- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.081
Canım bende sizler gibiyim aslında senin yaptıklarından çok farklı birşey bilmiyorum. Sağlıklı beslenmeye hareketli olmaya çalışıyorum birde bir arkadaşımın tavsiyesi ile c life diye bir macun aldım adet ile baslaniyormus. Reglimi bekliyorum bende birde regl döneminde yapılan bir masaj var onu yapicam. Rahmin kanlanmasini sağlıyormuş. Aslında cokmu yukleniyoruz bilemiyorumYumurta enerjimizi artırmak için; bisteron dhea, kuenzim Q10, omega 3, E vitamini, arı sütü, polen almak dışında ne yapabiliriz acaba..
Siz tedaviye başlamıştınız tayfun beyle galiba nasıl gidiyor Memnun musunuzKızlar diyete başlayalım hep birlikte. Birbirimizi motive ederiz yarışırız. Hepimizde yaklaşık 7&8 kilo fazlalık var.
Birde g besin var ınstegramda bende onu mu kallansam diye düşünüyorum arı sütü bile varmış icinde takviyeler yerine tek yeterli sanirimCanım bende sizler gibiyim aslında senin yaptıklarından çok farklı birşey bilmiyorum. Sağlıklı beslenmeye hareketli olmaya çalışıyorum birde bir arkadaşımın tavsiyesi ile c life diye bir macun aldım adet ile baslaniyormus. Reglimi bekliyorum bende birde regl döneminde yapılan bir masaj var onu yapicam. Rahmin kanlanmasini sağlıyormuş. Aslında cokmu yukleniyoruz bilemiyorum
Bence iyi bir fikir.Kızlar diyete başlayalım hep birlikte. Birbirimizi motive ederiz yarışırız. Hepimizde yaklaşık 7&8 kilo fazlalık var.
Bu kadar takviye ve vitamin aklın kesiyor mu kilo verebileceğimizeKızlar diyete başlayalım hep birlikte. Birbirimizi motive ederiz yarışırız. Hepimizde yaklaşık 7&8 kilo fazlalık var.
Bende aralikli oruc ve ketojenik beslenme varmis onu arastırıorumKızlar diyete başlayalım hep birlikte. Birbirimizi motive ederiz yarışırız. Hepimizde yaklaşık 7&8 kilo fazlalık var.
Sonunda komple kafayı yicezBirde g besin var ınstegramda bende onu mu kallansam diye düşünüyorum arı sütü bile varmış icinde takviyeler yerine tek yeterli sanirim
Resimdekini kastetmiştim cnmSonunda komple kafayı yicezhiç duymadım g besin olanı, yok yaaa ben bayaa bişi alıyorum artık o kadar şey alıyorum ki yemek yemeye halim kalmıyor takdir Allah' tan artık. söylemişmiydim ben birde günlük kefir mayalayıp tadına alışamadığım için pekmez karıştırarak tüketiyorum. Okuyan olursa fikir olsun
hemen baktım zatenResimdekini kastetmiştim cnm
3 ay devam edebilirsin hatta 6 ay bilemm olur.Arkadaşlar merhaba,umarım hepiniz iyisinizdir. Ben arı sütü kullanıyordum bitti onu sürekli mi kullanmak gerek yoksa ara vermeli öyle mi devam etmeliyim ?
PeRRyy'cim senin yorumlarını her okuduğmda yüzümde tebessüm oluşuyor, Allahım senin de yüzünü güldürsün inşallah.
Instegramda askin arıcı var o da kullaniyo c life g-besinide kullaniyo onada sordum sence hangisi iyi diye o da ona bisey diyemem ikiside cok iyi herkeste ayni etkiyi gostermeyebilir ama etkili olup olmadigi konusunu ogrenmek istiyorsan ayri ayri kullanabilirsin demişti neyse hayirlisi bakalimhemen baktım zatenama yok şuan elimde olanlar dışında yüklenmek istemiyorum. Fazlası bu sefer zarar verir falan. Ama gene araştırıcam belki elimdeki g-life bittiğinde belki alabilirim
Siz tedaviye başlamıştınız tayfun beyle galiba nasıl gidiyor Memnun musunuz
Ayy çok sevindim gülümsettiğimeArkadaşlar merhaba,umarım hepiniz iyisinizdir. Ben arı sütü kullanıyordum bitti onu sürekli mi kullanmak gerek yoksa ara vermeli öyle mi devam etmeliyim ?
PeRRyy'cim senin yorumlarını her okuduğmda yüzümde tebessüm oluşuyor, Allahım senin de yüzünü güldürsün inşallah.
takibe aldım illa birşeyler öğreniriz, en kötüsü bize moral olur zaten. SaolasıınnnInstegramda askin arıcı var o da kullaniyo c life g-besinide kullaniyo onada sordum sence hangisi iyi diye o da ona bisey diyemem ikiside cok iyi herkeste ayni etkiyi gostermeyebilir ama etkili olup olmadigi konusunu ogrenmek istiyorsan ayri ayri kullanabilirsin demişti neyse hayirlisi bakalim
Canım bende sizler gibiyim aslında senin yaptıklarından çok farklı birşey bilmiyorum. Sağlıklı beslenmeye hareketli olmaya çalışıyorum birde bir arkadaşımın tavsiyesi ile c life diye bir macun aldım adet ile baslaniyormus. Reglimi bekliyorum bende birde regl döneminde yapılan bir masaj var onu yapicam. Rahmin kanlanmasini sağlıyormuş. Aslında cokmu yukleniyoruz bilemiyorum
Kizlar yumurtalari kaliteli olması için imprly aldim bir de prowoman aldim ise yaramasa da bir ise yarar. " BIR SEY OLMADIYSA KESIN BIR SEY OLDU" gibi oldu bu dedigim ama umut dünyası işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?