- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.301
Canim era testi zaten dandik bir sey. Anlamsiz bir durum.Benim tedavimde genetikten kötü sonuç gelince transfere gitme durumum olmadığı için ERA testine gerek kalmadı.
Peki şimdi ne yapicaksiniz tekrar sıfırdan mı emriyo oluşturulacak.Benim tedavimde genetikten kötü sonuç gelince transfere gitme durumum olmadığı için ERA testine gerek kalmadı.
Hem prowomen hemde diğer takvileriimi içiyorsun bunun içindede var sanki ağır gelmezmiCanim yumurtalari kaliteli hale getirebilirsiniz. Lütfen uzulme. Selenyum, e vitamini, dhea takviyesi, d vitamini ,b 12, folat, quenzim q10 tuket. Bol bol spor yap. Akdeniz usulü beslen. Inan cok faydasi oluyor. Ben bunları tüketiyorum. Prowoman aldim ben. Ona başlayacağım.
Bu srkilde takviler yapip kaliteli yumurta elde eden cok kisi var.
Yok canim prowoman için aldim henuz başlamadım. Diğerleri bitince başlayacağım.Hem prowomen hemde diğer takvileriimi içiyorsun bunun içindede var sanki ağır gelmezmi
Buna benzer yine var bende de ondan almayı düşünüyorum oda p ile başlıyor birde max ile başlayan var arkadaş kullanıyor içerik daha zengin karar veremedim doğrusuYok canim prowoman için aldim henuz başlamadım. Diğerleri bitince başlayacağım.
Ben 4 defa denemiş oldum hepsi negatif oldu :) artık denemeyi düşünmüyorum şuan bıraktım tedaviyi belki seneye tekrar bir kez daha şansımı denerim.Peki şimdi ne yapicaksiniz tekrar sıfırdan mı emriyo oluşturulacak.
Era belkide sin umutun olurBen 4 defa denemiş oldum hepsi negatif oldu :) artık denemeyi düşünmüyorum şuan bıraktım tedaviyi belki seneye tekrar bir kez daha şansımı denerim.
Ben 4 defa denemiş oldum hepsi negatif oldu :) artık denemeyi düşünmüyorum şuan bıraktım tedaviyi belki seneye tekrar bir kez daha şansımı denerim.
En güzelini yapmışsınız, ben de olumsuz 2 ngs sonucundan sonra yaşa başa bakmadan 3-4 ay hiç bi şey yapmadan çok rahatlayarak geçirdim :) şimdi daha iyi bi psikoloji ile tekrar deneme bakalımBen 4 defa denemiş oldum hepsi negatif oldu :) artık denemeyi düşünmüyorum şuan bıraktım tedaviyi belki seneye tekrar bir kez daha şansımı denerim.
Aslında bu süreçte eşimiz dahi ne yaşadığımızı anlamıyor,bu forumda bu başlık altındakiler bi miktar neler yaşadığımızı anlayabilir...hormonlardan ve hassasiyette daha alıngan bir yapıya bürünüyoruz..ben normal şartlarda hareketli bi insan olmama rağmen ilişkilerini bu süreçte sınırlandırdım.. bana negatif Duygu verenlerle çok çok az görüşmeye çalışıyorum...evde çok durdupumda kendimi dinliyorum ve daha kötü hissediyorum,dışarı çıkmaya çalışıyorum sık sık ...iyi film ve diziler kafamı boşaltma yardımcı oluyor. Bu başlığı okumakta iyi geliyor,en azından yalnız olmadığımı görüyorum ve daha çok dua ettiğim insan oluyor..dua ve şükür hep daha hissettirmiştir..Kızlar bu süreçte kendinizi nasıl rahatlatıyorsunuz peki ? son 6 aydır ben ben değilim , eşimin ve ailesinin yaptığı yapmadığı her şey gözüme batıyor. Canım hiç birşey yapmak istemiyor mecbur olmasam ne yemek yapıcam ne toz alacağım. Dün kahvaltıda zeytin yüzünden kavga çıkardım. Bide lanet bir huyum var alttan almayı da beceremem ben. Birileri mutlu olsun diye yalancıktan mutluluk pozları da veremem ve çok mutsuzum 1 gün iyiysem 3 gün kötüyüm. Bunaldım yoruldum...
