- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.881
1980liyim iki seneniz var daha. Ay olarak solersenız size net solerimBen 38 yaşındayım ocak 1982 doğumluyum ama sgk ekranında tüp bebek bölümlerinde diğer hastalık bölümleri hariç 39 olarak geçiyor yani 39 dan gün aldığım için 39 olarak kabul ediyor devlet. Ocak ayında normalde 39 yaşıma giricem ama 40 dan gün aldığım için devlet desteği olmayacak. Ben 41 yaş sınırını duymadım hiç kadının 23 yaşından büyük 40 yaşından küçük olması isteniyor.
Canım senin bayaa oldu 2 ay sanırım, beta sıfırlandı mı ? hamilede değilsen belki adet söktürücü vermeleri gerekir miydi diye aklıma geldi ama ?Mesela 18mart 1982 doğumlusunuz 18.03.2022 tarihine kadar vaktiniz var tam 40 dolup 41den gün alınca o gun rapor geçerliliği biter.
Bu arada bgn baya üzgünüm belki sebebini sonra yazarım kızlar. Ve halen regl olamadım.
Deılım canım 10a düştü ama gelen yok hala. Tedavi hazıran da başladı temmuzda hamilelik ve agustos kürtaj, ekim ayında hala bekliyoruz. Olmasa pazartesi gidicem yine. Benım kafadan 5 ay gitti zamandan.Canım senin bayaa oldu 2 ay sanırım, beta sıfırlandı mı ? hamilede değilsen belki adet söktürücü vermeleri gerekir miydi diye aklıma geldi ama ?
Çok hassas olduğunu biliyorum bu geç kalmış korkusunu da çok iyi biliyorum. Allah sabır versinDeılım canım 10a düştü ama gelen yok hala. Tedavi hazıran da başladı temmuzda hamilelik ve agustos kürtaj, ekim ayında hala bekliyoruz. Olmasa pazartesi gidicem yine. Benım kafadan 5 ay gitti zamandan.
Denemedim ama bildiğim kadarıyla var olan yumurtan normal sirküde büyüyecek. Ve toplanacak 2 3 tane gelebilir. Hem ilaclardan da etkilenmedigi icin daha kaliteli yumurta elde edilecek.Kızlar mrblar.. gecen ay bahsetmistim 3 yumurta olgun cikmadi..adetle birlikte bugun kontrolüm vardi bu 2.kez boş dönüşümüz oldugu icin umutlu konusmadi.. ben en azindan 2 toplama daha denemek istiyorum.. o da mini deneyelim zaten yumurtalarin hepsi ayni anda büyümüyor bu defa ilac yuklemeyelim dedi ve klomenle basladik bakalim.. hep aklimdaydi bide oyle denemek en azindan bi bakariz bakalim.. klomenle tup bebek deneyeniniz oldu mu daha once? Bunda sadece tek yumurta mi buyutecek?
Arkadaşlar merhaba, ilk tüp bebekn deneyimim başarısız oldu, 40 yaşındayım. Nasıl bir yol izlemeliyim? Ara vermeden devM mı etmeliyim? Karar veremedim. Sizler tecrübeli olanlar nasıl bir yol izlediniz. Paylaşırsanız sevinirim.
Ara verme amh kaçArkadaşlar merhaba, ilk tüp bebekn deneyimim başarısız oldu, 40 yaşındayım. Nasıl bir yol izlemeliyim? Ara vermeden devM mı etmeliyim? Karar veremedim. Sizler tecrübeli olanlar nasıl bir yol izlediniz. Paylaşırsanız sevinirim.
Ara vermeden devam etmelisin..
0 97Ara verme amh kaç
Bana göre yüksekmiş düşükte değil pes etme yola devam et çok zor anlıyorum
geçmiş olsun bu yoldan geçmek zorundayız gelmiş geçmiş olsun bu da.bebeğinle bebeklerinle inş hayırlı haberlerin olsunŞu anda up olacağım sedyedeyim dua edin lütfen
günaydın bu sayfaları okuyup en güzel kararı kendiniz verirsiniz.benimde 40 yaşın başında 0,97 amh idi doktorlar acil evlenin demişti acil tüp bebek demişti .Arkadaşlar merhaba, ilk tüp bebekn deneyimim başarısız oldu, 40 yaşındayım. Nasıl bir yol izlemeliyim? Ara vermeden devM mı etmeliyim? Karar veremedim. Sizler tecrübeli olanlar nasıl bir yol izlediniz. Paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkür ederim, biraz dagıldım hatta belki çok dağıldım. Madden ve manen çok yoruldum. Eşim işine ara vermek zorunda kaldı, şimdi ne yapsak bilemiyoruz, para için eşimin gitmesi gerek, giderse herşeye geç kalacağız gibi. Kafamız pek yerinde değil. Siz evlendiniz mi sora, durumunuz nedir?günaydın bu sayfaları okuyup en güzel kararı kendiniz verirsiniz.benimde 40 yaşın başında 0,97 amh idi doktorlar acil evlenin demişti acil tüp bebek demişti .
doktor haklı en güzel zamanınız hiç de korkmayın bu 1 yıl perfectamaa benim 41 yaşta tam 1 yıl sonra amh değerim 0,56 olmuştu hoca, yuvarlayalım 0,60 dedi amh.yi
yani falcımıyım diyeyim olacakları hepimiz yaşadık buraları okursanız daha güzel kararlar verirsiniz.
