- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.161
Amin insallahhhhhİnşallah inşallaahh hepsi olgun , hepsi döllenen olsun, kan olsun , can olsun , ete kemiğe bürünüp sağlıklı sıhhatlı, hayırlı evlat olsun
Bende sana katılıyorum bende cok istedim hamile kalmayı saglikla devam etmeyince odahada kötüymüş hamile kalınca isler bitmiyormuş bu 9ayda ne kadar uzun bir sure yav. Hemen geçsin istemiştimValla tutmasını cok istemiştim ben tup bebegin. Demek ki saglikli sihatli doğsun hayirlisi olsun diye dua etmek lazimmis. Kurtaj olmak tutmamasindan daha beter bir sey bence.
Aynen canim. Bir ay geçti bile kurtajdan sonra. Insallah bir daha kurtaj yaşamayız. Bebeklerimiz olur saglikli olurlar. Bizler de böyle sağlığımıza olmayız. İnsanı bu süreçler psikolojik olarak da cok yıpratıyor.Bende sana katılıyorum bende cok istedim hamile kalmayı saglikla devam etmeyince odahada kötüymüş hamile kalınca isler bitmiyormuş bu 9ayda ne kadar uzun bir sure yav. Hemen geçsin istemiştim
Ne yazacam bilemiyorum basa gelince insan ole iyi anliyorkiAynen canim. Bir ay geçti bile kurtajdan sonra. Insallah bir daha kurtaj yaşamayız. Bebeklerimiz olur saglikli olurlar. Bizler de böyle sağlığımıza olmayız. İnsanı bu süreçler psikolojik olarak da cok yıpratıyor.
Normal canım birkaç güne kanaman başlayacak bitmemiştir. Benşm ilk kğrtajda 3 gün az az lekelenme oldu 4. Gün başladı normal adet.Kizlar dun reglden 1 ay gecmesi sonrasi regl oldum. Fakat bir iki damla sürdü. Normal mi bu durum? Yapisiklik falan olmus olabilir mi? Bugun de regl bitti. Hic boyle bir regl düzenim olmazdı.
bizim de bugün dna hasar sonucumuz yüzde 30 çıktı. Doktorunuz birşey dedi mi? Neler önerdi acaba? Doktorum henüz dönüş yapmadı. Bilgi verirseniz sevinirim.Bu arada unuttum isirgan otu cayi aldim esim gunde 2 bardak iciyor. Poşet çay seklinde. Ondan da sperm dna hasari icin kullanabilirsiniz. Burda birinden doktorun dna hasari icin yazdığı takvilerdi. Esimde dna hasari yuzde 19 cikti. Onu minimuma indirmeye çalışıyorum.
Önümüzdeki günlerde de spora basliyoruz esimlebu defa isi saglama aldik
Benim hic adetim boyle olmuyordu. O yuzden endiseliyimNormal canım birkaç güne kanaman başlayacak bitmemiştir. Benşm ilk kğrtajda 3 gün az az lekelenme oldu 4. Gün başladı normal adet.
Henuz gitmedik canim. Sonuclari ilettik. Gelin değerlendirelim dedi doktor. Biz bir cok tahlil yaptirmistik.bbizim de bugün dna hasar sonucumuz yüzde 30 çıktı. Doktorunuz birşey dedi mi? Neler önerdi acaba? Doktorum henüz dönüş yapmadı. Bilgi verirseniz sevinirim.
Benim 2 aşılama, 1 tüp bebek negatif iim var. Doktor değiştim, rahimde problem yok, yumurtalar da çok kötü değil deyince dna hasar testi istedi. Ben de doktora gönderdim. Henüz dönmedi banaHenuz gitmedik canim. Sonuclari ilettik. Gelin değerlendirelim dedi doktor. Biz bir cok tahlil yaptirmistik.b
Bende senin gibi endişelenmiştim o zaman yapışıklık var sanmıştım ama normale döndü. Ama kanama fazlalaşmassa doktora görün canım.Benim hic adetim boyle olmuyordu. O yuzden endiseliyim
Canim az yumurta varsa ilacla tup bebek değilde ilacsiz denemek lazım sanırım. Ilac zaten yumurta kalitesini bozuyor.Yine olmadı kızlar. Bugün opu vardı. Boş çıktı yine foliküller. Zaten iki tane vardı. Onlarda boş çıktı. Şu son iki yılda ne varsa yaşadım.
