirliyorum sanki..embriyoloklarinda buarada uzmanliklari oluyomus..onuda arasrirabilirsin..bidahaki tedvi icin..uzmanlarmi yada proflarmi..mesela benim bulundugum ilde tek bir hastanede uzman embriyolok varmis..ben bunu en son negatifimden aonra ogrendim..ve suan o hastanede yumurtam cikarsa tedavi olucam..kendi gittigim onceki hastanede embriyoloklar uzman degilmis..labaratuarininda cok iyi oldugunu dusunmuyorum..

Canim benim bebeklerin kromozomunda sorun yokmus. Sorun bebeklerin buna rağmen gelişiminin durmasi. Ya benim vucudum bebeklerin gelisimini engelliyor ya da bebekler benden beslenmeyi duruyor. Ya da vücudumda enfeksiyon var.

Benim mozik embriyo kalp atışı alınamadığı zaman kürtaj sonrası test yapıldı ve 46xx geldi.
Benim ö
Benim Şişli Memorialda mozaik embriyo transferi tutmuş ama 6., 7. Hafta gibi kalp atışı olmayınca alınmıştı. Test sonucu sizinki gibi geldi. Umut bey erkek olsa sağlıklı olduğu kesin ama aynı cins sizin materyal karışmış ve sağlıklı göstermiş olabilir demişti. Diğer bir sebep olarak da rahim inceliği gösterildi. Benim rahim ağzına yakın bir yerde kese olmuştu. Kanama çok oldu kaç gün iğne vuruldum ama kısmette yokmuş. Hayırlısı olsun demektem başka çare yok

Canim benim bebeklerin kromozomunda sorun yokmus. Sorun bebeklerin buna rağmen gelişiminin durmasi. Ya benim vucudum bebeklerin gelisimini engelliyor ya da bebekler benden beslenmeyi duruyor. Ya da vücudumda enfeksiyon var.
Embriyolarin kalitesi ne idi peki kuzum senin..

Merhabalar , öyle düşünmeyin . Ben de 2 tane bebeğimi birini 8. haftada birini 11. haftada kalp atışı durması ile kaybettim , genetiğe gönderdiğimizde sorun görünmedi . O zaman benim de içim çok yandı başka sebepten kaybettim diye , nedenler bulmaya çalıştım . Enfeksiyon mu kaptim acaba , evde kesi vardı ondan da kaynaklandı acaba , vs. sonra doktorum öyle birsey olmadığını ( o gibi sebeplerden kaynaklansa başka göstergeler de olacağını söyledi ) genetik sorun olmasa bile , o kadar küçükken anlaşılmayan kalpte sorun , beyinde sorun olabilir yani yine sağlıklıdan empriyo olabilir dedi . Son tedavi için bahçeciye gitmiştim , durumu anlatıp genetik bir sorun olmadığını söylediğimde doktor kürtaj ile alınıp teste gönderilen parçanın anne den iz parça taşımasının çok ihtimal çerçevesinde olduğunu o yüzden sonuçların genelde 46XX olarak geldiğini söyledi ki bana gayet mantıklı geldi

Genetik tarama yapıldımı

Ay ben bugün başladım yemeye ama normal meal tatlı kaşığıyla yedim kavonoza soktum kaşığı birşey olur mu

Ay ben bugün başladım yemeye ama normal meal tatlı kaşığıyla yedim kavonoza soktum kaşığı birşey olur mu
arı sütünden 15-20 dk sonra kahvaltı etsen olur.evde arı sütünü yemen ve işyerine gelince kahvaltı yapman mesela aynı şeye geliyor.1 saat çok fazla beklemene gerek yoktu bence
metal kaşık da demek zararlı bir kereden birşey olmaz
inşallah faydası olur ve tek tek sizlerin yüzü güler de bu dertte bitti oh beee dersiniz

Sağol canım. Ben de öyle yaptım evde bir kaşık yedim işe geldim hemen hemen 1 saat sonra kahvaltı ettim. Tahta kaşık temin edeyim hemen biryerden.

Bu arada günde iki kaşık mı bir kaşık mı yemek lazım?

Kızlar, günaydın.

