- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.281
Kalitesi iyi dediler..bende hucre sayisini sordum sadece.. Ben daha once 2 kez 5.gun transferi olmustum.. onlardan negatif sonuc aldim.. ama ilk denememde orta kalite 3.gün embriyosu ile cocugum oldu.. o yüzden benim icin cok farketmiyor..yeter ki olsun.. belki cozuldukten sonra 5.gune gotureceklerdir hic ayrintiyi sormadim..Aslinda bir tanesini en azindan bekletselermis..zaten 3 tane embriyonuz varmis..kalitesi icin bisey soyledilermi canim..bolunmesi gayet guzel..yapisi nasilmis peki..benimde bi 7 ayim var 40 olmama..yasimiz cok yakinmis..benim doktorum 3. Gun transferi yapmiyor..5. Gune kalirsa yapicak..kalmazsa transfer iptall..bende boyle olmasini istiyodum zaten..daha once 2 kere 3. Gun denedigim icin..boyle bir risk almak istemedim..
6 ay sonra 40 olacağım.. malesef nerdeyse 4 senedir rezerv ve kalite sorunum var.. bugun 3.gunde dondurdular.. kalitesi nasil dedim iyi dediler.. 1 tanesi 8 diger ikisi 9 hucreliymis..ama yumurta sayisi az oldugu icin sanirim 5.gune bekletmediler..
3. gün embriyosunun 8 hücreli olmasının çok iyi olduğunu okumuştum. Neden dondurdular, havuz mu yapacaksınız
Masallah canim..darisi insallah bizlerede..nasip bu isler hakkaten..canim..hayirlisi olsunda olsun ....ama masallah sansin yuksek ..cunki bir kere dogum yapmissin..hamis kalma durumun hic kalmayanlara gore daha fazla..insallah bizlerede nasip eder rabbim..Kalitesi iyi dediler..bende hucre sayisini sordum sadece.. Ben daha once 2 kez 5.gun transferi olmustum.. onlardan negatif sonuc aldim.. ama ilk denememde orta kalite 3.gün embriyosu ile cocugum oldu.. o yüzden benim icin cok farketmiyor..yeter ki olsun.. belki cozuldukten sonra 5.gune gotureceklerdir hic ayrintiyi sormadim..
İnşallah önümüzdeki ayda en az 3 sağlıklı embriyonuz olur.Evet merkeze ilk gittigimde havuz yapariz dediler..3 kez toplama oldu ya olgun çıkmadılar yada duzgun dollenmediler.. yuksek doz ilac bana yaramamis demekki.. 4.toplamada mini denedik bu defa 3 embriyo elde ettik.. onumuzdeki ay tekrar mini ile bikac tane cikarsa ondan sonra transfer yapacak.. Insallah cikar cunku paralar bitti.. ancak 1 toplamaya gücüm yetecek..insallah son olur..
Valla bende oyle dusunuyordum ama kardes icin gittiğimde rezerv azalmisti.. olur sandim olmadi..Masallah canim..darisi insallah bizlerede..nasip bu isler hakkaten..canim..hayirlisi olsunda olsun ....ama masallah sansin yuksek ..cunki bir kere dogum yapmissin..hamis kalma durumun hic kalmayanlara gore daha fazla..insallah bizlerede nasip eder rabbim..
Açelya fsh ve amh’nız kaç acabaValla bende oyle dusunuyordum ama kardes icin gittiğimde rezerv azalmisti.. olur sandim olmadi..
Dogum yaptigim denemeyi saymazsak 3 negatif tup bebek üstüne 4 toplama var.. bazi merkezler toplamalari da deneme olarak sayiyormus.. oyle sayarsak 2.cocuk icin 7 kez tup deneyip 8.sinin yolundayım
1,5 yil önce bakilmisti.. fsh yuksekti tam hatirlamiyorum ama pek parlak degildi.. amh da 1 di sanirim.. aradan gecen surede kotulesmistir degerlerim..Açelya fsh ve amh’nız kaç acaba
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Yapışıklık ufak bir operasyonla düzeltiliyor merak etme aklına kötü şeyler getirmeKizlar bu yapisiklik operasyonla düzelebilir bir sey mi? Yoksa artik tamamen hamile kalma şansım mi kayboldu?
