- 4 Şubat 2015
- 311
- 452
- 303
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.961
Bol şans diliyorum sizeArkadaşlar bende bugün tekrar doktora gidiyorum. Herşey yeniden başlayacak. Reglin ikinci günü bugün. Bende gerginim, bende korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Son üç ayım. Doktorum öyle demişti. Yaşından dolayı Aralık ayına kadar ne toplarsak o demişti. Sonrasında tedavi için uğraşma gerek yok demişti.
Şimdi korkuyorum önceki ay gibi foliküller boş çıkarsa diye, korkuyorum geçen ay gibi foliküller gelişmez diye ve korkuyorum birşeyler ters gider ve elim boş kalır diye.
Duadan başka çaremiz yok. Bana da dua edin arkadaşlar.
Bol şans diliyorum sizeumarım bu tedaviniz yüzünüzü güldürür kucaginizi doldurur
Doktorunuzu merak ettim açıkçası ...nerede tedavi göreceksiniz ?
Tabii haklısınız şehir dışından zor oluyor ve "her yerde aynı işlem yapılıyor" kısmına bende size tamamen katılıyorum !Ben İstanbul'da tedavi görüyordum. Yaşadığım yer baya uzak ama herşeye katlanıp İstanbul a gittim. Birkaç ay gittim geldim sonuç alamadım. Birde farklı bir işlem yapmadılar. Her yerde aynı işlem yapılacaksa neden 10 saat yol gideyim dedim. Ayrıca maddi olarak da manevi olarak da tükendim.
Şimdi samsun da başladım. Birazdan kontrolüm var.
Samsunda hangi doktor bende orda tedavi oldum.Ben İstanbul'da tedavi görüyordum. Yaşadığım yer baya uzak ama herşeye katlanıp İstanbul a gittim. Birkaç ay gittim geldim sonuç alamadım. Birde farklı bir işlem yapmadılar. Her yerde aynı işlem yapılacaksa neden 10 saat yol gideyim dedim. Ayrıca maddi olarak da manevi olarak da tükendim.
Şimdi samsun da başladım. Birazdan kontrolüm var.
Allah utandırmasın emeklerinin karşılığini inşallah bu sefer alırsınArkadaşlar bende bugün tekrar doktora gidiyorum. Herşey yeniden başlayacak. Reglin ikinci günü bugün. Bende gerginim, bende korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Son üç ayım. Doktorum öyle demişti. Yaşından dolayı Aralık ayına kadar ne toplarsak o demişti. Sonrasında tedavi için uğraşma gerek yok demişti.
Şimdi korkuyorum önceki ay gibi foliküller boş çıkarsa diye, korkuyorum geçen ay gibi foliküller gelişmez diye ve korkuyorum birşeyler ters gider ve elim boş kalır diye.
Duadan başka çaremiz yok. Bana da dua edin arkadaşlar.
Hadi inşallah 10 gün sonra hamile haberini allalim şansın bol olsunKaderleşlerimsiniz hepiniz bende içlerinizde inşallah mutlu sonuç alırız aklım gitti fikrim kalmadı ağzım dillim bağlandı gibi dua edin lütfen donduracak diye düşündüm üç gün transfer olacak
1 aya yakın sürüyor. Benim sanırım 18 günde çıkmıştı. dosyanın üzerine koskoca ACİLLLL yazmışlardı 40 yaş oluncaKızlar ben genetik test yaptırcam araştırma hastanesinde kaç günde çıkıyor sonuçlar yaptıranınız var mı devlette.
Artık yaşımızdan utanır oldum vallahi bizi aşağılıyolar gibi geliyor bana1 aya yakın sürüyor. Benim sanırım 18 günde çıkmıştı. dosyanın üzerine koskoca ACİLLLL yazmışlardı 40 yaş olunca
2017 senedinde Kartal eğitim araştırmada yaptırmıştık eşimle beraber 2 ayda çıkmıştıKızlar ben genetik test yaptırcam araştırma hastanesinde kaç günde çıkıyor sonuçlar yaptıranınız var mı devlette.
Medicalpark tayfun hocaya gidiyorum.Samsunda hangi doktor bende orda tedavi oldum.
Kızlar birkaç sorum daha olacak tecrübeli arkadaşlara gerçi bende tecrübeli sayılırım ama. Ben 10 gün önce kürtaj oldum aslında hiç tüp bebek için psikolojim iyi değil ama zamanda kaybetmek istemiyorum sizce yeni tedaviye ne zaman başlanmalı doktorum çok ilgisiz hiçbirşey demedi bu konuda. Birde tüm merkezler aynı prosedür uyguluyo ama laboratuvar açısından farkları oluyor sanırım. İşin açıkcası ben burdaki laboratuvara çok güvenmiyorum. Ankarada berfu demire gitsem sizce nasıl. Gerçi onun içinde izin al insanlara dert anlat off offf.
