Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Zaten kimseyle görüşmüyorum ki evlenince çevrem direk değişti hastalık girince tamamen bitti. aktif biriyken bu hale gelmek ağır geldi. Tv izleme alışkanlığım yok direk uykum gelir ki bence yorgunluktan ev ayrı iş ayrı
evde spor yapıyorum ama o da sıkmaya başladı beni içimden gelmiyor Telden ağaç yapmaya başladım elektrikçinin hobisi de kablolarla oluyor . Tesbih çekiyorum eşim geliyor başıma birşeyi bin defa söyleyince kabul mu olur okumuş insansın aklın kesiyor mu diyor. Onun yanında artık tesbihde çekmiyorum moralimi bozuyor.
evde kuşumuz olmasa işyerinde bir dünya kedim var alıp eve götürücem kitap önerisinde bulunur musun bana ?Kişisel gelişim olmasın ama lütfen okusamda şu ara hiç birşey anlamam eminim.
Arkadaşlarımı çok özledim. Eskiden sinema, tiyatro, konser, alışveriş der zaman geçirirdik ne güzel çook çok bunaldım. eşinle yap diyeceksin ama adamı boğasım geliyor

Bende aynıydım ölsemde kurtulsam modunda elimi kaldıramiyordum.depresyon bunun adı bence.hicbirsey yapmak istememek 1 gün iyi 3 gün kötü tamda böyle idim.
Bu, tedaviden iyi haberler almaya başlayınca geciyor ozellikle ben 43 yaşına yeni girmişken.kumar oynamak gibi bu tedavi bitse icimde bitmeyecekti tedavi bağimlisi olasım vardi.sadece iyi doktor kim ? merkez neresi olmalı aslinda bilmeden benim kısa sürdü.
Arı sutüne güven gerisini merak etme sen
Inan ne olmazların bebegi oldu sadece embriyo olusabiliyor olsun yeter.cunku son yeni anne olan arkadaşim facebookda yazmıs."özlemim mucizem geldin diye" yaşi 39 mu 40 mi su an hani yasini merak edenlere.sizlere en son anlattigim kiz, 7. Tedavi ve arı sutü ilk kez yedi 6 ay, haydarpaşa gatada oldu.
Yani yani bunu denemeden kimse olmaz demesin ćok kisiye vesile oldu.bende ayni yoldan gecen biri olarak tavsiye
Esinin o kadar uzerine gidebiliyorsan cok sanslısın.aslında isyerinde herkese karıssan sohbet muhabbet etsen cok iyi gelir.stres olmasan unutsan inan hormonlarin daha iyi değerlere gelir.stres ket vuruyor bence de.biz elimizden geleni yapalım kaderde varsa oluyor olur ins inaniyorum
Arkadaşların tum yazdıği mesajlarda cok doğru hizlica bir baktimda sonra ayrintili okuyacağım.

yediğim içtiğimden midir yoksa tedavide kullandığım banttanmıdır nedir. geçen ay 13,62 olan fsh 7,68e düşmüş. Bu sevindirici ama bu da yetmiyor bana. Bide evde ergen besliyoruz 16 yaşında kız allah aşkına bardağını alıp makınaya koymaz mı ? abi kardeş öldürecekler beni. benim derdim bana yetiyor.

bu kız kim kii bence de bunlar büyük sorun haklısın.hee küçük görümce :)) benim dayımın kızıda böyleydi bize geldiğinde hizmet ettirecek koca kız ben yapmazdım ikizim kardeşim var o yapardı.bu nesilde bu tipler var hiçte yüz verme :))
bu arada kısaca gerçekten insanlar sosyal bir varlık. bizim gibi kafası kaldırmayanlara bir yanıyla pandemi çok iyi geliyor.bir yandan aslında sosyal varlıklarız hep evde kalıp biri gelince veya biz gidince nasıl seviniyorsak işyerinde seni mutlu eden arkadaşlarla zaman geçirmek iyi gelir diye düşünüyorum.ama gençlere takılacaksın çünkü benim odamda da bekar kız ve erkek var onların birbirine sohbeti kahkahası bana iyi geliyor.

