Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tesekkur ederim paylaşım için. Akdeniz diyeti de yapalim. Bari zayiflariz:)) ben fsh in o kadar önemli olduğunu bilmiyordum. Amh onemli diye düşünüyordum. Fsh i da dengelememiz gerekecek.

Amh değerinin hiç bir önemi yok cnm. Şuan bende antioksidan beslenmeyi kontrol ediyorum.

Amh değerinin hiç bir önemi yok cnm. Şuan bende antioksidan beslenmeyi kontrol ediyorum.
Benim amh iyi olmasina ragmen fsh yuksekti gecen yıl. Aydan aya fsh degeri de degisiyor gerci. Mesela ilk yumurta toplamada 8 yumurtam vardi 5 ay sonraki toplama da 4 olgun yumurta cikti.
Ben de su an türlü türlü vitaminler kullaniyorum. Sebzs ağırlıklı besleniyorum. Proteini organik ürünlerden elde etmeye çalışıyorum.

Ben de solgar folat, qenzim q10, selenyum, omnium tablet, b12 vitamin ve arii sutu tablet aldım.
Esime de bugun isirgan otu cayi sipariş verdim. Artik ne varsa aliyorum. Sperm dna hasari ve yumurta kalitesi icin.
Takviyelerin gayet iyi cinko da ilave edebilirsin.esinede 400mg e vitamini kullandirabilirsin

Kızlar kürtaj olalı 17 gün oldu ilk günler kanama falan olmadı ama 3 gün sonra kahve lekelenme başladı bir gün var bir gün yok kahve lekelenme hala devam ediyor ve iki gündür pıhtıda var doktor normal dedi ama ben korkuyorum. Böyle devam ederse adet olduğumu nasıl anlıcam ki bilginiz var mı.

Nerde tedavi görüyorsunuz, doğal yoldan hamile kalmıştınız sanırım
Evet doğru hatırlıyorsunuz doğal yolla gebe kalmıştım ama üçüncü ayda kaybettim bebeğimi. Teste gönderdik kürtaj sonrası kromozomda sorun çıktı. Bir kromozom eksilmiş o yüzden kaybetmişim yavrumuzu.
Şimdi emriyolara genetik test yaptıracağız. Tabi emriyo elde edebilirsek. Bu arada samsun medicalpark da tedaviye başladım.
İstanbul a gittim iki ay boyunca ama hiç hiç hiç memnun kalmadım.

Ben de solgar folat, qenzim q10, selenyum, omnium tablet, b12 vitamin ve arii sutu tablet aldım.
Esime de bugun isirgan otu cayi sipariş verdim. Artik ne varsa aliyorum. Sperm dna hasari ve yumurta kalitesi icin.
Ari sütü tablet hangi marka aldiniz

Saf ari sutunu arifoglu markadan aldim. Arisutu bal polen beeo dan tablet olanlardan aldım.
Bir de kadinlar icin prowoman cok iyi deniliyor ondan aldim. Dna yapısı iyi olsun diye de imprly aldim. Esime de proxeed aldim. Bir de krilomdan omega 3 aldik. Ayni zamanda solgardan qoenzim q10 200 mg aldim.
Gunde bir bardak da hayit tohumu cayi iciyorum.hayit tohumunu da arifoglundan aldim.
Yani 3 ay kullanicam. Sonrasinda kalite konusunda etkili olup olmadığını yine burdan yazarım.
Amh i değiştiremeyiz belki ama kaliteyi değiştirebiliriz.
Sigarayi biraktim. Bu ay da diyet yapicam. Hazir paket seyler yemiyorum artik. Ispanagin tam mevsimi bol bol alabilirsiniz. Siyah üzüm ayni şekilde. Bunlar hep antioksidan yiyecekler. Sperm ve yumurta kalitesini cok etkiliyor. Kafein minimuma indirin.
Hic bir etkisi olmasa da saglik açısından iyi olur en azindan.

Bu arada unuttum isirgan otu cayi aldim esim gunde 2 bardak iciyor. Poşet çay seklinde. Ondan da sperm dna hasari icin kullanabilirsiniz. Burda birinden doktorun dna hasari icin yazdığı takvilerdi. Esimde dna hasari yuzde 19 cikti. Onu minimuma indirmeye çalışıyorum.
Önümüzdeki günlerde de spora basliyoruz esimle bu defa isi saglama aldik

İNŞALLAH sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Günaydıınn , hayırlı haftalar diliyorum herkese. Sormak istediğim Bu takviyelere başlayalı 15 gün kadar oluyor benimde , biraz streste var tabiii , sizin bu süreçte adet düzeniniz bozuldu mu ? 5 gün adetim geçikti, sadece bel ağrım var hafif cuma test yaptım hamile değilim menopoza giriyor olamam dimii ?

Günaydın hayırlı haftalar canım :) benim hiç adet düzensizliğim olmazdı arısütü vitaminlerden sonra erken oldum yani 19 eylülde olmuştum sonrakini 15 ekimde olmam gerekirken 9 ekimde oldum :/

Kizlar kurtajdan sonra 1 ay oldu adet olmadim. Bu normal mi? 40 gune kadar bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum.
az önce bir arkadaşım aradı onunda adeti gecikmiş havalardan diyesim var artık biraz daha bekle sen 1 hafta kadar sonra git.

Yani adet olacakmışım gibi bir belirti de yok. Önceden adetten bir hafta önce gogsum ağrıdı vs jic bir belirti yok. Yapisiklik olmasından korkuyorum.
40 gün sürer dedi benim doktorum. İlk kürtajımda ilk gün hariç hiç kanama olmadı 28 gün sonra adet oldum. Şu anda 20 gün oldu hala kahve lekeler devam ediyor. Büyük ihtimal benimde gecikecek bu ay. Ama normalmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…