- 19 Eylül 2020
- 239
- 261
- 33
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.041
Erkekler hep öyle benimkide aynı keçiboynuzu pekmezi aldım yesin diye yemiyorsadece semen testi yapıldı , genetik temiz olunca bugüne kadar hiçbir doktorda eşime yönelmeyince , adamda "eeeee ben görevimi yapıyorum" deyince elim kolum bağlandıKan veremez benim eşim o kadar fena bayılır kalır. Bir doktorun tavsiyesi ile İmpryl almıştım alırken de sormuştum bak içeceksen alacağım az buz para değil "Aaaaa içerim karıcım senin için herşeyi yaparım." İçtimi takibii hayır "boğazıma yapışıyor anlamıyomusuuuunn boğuluyoruummm içemiyorruumm" nidalarıyla 3-4 gün küsmüştüm gene fayda etmemişti. Hele bu zamanda öldürsem hastaneye girmez benim birşeyim yok sağlıklıyım diyor. Eşim bu arada çok genç çıtır seviyorum ben
Onuda aldım onuda yemedi, probolis onun içinde aldım onun sadece tadına baktı bir kez. 3. Günden sonra sperm kalitesinin de devreye girmesini ben şu şekilde anlamıştım. Sperm kalitesi iyiyse ve yumurta enerjiniz kafi değilse bölünme yavaş ilerler ama yumurta kaliteniz yeterli olmadığı gibi sperm de sıkıntılıysa bölünme çok daha yavaş ilerler.Erkekler hep öyle benimkide aynı keçiboynuzu pekmezi aldım yesin diye yemiyorAma bana doktor embriyonun 3.güne kadar yumurta 3. Günden sonra spermle alakalı olarak ilerlediğini söylemişti.Erkekler bizim kadar detaylı incelenmiyor ne yazık ki.
pericim yaaasadece semen testi yapıldı , genetik temiz olunca bugüne kadar hiçbir doktorda eşime yönelmeyince , adamda "eeeee ben görevimi yapıyorum" deyince elim kolum bağlandıKan veremez benim eşim o kadar fena bayılır kalır. Bir doktorun tavsiyesi ile İmpryl almıştım alırken de sormuştum bak içeceksen alacağım az buz para değil "Aaaaa içerim karıcım senin için herşeyi yaparım." İçtimi takibii hayır "boğazıma yapışıyor anlamıyomusuuuunn boğuluyoruummm içemiyorruumm" nidalarıyla 3-4 gün küsmüştüm gene fayda etmemişti. Hele bu zamanda öldürsem hastaneye girmez benim birşeyim yok sağlıklıyım diyor. Eşim bu arada çok genç çıtır seviyorum ben
bende eşime cins diyordum proxeed plus dan 6 veya en fazla 10 tane içmişti.genelde beylerde var bu olay demek kisadece semen testi yapıldı , genetik temiz olunca bugüne kadar hiçbir doktorda eşime yönelmeyince , adamda "eeeee ben görevimi yapıyorum" deyince elim kolum bağlandıKan veremez benim eşim o kadar fena bayılır kalır. Bir doktorun tavsiyesi ile İmpryl almıştım alırken de sormuştum bak içeceksen alacağım az buz para değil "Aaaaa içerim karıcım senin için herşeyi yaparım." İçtimi takibii hayır "boğazıma yapışıyor anlamıyomusuuuunn boğuluyoruummm içemiyorruumm" nidalarıyla 3-4 gün küsmüştüm gene fayda etmemişti. Hele bu zamanda öldürsem hastaneye girmez benim birşeyim yok sağlıklıyım diyor. Eşim bu arada çok genç çıtır seviyorum ben
Burada sanırım hepimiz çalışan insanlarız zaman sıkıntı sabah 7 de kalkıyorum gece 12ye kadar ayaktayım. Çtesi günleri çalışıyorum. Bide benim eşim günlük yemek yer dünden kalan yemeği asla yemez düşünün hergün taze yemek yapıyorum. Her sabah kalkıp kahvaltı hazırlıyorum Yemin ederim prenses gibi yaşıyormuşum babamın evinde bilememişimI
pericim yaaabende ımprly aldım kecıboynuzu demezmı tatli yaparsan yerim die, ımplry ic bari dıorum ben damızlık Deılım demezmi. Imprly sanki ucuz cok bisey yaptığı yok bari ilacını ic dimi esimde bende 40 yasındayız siz kac peki, iğneler ameliyathane beni artik stres yaptığı için ve 5000tl transfer ücreti toparlamam lazim buda 3ayi bulacak ve iki ayi değerlendirelim bakalım. Takviye yanaşmayan bir es. Bakalim ya nasip. pekmezi tatli yapcakmisim cok bol vaktim var çünkü sabah cikip aksam 7de geliom sessiz sakin biriyim ama sabirda bir yere kadar.
