- 14 Ocak 2020
- 451
- 810
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.981
İlk defamı gittin insan olarak çok iyi tayfun bey ama ben laboratuvarına pek güvenmiyorum medikal parkın.
Ben de çok kilo aldım hamilelik döneminde. Sonra hem zayiflamak için hemde psikolojik olarak toparlanmak için spor yaptım. Birlikte yapabiliriz. Motive ederiz birbirimizi. Ben 7 kilo verdim ama vermem gereken bir 7-8 kilo daha var.Ben de cok kilo aldim tedavi yuzunden . Bu 2 3 ayda bu kiloları vereyim diyorum.
Allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bu sefer kucağına alırsın bebeğini. Biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi.Evet Tayfun hocaya ilk kez gittim. Medikal Park da bir negatif denemem olmuştu. Tayfun hoca çok pozitif konuşmadı benimle zaten. Şu an başka bir ile gitme imkanım yok. Hem maddi yönden hemde işten izin alma konusu.
Öyle bunalıyorum ki bazen. Üstelik bir ayrıcalık da istemiyorum. Kanuni yasal iznimi kullanıyorum. Yıllık iznimi toplu kullanmadım. Hastaneye giderken kullanıyorum. İnsanlar işte. Allah bizi muhtaç etmesin hiçbir insan evladına. Çok yoruldum çok.
Saol canım. İnşallah emek veren uğraşan isteyen herkes yavrusuna kavuşur. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlereAllahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bu sefer kucağına alırsın bebeğini. Biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi.
Sana bişey diyim mi en son burdan biri için böyle dua etmiştim şu anda hamile. Oda çok zor şeyler geçirmişti. Umarım sendede kabul olur.Saol canım. İnşallah emek veren uğraşan isteyen herkes yavrusuna kavuşur. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere
Valla guzel olur ben bugun basladim rejime. Yarim saat de hızlı tempo yuruyus yaptim. Simdi 77 kg yum. 13 kg vermem gerekiyor 2 bucuj 3 aydaBen de çok kilo aldım hamilelik döneminde. Sonra hem zayiflamak için hemde psikolojik olarak toparlanmak için spor yaptım. Birlikte yapabiliriz. Motive ederiz birbirimizi. Ben 7 kilo verdim ama vermem gereken bir 7-8 kilo daha var.
İnşallah inşallah inşallahSana bişey diyim mi en son burdan biri için böyle dua etmiştim şu anda hamile. Oda çok zor şeyler geçirmişti. Umarım sendede kabul olur.
Valla guzel olur ben bugun basladim rejime. Yarim saat de hızlı tempo yuruyus yaptim. Simdi 77 kg yum. 13 kg vermem gerekiyor 2 bucuj 3 ayda
Bana da et bana daSana bişey diyim mi en son burdan biri için böyle dua etmiştim şu anda hamile. Oda çok zor şeyler geçirmişti. Umarım sendede kabul olur.
Herşey gönlünüzce olur İnşallah. Tüm kalbimle Allah’tan en kısa zamanda bebeğinizi/bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.Arkadaşlar bende bugün tekrar doktora gidiyorum. Herşey yeniden başlayacak. Reglin ikinci günü bugün. Bende gerginim, bende korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Son üç ayım. Doktorum öyle demişti. Yaşından dolayı Aralık ayına kadar ne toplarsak o demişti. Sonrasında tedavi için uğraşma gerek yok demişti.
Şimdi korkuyorum önceki ay gibi foliküller boş çıkarsa diye, korkuyorum geçen ay gibi foliküller gelişmez diye ve korkuyorum birşeyler ters gider ve elim boş kalır diye.
Duadan başka çaremiz yok. Bana da dua edin arkadaşlar.
Yuruyus yapicam. Gunde yarim saatle başlayıp 1 saate cikarcam. Bir de diyet yapicam.Ben Leslie yaptım ve ip atladım. Çok fayda gördüm. Sende yapabilirsin
Herşey gönlünüzce olur İnşallah. Tüm kalbimle Allah’tan en kısa zamanda bebeğinizi/bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
Eski mesajlarınızdan doğal yolla hamile kaldığınızı hatırlıyorum. Doktorunuz neden son 3ay demiş ki, böyle bir cümle bizim için ne kadar ağır, hiç anlamayan bir doktormuş. Son 3 ayım diye sakın moralinizi bozmayın, çok ümitli olun lütfen. Dualarımdasınız
Muhakkak yarar canım. Yaramasada biz elimizden geleni yapalım bence ya tutarsa. Bir zararı olacağını düşünmüyorum sonuçta bitkisel. Bende arı sütü aldım ama tadı berbat zorla yiyorum.Kizlar ben her gun 2 bardak hayit tohumu 2 bardak aslan pencesi cayi iciyorum. Bunlarin kanıtlanmış bir faydası var mi ? Faydasi olmasa da zarari olur mu?
Bir de ari sutu aldim gunde yarim kasik yiyorum. 1 tane de tablet propolis kullaniyorum. Bir de 30 mg quenzim q10.
Yani bos safsata degildir ins. Bir ise yarar.
Kizlar ben her gun 2 bardak hayit tohumu 2 bardak aslan pencesi cayi iciyorum. Bunlarin kanıtlanmış bir faydası var mi ? Faydasi olmasa da zarari olur mu?
Bir de ari sutu aldim gunde yarim kasik yiyorum. 1 tane de tablet propolis kullaniyorum. Bir de 30 mg quenzim q10.
inşallah bugünler sana güzel bebiş getirsinEvet Şubat ayında doğal yolla gebe kalmıştım. Mayıs ayında da yavrum melek oldu. Şu an 43 yaşındayım. Amh 0,5 . Sanırım bu yüzden çok ümitli konuşmadı doktor. Şu an başka bir doktora gitme imkanım yok. Aslında Ankara'ya gitmeyi istiyordum. Ama son iki ay İstanbul'a gitmek bizi maddi manevi tüketti.
Güzel samimi ve içten dualarınız için teşekkür ederim. Hepimiz hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza inşallah
Gayet faydalı şeyler kullandıkların.Kizlar ben her gun 2 bardak hayit tohumu 2 bardak aslan pencesi cayi iciyorum. Bunlarin kanıtlanmış bir faydası var mi ? Faydasi olmasa da zarari olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?