takviye vitaminler ve arı sütleri vs dee içip öyle yola devam ederseniz daha başarılı olabilirsiniz.inşallah bebeklerinize kavuşacağınıza inanıyorum 40 yaş 41 ve 42 den çook kolay
malesef ki böyle bu yaşları geçiren arkadaşlarımız daha ümitsiz kalıyor işte Allah herkesin ve benimde yardımcımız olsun
başlamasanız ne olur hiçbirşey olmaz yumurta kalitesi tabi düşer. ama bir kaç yıl hep aynı yumurta sayısı olacak. önce maddi manevi kafanızda olacakları değerlendirin yani ara vermeyin ama plan yapın, biz sizin planlarınızı tam bilemeyiz anlatırsanız destek oluruz hep birlikte
Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallahŞu anda up olacağım sedyedeyim dua edin lütfen
çok ara verme tabi ama bana kalırsa ilk tedavide tavkiye kullanmadı isen eğer acilen takviyelerine başla biraz kullan sonra başla tedaviye. tecrübe ile sabit inanılmaz faydası var takviyelerin. Sana burada nasıl ne kullanman konusunda seve seve yardımcı olurlar. Allahın izni ile inşallah seneye anneyizArkadaşlar merhaba, ilk tüp bebekn deneyimim başarısız oldu, 40 yaşındayım. Nasıl bir yol izlemeliyim? Ara vermeden devM mı etmeliyim? Karar veremedim. Sizler tecrübeli olanlar nasıl bir yol izlediniz. Paylaşırsanız sevinirim.
Maşallah. Enerjiniz bana geçiyor. Nasıl takviyeler ben vitamin olarak decavut d vitamini folik aait kullanıyorumAllah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
çok ara verme tabi ama bana kalırsa ilk tedavide tavkiye kullanmadı isen eğer acilen takviyelerine başla biraz kullan sonra başla tedaviye. tecrübe ile sabit inanılmaz faydası var takviyelerin. Sana burada nasıl ne kullanman konusunda seve seve yardımcı olurlar. Allahın izni ile inşallah seneye anneyizayy bi hoşuma gitti yalnız anneyiz demek Allaahıımmmm inşallah hepimize nasip etsiiinn Çoook çoook Amiiiinnnnn
Maşallah. Enerjiniz bana geçiyor. Nasıl takviyeler ben vitamin olarak decavut d vitamini folik aait kullanıyorum
Teşekkür ederim, d vitamini alıyorum. Ben de koenzim q10 almıştım bana da bir dr bıraktırdı. Hangi markayı kullanıyorsunuz ben de yeniden alayım. Aslında bu gittiğim prof vana dedi ki fazla vitamin yüklemek iyi değil, hastalığa sebebiyet verir dedi. DecVut dışında folik asite bile gerek yok dedi, pro women almıştım bıraktım mesela bu nedenle. İnfolikaside bıraktırdı.Bebegimhadi çok daha tecrübeli sürekli ona sorup duruyorum mesela Bütün doktorların kesinlikle hem fikir olduğu
- Omega 3 kesinlikle en yüksek dozajından temin et ve hergün kullan mesela
- Kendine bir multivitamin takviyesi de alabilirsin (mesela ben ucuzundan decavit aldım, ki sizde kullanıyormuşsunuz , ben ayrıca folik asit kullanmıyorum içinde var nasıl olsa diye ama bilemedim)
- arı sütü olmazsa olmaz , candır o caann (nereden alacağınıza bütçeniz , içiniz elverdiğince karar verin isterseniz. Burada bir çok kişi belli markalardan hazır doz kullanıyor. Benim tercihim bir arıcıdan saf arı sütü almak oldu. Bende dün başladım kullanmaya.
- Polen (ben pandemi döneminde hiç bırakmadım diyebilirim suyuma karıştırıp içiyorum 1 çay kaşığı kafi diyende var 1 tatlı kaşığı diyende.)
- probolis , bu da dün başladığım bi takviye , benim tercihim bal, polen , probolis karıştırmak oldu. Probolis zehir gibi bişi balsız olmaz gibi geldi.
- su kesinlikle elinizden eksik etmeyin her daim elinizin altında olsun. Mesela benim 750ml 'lik mataram var içine polen karıştırıyorum elimin altında olduğu için sürekli içiyorum pratikte oluyor, ve en az 3-3,5 lt tüketiyorum belki daha fazla bile olabilir.
- çay , kahve hayatımdan çıkardım. Kesinlikle içmiyorum. Sigara zaten içiyorsanız bırakın, hatta mümkünse sigara içilen ortamlara bile zorunlu değilseniz girmeyin.
-D vitaminize baktırın ve kullanın lütfen ( bu bende de eksik)
-kuenzim Q10 mümkünse en az 200mg (burada bir arkadaş sabah 200 akşam 200 şeklinde kullanmış) ben 200 kullanıyordum daha önce sanırım benimde arttırmam lazım.
- ve spor lütfen günlük aktivite olarak ekleyin. Benim gibi spor salonuna gidemiyorum , yürüyecek yerimde yok napaayıım derseniz Evde leslie yapabilirsiniz. Evet biraz komik oluyor ama olsun ben keyif alıyorum. 45dk leslie arkasına en az 30-40 dk plates ekliyorum miissss.
Bunlar benim yaptıklarım ilk tedavi gördüğümde de yapıyordum sonra doktorun biri biz inanmıyoruz öyle şeylere deyince boşlamıştım. ve içler acısı bir 2. tedavi gördüm hala kendime kızıyorum nasıl dinledim nasıl boşladım diye.
Eksik olması gereken bir şey varsa lütfen ekleyin okuyan hanımlar lüttfeeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?