- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.861
aksu vital iyi bir üründür inş.bunun belirleyicisi biraz ücreti malesef.Canım ben de aksu vital markasının arı sütü bal polen karşımını aldım. Bunu da yine forumda hamile kalan birbayan tavsiyssi üzerine aldım. Böyle yerken zaten polenler geliyor ağzına toz şeklinde içinde görünüyor da. Arı sütü rengi beyazsa eğer karışımda hafif bir beyazlıkta var bilmiyorum tabi şimdi. Oranları şöyle yazıyor pakette Eki Görüntüle 2701216 18.0000 mg/18 gr oluyor. Bir de bunun propolisli olanı var propolisin tadını bildiğim için onu yiyemem diye öyle almadım. Ben tüp bebek tedavisi düşünmüyorum. Doğal yoldan olması taraftarıyıım. Geçen sene hamile kaldım düşükle sonuçlandı. demekki hamile kalabiliyorum. O zaman ben şuan kulalndığım üründen günde bir kaşık yesem yeterli olur. çünkü 1800mg yazıyor arı sütü ama gerçi benimki günlük değil şişenin içinde o kadar var :)
ay kilo aldırıyor dedin beni vurdun şimdi yerden yere. Zaten ben ayrıca doktorun verdiği vitamin takviyesini de içiyorum. Oda yumurta geliştiriciymiş. Oda iştah arttıyor
daha öncede yazacaktım fırsat olmadı.tedavinde başarılar dilerim.inşallah gönlüne göre olacak.3 ay az değil ve daha önceki emeklerinde var.Arkadaşlar ne vazgeçmesi olur mu öyle şey. Pes etmek yok. Tamam kısa bir süre dinlenin zaman verin kendinize. Sonra imkanlar el verdiğince devam edin.
Çalıştığım yerde bir arkadaş geldi yanıma. Öyle sohbetimiz muhabbetimiz çok yoktu. Ama böyle şeyler çabuk yayılır ya. Bebeğimi kaybettiğimi, tüp bebek tedavisi gördüğünü duymuş. Kendisi 50 yaşlarında. Oda zamanında hamile kalamayınca tüp bebek denemiş. Bir denemede olmayınca vazgeçmiş. Şimdi ki tek pişmanlığım denemekten vazgeçişim dedi. Bunu söylerken öyle samimi bir pişmanlığı vardı ki. Ben çok etkilendim.
İnanın öyle zor şartlarda tedavi görüyorum ki. Yaşadığım ilde tüp bebek merkezi yok. Yakın bir ilde denedim olmadı. Sonra imkanları zorlayıp İstanbul a gittik. İki ay gittik geldik. Sonuç alamadık. İlk ay foliküller boş çıktı. İki taneydi. Sonraki ay büyümedi foliküller. İstanbul'dan eve kadar ağlayıp durdum. Harcadığımız zamana mı yanayım, emeklere mi, gırtlağa kadar borca battık ona mı. İstanbul'da kalmak zor. Kimseye gidemiyoruz. Yemek dert, kalmak dert. Baktık olmuyor, ne maddi güç kaldı ne manevi döndük geldik. Bıraktık tedaviyi. Sonra yine yakın olan merkeze gittik. Regl olunca başlayacağız tedaviye. Doktor açık açık söyledi. Üç ay deneriz. Topladık topladık, yumurta bulamazsak ben tedavini sonlandırırım dedi. Şimdi kendi kendime üç ay ömrüm kaldı diyorumne yapayım ağla ağla tükendim artık. Üç ay daha şansım var. Deneyeceğim.
Valla bilmiyorum canım ya... 70 Tl 220 gr şişe. Hayırlısı olsun inşallahaksu vital iyi bir üründür inş.bunun belirleyicisi biraz ücreti malesef.
18 gr yeterli değil büyük olasılıkla
aldığında 50 gr arı sütü alırsan bir-bir buçuk ay gider günde 1 kez yersen
Allahım bol şans versin dualarınız kabul olsun inş.
Valla o seviyedeyim olduğu gibi yiycem nerdeyseKavanozu olduğu gibi ye dıcemsurda çocuk için uğraşan ve yazan bir avuç azınlığız şaka bir yana sabah bir kaşık ye en az 20-30dk evden işe gidene kadar o vakit sonra kahvaltını et son anda deıl tedaviden 3ay başlanması bencede gerekli. Doğal düşünüyorsan bende o taraftayim artık.
sende sağol canımBebegimhadi teşekkür ederim canım. Vazgeçmeyeceğim tabi sonuna kadar çabalayacağım.
umutsuz değilim umutluda değilim farklı bir durgunluğum var. Hepimiz için hayırlısı olsun.
