Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Valla tutmasını cok istemiştim ben tup bebegin. Demek ki saglikli sihatli doğsun hayirlisi olsun diye dua etmek lazimmis. Kurtaj olmak tutmamasindan daha beter bir sey bence.
Bende sana katılıyorum bende cok istedim hamile kalmayı saglikla devam etmeyince odahada kötüymüş hamile kalınca isler bitmiyormuş bu 9ayda ne kadar uzun bir sure yav. Hemen geçsin istemiştim

Bende sana katılıyorum bende cok istedim hamile kalmayı saglikla devam etmeyince odahada kötüymüş hamile kalınca isler bitmiyormuş bu 9ayda ne kadar uzun bir sure yav. Hemen geçsin istemiştim
Aynen canim. Bir ay geçti bile kurtajdan sonra. Insallah bir daha kurtaj yaşamayız. Bebeklerimiz olur saglikli olurlar. Bizler de böyle sağlığımıza olmayız. İnsanı bu süreçler psikolojik olarak da cok yıpratıyor.

Ne yazacam bilemiyorum basa gelince insan ole iyi anliyorki
Dier arkadaşların morali bozulmasın die yazmak istemıorım buraya içimizi dokmeden de olmuo. Sevincimiz yarida kaldı daha agir seyler olmasın kolay deıl bu durumda. Sabredecez beklicez umutla.

Kizlar dun reglden 1 ay gecmesi sonrasi regl oldum. Fakat bir iki damla sürdü. Normal mi bu durum? Yapisiklik falan olmus olabilir mi? Bugun de regl bitti. Hic boyle bir regl düzenim olmazdı.
Normal canım birkaç güne kanaman başlayacak bitmemiştir. Benşm ilk kğrtajda 3 gün az az lekelenme oldu 4. Gün başladı normal adet.

bizim de bugün dna hasar sonucumuz yüzde 30 çıktı. Doktorunuz birşey dedi mi? Neler önerdi acaba? Doktorum henüz dönüş yapmadı. Bilgi verirseniz sevinirim.

Kızlar bende genetik için kan verdim. Başka değerlerede baktılar. T3 t4 b12 gibi onlar normal çıktı ama genetik sonuçlar 3 ayda çıkıyomuş. Doktor değerlerine göre hamile kalmanı sağlıcaz dedi. O nasıl olacaksa anlamadım.

Cok cok gecmis olsun canim. Cok uzuldum. Insallah hayirli zamanda kendiliginden olur. Allah yardımcın olsun canim. Yıpratma lütfen kendini.
Saol canım. Artık daha az ağlıyorum. Olumsuz sonuç ala ala bu hale geldim. Yüzü gülmeyen mutsuz umutsuz sinirli tuhaf bir insan oldum. Nerdeyse kimseyle konuşmuyorum. Kimseyle sohbet etmiyorum. Bütün gün işteyken sadece zorunlu durumlarda açıyorum ağzımı. Konuşasım gelmiyor.

Bende şimdi ilaçsız tüp bebeği araştırıyordum. Buralarda yapılan bir tedavi değil sanırım. Çünkü labaratuvarı çok gelişmiş olması lazım. Tekrar İstanbul'a gidemem. Elde avuçta kalmadı. Araba gitti. Biraz toparlanayım sorucam doktoruma.
Beni yıkan son üç ayın demişlerdi. Üç ayın biri gitti. Elim boş kaldı. Neyse çok iyi değilim şuan. Ne konuştuğumun ne yazdığımın çokta farkında değilim.

Son 3 ayı nerden biliyomus doktor canım umudunu yitirme benim bir tanıdığım 52 yaşında tek yumurtayla doğum yaptı bir diğeri ise 47 yasında ikiz doğurdu onu Allah bilir.

Son 3 ayı nerden biliyomus doktor canım umudunu yitirme benim bir tanıdığım 52 yaşında tek yumurtayla doğum yaptı bir diğeri ise 47 yasında ikiz doğurdu onu Allah bilir.
43 yaşındayım ocakta 44 olucam. Doktorum 44 olduktan sonra bana gelmene gerek yok dedi. Parana emeğine yazık dedi. O yüzden son üç ayım. Biri gitti işte. Bu ay boşa gitti.

43 yaşındayım ocakta 44 olucam. Doktorum 44 olduktan sonra bana gelmene gerek yok dedi. Parana emeğine yazık dedi. O yüzden son üç ayım. Biri gitti işte. Bu ay boşa gitti.
Son zamanların olduğunu hiç kimse bilemez Allah tan başka...yakın arkadaşım ablası 46 yaşında hamile kaldı hem de istemeden,o kadar çok örnek var ki etrafımızda..neyin ne olacağını bilemiyoruz..üzülme diyemiyorum,ama yıpratma kendini şu an olan her şey hayrımıza..herşey olması gerektiği gibi ilerlermiş,böyle olmalıymış,kim bilir bunların sonunda seni nasıl güzel günler bekliyor

Acını yürekten paylaşıyorum, üzülme , takma destekte sen gene bildiğini yapacaksın gece gündüz okuyacaksın, biri bu konuyu konuşsa kulağını dikip dinleceyeksin hepimizin derdi ayni kendimden biliyorum. Rabbim maddi manevi güç versin insallah. Yaradan ol der olmayacak olur, hakkında inşallah hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…