Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kalitesi iyi dediler..bende hucre sayisini sordum sadece.. Ben daha once 2 kez 5.gun transferi olmustum.. onlardan negatif sonuc aldim.. ama ilk denememde orta kalite 3.gün embriyosu ile cocugum oldu.. o yüzden benim icin cok farketmiyor..yeter ki olsun.. belki cozuldukten sonra 5.gune gotureceklerdir hic ayrintiyi sormadim..

3. gün embriyosunun 8 hücreli olmasının çok iyi olduğunu okumuştum. Neden dondurdular, havuz mu yapacaksınız

Evet merkeze ilk gittigimde havuz yapariz dediler..3 kez toplama oldu ya olgun çıkmadılar yada duzgun dollenmediler.. yuksek doz ilac bana yaramamis demekki.. 4.toplamada mini denedik bu defa 3 embriyo elde ettik.. onumuzdeki ay tekrar mini ile bikac tane cikarsa ondan sonra transfer yapacak.. Insallah cikar cunku paralar bitti.. ancak 1 toplamaya gücüm yetecek..insallah son olur..
3. gün embriyosunun 8 hücreli olmasının çok iyi olduğunu okumuştum. Neden dondurdular, havuz mu yapacaksınız

Masallah canim..darisi insallah bizlerede..nasip bu isler hakkaten..canim..hayirlisi olsunda olsun ....ama masallah sansin yuksek ..cunki bir kere dogum yapmissin..hamis kalma durumun hic kalmayanlara gore daha fazla..insallah bizlerede nasip eder rabbim..

İnşallah önümüzdeki ayda en az 3 sağlıklı embriyonuz olur.

Valla bende oyle dusunuyordum ama kardes icin gittiğimde rezerv azalmisti.. olur sandim olmadi..
Dogum yaptigim denemeyi saymazsak 3 negatif tup bebek üstüne 4 toplama var.. bazi merkezler toplamalari da deneme olarak sayiyormus.. oyle sayarsak 2.cocuk icin 7 kez tup deneyip 8.sinin yolundayım

Açelya fsh ve amh’nız kaç acaba

Kizlar bu yapisiklik operasyonla düzelebilir bir sey mi? Yoksa artik tamamen hamile kalma şansım mi kayboldu?
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Yapışıklık ufak bir operasyonla düzeltiliyor merak etme aklına kötü şeyler getirme

Siz nerede tedavi görüyorsunuz? Birde rica etsem mini tedavi hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkürler

guzel haftasonlari hanimlar
merak ediyorum bazi doktorlar ilk sohbette amh deyince laf bitmeden dur dur onla isimiz yok onemli degil o, biz ultrasona bakalim takilma onlara deyip
reklamlarinda ise 001 amh ile kese bakiyoruz gorseli yayimliyorlar .. ah gidi

Aynen amh de yaş onemli bence ben en son martta reglin 2.günü baktirdim amh degerim 4.33 dü ama yaşım 42. Şimdi amh ne işime yarayacak benim kaliteli yumurtam olmadiktan sonra

Aynen amh de yaş onemli bence ben en son martta reglin 2.günü baktirdim amh degerim 4.33 dü ama yaşım 42. Şimdi amh ne işime yarayacak benim kaliteli yumurtam olmadiktan sonra
Canim yumurtalari kaliteli hale getirebilirsiniz. Lütfen uzulme. Selenyum, e vitamini, dhea takviyesi, d vitamini ,b 12, folat, quenzim q10 tuket. Bol bol spor yap. Akdeniz usulü beslen. Inan cok faydasi oluyor. Ben bunları tüketiyorum. Prowoman aldim ben. Ona başlayacağım.
Bu srkilde takviler yapip kaliteli yumurta elde eden cok kisi var.

O yuzden kuzum amh a takilmamamk lazim..2. Kalitede de olsa...tutunma olasiligi var. Lutfen sık sık birliktelik deneyin..amh dusuklugu gebe kalmaya engel degil diyor benim doktorum..sizin gerci cok dusuk degilmis..

Haklisin cnm bende başlayacağım bu hafta kadin doğum doktoruna gideyim ara kanamam var 2 gündür az az daha reglime 5 gun var neden boyle oldu anlamadim hâlbuki duzenliydi bazen iki uc gün degisiklik oluyodu

Dhea takviyesinin yan etkileri fazla diyorlar onda tereddüt ediyorum kıllanma ve ses kalinligi yapıyormuş

Ben de omepa q10, arısütü, resveratrol gibi vitaminleri üç beş aydır kullanıyorum, yumurta sayısını çoğalttılar gibi ama ben eş zamanlı olarak sigarayı da ayda yılda bir gibi içtim, hangisinin etkisi bilmiyorum ama vitaminleri kullanmadan önce hatta bi yaş daha gençken 3-4 yumurta olurken bikaç ay önce 5, bu ay 7 yumurta bile oldu ama kalite çok değişmedi, yine döllenen sayısı 2-3 oldu. Çok büyük farklar yaratmıyor bence vitaminler ama sağlıklı yaşam kurallarına uzun süre uymak daha iyi netice verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…