dedteğin için teşekkür ederim canım
Bir kerelik birşey olmayabilir ama yapısına zararı var herhalde çünkü hep tahta kaşık kullanılması söyleniyor.Ay ben bugün başladım yemeye ama normal meal tatlı kaşığıyla yedim kavonoza soktum kaşığı birşey olur mu
Valla o da bir sey mi, bu siteden tanıştığım biri hamile kalırsa kimseye soylemeyecegini soylemisti. Kiz bana surekli dusukle ilgili sorular sorup duruyordu son günlerde. Dusuk yaptığım Bebeklerin fotoğrafını falan istiyordu. Ben daha bu surecu atlatamamisken birine bunlari sormak bunlari hatırlatmak umrunda olmuyor. Kimse kimsenin acısını umursamıyor cunku. Meger hamileymiş kanamasi varmis. Ondan soruyormuş. Söylemedim diye kızdın mı dedi yok hayır anlıyorum seni dedim. Ben de bundan sonra kimseye soylemeyi dusunmuyorum dedim. Sonra bana bir dunya hakaret etti. Bana nazar degdirme sana hakkımı helal etmiyorum sen fesatsin falan dedi neye uğradığını sasirdim. Basimdan aşağı kaynar sular döküldü. Allah o hale getirmesin kimseyi. Allah islah etsin dedim içimden. Bir sure sonra insqnlar akli dengelerini de kaybediyor herhalde. Gerçeklikten uzaklasiyorlar.
Kızlar merhaba benimde 2 tane embriyom bugün 5. güne geldi ve bugün dondurulacaklar. 2 tanesi de 4. günden bugüne gelemedi maalesef. Doktorum stres yapma bir kez daha yumurta toplarız dedi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Valla o seviyedeyim olduğu gibi yiycem nerdeyse. Ya tedavi değil de doğal yolla kalmak derdindeyim. Multi vitamin takviyeli folik asit içiyorum bir ay oldu bugün. Bakalım ona devam edeceğim. Bir de bunu yiycem işte.
2 embriyo kalitelisi yeter de artar bile. Hic motivasyonunu bozma. Havuz yapmak cok akıllıca. Transfer zamani insanin stresini de azaltıyorÇok sevindim, çok güzel haber. Maşallah o embriyolara, çok sağlıklı bebekler olarak kucağınıza alırsınız İnşallah. 2. Tedavinizde daha çok 5. gün embriyonuz olmasını diliyorum.
Amin çok teşekkür ederim. Inşallah hepimiz güzel haberler alalım ☺☺Çok sevindim, çok güzel haber. Maşallah o embriyolara, çok sağlıklı bebekler olarak kucağınıza alırsınız İnşallah. 2. Tedavinizde daha çok 5. gün embriyonuz olmasını diliyorum.
Haklısınız kesinlikle stresi azaltır diye düşünüyorum bende. Raporlu yaptırıyorum 3 ay sonra 39 olucam ve devlet destek vermeyecek beden 40 dan gün almış oluyorum. Fırsatım varken değerlendireyim diyorum.2 embriyo kalitelisi yeter de artar bile. Hic motivasyonunu bozma. Havuz yapmak cok akıllıca. Transfer zamani insanin stresini de azaltıyor
Hic bir bilgim yok, ama yakınım şimdi korona olmus, evde izole almışlar tedavi olmaz sanirim. Ertelenebilir eğer ıgne başladıysa belki toplama yapılabilir yarıda kalmasın dıe.Kızlar bi sorum var....tedavi sırasında Corona olursak ,eşimiz ya da kendimiz ,nasıl bir yol izleniyor bilen var mı?
Tam doğum tarihiniz nedir bende raporda yer yararlandım 41den gün almamış olmak yeterli çoğu yer bunu bilmiyorHaklısınız kesinlikle stresi azaltır diye düşünüyorum bende. Raporlu yaptırıyorum 3 ay sonra 39 olucam ve devlet destek vermeyecek beden 40 dan gün almış oluyorum. Fırsatım varken değerlendireyim diyorum.
Ben 38 yaşındayım ocak 1982 doğumluyum ama sgk ekranında tüp bebek bölümlerinde diğer hastalık bölümleri hariç 39 olarak geçiyor yani 39 dan gün aldığım için 39 olarak kabul ediyor devlet. Ocak ayında normalde 39 yaşıma giricem ama 40 dan gün aldığım için devlet desteği olmayacak. Ben 41 yaş sınırını duymadım hiç kadının 23 yaşından büyük 40 yaşından küçük olması isteniyor.Hic bir bilgim yok, ama yakınım şimdi korona olmus, evde izole almışlar tedavi olmaz sanirim. Ertelenebilir eğer ıgne başladıysa belki toplama yapılabilir yarıda kalmasın dıe.
Bizede test yapmadan
Tam doğum tarihiniz nedir bende raporda yer yararlandım 41den gün almamış olmak yeterli çoğu yer bunu bilmiyor
Bana tedavinin iptal olacağı söylenmişti. Allah muhafaza kimse olmasın. Tedavideyken ayrıca dikkatli olmak lazım.Kızlar bi sorum var....tedavi sırasında Corona olursak ,eşimiz ya da kendimiz ,nasıl bir yol izleniyor bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?