Canim yumurta sayın az ise hic ilacli tup bebek deneme ilacsuz dene. Mini tuo bebek de olabilir. Embriyolar daha kaliteli oluyor. Doktor olmamasi ile ilgili nasil bir açıklama yaptı?Ben 4 defa denemiş oldum hepsi negatif oldu :) artık denemeyi düşünmüyorum şuan bıraktım tedaviyi belki seneye tekrar bir kez daha şansımı denerim.
İş dışında İlgi duyduğum şeyleri yapıyorum, el sanatları boya vs gibi, sizin de vardır mutlaka. Neyi en çok severseniz onu yapın ben yalnız kalmayı çok severim mesela, pandemi de sağolsun evdeyim çoğu zaman. En çok bunaldığınız anlarda kim ve ne iyi gelirse onu düşünüp bulun :) bir de meditasyon, her gün 25’er dk gibi 21 gün yapın çok iyi gelecektirKızlar bu süreçte kendinizi nasıl rahatlatıyorsunuz peki ? son 6 aydır ben ben değilim , eşimin ve ailesinin yaptığı yapmadığı her şey gözüme batıyor. Canım hiç birşey yapmak istemiyor mecbur olmasam ne yemek yapıcam ne toz alacağım. Dün kahvaltıda zeytin yüzünden kavga çıkardım. Bide lanet bir huyum var alttan almayı da beceremem ben. Birileri mutlu olsun diye yalancıktan mutluluk pozları da veremem ve çok mutsuzum 1 gün iyiysem 3 gün kötüyüm. Bunaldım yoruldum...
Bana sadece söylenen yaştan dolayı yumurtan kalitesiz başka hiç birşey söylenmedi.Canim yumurta sayın az ise hic ilacli tup bebek deneme ilacsuz dene. Mini tuo bebek de olabilir. Embriyolar daha kaliteli oluyor. Doktor olmamasi ile ilgili nasil bir açıklama yaptı?
Bende durup durup eşime sarıyordum yaptığı en ufak birşeye cırlıyordum "örnek: mesela yemek yerken masayı ben hazırlıyorum o toplayıp makineye yerleştiriyor bir kere yerleştirmedi diye kıyameti kopardım :)) hala söylenir bir defa yerleştirmedim ortalığı yıktın diye. Bizim psikolojimiz normal değil zaten bi dünya iğne ilaç kullandık hormonlarımız çok oynak. :) ben bu ara hasta olan kedilerimin sağlıkları için uğraşıyorum o yüzden kafam şuan onlarla meşgul. Akşamları kitap okuyorum, egzersiz hareketlerim var onları yapmaya çalışıyorum.Kızlar bu süreçte kendinizi nasıl rahatlatıyorsunuz peki ? son 6 aydır ben ben değilim , eşimin ve ailesinin yaptığı yapmadığı her şey gözüme batıyor. Canım hiç birşey yapmak istemiyor mecbur olmasam ne yemek yapıcam ne toz alacağım. Dün kahvaltıda zeytin yüzünden kavga çıkardım. Bide lanet bir huyum var alttan almayı da beceremem ben. Birileri mutlu olsun diye yalancıktan mutluluk pozları da veremem ve çok mutsuzum 1 gün iyiysem 3 gün kötüyüm. Bunaldım yoruldum...
