Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Erkekler hep öyle benimkide aynı keçiboynuzu pekmezi aldım yesin diye yemiyorAma bana doktor embriyonun 3.güne kadar yumurta 3. Günden sonra spermle alakalı olarak ilerlediğini söylemişti.Erkekler bizim kadar detaylı incelenmiyor ne yazık ki.

Onuda aldım onuda yemedi, probolis onun içinde aldım onun sadece tadına baktı bir kez. 3. Günden sonra sperm kalitesinin de devreye girmesini ben şu şekilde anlamıştım. Sperm kalitesi iyiyse ve yumurta enerjiniz kafi değilse bölünme yavaş ilerler ama yumurta kaliteniz yeterli olmadığı gibi sperm de sıkıntılıysa bölünme çok daha yavaş ilerler.

I pericim yaaa bende ımprly aldım kecıboynuzu demezmı tatli yaparsan yerim die, ımplry ic bari dıorum ben damızlık Deılım demezmi. Imprly sanki ucuz cok bisey yaptığı yok bari ilacını ic dimi esimde bende 40 yasındayız siz kac peki, iğneler ameliyathane beni artik stres yaptığı için ve 5000tl transfer ücreti toparlamam lazim buda 3ayi bulacak ve iki ayi değerlendirelim bakalım. Takviye yanaşmayan bir es. Bakalim ya nasip. pekmezi tatli yapcakmisim cok bol vaktim var çünkü sabah cikip aksam 7de geliom sessiz sakin biriyim ama sabirda bir yere kadar.

bende eşime cins diyordum proxeed plus dan 6 veya en fazla 10 tane içmişti.genelde beylerde var bu olay demek ki proxeed plusa 70 veya 100 lira vermiştik

Burada sanırım hepimiz çalışan insanlarız zaman sıkıntı sabah 7 de kalkıyorum gece 12ye kadar ayaktayım. Çtesi günleri çalışıyorum. Bide benim eşim günlük yemek yer dünden kalan yemeği asla yemez düşünün hergün taze yemek yapıyorum. Her sabah kalkıp kahvaltı hazırlıyorum Yemin ederim prenses gibi yaşıyormuşum babamın evinde bilememişim Aslında eşlere çaktırmadan tatlı dille görevler mi yüklesek. bu arada eşimle aramda 9 yaş var

bende eşime cins diyordum proxeed plus dan 6 veya en fazla 10 tane içmişti.genelde beylerde var bu olay demek ki proxeed plusa 70 veya 100 lira vermiştik
Aaaa cinslikte ben kocamın üstüne tanımam kesinlikle hiç birinizin eşi eline su dökemez . Durup durup kinleniyorum

Bu arada sunu farkettim kizlar ekim ayi benim için cok önemli eger hamile kalırsam insallah hayılrısı ile doğum temmuz olur buda cok istedigim bisey zor bir ihtimal ama ne bileyim
Islerimiz hayrolsun Allahim hayırlı haberler almayı nasip eyle, hayırlı insanlarla karşılaşmayı ve tanışmayı nasip eyle. Amin amin amin
Bircan Yıldırım var ınstagramda sayfasına bakın kizlar pazar yine ritueli yapılıyor ne düşünuyorsunuz bilmiyorum ama Bende yeni takibe basladım kişisel ve pozitif yasam hakkinda sayfalari guzel bir sey. Baska sayfalarda var takibe aldığım. Herseyi kafaya takmakla yazik hayatim bitmiş bana iyi geliyor

benim bir arkadaşım da 8 yaş var aralarında erkek yıpranmış aynı yaşlarda gösteriyorlar. aranızdaki yaş farkı bana normal geldi.evlendikten sonraki hayat benimde neredeyse aynı ve cins bir kocada yanında bedava benim de.günlük yemek derdim yok neyse ki :)))
beyaz atlı prens yalanmış bak kocan küçük o da aynı bir adam.beyaz atlı prens ve vs ler belki 26 yaşlarında evlenseydim 30 lu yaşlarda o zaman mümkün olabilirdi . buna kısmetleri değerlendirememek deniyor

evliliğe karşıydım , kandırıldım Allah gene razı olsun eşimden eksileri olsa da artıları da var şükür. Aramızdaki yaşı asla sorun etmedik biliyor musun , onun 2. evliliği belki tecrübeli olması bilemiyorum. Bunu asla bana yansıtmadı. bende zaten 41 göstermiyorum şimdilik

benim arkadaşımda erkeğinde 2. evliliği :)) yaşını göstermediğini ve güzel bir kadın olduğunu tahmin ederim.

Üzüldüm cnm Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
İnşallah canım hepimiz anne oluruz. Bizde hangi bebek arabasını alalım diye konu açarız.

Canim sperm dna hasar testi sperm fish testi yapilmasi gerekiyor.
Bir de bagisiklik serumu deneyin tup bebek oncesi.

İnşallah canım hepimiz anne oluruz. Bizde hangi bebek arabasını alalım diye konu açarız.
Amiiiiinnn inşalllaahh inşallaaahhh tez zamanda inşallaahhh
Canim sperm dna hasar testi sperm fish testi yapilmasi gerekiyor.
Bir de bagisiklik serumu deneyin tup bebek oncesi.
erkekliğine laf gelecek diye ödü kopuyor. Saldım bende ben kendime bir kaç takviyelerle bakacağım olursa olur olmazsa daha fazla denemeyi düşünmüyorum.

Yok canım kürtaj oldum 15 gün oldu. O zamanı anlattım.
Ben de de kalp atisi duyulmadi. Biz kurtaj parcasina genetik test yaptirdik kromozomlari da iyi cikti. Kızmış hatta cinsiyetleri de. Tek yumurta ikizleriydi. Ayni kese icinde once birinin gelisimi duruyor sonra diğerinin. Sizde sorun olarak ne one sürüldü. Yani sperm ya da yumurta sorunlu diyorlarsa embriyonun kromozomlarinin sorunlu cikmasi gerekiyor. Eger kromozomda sorun yoksa sizden başka bir sorundan kaynaklanouordur. Tiroid, lupus, romatizma testleri pihtilasma testleri, tam kan sayımını, vucutta agir metal testini, bagisiklik sisteminizi ve tansiyonunuza bakildi mi? Preleksarmsi varsa o da kalp atisi durusuna neden olunuyor? Tum bu testler yapilip mi size sebep söylendi.
Ben daha hala romatizma lupus testleri yaptirmadim. Agir metal testini yaptirmadim. Tup bebek doktorulari gelip tekrar başlayın der devlet hastanesi arastiriyor. Arastirmadqn başlamayın tedaviye.

Resmen kendj çabayla arastirma yapiyorum. Doktorlar ozellikle tup bebek doktorlarının bir yönlendirmesi olmuyor. Hatta dusuk veya kalp durmasi varsa embriyo kotu sperm kotu ya da yumurta kotu denilebiliyor. Maalesef sorun bambaşka bir sey çıkabiliyor. Ben hala sorunun ne oldugunu bulamadim.
Bazen vucut bebegi yabancı bir madde olarak algılayıp gelisimini durdurabiliyormus. Bazen bizlerde bulunan bir rahatsızlık gelisimiji kotu etkileyebiluyormus. Manyak gibi kendi kendime arastirma yapjyotum. Sizlerin de önereceğim testler vs varsa paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…