Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Siz hangi doktora gittiniz. Histeroskopi icin. Ben İstanbuldayım ve doktor arastiriyorum. Bughn yucel karaman a gittim. Rahim filmini istedi.

Historoskopi ile açılıyor tekrar yapismasin diye bisiii yerleştiriyorlar sanırım. İyi bı yerde deneyimli bir doktor yapmalı tabi . Ahh ne canim neler geldi basina rabbim sabır versin. Aklına geldikçe sadaka ver
Canim ben zaten tahmin etmiştim yapisikligi. Yani hemşirenin dedigi gibi 3 4 gun bekle damlayarak gelir regl diye bir sey yok. Atip tutuyorlar. Bugun baska doktora gitmesem rahim filmi istenmese durumu da anlayamacaktik.
Esim de küplere bindi zaten. Ben defalarca doktora sordum kurtaj sonrasi bir sorun var mi diye hersey cok guzel dedi diyor. Esim de avukat asiri gerildi. Simdi dava açmaya kalkar vs diye de endiseliyim acikcasi. 1 yılın sonunda 30 bin para verdik ve hasta oldun bu nedir ya diyor.

Siz hangi doktora gittiniz. Histeroskopi icin. Ben İstanbuldayım ve doktor arastiriyorum. Bughn yucel karaman a gittim. Rahim filmini istedi.
Tüp bebek tedavim bülen tıraş da devam ediyor.histereskopiyi de rahim filmine göre önerdi kendisi yaptı.rezerv az ise önce embriyo elde ediyor bülent tıras,tüm işlemleri (ameliyat histereskopi vs) transfer öncesi yapıyor.

Bende de zaten 1 veya 2 ancak büyüyordu.. bu defa mini tup denedi ve surpriz bi sekilde 3 tane oldu..doktorum elinde 6-7 tane olmasini istiyor transferden önce..
Masallah canim super olmus..benimde hep ayniyfi..bu sefer 3 tane yumurtam olustu..pazartezi bakalim toplama olucak..ama neden 6.7 o kismini anlamafim zaten ben..en fazla 2 transfer edicek zatem..neden okadar cok toplamaya calisiyo..

Benim eşim dünyanın en sakin insanıdır bu süreçte o bile gerildi.havuzdu genetikti ameliyattı derken 80 bini bulduk,1 yıl geçti daha tranfer bekliyorum.inanının öylesine sabır isteyen bir süreç ki ben bambaşka bir insan oldum,kontrolumuzde olan bir durum da değil.hiç üzülmeyin yola devam :)

Canim ayni şekilde biz de cok gerildik. Bizde 1 tup bebege kurtaj vs 40.000 i bulmuştur. Sonuxta bir de rahimden oldum.

Masallah canim super olmus..benimde hep ayniyfi..bu sefer 3 tane yumurtam olustu..pazartezi bakalim toplama olucak..ama neden 6.7 o kismini anlamafim zaten ben..en fazla 2 transfer edicek zatem..neden okadar cok toplamaya calisiyo..
Iclerinden en iyi 2 taneyi seçecek sanirim.. 2 den fazla iyi varsa da 2.transfer icin yedekte kalır.. biliyorsunuz transfer olsak bile bu yasta tutma olasiligi yuzde 10.. tuttuktan sonra devam etmesi de yuzde 50.. belki de yuzde 5 lik sansim yuzunden yedekte olsun istiyordur..

Canim yasin kac senin..benim pazartesi opu..5. Gune gelirse sansin yuzde 60-65 dedi doktorum..daha onceki doktorumda..5. Gune gelirse %50 sans oldugunu soyyluyodu..ama daha oncekilerde 3. Gun .2.kalite idi transferlerim yuzde 20 sans vermisti onlarada

Tüp bebeğe devam etmeyi düşünüyorsanız seçeceğiniz merkez ile de planlama yapabilirsiniz rahim durumu için.Dr ların yaklaşımları farklı olabiliyor,biz de güveniyoruz ne derlerse yapıyoruz.umarım hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize
Canim ayni şekilde biz de cok gerildik. Bizde 1 tup bebege kurtaj vs 40.000 i bulmuştur. Sonuxta bir de rahimden oldum.

Yucel Beyin bu rahim sorunu operasyonlarinda basarili oldugunu duymus okumustum.İnsallah hersey kisa surede yoluna girer, cok gecmis olsun

3 yumurtanız olmasına çok sevindim Maşallah, sağlıkla bebek olurlar İnşallah. Bana da umut oldunuz, bende önümüzdeki ay tekrar başlayacağım, bi aksilik olmazsa. Yumurtaların boyutları kaç milim biliyor musunuz

Açelya sizin 3 yumurtanız toplandığında kaç milimdi?

Insallah devamindada umut olurum canim..tesekkur ederim..insallah canim20.17.ve 17mm boyutlari bugun olculdu..pazarteside toplama olucak Allah izin verirse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…