Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canimcimm..doktoruna danis olur..fazla vitamin..vucuda zararli olabilir..buarada ben tedaviye basladimm kuzum..yarin belli olacak..pazartesi muhtemelen yumurta toplanacak..ignelerin 8.gunuydu bugun..

Canim sakin umitsizlige kapilma.bende senin gibiyfim.cok umitsizdim..sayinartmaz diye dusunuyodum ama artabikiyomus..kendimde bizzat gordum..ben 4 aydir ilac tedavisi oluyodum..yumurta sayim artti..belki denk geldi bilmiyorum..ama daha oncekii tedavilerimde sayim hic degismiyordu..tesaduf degildir diye dusunuyorum..

merhaba,ben tedavi öncesi bazı tahlilerimi ve eşim sperm testini İstanbul Lab.Kadıköyde yaptırdık. Fiyatı en uygun orası vermişti :/ Doktorların önerdiği yerler aynı testten 3 katı para istemişti.
Teşekkür ederim bilgi için. Bizde bugün orada verdik tahlilimizim ama doktora gitmeye daha çok yorumlamak istiyorum referans değerler var bilemedim kötü birşey yok gibi

3 embriyo 3.gunde donduruldu.. adet olunca yeni toplama icin baslayacagiz insallah.. cok umitsizdim artik olmaz diyordum ama Allahtan umut kesilmezmis..En azindan transfer olabilecegim insallah..
Çok güzel çok sevindim açelya. Bundan sonraki tedavine daha rahat başlarsın. Stresin kaygın daha az olur. Nasılsa dondurulmuş emriyolarım var diye düşünür kendini rahatlatırsın. Allah tamamına erdirsin.

Aynen.. kac seferdir elde bisey olmayinca iyice umutsuzdum..doktor bile umitsizdi.. simdi en azindan çıkabiliyormus diyorum.. ne olur sende umidini kaybetme..

3 embriyo 3.gunde donduruldu.. adet olunca yeni toplama icin baslayacagiz insallah.. cok umitsizdim artik olmaz diyordum ama Allahtan umut kesilmezmis..En azindan transfer olabilecegim insallah..
Canım bişey sorucambu yöntem için her defasında opu parası alıyorlar mı

Kizlar cok moralim bozuldu.
Kurtaj sonrasinda regl 3 4 damla gelmisti. Bugun rahim filmi çekildi. Cok ciddi yapisikliklar varmis. Sol tup tamamen tikanmis. Bu durumda ne yapmam gerekiyor benim.

Kurtaj sonrasinda regl 3 4 damla gelmisti. Bugun rahim filmi çekildi. Cok ciddi yapisikliklar varmis. Sol tup tamamen tikanmis. Bu durumda ne yapmam gerekiyor benim.
Geçmiş olsun canım. Üzülme lütfen. Tüpler tıkalı olunca doğal yolla hamile kalınamıyor. Tüp bebekte tüplerin tıkalı olması hamileliğe engel değil

Doktor en iyisini bilir ama genelde tupler tikandiginda tupleri alabilirler.. yapisiklik icin de ufak bi operasyon yaparlar sanırım..gecmis olsun.. zaten yeterince derdimiz varken bide boyle aksilikler çıkması üzücü..insallah sonu iyi olur..

Canim neden havuz yapiliyo. Ben 1 embriyoau olanlara yapiliyo diyebiliyodum havuzu..

Canim az biraz da demediler. Ciddi oranda yapusikliklar var dedi radyolog o korkuttu beni. Zafen bir kac damla regl olunca ben tahmin etmiştim. Umarim 1 yilin sonunda saglam gidip kalıcı bir hasar birakmamistir doktor bende. Simdi tek derdim bu.

Historoskopi ile açılıyor tekrar yapismasin diye bisiii yerleştiriyorlar sanırım. İyi bı yerde deneyimli bir doktor yapmalı tabi . Ahh ne canim neler geldi basina rabbim sabır versin. Aklına geldikçe sadaka ver

Merhaba,kürtaj sonrası yapışıklıklar bende de oldu hatta sağ tüpümü rahim filmi çekerken açmışlar.yapışıklık için histereskopi yapıldı ve spiral takıldı.tüp bebek tedavisi görüyorum 2 ay sonra spiral çıkıcak tekrar rahim filmi çekilicek.birde histesekopi de jel kullanıldı tekrar yapışıklık olmasın diye.iyi bir dr ile çözülür üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…