- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.221
39 yasindayim..6 ay sonra 40 olacakYaşınız kaç buarada,
Canimcimm..doktoruna danis olur..fazla vitamin..vucuda zararli olabilir..buarada ben tedaviye basladimm kuzum..yarin belli olacak..pazartesi muhtemelen yumurta toplanacak..ignelerin 8.gunuydu bugun..Saf ari sutunu arifoglu markadan aldim. Arisutu bal polen beeo dan tablet olanlardan aldım.
Bir de kadinlar icin prowoman cok iyi deniliyor ondan aldim. Dna yapısı iyi olsun diye de imprly aldim. Esime de proxeed aldim. Bir de krilomdan omega 3 aldik. Ayni zamanda solgardan qoenzim q10 200 mg aldim.
Gunde bir bardak da hayit tohumu cayi iciyorum.hayit tohumunu da arifoglundan aldim.
Yani 3 ay kullanicam. Sonrasinda kalite konusunda etkili olup olmadığını yine burdan yazarım.
Amh i değiştiremeyiz belki ama kaliteyi değiştirebiliriz.
Sigarayi biraktim. Bu ay da diyet yapicam. Hazir paket seyler yemiyorum artik. Ispanagin tam mevsimi bol bol alabilirsiniz. Siyah üzüm ayni şekilde. Bunlar hep antioksidan yiyecekler. Sperm ve yumurta kalitesini cok etkiliyor. Kafein minimuma indirin.
Hic bir etkisi olmasa da saglik açısından iyi olur en azindan.
Canim sakin umitsizlige kapilma.bende senin gibiyfim.cok umitsizdim..sayinartmaz diye dusunuyodum ama artabikiyomus..kendimde bizzat gordum..ben 4 aydir ilac tedavisi oluyodum..yumurta sayim artti..belki denk geldi bilmiyorum..ama daha oncekii tedavilerimde sayim hic degismiyordu..tesaduf degildir diye dusunuyorum..Sizi tebrik ediyorum. Sigarayı bu vesile ile bırakmış olmanız bile takdire şayan. Ayrıca kullandığınız takviyeler de son derece isabetli. Baya okumuş araştırmış olduğunuz anlaşılıyor.
Amh'ı yani yumurta miktarımızı değiştiremeyiz ama kaliteyi değiştirebiliriz. Bu son derece güzel bir tespit. Yüce Rabbimden, çıktığınız bu yolda emeklerinizin karşılığını almanızı diliyorum. Tabi tüm bebek isteyen herkese en kısa zamanda bebeklerine kavuşmasını diliyorum.
Teşekkür ederim bilgi için. Bizde bugün orada verdik tahlilimizim ama doktora gitmeye daha çok yorumlamak istiyorum referans değerler var bilemedim kötü birşey yok gibimerhaba,ben tedavi öncesi bazı tahlilerimi ve eşim sperm testini İstanbul Lab.Kadıköyde yaptırdık. Fiyatı en uygun orası vermişti :/ Doktorların önerdiği yerler aynı testten 3 katı para istemişti.
Sagol canim. Senden cok cok guzel haberler bekliyorum. Insallah cok guzel sonuçlanacakCanimcimm..doktoruna danis olur..fazla vitamin..vucuda zararli olabilir..buarada ben tedaviye basladimm kuzum..yarin belli olacak..pazartesi muhtemelen yumurta toplanacak..ignelerin 8.gunuydu bugun..
Tesekkur ediyorum.canim..Sagol canim. Senden cok cok guzel haberler bekliyorum. Insallah cok guzel sonuçlanacak
Çok güzel çok sevindim açelya. Bundan sonraki tedavine daha rahat başlarsın. Stresin kaygın daha az olur. Nasılsa dondurulmuş emriyolarım var diye düşünür kendini rahatlatırsın. Allah tamamına erdirsin.3 embriyo 3.gunde donduruldu.. adet olunca yeni toplama icin baslayacagiz insallah.. cok umitsizdim artik olmaz diyordum ama Allahtan umut kesilmezmis..En azindan transfer olabilecegim insallah..
Aynen.. kac seferdir elde bisey olmayinca iyice umutsuzdum..doktor bile umitsizdi.. simdi en azindan çıkabiliyormus diyorum.. ne olur sende umidini kaybetme..Çok güzel çok sevindim açelya. Bundan sonraki tedavine daha rahat başlarsın. Stresin kaygın daha az olur. Nasılsa dondurulmuş emriyolarım var diye düşünür kendini rahatlatırsın. Allah tamamına erdirsin.
