Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yumurta enerjimizi artırmak için; bisteron dhea, kuenzim Q10, omega 3, E vitamini, arı sütü, polen almak dışında ne yapabiliriz acaba..
Canım bende sizler gibiyim aslında senin yaptıklarından çok farklı birşey bilmiyorum. Sağlıklı beslenmeye hareketli olmaya çalışıyorum birde bir arkadaşımın tavsiyesi ile c life diye bir macun aldım adet ile baslaniyormus. Reglimi bekliyorum bende birde regl döneminde yapılan bir masaj var onu yapicam. Rahmin kanlanmasini sağlıyormuş. Aslında cokmu yukleniyoruz bilemiyorum

Birde g besin var ınstegramda bende onu mu kallansam diye düşünüyorum arı sütü bile varmış icinde takviyeler yerine tek yeterli sanirim

Birde g besin var ınstegramda bende onu mu kallansam diye düşünüyorum arı sütü bile varmış icinde takviyeler yerine tek yeterli sanirim
Sonunda komple kafayı yicez hiç duymadım g besin olanı, yok yaaa ben bayaa bişi alıyorum artık o kadar şey alıyorum ki yemek yemeye halim kalmıyor takdir Allah' tan artık. söylemişmiydim ben birde günlük kefir mayalayıp tadına alışamadığım için pekmez karıştırarak tüketiyorum. Okuyan olursa fikir olsun

Resimdekini kastetmiştim cnm

Eklentiler

• Screenshot_20201016-113900_Instagram.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 46
Resimdekini kastetmiştim cnm
hemen baktım zaten ama yok şuan elimde olanlar dışında yüklenmek istemiyorum. Fazlası bu sefer zarar verir falan. Ama gene araştırıcam belki elimdeki g-life bittiğinde belki alabilirim

Arkadaşlar merhaba,umarım hepiniz iyisinizdir. Ben arı sütü kullanıyordum bitti onu sürekli mi kullanmak gerek yoksa ara vermeli öyle mi devam etmeliyim ?
PeRRyy'cim senin yorumlarını her okuduğmda yüzümde tebessüm oluşuyor, Allahım senin de yüzünü güldürsün inşallah.

3 ay devam edebilirsin hatta 6 ay bilemm olur.

hemen baktım zaten ama yok şuan elimde olanlar dışında yüklenmek istemiyorum. Fazlası bu sefer zarar verir falan. Ama gene araştırıcam belki elimdeki g-life bittiğinde belki alabilirim
Instegramda askin arıcı var o da kullaniyo c life g-besinide kullaniyo onada sordum sence hangisi iyi diye o da ona bisey diyemem ikiside cok iyi herkeste ayni etkiyi gostermeyebilir ama etkili olup olmadigi konusunu ogrenmek istiyorsan ayri ayri kullanabilirsin demişti neyse hayirlisi bakalim

Ayy çok sevindim gülümsettiğime arı sütüne devam bırakma lütfen
takibe aldım illa birşeyler öğreniriz, en kötüsü bize moral olur zaten. Saolasıınnn

O masajı hiç yapmadım ama duydum, internette de izlemiştim. reglin ilk gününden itibaren yumurtlama gününe kadar yani 14 gün yapılması öneriliyor
Bende yapayım.

Kizlar yumurtalari kaliteli olması için imprly aldim bir de prowoman aldim ise yaramasa da bir ise yarar. " BIR SEY OLMADIYSA KESIN BIR SEY OLDU" gibi oldu bu dedigim ama umut dünyası işte
Kullandığımız bitkisinden macununa,vitamininden arı sütüne, soğan suyundan incirine ,avakadosundan kabak çekirdeğine,Ballı çörek otundan keçiboynuzu özüne dahil hepsinde bişey olmadıysa da kesin bişey oldu haklısınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…