- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.181
Canim bilemezsin onu. 3 ayda tum yumurtalar mi bitecek sanki. Havuz yaparsın pgt yaparsın saglikli olan transfer edilir. Mini tup bebek denersin. Neden kaybedeceksin umudunu. Gücünün yettiği kadar denersin.43 yaşındayım ocakta 44 olucam. Doktorum 44 olduktan sonra bana gelmene gerek yok dedi. Parana emeğine yazık dedi. O yüzden son üç ayım. Biri gitti işte. Bu ay boşa gitti.
52 yas cok iddialı xanim. Kendi yumurtasi olmayabilir. Benim etrafımda tanıdığım bir suru kisi var. DONASYON yapiyorlar ama söylemiyorlar. Benim kurtajimdan sonra arkadaşım ablamda 17 kez denedi olmadi Kıbrıs en iyi yermiş tup bebekte oraya gidin orda bir defa denedi oldu dedi. Muhtemelen donasyon yaptilar ve çevreden saklıyorlar. Kimse kimseye söylemek zorunda değil tabi ki. Ama 50 yasinda kendi yumurtasiyla bilemedim zor sanki.Son 3 ayı nerden biliyomus doktor canım umudunu yitirme benim bir tanıdığım 52 yaşında tek yumurtayla doğum yaptı bir diğeri ise 47 yasında ikiz doğurdu onu Allah bilir.
Son 3 opuda neredeyse aynı seyleri yasadim..bugun 4.su yapıldı..ama bu defa mini.. yarin sonucu bildiririm en azindan bende olumlu bir gelisme olursa belki sana da umut olurYine olmadı kızlar. Bugün opu vardı. Boş çıktı yine foliküller. Zaten iki tane vardı. Onlarda boş çıktı. Şu son iki yılda ne varsa yaşadım.
Benimde aynen sizin gibi oldu. kürtaj sonrası regl düzenim normale döndü, ama yoğunluk ve gün olarak yarı yarıya azaldı. Artık 3 gün sürüyor, ilk gün yine çok yoğun, 2.gün normal, 3. gün azalıyor ve bitiyor. Rahim filminde vs birşey çıkmadı.Mart ayında maalesef 9. haftada bir düşük hikayem var kendi düştüğü için müdahale de bulunmadılar ama sonrasında regl düzenim değişmese de yoğunluk ve gün olarak neredeyse yarısı olmaya başladı ve bu şekilde devam ediyor. 5 ay sonrasında rahim filmi çektirdiğim kanamayı etkileyecek ciddi bir yapışıklık yoktu. Belki benimki gibi tesadüfi olabilir. Elbette fazla beklemeden rahim filmi çektirebilir sin.
Yumurtalarınız, çok sağlıklı bebekler olsun İnşallahDün kaldirimda esi ve cocugu ile yürürken arabanin carptigi aileyi izledim.. anne gözü önünde esini ve cocugunu kaybediyor.. Allah boyle acilarla sınamasın kimseyi.. verecekse saglikli, ömürlü versin insallah..
Yumurta sayisi benim gibi az olan arkadaşlara tavsiyem mini tup deneyin..bugun opu yapildi 3 yumurta toplandi.. o kadar igne ile de en cok o kadar toplaniyordu..en azindan igne masraflari azalmis oldu.. bakalim bu defa olgun cikip dollenecekler mi? Dua edin benim icin de..