Sen ve güzel haberler aldığım arkadaşlar sayesinde bende umudumu kaybetmiyorum. Denemeye devam edicem.Aynen.. kac seferdir elde bisey olmayinca iyice umutsuzdum..doktor bile umitsizdi.. simdi en azindan çıkabiliyormus diyorum.. ne olur sende umidini kaybetme..
Canım bişey sorucambu yöntem için her defasında opu parası alıyorlar mı3 embriyo 3.gunde donduruldu.. adet olunca yeni toplama icin baslayacagiz insallah.. cok umitsizdim artik olmaz diyordum ama Allahtan umut kesilmezmis..En azindan transfer olabilecegim insallah..
Aynen her defasinda opu ücreti ödüyoruz..Canım bişey sorucambu yöntem için her defasında opu parası alıyorlar mı
Geçmiş olsun canım. Üzülme lütfen. Tüpler tıkalı olunca doğal yolla hamile kalınamıyor. Tüp bebekte tüplerin tıkalı olması hamileliğe engel değilKizlar cok moralim bozuldu.
Kurtaj sonrasinda regl 3 4 damla gelmisti. Bugun rahim filmi çekildi. Cok ciddi yapisikliklar varmis. Sol tup tamamen tikanmis. Bu durumda ne yapmam gerekiyor benim.
Doktor en iyisini bilir ama genelde tupler tikandiginda tupleri alabilirler.. yapisiklik icin de ufak bi operasyon yaparlar sanırım..gecmis olsun.. zaten yeterince derdimiz varken bide boyle aksilikler çıkması üzücü..insallah sonu iyi olur..Kizlar cok moralim bozuldu.
Kurtaj sonrasinda regl 3 4 damla gelmisti. Bugun rahim filmi çekildi. Cok ciddi yapisikliklar varmis. Sol tup tamamen tikanmis. Bu durumda ne yapmam gerekiyor benim.
Canim neden havuz yapiliyo. Ben 1 embriyoau olanlara yapiliyo diyebiliyodum havuzu..3 embriyo 3.gunde donduruldu.. adet olunca yeni toplama icin baslayacagiz insallah.. cok umitsizdim artik olmaz diyordum ama Allahtan umut kesilmezmis..En azindan transfer olabilecegim insallah..
Cok tesekkur ediyorum canimm..insallah..⚘Sagol canim. Senden cok cok guzel haberler bekliyorum. Insallah cok guzel sonuçlanacak
Canim az biraz da demediler. Ciddi oranda yapusikliklar var dedi radyolog o korkuttu beni. Zafen bir kac damla regl olunca ben tahmin etmiştim. Umarim 1 yilin sonunda saglam gidip kalıcı bir hasar birakmamistir doktor bende. Simdi tek derdim bu.Doktor en iyisini bilir ama genelde tupler tikandiginda tupleri alabilirler.. yapisiklik icin de ufak bi operasyon yaparlar sanırım..gecmis olsun.. zaten yeterince derdimiz varken bide boyle aksilikler çıkması üzücü..insallah sonu iyi olur..
Historoskopi ile açılıyor tekrar yapismasin diye bisiii yerleştiriyorlar sanırım. İyi bı yerde deneyimli bir doktor yapmalı tabi . Ahh ne canim neler geldi basina rabbim sabır versin. Aklına geldikçe sadaka verCanim az biraz da demediler. Ciddi oranda yapusikliklar var dedi radyolog o korkuttu beni. Zafen bir kac damla regl olunca ben tahmin etmiştim. Umarim 1 yilin sonunda saglam gidip kalıcı bir hasar birakmamistir doktor bende. Simdi tek derdim bu.
Merhaba,kürtaj sonrası yapışıklıklar bende de oldu hatta sağ tüpümü rahim filmi çekerken açmışlar.yapışıklık için histereskopi yapıldı ve spiral takıldı.tüp bebek tedavisi görüyorum 2 ay sonra spiral çıkıcak tekrar rahim filmi çekilicek.birde histesekopi de jel kullanıldı tekrar yapışıklık olmasın diye.iyi bir dr ile çözülür üzülmeyin.Kizlar cok moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?