Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Stoplazma nedir acaba donasyon garanti olsa keşke bende hic düşünmez yaptirirdim o da kesin degil
Anladığım kadarıyla taşıyıcı annenin yumurtasının çekirdeği çıkartılıp başka bir verici kadının yumurtasının çekirdeği yerleştiriliyormus , gerisi bildiğimiz tüp bebek. Boylece aslında 3 kişinin geni oluyor bebekte. Ama işte çok pahalı geldi bana 2.500 tüp bebek 1.500 stoplazma nakli +ulaşım +ilaçlar +konaklama

Anam teknoloji ne kadar ilerlemiş ne yöntemler var bu donasyona göre daha iyiymiş ama dediğin gibi çok pahalı bide olmazsa yıllarca onun parasını ödemek var.

Yapışıklık olursa zaten adet görmezsin diye biliyorum ben ilk kürtajımda rahim filmi çektirmedim eğer adet kanaman olmazsa ya da az olursa gerekiyor bence.
Yapışıklığın en çok görülen belirtisi adet görmeme veya alışılan adet kanamasının miktar olarak azalmasıymış, ben iki doktorda muayene olmuştum ikisi de bu şekilde olduğunu söylemişti

Doğrudur herkesin bünyesi, yaşadıkları farklı. Benim adet düzenimde veya kanama miktarında hiçbir fark görülmediği için filme ihtiyaç duyulmadı ama çektirebiliriz tabi. Daha önce de kürtaj olmuştum ve film çektirmemiştim hatta yıllar geçmişti, geçen yıl tedaviye başlarken istenildi çektirdim her şey normaldi.

Kendi yumurtan oluyo o zaman bu dedigin

Kızlar bir sorum olacak.. Benim hsgyi çeken doktor çok iyi bir doktor değildi. Bir sorun görünmüyor demişti. Ama hsgyi çeken bu doktor benim sıfırlanan rezervim görememiş, anlayamamış birisi.. Benim de içimde şüphe oldu acaba yapisiklik vs varsa görememis olabilir mi diye.. Ben geçen polip ameliyatı oldum ve histeroskopi yapıldı aynı zamanda.. Bisey olsa histereskopide görünür muydu?

Filmde mutlaka görünürdü...hsg filminde daha çok önemli olan cihazın kalitesi diye biliyorum

Çok güzel bildiler Sadece Kuenzim Q10‘mi ubikunel formda kullanmanızı tavsiye ederim. En iyi tüp bebek merkezlerinin tavsiyesi bu yönde.. OMEPA Q10 markasının için de, 1 kapsülde 100gr ubicunel formda Q10 ve 1000mg omega var.

AMH’nız 0,9’ muş. Bu çok iyi bir değer aslında. Moral olsun diye söylemiyorum. Bence, vitaminleri 3 ay kullanın, bu sırada iyi bir kadın doğum doktoruna gidin ve femara, çatlatma iğnesi kullanın. 3 ay içinde hamile kalmazsanız tekrar tüp bebek tedavisine başlayıp, yumurta toplatın.. Güzel şeyler olsun İnşallah, morilinizi bozmayın şansınız yüksek

Kaderleşlerimsiniz hepiniz bende içlerinizde inşallah mutlu sonuç alırız aklım gitti fikrim kalmadı ağzım dillim bağlandı gibi dua edin lütfen donduracak diye düşündüm üç gün transfer olacak

Biliyorum çok zor, yine de sakin olun, stres çözüm değil.. 3. gün embriyosu İle hamile kalan çok. Bir kaç mesajınızı daha okudum, embriyonun kaç hücreli olduğunu bilmiyorsunuz. Embriyoların kaç hücreli olduğunu , kaçıncı kalite olduğunu doktorunuza sorun. .. 2. kalite vs derse de canınızı sıkmayın. 2. kalite embriyo Rahime yerleştiğinde, rahim onarıp güçlendirebiliyormuş, böyle çok hamile kalan var. Güzel düşünün, dua edin.. embriyonuzu sağlıklı bebek olarak kucağınıza alın İnşallah

M Mirayseval kalbini ferah tut. 3. Gün emriyosu transferi olup bebeğini kucağına alan o kadar çok kişi var ki. Sende yavrunu sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Allah yardımcın olsun.

Arkadaşlar bende bugün tekrar doktora gidiyorum. Herşey yeniden başlayacak. Reglin ikinci günü bugün. Bende gerginim, bende korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Son üç ayım. Doktorum öyle demişti. Yaşından dolayı Aralık ayına kadar ne toplarsak o demişti. Sonrasında tedavi için uğraşma gerek yok demişti.
Şimdi korkuyorum önceki ay gibi foliküller boş çıkarsa diye, korkuyorum geçen ay gibi foliküller gelişmez diye ve korkuyorum birşeyler ters gider ve elim boş kalır diye.

Duadan başka çaremiz yok. Bana da dua edin arkadaşlar.

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin, inşallah emeklerinin karşılığını alırsın hem maddi hem manevi

Filmde mutlaka görünürdü...hsg filminde daha çok önemli olan cihazın kalitesi diye biliyorum
Bulunduğum ilçede normal bir hastanede cektirmistim.sonradan anladığım çeken doktor çok bilgili de değil.. Ondan biraz şüphe duydum. Yani belki var ama doktor göremedi diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…