Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bol şans diliyorum size umarım bu tedaviniz yüzünüzü güldürür kucaginizi doldurur
Doktorunuzu merak ettim açıkçası ...nerede tedavi göreceksiniz ?

Bol şans diliyorum size umarım bu tedaviniz yüzünüzü güldürür kucaginizi doldurur
Doktorunuzu merak ettim açıkçası ...nerede tedavi göreceksiniz ?

Ben İstanbul'da tedavi görüyordum. Yaşadığım yer baya uzak ama herşeye katlanıp İstanbul a gittim. Birkaç ay gittim geldim sonuç alamadım. Birde farklı bir işlem yapmadılar. Her yerde aynı işlem yapılacaksa neden 10 saat yol gideyim dedim. Ayrıca maddi olarak da manevi olarak da tükendim.
Şimdi samsun da başladım. Birazdan kontrolüm var.

Tabii haklısınız şehir dışından zor oluyor ve "her yerde aynı işlem yapılıyor" kısmına bende size tamamen katılıyorum !
Umarım hakkınızda hayırlısı olur iyi düşünün iyi olsun

Samsunda hangi doktor bende orda tedavi oldum.

Allah utandırmasın emeklerinin karşılığini inşallah bu sefer alırsın

Kaderleşlerimsiniz hepiniz bende içlerinizde inşallah mutlu sonuç alırız aklım gitti fikrim kalmadı ağzım dillim bağlandı gibi dua edin lütfen donduracak diye düşündüm üç gün transfer olacak
Hadi inşallah 10 gün sonra hamile haberini allalim şansın bol olsun hakkında hayırlısı olsun

Kızlar ben genetik test yaptırcam araştırma hastanesinde kaç günde çıkıyor sonuçlar yaptıranınız var mı devlette.

Kızlar ben genetik test yaptırcam araştırma hastanesinde kaç günde çıkıyor sonuçlar yaptıranınız var mı devlette.
1 aya yakın sürüyor. Benim sanırım 18 günde çıkmıştı. dosyanın üzerine koskoca ACİLLLL yazmışlardı 40 yaş olunca

Kızlar birkaç sorum daha olacak tecrübeli arkadaşlara gerçi bende tecrübeli sayılırım ama. Ben 10 gün önce kürtaj oldum aslında hiç tüp bebek için psikolojim iyi değil ama zamanda kaybetmek istemiyorum sizce yeni tedaviye ne zaman başlanmalı doktorum çok ilgisiz hiçbirşey demedi bu konuda. Birde tüm merkezler aynı prosedür uyguluyo ama laboratuvar açısından farkları oluyor sanırım. İşin açıkcası ben burdaki laboratuvara çok güvenmiyorum. Ankarada berfu demire gitsem sizce nasıl. Gerçi onun içinde izin al insanlara dert anlat off offf.

Çalışırken çok zor. Tüp bebek tedavi zorluğu yetmez gibi birde iş yerinde sıkıntı yaşıyoruz. Bir süre öncesine kadar erkek amirle çalışıyordum. Şimdi değişti kadın oldu. Kadın daha iyi anlar dedim. Sonuçta kadın dedim. Hiç ama hiç anlamıyor. Doktordan geliyorum sanki suç işlemişim gibi davranıyor. Surat asık garip tavırlar. Kendi başına gelmeyeceğinin garantisi var sanki. Derdim bana yetiyor zaten. Düşmeye görün insanlar nasıl zalimleşiyor şaşıp kalıyorsunuz.

maalesef çalışıpta tedavi görenlerin hepsi aynı sıkıntıları yaşıyor. Daha önceki işyerimde tedavi olurken durumu biliyorlardı koştur koştur işe geliyordum işler aksamasın diye bi kerede otobüste bayılmıştım kan vermiştim o gün. İşe geldim o halde çalıştım hiç zorunlu olmadığım sürece izin istemedim tam 14 sene emek verdim oraya ama en ufak bi tartışmada çıktım ve çıkmamam için hiç bişi demediler benden sonra 5 eleman değiştiler. :) hala eleman arıyorlar. Allah yardımcınız olsun sizin de biraz rahat olun bence her şeyi takmayın kim ne düşünürse düşünsün. Bizim hormonlar her dakika değişebiliyor en ufak bi streste sinirde. tedavinize odaklanın etrafı boş verin öyle olmak gerek.

Çok pahalıymıs stoplazma nakli neymiş ki burda yapılmıyor mu?
O biraz yalan dolan bir sey sanırım.
Yapisiklil falan olsa gozukurdu canim.

Zaten bizim psikolojimiz çok zor birde insanlarla uğraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…