Bende ona gidiyorum.Medicalpark tayfun hocaya gidiyorum.
İlk defamı gittin insan olarak çok iyi tayfun bey ama ben laboratuvarına pek güvenmiyorum medikal parkın.Bende ona gidiyorum.
maalesef çalışıpta tedavi görenlerin hepsi aynı sıkıntıları yaşıyor. Daha önceki işyerimde tedavi olurken durumu biliyorlardı koştur koştur işe geliyordum işler aksamasın diye bi kerede otobüste bayılmıştım kan vermiştim o gün. İşe geldim o halde çalıştım hiç zorunlu olmadığım sürece izin istemedim tam 14 sene emek verdim oraya ama en ufak bi tartışmada çıktım ve çıkmamam için hiç bişi demediler benden sonra 5 eleman değiştiler. :) hala eleman arıyorlar. Allah yardımcınız olsun sizin de biraz rahat olun bence her şeyi takmayın kim ne düşünürse düşünsün. Bizim hormonlar her dakika değişebiliyor en ufak bi streste sinirde. tedavinize odaklanın etrafı boş verin öyle olmak gerek.Çalışırken çok zor. Tüp bebek tedavi zorluğu yetmez gibi birde iş yerinde sıkıntı yaşıyoruz. Bir süre öncesine kadar erkek amirle çalışıyordum. Şimdi değişti kadın oldu. Kadın daha iyi anlar dedim. Sonuçta kadın dedim. Hiç ama hiç anlamıyor. Doktordan geliyorum sanki suç işlemişim gibi davranıyor. Surat asık garip tavırlar. Kendi başına gelmeyeceğinin garantisi var sanki. Derdim bana yetiyor zaten. Düşmeye görün insanlar nasıl zalimleşiyor şaşıp kalıyorsunuz.
O biraz yalan dolan bir sey sanırım.Çok pahalıymıs stoplazma nakli neymiş ki burda yapılmıyor mu?
Yapisiklil falan olsa gozukurdu canim.Kızlar bir sorum olacak.. Benim hsgyi çeken doktor çok iyi bir doktor değildi. Bir sorun görünmüyor demişti. Ama hsgyi çeken bu doktor benim sıfırlanan rezervim görememiş, anlayamamış birisi.. Benim de içimde şüphe oldu acaba yapisiklik vs varsa görememis olabilir mi diye.. Ben geçen polip ameliyatı oldum ve histeroskopi yapıldı aynı zamanda.. Bisey olsa histereskopide görünür muydu?
maalesef çalışıpta tedavi görenlerin hepsi aynı sıkıntıları yaşıyor. Daha önceki işyerimde tedavi olurken durumu biliyorlardı koştur koştur işe geliyordum işler aksamasın diye bi kerede otobüste bayılmıştım kan vermiştim o gün. İşe geldim o halde çalıştım hiç zorunlu olmadığım sürece izin istemedim tam 14 sene emek verdim oraya ama en ufak bi tartışmada çıktım ve çıkmamam için hiç bişi demediler benden sonra 5 eleman değiştiler. :) hala eleman arıyorlar. Allah yardımcınız olsun sizin de biraz rahat olun bence her şeyi takmayın kim ne düşünürse düşünsün. Bizim hormonlar her dakika değişebiliyor en ufak bi streste sinirde. tedavinize odaklanın etrafı boş verin öyle olmak gerek.
Zaten bizim psikolojimiz çok zor birde insanlarla uğraşıyoruzÇalışırken çok zor. Tüp bebek tedavi zorluğu yetmez gibi birde iş yerinde sıkıntı yaşıyoruz. Bir süre öncesine kadar erkek amirle çalışıyordum. Şimdi değişti kadın oldu. Kadın daha iyi anlar dedim. Sonuçta kadın dedim. Hiç ama hiç anlamıyor. Doktordan geliyorum sanki suç işlemişim gibi davranıyor. Surat asık garip tavırlar. Kendi başına gelmeyeceğinin garantisi var sanki. Derdim bana yetiyor zaten. Düşmeye görün insanlar nasıl zalimleşiyor şaşıp kalıyorsunuz.
Çok sağol canım şüphem geçti sayende..O biraz yalan dolan bir sey sanırım.
Yapisiklil falan olsa gozukurdu canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?