Ilacin 12.gunu catlatma ignesi vuruldum.. o zamana kadar her gun klomen hap ictim.. son 6 gunde de gun aşırı yani toplamda 3 kez merional 75 lik vurdum. Normal tup bebekte en az 10 gun gunluk 300 doz igne yaparken bunda toplamda 225 doz ancak vurmus oldum..Yumurtalarınız, çok sağlıklı bebekler olsun İnşallah
Mini tüp bebekte ne kadar doz hangi ilaçları verdiler acaba ? Mini tüp bebek yöntemini biraz anlatır mısınız, normal tüp bebekten daha az hormon verildiğini anladım ama ne kadar az? Neler yapılıyor
Histeroskopi yapildi mi? Rahim filminde gozlemlenmeyen yapiisiklik ya da tuplerde tıkanıklık olur. Hatta embriyonun tutmama ya da gelişmeye dusuk olma gibi sorunlara yol açılabilir. Bu nedenle kurtaj sonrasi muhakkak histeroskopi oneriliyor.Benimde aynen sizin gibi oldu. kürtaj sonrası regl düzenim normale döndü, ama yoğunluk ve gün olarak yarı yarıya azaldı. Artık 3 gün sürüyor, ilk gün yine çok yoğun, 2.gün normal, 3. gün azalıyor ve bitiyor. Rahim filminde vs birşey çıkmadı.
yaaa yanlış anlamada valla sopalıksın sen bi rahat bırak şu bedenini gözünü seveyim lütfen bu kadar stres yeter noluurrrr az bekle kaç aylık doğdun sen gözünü sevdiğimKizlar cok canim sıkkın. Kurtaj sonrasi regl 2 3 damla oldu ve daha da gelmiyor. Sanirim yapisiklik olustu. Dogrudan gidip rahim filmi mi çektirmek bir hafta beklesem mi? Siz ne düşünüyorsunuz? Artik doktorlara da inancım kalmadı
7 aylik doğmuşum da.yaaa yanlış anlamada valla sopalıksın sen bi rahat bırak şu bedenini gözünü seveyim lütfen bu kadar stres yeter noluurrrr az bekle kaç aylık doğdun sen gözünü sevdiğim
Allah muhafaza olmasında hadi yapışıklık var diyelim şuan elinden ne gelecek senin ?? 7/24 stres yapmaya değer mi ? Allah muhafaza akıl sağlığından olacaksın. Sen hepimizden iyi biliyorsun yapışıklık varsa muayenede nasıl anlayacaklar ya historoskopi ya rahim filmi çektirmen gerekiyor. Evdeysen eğer sıcak su torbanı al kucağına güzel bir çay demle birde güzel bir kahvaltı hazırlaa miiissss şimdi kadın proğramları da vardı vaah vaaahh bak napmiiiiş eltisi diye otur izle7 aylik doğmuşum da.canim inanilmaz regl agrim var ve regl gelmiyor 2 gundur. Geldi ve gitti. Yapisiklik ihtimali olabilir. Simdi baska bir doktora yazdim. Muayene olman lazım yapisiklik olabilir dedi.
Kuzum ben çalışıyorum. Evden pc basinda calisiyorum ama zor yani yine de. Yazılım sektöründe oyle bir dk boşluk kalmıyor allahtan. Yoksa 7 24 bunu dusuncem. Simdi oturup projeleri dusunuyorum. Karin agrim da aslan pencesi yaptim gecti biraz. Belki de regl degil de kurtaj parcasi dustu diyorum. Bakalim zaten 1 hafta sonra muayeneye gidicem. Kurtaj sonrasi 40. Gun den sonra 2. Muayene için uygun zaman sanifim.Allah muhafaza olmasında hadi yapışıklık var diyelim şuan elinden ne gelecek senin ?? 7/24 stres yapmaya değer mi ? Allah muhafaza akıl sağlığından olacaksın. Sen hepimizden iyi biliyorsun yapışıklık varsa muayenede nasıl anlayacaklar ya historoskopi ya rahim filmi çektirmen gerekiyor. Evdeysen eğer sıcak su torbanı al kucağına güzel bir çay demle birde güzel bir kahvaltı hazırlaa miiissss şimdi kadın proğramları da vardı vaah vaaahh bak napmiiiiş eltisi diye otur izleİşteysen keyif yapamazsın da ağrı kesiciye başvurman lazım bide böyle dönemlerde türk kahvesi nasıl iyi gelir bana koklaya koklaya içerdim (malum çayı kahveyi bıraktım ) (ayrıca anlamıştım ben senin eksik günlü olduğunu ananın karnında duramamışsın ki )
1-2 gün bekle gelmezse git doktora streste yapıyor olabilirsin.Kuzum ben çalışıyorum. Evden pc basinda calisiyorum ama zor yani yine de. Yazılım sektöründe oyle bir dk boşluk kalmıyor allahtan. Yoksa 7 24 bunu dusuncem. Simdi oturup projeleri dusunuyorum. Karin agrim da aslan pencesi yaptim gecti biraz. Belki de regl degil de kurtaj parcasi dustu diyorum. Bakalim zaten 1 hafta sonra muayeneye gidicem. Kurtaj sonrasi 40. Gun den sonra 2. Muayene için uygun zaman sanifim.
