Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar yakınım koronadan hastanede, pozitifti sizden ricam bende reglim salatı tefriciye okuyorum, dua edermsnz hayırlısıyla evine gelsin.. Allahım şifa versin çocukları var çok küçük edenlerden Allah razı olsun yalnız benim yakınım deıl tüm hastalara acil şifalar versin Rabbim

Kızlar dün geceden beri yumurta donasyonunu düşünüyorum burada 2 kez deneme yapana kadar Kıbrıs'ta 1 kez deneme yapabilirim gibi geliyor. Fikri olan varmi en azından benim yumurtalarimdan daha garanti sanki, bilemedim
Merhaba yorumlarınızı gördüm vakumlu kürtajı nerde ve ne kadara oldunuz acaba bana da yardımcı olur musunuz?
Ben 4000 tl doktora verdim. 2250 tl hastaneye verdim.

Reactions: JES
Son yapılan araştırmalara göre anne karninda gen alışverişi anne ile devam ediyor. Hatta bu bilimsel araştırmadan sonra cogu kisi tasiyici anne tutmaktan vazgeçiyor. Yani cocuk %100 ,yumurta verenin dna dini tanımayacak sizden de gen transferi alacak.

Oy oy oy valla çokmuş o kadar para cebimde de kenarda da yok. Acaba özel sağlık sigortası olan da mı bu kadar ödüyor ?
Benim ozel saglik sigortam var. 2250 tl yi odedi. Doktor parasının da 1750 tl sini karsiladi. Başkalarına sordugumda cok cok az almis tup bebek doktorlari benim ki bayagi fazla aldi maalesef benden.

Benim ozel saglik sigortam var. 2250 tl yi odedi. Doktor parasının da 1750 tl sini karsiladi. Başkalarına sordugumda cok cok az almis tup bebek doktorlari benim ki bayagi fazla aldi maalesef benden.
Bu kadar karşılamaya rağmen 6000 küsür çok allah yaşatmasın bir daha inşallah Bana normal kürtaj yolu gözüktü sanırım duanızı eksik etmeyin ne olur

Ben 4000 tl doktora verdim. 2250 tl hastaneye verdim.
Bende kurtaj oldum ocakta vakumlu mu degil mi bilmiyorum tabi ilk defa yaptirdigim icin doktorda soylemedi vakumlu mu yapti yapmadi onu nasil anliyorsunuz sormak mi lazim epeyde geçti uzerinden

Bu kadar karşılamaya rağmen 6000 küsür çok allah yaşatmasın bir daha inşallah Bana normal kürtaj yolu gözüktü sanırım duanızı eksik etmeyin ne olur
Merhaba, benim toplam 4000 TL’ydi sanırım ama 8 ay geçti üstünden, şu an artmış olabilir. Vakumlu kürtaj daha pahalı mı aynı mı hiç bilmiyorum ama şunu söyleyim ne acı çektim ne de sonrasında bir komplikasyon gelişti, rahim filmine de ihtiyaç duyulmadı o yönden tavsiye edilir bi yöntem sanırım. Keşke olmasaymış ama olmuş sizin de, geçip gitsin inşallah..

Allah razı olsun rabbim yaşatmasın bir daha inşallah. Ben normal yolla özel de olacağım yine sanırım çoğu insan gibi.

Allah razı olsun rabbim yaşatmasın bir daha inşallah. Ben normal yolla özel de olacağım yine sanırım çoğu insan gibi.
İlk kurtajimi eğitim araştırma hastanesinde olmuştum 2. Geçen yıl özel bir hastanede 2750 vermiştim ben. Ama keşke devlette olsaydım 2. Yide ikiside vakumlu olmustu. Ve eğitim araştırma çok daha iyiydi özelde yapışıklık oldu bende.kismet Allah size acil şifalar versin istenen bir gebelikse eğer inşallah son olur

Kızlar dün geceden beri yumurta donasyonunu düşünüyorum burada 2 kez deneme yapana kadar Kıbrıs'ta 1 kez deneme yapabilirim gibi geliyor. Fikri olan varmi en azından benim yumurtalarimdan daha garanti sanki, bilemedim
Valla 2 gündür ben de düşünüyorum ciddi ciddi .. 4 denememde olumsuz oldu

Iyi pazarlar kibris pahali degil mi
Neyse senin burada olur ins

Dun Dr hit'e yazdim yumurta donasyonu değilde stoplazma nakli size daha uygun gibi bişey dedi. Geldisi gittiği ilaçları 60bin teşekkür Edebildim sadece
Arı sütüne devam
Çok pahalıymıs stoplazma nakli neymiş ki burda yapılmıyor mu?

Rahim filmine gerek olmadigina doktoru mu karar verdi. Her durumda rahim filmi çekilin. Yapisiklik olup olmadığı normal vajinal muayenede cikmaz. Rahim filmiyle hatta bazen onla bile anlatılmayıp histeroskopiyle anlasilir.
Muhakkak Rahim filminizi çektirin. Hic bir sorun yok denilip, kurtaj sonrasi tüpleri tıkanan yapisiklik gelisen birçok kişi var.

Yapışıklık olursa zaten adet görmezsin diye biliyorum ben ilk kürtajımda rahim filmi çektirmedim eğer adet kanaman olmazsa ya da az olursa gerekiyor bence.

Dun Dr hit'e yazdim yumurta donasyonu değilde stoplazma nakli size daha uygun gibi bişey dedi. Geldisi gittiği ilaçları 60bin teşekkür Edebildim sadece
Arı sütüne devam
Stoplazma nedir acaba donasyon garanti olsa keşke bende hic düşünmez yaptirirdim o da kesin degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…