Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tesekkurler cankm paylaşım için.
Ben de q10 aldim. Omega 3 ile birlikte kullaniyorum. Ayni zamanda selenyim kullaniyorum. Umarim faydası olur. Yumurta sayisi artmaz belki ama kaliteli yumurta elde edilir insallah.

Merhaba hanımlar 41 yaşa ramak kala, 1 aşılama, 2 devlet hastanesinde negatif tüp bebek deneyimim var . Eşim varikosel ameliyatı oldu değer 100 bin di 1 sene önce ( ameliyat sonrasi) . Benim de sağ tüp yok hs/ ls ameliyatı olmuştum 2 yıl önce. Bugün bismillah prowomen vitamin aldım 3 ay kullanacağım ve adet sonrası tekrar rahim filmi cekilecegim son durumu öğrenmek için ( kronik mantar var_ bu ay antibiyotik ilaç ve vitamin kullandım dr eşliğinde ) Esimde şimdilik keçi boynuzu pekmezci ve caksir suyu içiyor sabahları. Bakalım zaman ne gösterecek tüp bebek öncesi bunları bir yapayım diyorum inşaallah.

NBL gynobiotic i deneyin mantarınız için ,benim için de büyük bi sıkıntıydı mantar,bunun çok faydasını gördüm. Ve yolunuz açık olsun,hakkınızda hayırlısı olsun.

Slm arkadaşlar aslında tesadüf girdim buraya.40yaşlarda yada rezerv azlığı durumu ile ilgili yaz tatilnde gökçeadada gökhanın çiftliği die meşhurmuş bir balcıya gittik bal felan aldık orda kadınlar va gelen giden tüp bebek öncesi yumurta cok olsun die yanlıs hatırlamıosam propolis alıyorlardı ve cok fayda görenler olmuş.ben almadım ama görünce yazmak istedim belki birinize şifa olur iyi akşamlar

Hayırlı sabahlar. Bugün kahvaltıdan önce provomen vitaminini içtim 1. günün kahvaltıda 2 yumurta yarım avakado 2 ceviz yedim . Eşim e de promen k alacağım içerik olarak beğendik. Bu iş sağlıklı beslenme , inanç, ve sabır olduğunu geç de olsa idrak ettim. Biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi.....

Bende arı sütü ayrı arısütü bal polen propolis karışımı ayrı yiyorum prowomen kullanıyorum eşim hiçbirşey kullanmıyo inanmıyormuş öyle şeylere dediğin gibi takdiri ilahi Allah ol derse olur biz elimizden geleni yapalım.

Inşaallah esinizde sıkıntı yoktur. Bizimkinde sayı ve hız problemi , yaşta 40 üzeri olduğu için kullanıyoruz. Ona kalsa hiçbirşey kullanmaz gayette sağlıklı ama test sonuçları maalesef öyle demiyor.

Sizde tüp bebek mi yapacaksınız?

Kafamdan atamıyorum hiç bir belirtide yok rabbim işi kabullenmem gerekir diyorum olmaz diye kendimi motive ediyorum artık yapılacak bir şey yok

Kafamdan atamıyorum hiç bir belirtide yok rabbim işi kabullenmem gerekir diyorum olmaz diye kendimi motive ediyorum artık yapılacak bir şey yok
Canim ben 4. Gun embriyosuyla ikiz bebeklere hamile kaldim. Sonra gelisimleri durdu ama gelişimlerinin durma sebebi kesinlikle embriyo degildi. Kurtaj yapılınca embriyolara genetik test yapildi . Hic bir sorun çıkmadı
Muhtemen benim tiroid hastalığım yuzunden öldüler.
3. Gun embriyosu diye hic uzulme canim. Oluyor yani.

Kizlar bir sey sorcqm. Sitogenetik test dedikleri yani karyotip analizinde translokasyon varsa cikiyor mu ? Bunun icin ayri bir test yaptirmak mi gerekiyor
Aşağıdaki test sonucunu yorumlar mısınız?

Benim hücre sayılı 6 ve beş hücreli yavaş mış bilemiyorum ki inşallah canım ya seni kaç hücreli idi lütfen cevap verirsen sevinirim bir umut olur

Elimi karnıma koyuyorum beni bırakma anneciğim diyorum ama içimdeki olmayacak duygusunda yok değil umutsuz artık üç gündeyim yapacak birden yok gelişmemiştir belkidr

Kizlar bir sey sorcqm. Sitogenetik test dedikleri yani karyotip analizinde translokasyon varsa cikiyor mu ? Bunun icin ayri bir test yaptirmak mi gerekiyor
Aşağıdaki test sonucunu yorumlar mısınız? Eki Görüntüle 2704705
transkolasyon için inceleme talep etmiş yazıyor açıklamada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…