Kızlar aradılar.. 3 yumurtanin once 1 tanesi olgunmus..sonra diger 2 si de olgunlasmis.. 3 u de döllenmiş..Allahima cok şükür.. 3.gune gelisimleri ne olur bilemem ama 3 opudan boş dönen biri olarak bu bile benim icin mukemmel bir sonuç.. Dua edin de 3.gun yine guzel haberler alayim..Son 3 opuda neredeyse aynı seyleri yasadim..bugun 4.su yapıldı..ama bu defa mini.. yarin sonucu bildiririm en azindan bende olumlu bir gelisme olursa belki sana da umut olur
yaaa sabahtan beri sen yaz diye bekliyorum. Soramadım da patavatsızlık ederim diye. Çok şükür maşallah maşallahKızlar aradılar.. 3 yumurtanin once 1 tanesi olgunmus..sonra diger 2 si de olgunlasmis.. 3 u de döllenmiş..Allahima cok şükür.. 3.gune gelisimleri ne olur bilemem ama 3 opudan boş dönen biri olarak bu bile benim icin mukemmel bir sonuç.. Dua edin de 3.gun yine guzel haberler alayim..
Amin...amin insallahhhh...Yeni aradılar.. sabahtan beri tepkisiz bekleyip duruyordum..yaaa sabahtan beri sen yaz diye bekliyorum. Soramadım da patavatsızlık ederim diye. Çok şükür maşallah maşallahcan olsun , kan olsun, ete kemiğe bürünüp hayırlı , sağlıklı evlat olsun inşallahh
merhaba,ben tedavi öncesi bazı tahlilerimi ve eşim sperm testini İstanbul Lab.Kadıköyde yaptırdık. Fiyatı en uygun orası vermişti :/ Doktorların önerdiği yerler aynı testten 3 katı para istemişti.Bayanlar merhaba
bizde 3.5 yıldır bebek çalışmalarına devam ediyoruz eşim ve llk defa sperm testi verecek İstanbul Anadolu yakasında labaratuvarlara bakıyoruz. Sonucu doktorumuza götüreceğiz. İstanbul labaratuvarlari var bileniniz var mi nasıl dir. Birkaç lavratuar daha araştırdım ama bakılan değerler olsun uygulanan yöntem olsun farklı farklı yani kime güveneceğimise şaşırmış durumdayız. Birde Kartal'da bir lavratuar var bunuda arkadaşıma devlet hastanesi doktoru tavsiye etmiş intermar klinik varmış bana varmı bu konuda tavsiyeniz
Ins.acelyacım gözün aydın cok sevindimKızlar aradılar.. 3 yumurtanin once 1 tanesi olgunmus..sonra diger 2 si de olgunlasmis.. 3 u de döllenmiş..Allahima cok şükür.. 3.gune gelisimleri ne olur bilemem ama 3 opudan boş dönen biri olarak bu bile benim icin mukemmel bir sonuç.. Dua edin de 3.gun yine guzel haberler alayim..
Amin insallah..Ins.acelyacım gözün aydın cok sevindimmutlu güzel haberler en buyük moral.ins. biri ikisi bebegin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?