Aaaa cinslikte ben kocamın üstüne tanımam kesinlikle hiç birinizin eşi eline su dökemez . Durup durup kinleniyorumbende eşime cins diyordum proxeed plus dan 6 veya en fazla 10 tane içmişti.genelde beylerde var bu olay demek kiproxeed plusa 70 veya 100 lira vermiştik
benim bir arkadaşım da 8 yaş var aralarında erkek yıpranmış aynı yaşlarda gösteriyorlar. aranızdaki yaş farkı bana normal geldi.evlendikten sonraki hayat benimde neredeyse aynı ve cins bir kocada yanında bedava benim de.günlük yemek derdim yok neyse ki :)))Burada sanırım hepimiz çalışan insanlarız zaman sıkıntı sabah 7 de kalkıyorum gece 12ye kadar ayaktayım. Çtesi günleri çalışıyorum. Bide benim eşim günlük yemek yer dünden kalan yemeği asla yemez düşünün hergün taze yemek yapıyorum. Her sabah kalkıp kahvaltı hazırlıyorum Yemin ederim prenses gibi yaşıyormuşum babamın evinde bilememişimAslında eşlere çaktırmadan tatlı dille görevler mi yüklesek. bu arada eşimle aramda 9 yaş var
Aaaa cinslikte ben kocamın üstüne tanımam kesinlikle hiç birinizin eşi eline su dökemez . Durup durup kinleniyorum
Ben kalp atışını duyamadım üzgünüm eve geldim pazardan salatalık almış turşu kurdurdu bana gülsemmi ağlasam mı
Kaçırdım ben hamilemiydin sen ??Ben kalp atışını duyamadım üzgünüm eve geldim pazardan salatalık almış turşu kurdurdu bana gülsemmi ağlasam mı
evliliğe karşıydım , kandırıldımbenim bir arkadaşım da 8 yaş var aralarında erkek yıpranmış aynı yaşlarda gösteriyorlar. aranızdaki yaş farkı bana normal geldi.evlendikten sonraki hayat benimde neredeyse aynı ve cins bir kocada yanında bedava benim de.günlük yemek derdim yok neyse ki :)))
beyaz atlı prens yalanmış bak kocan küçük o da aynı bir adam.beyaz atlı prens ve vs ler belki 26 yaşlarında evlenseydim 30 lu yaşlarda o zaman mümkün olabilirdi . buna kısmetleri değerlendirememek deniyor
benim arkadaşımda erkeğinde 2. evliliği :)) yaşını göstermediğini ve güzel bir kadın olduğunu tahmin ederim.evliliğe karşıydım , kandırıldımAllah gene razı olsun eşimden eksileri olsa da artıları da var şükür. Aramızdaki yaşı asla sorun etmedik biliyor musun , onun 2. evliliği belki tecrübeli olması bilemiyorum. Bunu asla bana yansıtmadı. bende zaten 41 göstermiyorum şimdilik
Yok canım kürtaj oldum 15 gün oldu. O zamanı anlattım.Kaçırdım ben hamilemiydin sen ??
Üzüldüm cnm Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır sağlıkla bebeğini kucağına alırsınYok canım kürtaj oldum 15 gün oldu. O zamanı anlattım.
İnşallah canım hepimiz anne oluruz. Bizde hangi bebek arabasını alalım diye konu açarız.Üzüldüm cnm Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Canim sperm dna hasar testi sperm fish testi yapilmasi gerekiyor.sadece semen testi yapıldı , genetik temiz olunca bugüne kadar hiçbir doktorda eşime yönelmeyince , adamda "eeeee ben görevimi yapıyorum" deyince elim kolum bağlandıKan veremez benim eşim o kadar fena bayılır kalır. Bir doktorun tavsiyesi ile İmpryl almıştım alırken de sormuştum bak içeceksen alacağım az buz para değil "Aaaaa içerim karıcım senin için herşeyi yaparım." İçtimi takibii hayır "boğazıma yapışıyor anlamıyomusuuuunn boğuluyoruummm içemiyorruumm" nidalarıyla 3-4 gün küsmüştüm gene fayda etmemişti. Hele bu zamanda öldürsem hastaneye girmez benim birşeyim yok sağlıklıyım diyor. Eşim bu arada çok genç çıtır seviyorum ben
Amiiiiinnn inşalllaahh inşallaaahhhİnşallah canım hepimiz anne oluruz. Bizde hangi bebek arabasını alalım diye konu açarız.
erkekliğine laf gelecek diye ödü kopuyor. Saldım bende ben kendime bir kaç takviyelerle bakacağım olursa olur olmazsa daha fazla denemeyi düşünmüyorum.Canim sperm dna hasar testi sperm fish testi yapilmasi gerekiyor.
Bir de bagisiklik serumu deneyin tup bebek oncesi.
Ben de de kalp atisi duyulmadi. Biz kurtaj parcasina genetik test yaptirdik kromozomlari da iyi cikti. Kızmış hatta cinsiyetleri de. Tek yumurta ikizleriydi. Ayni kese icinde once birinin gelisimi duruyor sonra diğerinin. Sizde sorun olarak ne one sürüldü. Yani sperm ya da yumurta sorunlu diyorlarsa embriyonun kromozomlarinin sorunlu cikmasi gerekiyor. Eger kromozomda sorun yoksa sizden başka bir sorundan kaynaklanouordur. Tiroid, lupus, romatizma testleri pihtilasma testleri, tam kan sayımını, vucutta agir metal testini, bagisiklik sisteminizi ve tansiyonunuza bakildi mi? Preleksarmsi varsa o da kalp atisi durusuna neden olunuyor? Tum bu testler yapilip mi size sebep söylendi.Yok canım kürtaj oldum 15 gün oldu. O zamanı anlattım.
Kurtaj parcasi genetige gitti mi sizde ? Sorun ne cikti.? Kromozom kaynakli miymis?Yok canım kürtaj oldum 15 gün oldu. O zamanı anlattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?