Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

aksu vital iyi bir üründür inş.bunun belirleyicisi biraz ücreti malesef.
18 gr yeterli değil büyük olasılıkla
aldığında 50 gr arı sütü alırsan bir-bir buçuk ay gider günde 1 kez yersen
Allahım bol şans versin dualarınız kabul olsun inş.

daha öncede yazacaktım fırsat olmadı.tedavinde başarılar dilerim.inşallah gönlüne göre olacak.3 ay az değil ve daha önceki emeklerinde var.
stres yapmazsan çok iyi olur.bizim kafa direk stres oluyor olumsuzlukta oysa ne olacağı belli değil.
50 yaşındaki işyeri arkadaşın sana nasıl bir ders değil mi malesef ki
benim işyerimde bundan baya önce 2014 de şube müdürümüz eskiden de uzaktan tanıdığım bir kız ve 50 yaşında menopoza girmiş bekar.doktora demiş ki "geri dönüşü var mı bu işin geri döndürün, doktor da malesef geri dönmez " demiş.bize bunu anlatmıştı ve üzgündü menepoza girmeye başladığı için, bize bu konuşmayı anlatmıştı.bende 40 yaşında bekar olarak çok üzüldüm kendimeee ona da
zaten o yaşta bekar arkadaşlarımız bizden büyükler evlenin çocuk yapın falan derler pişman olmayın sonra derler.
menepozu geri döndürmek nedir yine bizlerin cahilliği yok arkadaşlar hayat 40 yaşına gelince bir sorgulanıyor nereye gidiyorum nerden geldim ben diye.
işyeri arkadaşının o zamanlar ki tedavisi biraz daha eski teknoloji şimdiye göre belki çağdışı kalır. çünkü son yıllarda iyice ilerlemiş bu iş kızlar, sonra malesef cahil bir toplumuz ve paraya da çocuktan da fazla değer veriyoruz.
Allah kolaylaştırsın emeklerinizi inş. denemek başarmanın yarısıdır bu arada

Valla bilmiyorum canım ya... 70 Tl 220 gr şişe. Hayırlısı olsun inşallah

Valla o seviyedeyim olduğu gibi yiycem nerdeyse . Ya tedavi değil de doğal yolla kalmak derdindeyim. Multi vitamin takviyeli folik asit içiyorum bir ay oldu bugün. Bakalım ona devam edeceğim. Bir de bunu yiycem işte.

Kızlar merhaba benimde 2 tane embriyom bugün 5. güne geldi ve bugün dondurulacaklar. 2 tanesi de 4. günden bugüne gelemedi maalesef. Doktorum stres yapma bir kez daha yumurta toplarız dedi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Kızlar bısey sorucam kalitesi EB Olan 5.gun embriyosu var donmus şekilde. Embriyo Kalitesini anlayan varmı canlar, 4AA olanla beraber donduruldu 4AA yi da bılmıorum ama EB olanı anlayamadım

Embriyo transferi öncesi mi yapildi yani yaptirmakta bir fayda saglamiyormu acaba

Ne yaşadığını bilemeyiz tabi, Allah herkesin yardımcısı olsun.. Ama bu şahıs size fesat vs demiş, hamileliğimi kimseye söylemeyeceğim vs demiş ya, bunları okurken, “kişi kendinden bilir işi” şeklindeki söz geldi aklıma.. evet bu tür insanlar var malesef ama iyi insanlar, acınızı hisseden insanlar da var. Eminim siz ve bir çok kişi, bebeğini kaybettiğini paylaşan üyelerin paylaşımlarını okuyunca üzülüyordur, uzun uğraşlardan sonra hamile olduğunu paylaşan bir üyenin mesajını okurken çoğumuzun musmutlu hissetiği ve onun için dua ettiği gibi.. Ben burada çok yardımsever içten insanlarla karşılaştım.

Çok sevindim, çok güzel haber. Maşallah o embriyolara, çok sağlıklı bebekler olarak kucağınıza alırsınız İnşallah. 2. Tedavinizde daha çok 5. gün embriyonuz olmasını diliyorum.

Valla o seviyedeyim olduğu gibi yiycem nerdeyse . Ya tedavi değil de doğal yolla kalmak derdindeyim. Multi vitamin takviyeli folik asit içiyorum bir ay oldu bugün. Bakalım ona devam edeceğim. Bir de bunu yiycem işte.

Doğal yolla kalmak için uğraşıyorsanız, doktora gidip, yumurta tabiki yaptırsanız,doktor tavsiye ederse femara kullansanız, başarı şansını daha fazla artırabilirsiniz belki.. naçizane tavsiye. İnşallah herşey gönlünüzce olur

Çok sevindim, çok güzel haber. Maşallah o embriyolara, çok sağlıklı bebekler olarak kucağınıza alırsınız İnşallah. 2. Tedavinizde daha çok 5. gün embriyonuz olmasını diliyorum.
2 embriyo kalitelisi yeter de artar bile. Hic motivasyonunu bozma. Havuz yapmak cok akıllıca. Transfer zamani insanin stresini de azaltıyor

Amin çok teşekkür ederim. Inşallah hepimiz güzel haberler alalım ☺☺

2 embriyo kalitelisi yeter de artar bile. Hic motivasyonunu bozma. Havuz yapmak cok akıllıca. Transfer zamani insanin stresini de azaltıyor
Haklısınız kesinlikle stresi azaltır diye düşünüyorum bende. Raporlu yaptırıyorum 3 ay sonra 39 olucam ve devlet destek vermeyecek beden 40 dan gün almış oluyorum. Fırsatım varken değerlendireyim diyorum.

Kızlar bi sorum var....tedavi sırasında Corona olursak ,eşimiz ya da kendimiz ,nasıl bir yol izleniyor bilen var mı?
Hic bir bilgim yok, ama yakınım şimdi korona olmus, evde izole almışlar tedavi olmaz sanirim. Ertelenebilir eğer ıgne başladıysa belki toplama yapılabilir yarıda kalmasın dıe.
Bizede test yapmadan
Tam doğum tarihiniz nedir bende raporda yer yararlandım 41den gün almamış olmak yeterli çoğu yer bunu bilmiyor

Ben 38 yaşındayım ocak 1982 doğumluyum ama sgk ekranında tüp bebek bölümlerinde diğer hastalık bölümleri hariç 39 olarak geçiyor yani 39 dan gün aldığım için 39 olarak kabul ediyor devlet. Ocak ayında normalde 39 yaşıma giricem ama 40 dan gün aldığım için devlet desteği olmayacak. Ben 41 yaş sınırını duymadım hiç kadının 23 yaşından büyük 40 yaşından küçük olması isteniyor.

Kızlar bi sorum var....tedavi sırasında Corona olursak ,eşimiz ya da kendimiz ,nasıl bir yol izleniyor bilen var mı?
Bana tedavinin iptal olacağı söylenmişti. Allah muhafaza kimse olmasın. Tedavideyken ayrıca dikkatli olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…