Arı sütü bal polen günde kaç kaşık yemek lazım
günaydın
arı sütü ayrı
bal polen karışımını, ayrı olarak yemeni tavsiye ederim.aradaki fark şu:-- arı sütünün günlük alınması gereken miktar 1500 mg bunu söyleyende eğriçayır sitesi..ampul şeklinde olanı 1500 mg. ya onlar günlük miktar bu diyor. daha fazlası allerji yapabilirmiş.
çok komik ama ben hepsini yaptım.önce balcıların tavsiye ettiği karışım yiyince dibinde bal kalıyor ee bunun poleni arı sütü nerede diyerek kendimde arı sütünün ayrı içileceğini anlamışken bu kk da saf arı sütü kullananlar gibi bir başlıktaki eski bir kaç foruma denk gelip okudum ve saf arı sütünün altı üstü tek başına yemekmiş anladım.
---ayrıca 2. kavanozu aldığımda tedavim devam ediyordu arı sütünü sabah 1 kez yiyordum sonuç iyi sayılırdı.ancak 14 gün yumurta büyümedi git gel istanbulda kaldım 2 hafta
---3. ayda arı sütü yeni bitmişti yenisini bekledim yenisi gelince artık sonnn demek ki sabah akşam yemem lazım dedim hem 1500 mg da olacaktı böylece. son tedavimin içinde 12 gün falan kullandım. tedavinin 5. günü yumurtalar yeterince büyüdüğü için bitkisel şeyleri bırakın opu öncesi yumurta çatlayabilir dendi. lütfen sizde tedaviniz kısmında iğnelere başlanıp ilk kontrolünüzde doktorunuza sorun arı sütü falan doktor ne diyecek
---bal polende arttırmıştım kilo aldırdığı için bence günde 1 kaşık bal polen karışımı yeterli.
sabah akşam nohut tanesi kadar yedim.ve 5. güne 2 embriyo gitti ayrıca yumurtalar çabuk büyüdü 8. gün opu oldum
tabi bende büyük bir sevinç
genelde doktora arı sütünü sorduğum başka bir zamanda arı sütü konusunda bana "ne yapıyorsan devam et" demişti.yani siz düşünün baya iyi birşey bu.
herkes kendini en iyi tanır. her kullanım sonucunda sonuçlar değişiyor bunu 3 ay kadar kullanmak çok faydalı.
ayrıca bahçeci fulyadan tanıştığım arkadaşımın bunun sayesinde bebeği oldu 4-5-6 ay kadar hem tedavi gördü hem arı sütü içti 7. tedavisinde hamileydi bebeğini çok şükür kucağına aldı.sadece arı sütü sayesinde altın yumurtasına kavuştu (yaşı bu yıl 40-18 yıllık evli)

Son düzenleme:
Canım ben de aksu vital markasının arı sütü bal polen karşımını aldım. Bunu da yine forumda hamile kalan birbayan tavsiyssi üzerine aldım. Böyle yerken zaten polenler geliyor ağzına toz şeklinde içinde görünüyor da. Arı sütü rengi beyazsa eğer karışımda hafif bir beyazlıkta var bilmiyorum tabi şimdi. Oranları şöyle yazıyor pakette 18.0000 mg/18 gr oluyor. Bir de bunun propolisli olanı var propolisin tadını bildiğim için onu yiyemem diye öyle almadım. Ben tüp bebek tedavisi düşünmüyorum. Doğal yoldan olması taraftarıyıım. Geçen sene hamile kaldım düşükle sonuçlandı. demekki hamile kalabiliyorum. O zaman ben şuan kulalndığım üründen günde bir kaşık yesem yeterli olur. çünkü 1800mg yazıyor arı sütü ama gerçi benimki günlük değil şişenin içinde o kadar var :)
ay kilo aldırıyor dedin beni vurdun şimdi yerden yere. Zaten ben ayrıca doktorun verdiği vitamin takviyesini de içiyorum. Oda yumurta geliştiriciymiş. Oda iştah arttıyor

Bu arada günde iki kaşık mı bir kaşık mı yemek lazım?
Kavanozu olduğu gibi ye dıcem surda çocuk için uğraşan ve yazan bir avuç azınlığız şaka bir yana sabah bir kaşık ye en az 20-30dk evden işe gidene kadar o vakit sonra kahvaltını et son anda deıl tedaviden 3ay başlanması bencede gerekli. Doğal düşünüyorsan bende o taraftayim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…