- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.101
Tesekkur ederim paylaşım için. Akdeniz diyeti de yapalim. Bari zayiflariz:)) ben fsh in o kadar önemli olduğunu bilmiyordum. Amh onemli diye düşünüyordum. Fsh i da dengelememiz gerekecek.Bi göz atın isterseniz
How to Improve Your Egg Quality for IVF Success?
Learn how to improve your egg quality and increase your chance of IVF success. Check out our useful tips and expert advice and get ready for IVF journey.www.eurocareivf.com
Benim amh iyi olmasina ragmen fsh yuksekti gecen yıl. Aydan aya fsh degeri de degisiyor gerci. Mesela ilk yumurta toplamada 8 yumurtam vardi 5 ay sonraki toplama da 4 olgun yumurta cikti.Amh değerinin hiç bir önemi yok cnm. Şuan bende antioksidan beslenmeyi kontrol ediyorum.
Nerde tedavi görüyorsunuz, doğal yoldan hamile kalmıştınız sanırımEvet TAyfun hocaya gidiyorum. Başladık iğnelere. Henüz çok başındayız tedavinin. O yüzden memnuniyet konusunda birşey diyemiyorum. Umarım memnun kalırım.
Takviyelerin gayet iyi cinko da ilave edebilirsin.esinede 400mg e vitamini kullandirabilirsinBen de solgar folat, qenzim q10, selenyum, omnium tablet, b12 vitamin ve arii sutu tablet aldım.
Esime de bugun isirgan otu cayi sipariş verdim. Artik ne varsa aliyorum. Sperm dna hasari ve yumurta kalitesi icin.
Evet doğru hatırlıyorsunuz doğal yolla gebe kalmıştım ama üçüncü ayda kaybettim bebeğimi. Teste gönderdik kürtaj sonrası kromozomda sorun çıktı. Bir kromozom eksilmiş o yüzden kaybetmişim yavrumuzu.Nerde tedavi görüyorsunuz, doğal yoldan hamile kalmıştınız sanırım
Ari sütü tablet hangi marka aldinizBen de solgar folat, qenzim q10, selenyum, omnium tablet, b12 vitamin ve arii sutu tablet aldım.
Esime de bugun isirgan otu cayi sipariş verdim. Artik ne varsa aliyorum. Sperm dna hasari ve yumurta kalitesi icin.
Saf ari sutunu arifoglu markadan aldim. Arisutu bal polen beeo dan tablet olanlardan aldım.Ari sütü tablet hangi marka aldiniz
Bu arada unuttum isirgan otu cayi aldim esim gunde 2 bardak iciyor. Poşet çay seklinde. Ondan da sperm dna hasari icin kullanabilirsiniz. Burda birinden doktorun dna hasari icin yazdığı takvilerdi. Esimde dna hasari yuzde 19 cikti. Onu minimuma indirmeye çalışıyorum.Ari sütü tablet hangi marka aldiniz
İNŞALLAH sağlıkla bebeğini kucağına alırsınEvet doğru hatırlıyorsunuz doğal yolla gebe kalmıştım ama üçüncü ayda kaybettim bebeğimi. Teste gönderdik kürtaj sonrası kromozomda sorun çıktı. Bir kromozom eksilmiş o yüzden kaybetmişim yavrumuzu.
Şimdi emriyolara genetik test yaptıracağız. Tabi emriyo elde edebilirsek. Bu arada samsun medicalpark da tedaviye başladım.
İstanbul a gittim iki ay boyunca ama hiç hiç hiç memnun kalmadım.
Günaydın hayırlı haftalar canım :) benim hiç adet düzensizliğim olmazdı arısütü vitaminlerden sonra erken oldum yani 19 eylülde olmuştum sonrakini 15 ekimde olmam gerekirken 9 ekimde oldum :/Günaydıınn , hayırlı haftalar diliyorum herkese. Sormak istediğim Bu takviyelere başlayalı 15 gün kadar oluyor benimde , biraz streste var tabiii , sizin bu süreçte adet düzeniniz bozuldu mu ? 5 gün adetim geçikti, sadece bel ağrım var hafif cuma test yaptım hamile değilimmenopoza giriyor olamam dimii ?
Yok cnm farketmiyor pıhtılaşma ve genetik testlerde aç tokKızlar genetik testler aç karnına mı yapılır?
Sağol canım.Yok cnm farketmiyor pıhtılaşma ve genetik testlerde aç tok
az önce bir arkadaşım aradı onunda adeti gecikmiş havalardan diyesim var artıkKizlar kurtajdan sonra 1 ay oldu adet olmadim. Bu normal mi? 40 gune kadar bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum.
Yani adet olacakmışım gibi bir belirti de yok. Önceden adetten bir hafta önce gogsum ağrıdı vs jic bir belirti yok. Yapisiklik olmasından korkuyorum.az önce bir arkadaşım aradı onunda adeti gecikmiş havalardan diyesim var artıkbiraz daha bekle sen 1 hafta kadar sonra git.
40 gün sürer dedi benim doktorum. İlk kürtajımda ilk gün hariç hiç kanama olmadı 28 gün sonra adet oldum. Şu anda 20 gün oldu hala kahve lekeler devam ediyor. Büyük ihtimal benimde gecikecek bu ay. Ama normalmiş.Yani adet olacakmışım gibi bir belirti de yok. Önceden adetten bir hafta önce gogsum ağrıdı vs jic bir belirti yok. Yapisiklik olmasından korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?