Evcil hayvan şahane bi şey, bizim de bi köpüşümüz var bi sarılıyorum stres kaygı kalmıyor :)Bende durup durup eşime sarıyordum yaptığı en ufak birşeye cırlıyordum "örnek: mesela yemek yerken masayı ben hazırlıyorum o toplayıp makineye yerleştiriyor bir kere yerleştirmedi diye kıyameti kopardım :)) hala söylenir bir defa yerleştirmedim ortalığı yıktın diye. Bizim psikolojimiz normal değil zaten bi dünya iğne ilaç kullandık hormonlarımız çok oynak. :) ben bu ara hasta olan kedilerimin sağlıkları için uğraşıyorum o yüzden kafam şuan onlarla meşgul. Akşamları kitap okuyorum, egzersiz hareketlerim var onları yapmaya çalışıyorum.
Canım bende sabahları çok kötüyüm uyanıyorum aklıma geliyor ama şükredelim ne sıkıntılar var Allah sağlık versin. İşe gidiyorum o iyi geliyor yoksa evde düşün düşün kafayı yerim. Evdeykende mecbur rutin işler yapıyorum istemesemde. Ama geçen gün çıktım çarşı pazar dolaştım. Biryerlerde oturdum çay kahve içtim iyi geldi. Pandemiden dolayı çıkmıyordum ama maskemi takıp çıktım. Ayrıca dizi izliyorum korku dizisi iyi geliyor bana sanada tavsiye ederim:)Allahın dediği olur biz elimizden geleni yapalım olursa çok iyi olmazsa da en azından keşke demeyiz.Kızlar bu süreçte kendinizi nasıl rahatlatıyorsunuz peki ? son 6 aydır ben ben değilim , eşimin ve ailesinin yaptığı yapmadığı her şey gözüme batıyor. Canım hiç birşey yapmak istemiyor mecbur olmasam ne yemek yapıcam ne toz alacağım. Dün kahvaltıda zeytin yüzünden kavga çıkardım. Bide lanet bir huyum var alttan almayı da beceremem ben. Birileri mutlu olsun diye yalancıktan mutluluk pozları da veremem ve çok mutsuzum 1 gün iyiysem 3 gün kötüyüm. Bunaldım yoruldum...
Canimm..doktorlarin ve hemsirelerin hepsinin isi gercekten cok zor..ama bazilari varkii her meslekte olabilen durumlar..taamiyle ihmalkarlik bu..insan hayatiyla yada umutlariyla oynuyolar..cok sanslisin kuzum..esin avukatmis..eger bi ihmalkarlik varsa..hamkinizi arayin.gercekten boyle bisey varsa arayinki once senin sonrada baskalarinin canini yakmasinlar..bu insanlar..bu kadar basit olmamalii...Canim ben zaten tahmin etmiştim yapisikligi. Yani hemşirenin dedigi gibi 3 4 gun bekle damlayarak gelir regl diye bir sey yok. Atip tutuyorlar. Bugun baska doktora gitmesem rahim filmi istenmese durumu da anlayamacaktik.
Esim de küplere bindi zaten. Ben defalarca doktora sordum kurtaj sonrasi bir sorun var mi diye hersey cok guzel dedi diyor. Esim de avukat asiri gerildi. Simdi dava açmaya kalkar vs diye de endiseliyim acikcasi. 1 yılın sonunda 30 bin para verdik ve hasta oldun bu nedir ya diyor.
Merhaba bütün bunları aynı anda vücuda yüklemek doğru mu?Canim yumurtalari kaliteli hale getirebilirsiniz. Lütfen uzulme. Selenyum, e vitamini, dhea takviyesi, d vitamini ,b 12, folat, quenzim q10 tuket. Bol bol spor yap. Akdeniz usulü beslen. Inan cok faydasi oluyor. Ben bunları tüketiyorum. Prowoman aldim ben. Ona başlayacağım.
Bu srkilde takviler yapip kaliteli yumurta elde eden cok kisi var.
ayy ne güzel :) benim evde 1 kedim var işyerimde baktığım 3 kedi :)) eşimin alerjisi olmasa hepsini eve alırdım. Stres topları onlar, hepsi çok seviliyor.Evcil hayvan şahane bi şey, bizim de bi köpüşümüz var bi sarılıyorum stres kaygı kalmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?