Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Insallah devamindada umut olurum canim..tesekkur ederim..insallah canim20.17.ve 17mm boyutlari bugun olculdu..pazarteside toplama olucak Allah izin verirse..
Maşallah Çok güzel. Dhea işe yaramış demek ki. İçime çok güzel şeyler doğuyor, zaman zaman umutsuzlaştınız ama bu kez olacak İnşallah.öyle hissediyorum

Canim buarada sizinle konusmustuk sanirim daha once..sizin nasil gidiyo tedaviniz..volkan noyanin hastasiydiniz sanirim dimi..

Maşallah Çok güzel. Dhea işe yaramış demek ki. İçime çok güzel şeyler doğuyor, zaman zaman umutsuzlaştınız ama bu kez olacak İnşallah.öyle hissediyorum
Hem o hemde canim bulent beyin tedavisi biraz farkli..klasik tedaviler gibi degill..ışık protokolu uyguluyo..ve inanilmaz onlemler aliyo..her bir detayi dusunuyo..allah korusun olmasa bile..icim okadar rahatki..doktorum elinden geleni yaptigini biliyorum..

Canim buarada sizinle konusmustuk sanirim daha once..sizin nasil gidiyo tedaviniz..volkan noyanin hastasiydiniz sanirim dimi..
Kasım da bir aksilik olmazsa tekrar başlayacağım. Dhea kullanmaya devam ediyorum. Sizin doktorunuz hormon iğnelerini hangi dozlarda verdi acaba, gonalf’i günlük kaç mm verdi, merional verdi mi, yumurta büyütma sürecinde?

İşık protokolü ne acaba, ne gibi önlemler aldı mesela?

Insallahh canimmmm..evett biara cok umutsuzdum..inanmiyodum kalite ve sayi articagina..suan sayiyi artirdik..ama kalite pazartesiden sonra belli olacak..insallah rabbim kismet eder..

Insallahh canimmmm..evett biara cok umutsuzdum..inanmiyodum kalite ve sayi articagina..suan sayiyi artirdik..ama kalite pazartesiden sonra belli olacak..insallah rabbim kismet eder..
İnşallah çok kaliteli 5. gün embriyoları olacaklar, sonrada sağlıklı bebekler olacaklar İnşallah. Biliyorum çok zor ama elinizden geldiğince Stres yapmamaya çalışın ve dua edin.

Canimcim ben sana ozelden yaziyim..olurmu..
canım genelde 2 3 yumurta toplandıktan sonra havuz denenip en az 5 embrıyo oluşturup öyle tup bebek deniyor doktorlar. çünkü zaman ilerledikçe yumurta kalitesi yaşa bağlı olarak değişiyor. bu nedenle ne kadar çok embroyu olursa embrıyo havuzu oluşursa ileri dönemlerde çok rahat sadece transferle dneme şansına ulaşıyorsun.
ileri yaşta genelde ilaçsız tüp bebek ya da mini tup bebek ptorokolu uygulanıyor. bu protokol yumurta sayısı az olanlarda uygulanıyor.

Cok mantikli kuzumm..ama buyuk konismiyim tabii..1 senedir cok cektim..ilaclardan igneleredenn sisko ineklere benzedim resmen..psikoljimi hic soylemiyim bile..tabikide sukur ediyorumm..ama daha denemem ben sanirim tatlimm..biktim cunki..koausturmaktan..

Canim insallah denemene gerek kalmayacak. Bundan sonra sana ne yaptın da tuttu bebek diye soracağım ben

Canim insallah denemene gerek kalmayacak. Bundan sonra sana ne yaptın da tuttu bebek diye soracağım ben
Ya insallahh canimm..insallah..rabbim insallah kismet eder...guzel kalpli arkadasimm..dilerim seninde hersey yolunda gider..cani gonulden istiyorum bunu..benden kucuktun sanirim..bak ben 40 a dayandim artik..hala hersey icin umut var..lutfen umudunu kaybettme..ikizler burclumm..bende ikizlerim..

Kizlar bu yapisiklik operasyonla düzelebilir bir sey mi? Yoksa artik tamamen hamile kalma şansım mi kayboldu?
Operasyonla düzelen birşey.. kürtaj sonrası yapışıklık yaşayan daha sonra hsg uygulanıp hamile kalan çok insan var. Hatta üç kürtaj sonrası, 3 kez yapışıklık olan sonra hamile kalıp sağlıkla bebeğine kavuşan var, lütfen karamsar olmayın, mücadeleye devam ve bol dua edin.. karamsarlık yok.. tamam çok zor, modumuz düşebilir ama güçlü olacağız, en iyiye odaklanıp elimizden geleni yapacağız..

6 ay sonra 40 olacağım.. malesef nerdeyse 4 senedir rezerv ve kalite sorunum var.. bugun 3.gunde dondurdular.. kalitesi nasil dedim iyi dediler.. 1 tanesi 8 diger ikisi 9 hucreliymis..ama yumurta sayisi az oldugu icin sanirim 5.gune bekletmediler..

Aslinda bir tanesini en azindan bekletselermis..zaten 3 tane embriyonuz varmis..kalitesi icin bisey soyledilermi canim..bolunmesi gayet guzel..yapisi nasilmis peki..benimde bi 7 ayim var 40 olmama..yasimiz cok yakinmis..benim doktorum 3. Gun transferi yapmiyor..5. Gune kalirsa yapicak..kalmazsa transfer iptall..bende boyle olmasini istiyodum zaten..daha once 2 kere 3. Gun denedigim icin..boyle bir risk almak istemedim..

Son kontrolde 24,18,17 mm di ( o günde ilacimi ictim yani birer mm falan buyumuslerdir toplanana kadar).. toplama gunu 1 tanesi olgunmus diger ikisi sonradan olgunlasmis..
Maşallah Maşallah İnşallah bebek olacaklar.. bu akşam duyduğum haberler beni çöl mutlu etti, umut oldunuz hanımlar. Açelya 12 mm’lik geçtikten sonra yumurtalar günlük en az 1.5 mm büyürmüş, doktor söylemişti. Yumurtalarının boyları çok güzel, çok sağlıklı embriyolar, bebeler olsunlar İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…