Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım gerçekten çok sevindim. İnan ki dünden beri ilk kez yüzümün ifadesi değişti. Rabbim sağlıkla gelişmeyi, sonrasında transferi ve hamileliği ve kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aynı şeyi yaşadım. 1 Mayıs'ta kürtaj oldum. Sonra Haziran da temmuzda sadece bir iki gün lekelenme şeklinde regl oldu. Bende korktum yapışıklık falan mı oldu diye. Ama yokmuş. Bir ara kontrole gidersin. Yapışıklık olduğunu sanmıyorum ama için rahat eder bunu doktordan duyarsan

Canım gerçekten çok sevindim. İnan ki dünden beri ilk kez yüzümün ifadesi değişti. Rabbim sağlıkla gelişmeyi, sonrasında transferi ve hamileliği ve kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin insallah.. insallah sana da nasip etsin.. benim de seninki gibi 3 tane boşa giden toplamalar oldu.. embriyolarin gelisimi nasil olur bilmiyorum ama benim icin guzel bir adım oldu bu.. doktorum da artik sende mini deneyecegiz dedi..önümüzdeki ay tekrar deneyecegiz..sende denemediysen bu defa mini dene.. ben gercekten inandim aradaki farka..

Dünden beri araştırıyorum. Doktoruma söyleyeceğim. İnş olumlu bakar. Sen nerde tedavi görüyorsun canım. Ben Samsun'da başladım. Öncesinde İstanbul'da denemiştim.

Çok çok sevindim. İnşallah İnşallah 3. gün de 5. gün de en güzel haberleri alırsınız, sağlıklı bebekler olurlar İnşallah. Rabbim mucizelerini yaşatsın İnşallah. Sağlıkla dünyaya gelsinler, bize de umut olsunlar İnşallah

Dünden beri araştırıyorum. Doktoruma söyleyeceğim. İnş olumlu bakar. Sen nerde tedavi görüyorsun canım. Ben Samsun'da başladım. Öncesinde İstanbul'da denemiştim.
Bursada denemelerim var.. simdikiler izmirde.. ben izmirde ilk kendim teklif etmistim sicak bakmamisti..cikarsa 1 veya en cok 2 cikar onun da boş cikmasi durumu var gerek yok demisti.. ama 3 opu sonrasi goruldu ki zaten 3 ten fazla cikmiyor ve cikanlardan da sonuc alinmadi..bu defa kendisi son care mini deneyelim dedi..Bundan da bos donseydik bana da artik ugrasma diyeceklerdi biliyorum..

Bu sefer olacak inşallah. Herşey yolunda gidecek. Dualarım seninle. Allah yardımcın olsun

Maaşallah çok güzel oluşmuş yumurtalarınız ve döllenmiş yumurtalarınız darısı hepimizin başına.

Teşekkürler sorularımı cevaplamışsınız
Merional ile gonalf in farkı ne acaba, birbirlerinin muadili değiller bildiğim kadarıyla, merional daha uygun fiyatlı

Mini tüp bebek nasıl hiç ilaç kullanmıyorlarmı

Lütfen öyle düşünmeyin, bakın normal bile kalmışsın yine kalırsın, bencede ilaçsız tüp bebek dah iyi kaliteyi bozmuyor özellikle 40 yaş sonrası kullanılması gerek diye düşünüyorum. Bende düşündüm ama pandemi yüzünden kaldı bulunduğum. İl de böyle şeyler yok yaşta gidiyor bKalım Allah büyük, belki normal gelir

Kızlar ben testere dişli aslan pençesi çayı almışım ama ne işe yarıyor bilmiyorum kullanan var mı

doktorunuz kim acaba memnunmusunuz bende arastırıyorum doktor daha once kaan beyde oldu ama kımyasal oldu maalesef
kaan beyle gecen sene 1 toplama oldu.sonra o hastaneden ayrilinca Ümit hanimla devam ettik.. merkezi ve laboratuvari hakkinda bisey diyemem daha iyi yerler vardır ama doktorum çok tatlı halden anlayan bir insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…