Siz nerede tedavi görüyorsunuz? Birde rica etsem mini tedavi hakkında bilgi verir misiniz? TeşekkürlerEvet merkeze ilk gittigimde havuz yapariz dediler..3 kez toplama oldu ya olgun çıkmadılar yada duzgun dollenmediler.. yuksek doz ilac bana yaramamis demekki.. 4.toplamada mini denedik bu defa 3 embriyo elde ettik.. onumuzdeki ay tekrar mini ile bikac tane cikarsa ondan sonra transfer yapacak.. Insallah cikar cunku paralar bitti.. ancak 1 toplamaya gücüm yetecek..insallah son olur..
Yuksek doz igneler yerine hap ile yumurtalar gelistiriliyor.. izmirde tedavi görüyorumSiz nerede tedavi görüyorsunuz? Birde rica etsem mini tedavi hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkürler
Aynen amh de yaş onemli bence ben en son martta reglin 2.günü baktirdim amh degerim 4.33 dü ama yaşım 42. Şimdi amh ne işime yarayacak benim kaliteli yumurtam olmadiktan sonraguzel haftasonlari hanimlar
merak ediyorum bazi doktorlar ilk sohbette amh deyince laf bitmeden dur dur onla isimiz yok onemli degil o, biz ultrasona bakalim takilma onlara deyip
reklamlarinda ise 001 amh ile kese bakiyoruz gorseli yayimliyorlar.. ah gidi
Canim yumurtalari kaliteli hale getirebilirsiniz. Lütfen uzulme. Selenyum, e vitamini, dhea takviyesi, d vitamini ,b 12, folat, quenzim q10 tuket. Bol bol spor yap. Akdeniz usulü beslen. Inan cok faydasi oluyor. Ben bunları tüketiyorum. Prowoman aldim ben. Ona başlayacağım.Aynen amh de yaş onemli bence ben en son martta reglin 2.günü baktirdim amh degerim 4.33 dü ama yaşım 42. Şimdi amh ne işime yarayacak benim kaliteli yumurtam olmadiktan sonra
O yuzden kuzum amh a takilmamamk lazim..2. Kalitede de olsa...tutunma olasiligi var. Lutfen sık sık birliktelik deneyin..amh dusuklugu gebe kalmaya engel degil diyor benim doktorum..sizin gerci cok dusuk degilmis..Aynen amh de yaş onemli bence ben en son martta reglin 2.günü baktirdim amh degerim 4.33 dü ama yaşım 42. Şimdi amh ne işime yarayacak benim kaliteli yumurtam olmadiktan sonra
Haklisin cnm bende başlayacağım bu hafta kadin doğum doktoruna gideyim ara kanamam var 2 gündür az az daha reglime 5 gun var neden boyle oldu anlamadim hâlbuki duzenliydi bazen iki uc gün degisiklik oluyoduCanim yumurtalari kaliteli hale getirebilirsiniz. Lütfen uzulme. Selenyum, e vitamini, dhea takviyesi, d vitamini ,b 12, folat, quenzim q10 tuket. Bol bol spor yap. Akdeniz usulü beslen. Inan cok faydasi oluyor. Ben bunları tüketiyorum. Prowoman aldim ben. Ona başlayacağım.
Bu srkilde takviler yapip kaliteli yumurta elde eden cok kisi var.
Dhea takviyesinin yan etkileri fazla diyorlar onda tereddüt ediyorum kıllanma ve ses kalinligi yapıyormuşCanim yumurtalari kaliteli hale getirebilirsiniz. Lütfen uzulme. Selenyum, e vitamini, dhea takviyesi, d vitamini ,b 12, folat, quenzim q10 tuket. Bol bol spor yap. Akdeniz usulü beslen. Inan cok faydasi oluyor. Ben bunları tüketiyorum. Prowoman aldim ben. Ona başlayacağım.
Bu srkilde takviler yapip kaliteli yumurta elde eden cok kisi var.
Benim tedavimde genetikten kötü sonuç gelince transfere gitme durumum olmadığı için ERA testine gerek kalmadı.Merhaba era testi yaptirdinizmi
Benim de kötü sonuç gelmişti artık göndermeyip bodoslama dalıyorum konuya tekrarBenim tedavimde genetikten kötü sonuç gelince transfere gitme durumum olmadığı için ERA testine gerek kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?