Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar tedaviye ara verdiğim zamanlarda ovulasyon testleriyle yumurta takibi yapıyorum,bir umut....Fakat bazı aylar ben pik noktasını göremiyorum,acaba testler mi yanlış çıkıyodur..yoksa o ay yumurtlama olmuyor mudur?

Ovulasyon testleri çok güvenilir değil bence. Bende hep silik çizgi görüyordum yaptığım zamanlarda. Onunla hamile kalanlar var ama bilemedim.

Kızlar bugün çok moralim bozuk sürekli ağlamaklıyım. Çevreme iyi görünmeye çalışıyorum ama içim buruk çok. Birazdan genetik test için hastaneye gidicez sanki sorun çıkmasa nolcak diyorum içimden. O kadar zoruma gidiyor ki bazen insanlar hiçbir uğraş vermeden hamile kalıyor. Ben ve benim gibiler yok genetik test yok tüp bebek uğraşıp duruyoruz.

Ayyy saçmalama lütfen inşallah sıkıntı çıkmasın ne eşinde ne sende olabilir herkesin derdi sıkıntısı var dertsiz insan yokki. Allah kimseye tasiyacagindan fazla yük vermezmis ve insan korkularıyla sinanirmis. Lütfen bı toparlan kendine gel , sen ne kadar güçlü bir kadınsın ki bugünlere gelmissin!!! Cart diye hamile kalan acaba sen kadar anneligin tadını alabilecek mi ??? Sen ne kadar özel oldugunun farkında mısın ?? Kocana sarıl elinde olanların lütfen kıymetini bil. Dua dua dua biz elimizden geleni yapıyoruz vardır bir hayır belki Rabb'im beterinden koruyor bizi belki daha zamanı gelmedi. Olur olur Allah'ın izni ile inşallah olacak

Arada hepimizde düşüşler oluyor çok normal canım bu şekilde hissetmen ama hayat çok güzel çok şükür elimiz ayağımız tutuyor, Sağlıklıyiz.. Bebislerimiz de elbet gelecek sadece zamanıni bekliyorlar. Geldiklerinde de popolarina vur artık hakettiler

Kızlar süzme yoğurtla deneyin seversiniz
Deneyeceğim canım
Bir alternatif te benden :)) ortaya bal doldurup yiyin ,ben bi tek öyle sevdim
Balla hiç hayal edemedim ama deneyeceğim
Ceviz balla avakadolu ezincede süper, sarımsaklıda iyi ben öyle yapıyorum
Yaa ballı hiç düşünemedim ama anthem de demiş galiba güzel oluyor. Bir de öyle deneyeceğim.

modumuz hepimizin düşüyordur mutlaka benimde düşüyor dün nerdeyse ağlayarak geldim işe Allahtan maskeler var:) geçen eve giderken yine süzüldü eşim farketmez sandım meğer anlamış kürtajı atlatamadım hala şu an devam etseydi şu kadar olacaktı diye yazmak ve kimsenin modunu düşürmek istemiyorum, hemen hamile kalsaydım belkide birşeylerin farkına varamayacaktım 3 toplama bir transfer geçirdim bu süreçler ağrılar çok çok zor. 2020 ocaktan beri takviye tedavi koşturmacadayım sevindik oda yarım kaldı insanların içinde boynum bükük sanıyorum bizim insanımız etiket yapmaya bayılır çocuğu olmuyor diye laf arasında tüp bebek diye konuşanlar var ben sürecimden kimselere bahsetmedim çalışma çevremde. iş işte kalmalı diye düşünüyorum ve yine yıllık iznimi aralık ayına bıraktım tedavi için. Birşeylere göğüs germek zor ama yinede halimize şükretmek gerek yalnız hissetmeyin yalnız değilsiniz Yaradan büyüktür ve o herşeyi bilir en güzel zamanda bizlerde tutacağız o minik elleri

Canim bazen benim de modem cok dusuyor. Hatta hamilr haberi alip üzülüyorum. Sonra neden üzülüyorum insanların mutsuzluğundan mi besleniyorum kotu niyetli miyim diyorum kendi kendime kızıyorum.
Aslinda üzüldüğüm şey hamile kalıp once dusuk sonra da bebeklerin kalp atisink duymayıp kurtaj yasamis olmam. Bazen hic bir zaman cocuvum olmayacak gibi hissediyorum.
Sonra kendi kendime ben elimden geleni yapayim. Olursa olur olmazsa olmaz napalim diyorum. S
Önümde uzun meşakkatli bir surec olacak. Bundan sonra artık yumurta toplama ile olmayacak. Havuz yapilacak. Genetik test yapilacak. Artik saglam embriyo cikar mi onu da bilmiyorum.
Doktorumdan aslinda cok memnunum. Ama lab için emin olamıyorum. Lab. Kalitesi yüksek olan merkez neresi? Önerileriniz benim icin cok değerli....

Dün kaldirimda esi ve cocugu ile yürürken arabanin carptigi aileyi izledim.. anne gözü önünde esini ve cocugunu kaybediyor.. Allah boyle acilarla sınamasın kimseyi.. verecekse saglikli, ömürlü versin insallah..

Yumurta sayisi benim gibi az olan arkadaşlara tavsiyem mini tup deneyin..bugun opu yapildi 3 yumurta toplandi.. o kadar igne ile de en cok o kadar toplaniyordu..en azindan igne masraflari azalmis oldu.. bakalim bu defa olgun cikip dollenecekler mi? Dua edin benim icin de..

Mini tup nerede yapiliyor? Bir de igneler yumurta yapisini bozuyor. Dna si bozuluyor.

Kizlar dun reglden 1 ay gecmesi sonrasi regl oldum. Fakat bir iki damla sürdü. Normal mi bu durum? Yapisiklik falan olmus olabilir mi? Bugun de regl bitti. Hic boyle bir regl düzenim olmazdı.

İnşallah inşallaahh hepsi olgun , hepsi döllenen olsun, kan olsun , can olsun , ete kemiğe bürünüp sağlıklı sıhhatlı, hayırlı evlat olsun

Kizlar dun reglden 1 ay gecmesi sonrasi regl oldum. Fakat bir iki damla sürdü. Normal mi bu durum? Yapisiklik falan olmus olabilir mi? Bugun de regl bitti. Hic boyle bir regl düzenim olmazdı.
Mart ayında maalesef 9. haftada bir düşük hikayem var kendi düştüğü için müdahale de bulunmadılar ama sonrasında regl düzenim değişmese de yoğunluk ve gün olarak neredeyse yarısı olmaya başladı ve bu şekilde devam ediyor. 5 ay sonrasında rahim filmi çektirdiğim kanamayı etkileyecek ciddi bir yapışıklık yoktu. Belki benimki gibi tesadüfi olabilir. Elbette fazla beklemeden rahim filmi çektirebilir sin.

Valla tutmasını cok istemiştim ben tup bebegin. Demek ki saglikli sihatli doğsun hayirlisi olsun diye dua etmek lazimmis. Kurtaj olmak tutmamasindan daha beter bir sey bence.

Mini tup nerede yapiliyor? Bir de igneler yumurta yapisini bozuyor. Dna si bozuluyor.
Her merkez yapiyordur.. Ben simdiki merkezde en basta mini tup istemistim nasil olsa yumurtam az diye..3 opu yaptilar yuksek doz ignelerle baktilar ki gercekten elde bisey yok..bide mini deneyelim dediler.. benimde icimde kalmamis oldu bakalim kalitesine etki edecek mi yarin gorucez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…