Cok cok gecmis olsun canim. Cok uzuldum. Insallah hayirli zamanda kendiliginden olur. Allah yardımcın olsun canim. Yıpratma lütfen kendini.Yine olmadı kızlar. Bugün opu vardı. Boş çıktı yine foliküller. Zaten iki tane vardı. Onlarda boş çıktı. Şu son iki yılda ne varsa yaşadım.
Saol canım. Artık daha az ağlıyorum. Olumsuz sonuç ala ala bu hale geldim. Yüzü gülmeyen mutsuz umutsuz sinirli tuhaf bir insan oldum. Nerdeyse kimseyle konuşmuyorum. Kimseyle sohbet etmiyorum. Bütün gün işteyken sadece zorunlu durumlarda açıyorum ağzımı. Konuşasım gelmiyor.Cok cok gecmis olsun canim. Cok uzuldum. Insallah hayirli zamanda kendiliginden olur. Allah yardımcın olsun canim. Yıpratma lütfen kendini.
Son 3 ayı nerden biliyomus doktor canım umudunu yitirme benim bir tanıdığım 52 yaşında tek yumurtayla doğum yaptı bir diğeri ise 47 yasında ikiz doğurdu onu Allah bilir.Saol canım. Artık daha az ağlıyorum. Olumsuz sonuç ala ala bu hale geldim. Yüzü gülmeyen mutsuz umutsuz sinirli tuhaf bir insan oldum. Nerdeyse kimseyle konuşmuyorum. Kimseyle sohbet etmiyorum. Bütün gün işteyken sadece zorunlu durumlarda açıyorum ağzımı. Konuşasım gelmiyor.
Bende şimdi ilaçsız tüp bebeği araştırıyordum. Buralarda yapılan bir tedavi değil sanırım. Çünkü labaratuvarı çok gelişmiş olması lazım. Tekrar İstanbul'a gidemem. Elde avuçta kalmadı. Araba gitti. Biraz toparlanayım sorucam doktoruma.
Beni yıkan son üç ayın demişlerdi. Üç ayın biri gitti. Elim boş kaldı. Neyse çok iyi değilim şuan. Ne konuştuğumun ne yazdığımın çokta farkında değilim.
43 yaşındayım ocakta 44 olucam. Doktorum 44 olduktan sonra bana gelmene gerek yok dedi. Parana emeğine yazık dedi. O yüzden son üç ayım. Biri gitti işte. Bu ay boşa gitti.Son 3 ayı nerden biliyomus doktor canım umudunu yitirme benim bir tanıdığım 52 yaşında tek yumurtayla doğum yaptı bir diğeri ise 47 yasında ikiz doğurdu onu Allah bilir.
Son zamanların olduğunu hiç kimse bilemez Allah tan başka...yakın arkadaşım ablası 46 yaşında hamile kaldı hem de istemeden,o kadar çok örnek var ki etrafımızda..neyin ne olacağını bilemiyoruz..üzülme diyemiyorum,ama yıpratma kendini şu an olan her şey hayrımıza..herşey olması gerektiği gibi ilerlermiş,böyle olmalıymış,kim bilir bunların sonunda seni nasıl güzel günler bekliyor43 yaşındayım ocakta 44 olucam. Doktorum 44 olduktan sonra bana gelmene gerek yok dedi. Parana emeğine yazık dedi. O yüzden son üç ayım. Biri gitti işte. Bu ay boşa gitti.
Acını yürekten paylaşıyorum, üzülme , takma destekte sen gene bildiğini yapacaksın gece gündüz okuyacaksın, biri bu konuyu konuşsa kulağını dikip dinleceyeksin hepimizin derdi ayni kendimden biliyorum. Rabbim maddi manevi güç versin insallah. Yaradan ol der olmayacak olur, hakkında inşallah hayırlısı olsunSaol canım. Artık daha az ağlıyorum. Olumsuz sonuç ala ala bu hale geldim. Yüzü gülmeyen mutsuz umutsuz sinirli tuhaf bir insan oldum. Nerdeyse kimseyle konuşmuyorum. Kimseyle sohbet etmiyorum. Bütün gün işteyken sadece zorunlu durumlarda açıyorum ağzımı. Konuşasım gelmiyor.
Bende şimdi ilaçsız tüp bebeği araştırıyordum. Buralarda yapılan bir tedavi değil sanırım. Çünkü labaratuvarı çok gelişmiş olması lazım. Tekrar İstanbul'a gidemem. Elde avuçta kalmadı. Araba gitti. Biraz toparlanayım sorucam doktoruma.
Beni yıkan son üç ayın demişlerdi. Üç ayın biri gitti. Elim boş kaldı. Neyse çok iyi değilim şuan. Ne konuştuğumun ne yazdığımın çokta farkında değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?