Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aslında haklılar uzun süre kullanımı vucuda zarar verecektir. Ama şu 2 ay inşallah zararsız atlatırız. Marka vermem doğru olmaz bence sen içine sineni al. Sağlıklı beslenme olayına hiç girmedim eminim sağlıklı besleniyorsundur zaten. Birde zerdeçal ve zencefil yemeklerine vs ekleyebildiğin şeylere ekle.

kaç yıllığına gitmesi gerek

Kizlar aranizda klomenle yani mini tüp bebek deneyen oldu mu daha önce?
ben denedım canım uc toplama oldu bırıncıde tek yumurta vardı 1. kalıte oldu ıkıncıde dort yumurta vardı ıkısı buyudu orta kalıte oldu sonuncusunda yıne dort taneden ıkı toplandı ve hıc dollenme dahı olmadı ve ucude koyuldu kımyasal oldu

merhabalar. bende 3 düşük yaşadım. şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum ama amh değerim çok düşük (0,28 ) o yzüzden bu düşüklerin yumurta kalitesliğinden olabilir diye arı sütüne başlamak istiyorum. bu eğri çayır ampülü kullanmak istiyorum. günde 1 adet yeterli oluyor mu ?

çok geçmiş olsun evet günde 1 ampül inşallah faydası olur.

Teşekkür ederim yani klomenle bile olsa 1 taneden fazla yumurta toplanabiliyormus demekki bu kafama takiliyordu..

Kızlar dün geceden beri yumurta donasyonunu düşünüyorum burada 2 kez deneme yapana kadar Kıbrıs'ta 1 kez deneme yapabilirim gibi geliyor. Fikri olan varmi en azından benim yumurtalarimdan daha garanti sanki, bilemedim

Kızlar dün geceden beri yumurta donasyonunu düşünüyorum burada 2 kez deneme yapana kadar Kıbrıs'ta 1 kez deneme yapabilirim gibi geliyor. Fikri olan varmi en azından benim yumurtalarimdan daha garanti sanki, bilemedim
Aynen cnm bende dusunuyorum 2 düşüğüm var yaşım 42 yumurtalarim kalitesiz orada yaptirmadan once kendi yumurtanla bir iki kere yaptirirsin diolar ama benim yumurtalarin durumu belli

Bende kısa bir süre düşündüm ama eşim kesinlikle olmaz dinen uygun değil dedi ikna oldum. Bence yumurtan varsa bir kere daha devam et hiç yumurtası kalmayanlara donasyon öneriyorlar senin bence şansın var.

Donasyon hem kesin hem degil ama gercekten daha mantiklı.senin de yumurtan var şansın var ama 3 tedavi gördüysen veya 4 biraz isler yokusa giriyor.yanidaha garanti olur tabi.turkiyede birkac kez daha denesen kibrisada gidemezsin cunku krediler borclar zorlar.
Donasyon sayfasini okuyorumda ukraynada cok onde fiyati kibrisla ayni daha iyi deniliyor.
Hayirlisi ne dusuneceksin bakalim icinden kendi yumurtanla olacagı geciyor mu bu soruya cevap bulabilirsen

Aynen cnm bende dusunuyorum 2 düşüğüm var yaşım 42 yumurtalarim kalitesiz orada yaptirmadan once kendi yumurtanla bir iki kere yaptirirsin diolar ama benim yumurtalarin durumu belli
Ahh ahh bütçem elverse keşke
Bende kısa bir süre düşündüm ama eşim kesinlikle olmaz dinen uygun değil dedi ikna oldum. Bence yumurtan varsa bir kere daha devam et hiç yumurtası kalmayanlara donasyon öneriyorlar senin bence şansın var.
Dini boyutunu hiç düşünmedim Allah biliyor yaa doğurduysam benim diye düşündüm, ileride aynı geni taşıyan biriyle karşılaşırmı akraba sayılır mı diye evet düşündüm ama o da çoook zor istatistiksel olarak. Bilemiyorum.
Boyumun ölçüsünü bu sabah itibari ile almış bulunuyorum. Kıbrıs' ta 1 burada 3 kez deneyebilirim o bütçe ile. + pandemi sürecinde çok daha zor ilerliyormuş işler.

Cok pahali kıbrıs

Ya canım birde donasyonda kesin değil ki tutmama düşme olasılığı var düşünsene o kadar para verdin ve olmadı ben daha çok üzülürdüm. İnşallah kendi yumurtandan sağlıklı bebeğin olur. Donasyona gerek kalmaz.

40. Günde regl oldum ben, birkaç güne sizin de olur, rahim filmi gerekmedi bende Belki sizde de gerekmeyecektir, isterseniz hiç panik olmayın şimdiden
Merhaba yorumlarınızı gördüm vakumlu kürtajı nerde ve ne kadara oldunuz acaba bana da yardımcı olur musunuz?

Kızlar ben donasyonu hiç tasvif etmiyorum bende ilk düşünmüstüm acaba diye. Ama sonra dini boyutu ve çocuğa her baktığımda acaba kim annesi nasıl biri falan düşündükçe kafayı yerim düşünsenize ailesinde şizofrenlik varsa mesela bilemiyorum. Hiç çocuğum olmasın yinede yaptıramam. Evlatlık almak daha iyi en azından bir çocuğa iyilik yapmış oluruz gerçi ben ondada paronayaklık yaparım ama hakkımızda hayırlısı.

Evlatlık almak fikri de güzel. Benim düşüncem yumurta donasyonunda çocuk %75 oranında sizin yarısı baba kalan%25 lik kısımda size ait sizin içinizde büyüyor onu emziriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…