Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sizi tebrik ediyorum. Sigarayı bu vesile ile bırakmış olmanız bile takdire şayan. Ayrıca kullandığınız takviyeler de son derece isabetli. Baya okumuş araştırmış olduğunuz anlaşılıyor.
Amh'ı yani yumurta miktarımızı değiştiremeyiz ama kaliteyi değiştirebiliriz. Bu son derece güzel bir tespit. Yüce Rabbimden, çıktığınız bu yolda emeklerinizin karşılığını almanızı diliyorum. Tabi tüm bebek isteyen herkese en kısa zamanda bebeklerine kavuşmasını diliyorum.

Kizlar geçen ay gunluk 300 luk igne kullanmistim o kadar doza tek yumurta yeterli buyukluge ancak ulasmisti ama sanirim opudan once çatladı.. toplananlar olgun cikmadi.. Bu ay son çare klomenle deneyelim dedi.. bugun catlatma ignemi yapacagim carsamba toplanacak.. bana sans dileyin ne olur.. bu defa da cikmazsa bırak artik diyecek biliyorum

Allah yar ve yardimciniz olsun

Takviyeleri eczaneden mi aliyorsunuz internetten alsak olurmu

Takviyeleri eczaneden mi aliyorsunuz internetten alsak olurmu
Kizlar merhaba.
Eczane.com.tr den imprly alırdim, güvenilir bence. Partogen.com.tr de kendi sitesi orijinal urun satıyor. Akakce den alıyorum balik yagini ve kuenzim q10.
Eczaneler pahalı.

Kizlar kurtajdan sonra 1 ay oldu adet olmadim. Bu normal mi? 40 gune kadar bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum.

Kürtaj oldunuz demek geçmiş olsun. İnşal

Keşke doktorunuz yumurtalarınızın çatlamaması için ÇATLAMAMA İĞNESİ verseydi. Bilmiyorum böyle bir iğnenin varlığından heberiniz var mı? Doktorunuzun bunu bildiğini düşünüyorum. İğnenin adı Cetrotide. Yumurtalarınızın zamanından önce çatlamaması için verilir.

Maaleswf kurtaj oldum. Bebeklerin kalp atisi duyulmadi 7. Haftada

Maaleswf kurtaj oldum. Bebeklerin kalp atisi duyulmadi 7. Haftada
Çok geçmiş olsun. Bende 7 ve 8. haftalarda 2 kez kürtaj oldum. İnşallah sağlıklı embriyoya ulaşırsınız ve hamile kalırsınız. Çabalamadan hiçbir şey ayağımıza gelmez. Sabredeceğiz. Eşinizde size destek oluyorsa bu yolda yürürken ne mutlu size.

Siz kurtaj parcasina genetik test yaptirmis miydiniz? Bizde 46 xx geldi. Ben hep bir sorun yokmus diye düşünüyordum ama burdan biri benim dokum tespit edilip sorunsuz cikmis olabileceğini söyledi.
Yani su an sorun ne bilmiyorum. Bundan sonra tup bebek yaptırdığımız zamsn embriyoya pgt ya da ngs yaptircaz.

Kızlar reklama girmez inşallah bir arkadaşımın tavsiyesi ile İzmirli bir eczacı sitesinden ben bir kaç vitamin aldım. E-fatura ile kesilmiş ünvani sağlık ürünleri ve eczane diye geçiyor faturada. Elimde kullandığım vitamindi zaten sağına soluna baktım aynısı orjinal gibi geldi bana arzu eden olursa özelden paylaşabilirim incelersiniz aklınıza yatarsa alırsınız. 110TL olan vitamine 60TL verdim o kadar ucuzdu Birde düşünün Bizim aldığımız Gonal F 45'yi 450TL ya satan eczanede kazanıyor 830TL ye satanda. Kazancları bu kadar mı fazla bilemiyorum

Kızlar günaydın ara ara burda vitaminden aklıma geldikçe neler yapıyoruz yazıyoruz birkaç gündür başladım sabah aç karnına zeytinyağında inciri yiyorum, İbni SİNA nın mucizevi karışımı. İnşallah bizlere şifa olur.
Avakado alırdım hep kararırdı onu saklamayı beceremedim bilgisi olan varmı nasıl yumuşatılır v.s. ama bugün ilk defa Kahvaltıda yarım avakadoyu süzme yoğurtla karıştırarak dilim ekmeğe sürüp yedim yani haftada 1 -2 tane yemiş olucam çokta güzel peynir niyetine.
Balık yağını ve selenyum tableti içtim.
Öğle yemekten sonra agnucaston hayıt hapını içiyorum.
Gün içinde imprly ve promotil vomen elimde kalanları bitiriyorum
Bazen aile büyüklerimi düşünüyorum o yoklukta yedikleri birşeyde yok nasıl hamile kalmışlar bilmiyorum. Bilimsel falan takılıyoruz falan ama yediklerimiz hikayeden şeylermi dicem ama takviyelerden sonra döllenen yumurtalar aklıma geliyor hikaye olamaz .
Bu işin biraz kısmet olduğuna inanıyorum birkaç iznim vardı onu kullanmak istiyorum Kitap okuyorum ve Aralıkta bir aksilik olmazsa donmuşları deneyeceğim belki yeni yıla anne adayı olarak girerim :=) Geçen sene tedavi istememiştim olurda yılbaşında testim negatif çıkarsa o hüzünle girmeyim diyordum yeni yıla ama hayatı akışa bıraktım.
Çok çok anne olmayı dileyen arkadaşlarım sizleri seviyorum.

Evet malesef öyle...havuz yapanlar için özellikle uyguna veren eczane önemli..ben %25-30 indirimli alıyorum ve bunda bile çok kazandıklarını düşünüyorum. Anadolu yakasında uyguna tüp bebek ilaçlarını daha uyguna almak isteyenler için de ben eczane söyleyebilirim. Ama vitaminlerde indirim yapmıyorlar. Perry ben alabilirim bahsettiğim eczane ismini.

ne kadar güzel şeyler yapıyorsun.avakadoyu çok severim anlatmanla of dedim.bu kadar güzel beslenmeye bebeğin en kısa zamanda gelecektir diye bir destek mesajı atayım dedim

Eşinizede kullandınızmı vitamin

Süzme yoğurtla iki kaşık ve yarım avakado baya bereketli oluyor, youtubde kullanma şekilleri vardır farkli olarak. Denemek lazım. Ilk defa curutmeden kullanabildimhep yemeden cope gitti
Süzme yoğurtla denemedim bir de öyle deneyim limonlu vs denedim ama tadı çok kötü geliyor. Durup durup bir günde olgunlaşır zaten. Bir günde de çürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…