Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

44 yaşında hamile kalan, bir hanım yukarda nasıl hamile kaldığını anlatmış. İnşallah, bebeğini sağlıkla mutlu günlerde büyütür

Elimi karnıma koyuyorum beni bırakma anneciğim diyorum ama içimdeki olmayacak duygusunda yok değil umutsuz artık üç gündeyim yapacak birden yok gelişmemiştir belkidr

Lütfen umutsuz olmayın, düşünmemeye çalışmakta, dinlenin, tv izleyin, kitap okuyun, düşünmeyin.. İnşallah bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelir, İnşallah

Kızlar bir kere daha sormuştum ama ben ilk kürtajımda ilk gün yoğun kanamam oldu daha sonra birkaç gün lekelenme ve durdu 28 gün sonrada adet olmuştum. Bu kürtajda ilk 3 gün hiç kanama olmadı ama daha sonra kahve lekelenme başladı ve bugün 15. Gün hala devam ediyor ama çok az normal mi? Böyle devam etmesi daha geç adet olucam anlamınamı geliyor. Doktora gittim normal dedi ama içim rahat etmedi.

Bende haftaya bugün gitcem genetik test için tromboli paneli ve genetik test yazdı kendi doktorum başka ne yapılıyor gitmişken yaptirim bilginiz var mı?
Canim ben de sadece bunlaei yaptirdim. Bir de romatizma testleri, tiroid testleri ve lupus hastaligi testlerine baktir istersen. Bu hastalıklar varsa tekrarlayan dusukler oluyor.
Esin içinde genetik test ve sperm dna hasar testini yaptırabilirsin.

Canim benim iki hafta ara sıra cok cok az kanamam oldu iki defa da cok kısa bir süre uzun kanamam oldu. Simdi kurtaj olali 1 aya yakın oldu ama hala regl olmadim. Ben de regl olmadığım için endişeleniyorum. Kurtajdan kac gun sonra regl olunuyor acaba?

Canım ben ilk kürtajımdan 28 gün sonra oldum ama hepsinde farklı oluyor dedi doktorum. 40 gün sürüyormuş ortalama.

Ben de kurtaj sonrasi yapisiklik vs olacak diye çok korkuyorum.
Bu tup bebek sureci dengemi bozdu benim zaten. 7 8 kilo aldim. Gebe kaldiktan sonra saclarim döküldü. Bebekler öldükten sonra kurtaj oldum. Hala avuç avuç saçlarım dökülüyor. Geceleri uyuyamıyorum.
Bebeklerin ölüm sebebi ne bilmiyoruz. Acaba devlet hastanesine gitsem orda araştırılarak mi? Ozeller de tek bir doktora bağlı oluyoruz.
Insallah eski mutlu günlerime donerim.

Pihtilasma gibi testler mi yaptiracaksiniz once dahiliye gidiliyormus devlette o da hematoloji bölümüne yonlendiriyormus benim 2 tane düşüğüm var ama hasteneye gitmekte bi sıkıntı gerçi baska türlüde ogrenilemezki birde gittiğin hastanede varmi acaba hematoloji bölümü onuda arastirmak lazim bazi devlette yok diye biliyorum yada var ama doktor atanmamis oluyo

Ben 4 lu trombofali panelini yaptirdim. Bir gen heterozigot cikti. Baska da bir sey cikmadi. Genetik sonuclari da normal cikti. Hatta kurtaja da genetik yapildi o da normaldi. Yalniz ben hipotiroid hastasiyim. Tum surecte kan değerlerim bakildi.ilk hamile kaldığımda yükselti sonra 0.60 lada dustu 2 haftada. 1 hafta mide yanmasından su bile içemedim. Tansiyonum asiri düşüktü. Sonra da ztaen kalp atislari alınamadı. Acikcasi sebebi bulunsa bundan sonra hamile kalirsam önlem alirim.

Dönersin arkadaşım dönersin,eski mutlu günlerinden daha da mutlu olacağın günler gelir...bu süreçler çok yorucu,bazen hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor...ama öyle hızlı ki herşey aslında..dengelerimiz bozulsa da toparlıycaz,düşsekte kalkıcaz...ve doğru zamanda hayırlısı olacak inşallah...hepsi geçecek...

Canım bende senle aynı duyguları paylaşıyorum sabah uyanıyorum hep aklımda neden böyle oldu sorusu.İnan sabah eşim benden önce işe gidiyor o gittikten sonra hazırlanırken ağlaya ağlaya hazırlanıyorum o kadar zor ki. Kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama içim acıyor. Kendim içinde bu geçerli artık geçmişi unut tekrar umut et ve toparlanmaya çalış. Belki o aya özgü birşeydi o da olabilir her ay sperm yumurta kalitesi aynı olmazmış dedi benim doktorum. Giden zamanı geri getiremiyoruz elimizden birşey gelmiyor ama toparlanmamız lazım.

Dun Dr hit'e yazdim yumurta donasyonu değilde stoplazma nakli size daha uygun gibi bişey dedi. Geldisi gittiği ilaçları 60bin teşekkür Edebildim sadece
Arı sütüne devam
Merhaba ,Dr Hit dediğiniz kimdir? Neden yumurta donasyonu değilde stoplazma transferinin sizin için daha uygun olduğunu söyledi ? Kimlere stoplazma transferi uygulanabiliyormuş yani ? Kusura bakmayın biraz fazla sordum ama ilgimi epey cekti bu konu

Canim bende gelisimi duran bebeklerin kromozomlsri saglikli cikti. Bizim genetik de temiz cikti. Neden öldüler bilinmiyor. Tekrar tup bebek yapsak yine ayni sey olabilir. Sebebi bilinmiyor cunku.

Günaydın, Dr. Hit kıbrısta donasyon yapan İstanbul ' da da kliniği olan oldukça eski hatta başarılı doktorlardan biri. İşverenim 15 yıl öncesinde kendisinde tedavi olmuş , yani tavsiye üzerine kendisini araştırmıştım. Çok bildiğim bir konu değil ben direk size yazışmamı ekliyorum.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-10-10 at 12.57.46 (1).webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 106
  • WhatsApp Image 2020-10-10 at 12.57.46.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 104
Canım belki eşinin sperminde problem vardır onu arastırdınız mı?

Canım belki eşinin sperminde problem vardır onu arastırdınız mı?
sadece semen testi yapıldı , genetik temiz olunca bugüne kadar hiçbir doktorda eşime yönelmeyince , adamda "eeeee ben görevimi yapıyorum" deyince elim kolum bağlandı Kan veremez benim eşim o kadar fena bayılır kalır. Bir doktorun tavsiyesi ile İmpryl almıştım alırken de sormuştum bak içeceksen alacağım az buz para değil "Aaaaa içerim karıcım senin için herşeyi yaparım." İçtimi takibii hayır "boğazıma yapışıyor anlamıyomusuuuunn boğuluyoruummm içemiyorruumm" nidalarıyla 3-4 gün küsmüştüm gene fayda etmemişti. Hele bu zamanda öldürsem hastaneye girmez benim birşeyim yok sağlıklıyım diyor. Eşim bu arada çok genç çıtır seviyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…