Merhaba bütün bunları aynı anda vücuda yüklemek doğru mu?
Prowoman a başlamadım. Su an baska bir sorunum var maalesef. Kurtaji yapan tup bebek doktorum rahmimi mafetmis. Cok cok endiseliyim. Tupum de kapanmış. Bir kac profesorle gorusucem. Insallah düzeltme şansları vardir. Cok cok ileri düzey bozukluklar olusmus.

Perry sende de önceden yapisiklik olusmus sanirim. Benim cok ileri boyutta. Rahim sekli bile bozulmus durumda. Insallah operasyonlarla düzelme şansı vardır. Sen operasyonunu kime olmuştun?

birbirimize güzel dileklerde bulunmayı unuttuk Allah ferahlık versin inşallah çok dua değil ama yapabildiğin kadar dua iyidir.Allah içimizi biliyor içten dilemek önemli olan sayılar değil.
Doğan Cüceloğlunu izledim de daha birkaç gün önce ayrıca ondan sonra çıkan videoda psikiyatrist gülseren budayıcıoğlu nu
1-Doğan Cüceloğlunun kendini anlattığı video bir harika.annesi 10 yaşında ölmüş. "anne yoksa sen kimsesizsin diyor" çok doğru bence de...çok etkilendim 10 yaşındaki bir çocuk için bu böyle ..ayrıca bizim bu bebek dileğimiz çabamıza şu cümlesi çok hoşuma gitti .
"başkasının senden beklediğini değil
sen elinden geleni yap,
yaparken şevkle yap
Kısmetse olur
Gülseren Budayıcıoğlu'da harikaydı. mutluluk için küçük bir bebeğin eli bize yeterli bundan eminim de .ama mutluluk için aşkı aramaktan bahsedildi.Gülseren Budayıcıoğlu "aslında aşkı ararken öür yarım derken aslında kendini arıyorsun" dedi.
bende son günlerde aşk konusunda böyle düşünüyordum ki ondan bunu duymak hoşuma gitti. baya sardı benim bu 2 video

Son düzenleme:
Kişisel gelişim kitaplarını 19-20 Yaşlarında okurdum :)
Şuan bitmek üzere olan Algernona'a Çiçekler okuyorum ben beğendim.
ama benim her zaman ilk sıramda olan kitap Cahit Üçok'un-Bir İmparatorluk çökerken kitabı anı kitabı olmasından dolayı çok sevmiştim.
Masumiyet Müzesi
Martin Eden
Anna Karenina
Jane Eyre
Ana
İçimizdeki Şeytan
İnce Memed
Bir Ada Hikayesi, severek okuduklarımdan bazılar. Aklıma gelenler

Yok canım bu öyle bir kız değil yer içer köşe yastığı gibi oturur köşede tüm gün mastersef izler vs vs sinir bozucu yani. işyerinde tek kadınım ne konuşucam buradaki adamlarla. Doğan Cüceloğlu ' nun o röportajını hatırlıyorum bende ağlamıştım onunla :) çok da severim kendisini tüm kitaplarını okudum, bir kaç kez seminerlerine gittim o kadar severim yani. Aşkla hiçbişiii yapasım yok
ben azıcık alışveriş yapayım en iyisi okumadıkların var içlerinde saolasın

Cahit üçok dışında hepsini okudum mis gibi kitaplar, içimizdeki şeytan hele bildiğin içsel yolculuk.. Kurtlarla koşan kadınlar’ı okuyorum bu ara mit ve öykülerden oluşuyor güzel gibi kafa dağıtmaya kitap, dizi birebir

dayımın kızıda tembel telefon başında o da.
işyerinde erkek olması süperdir çocuklarını anlatan veya gözünün önünde hamile görmekten çok iyidir.çok şanslısın kızzz valla.
çok yakın arkadaşımda sevindim hamileydi halen kendisini ve kızını çok severim.diğer hamileler hep koydu bana çünkü daha zorlaşmıştı yaşım :) nedense gözümün önündeki hamilelere nazarım değecek diye korkuyordum çook acıdır arkadaşının ikiz haberine herkes sevinemez ben itiraf ediyorum neden ben dedim.arkadaşıma sevindim ama kendim için bu çok ağırdı aynı odada olmak. çünkü tedavi görmeye yaklaştıkça benim sıkıntım artmıştı Allahtan başka şehire tayini çııkmıştı bile hehe
kızz kocan var ya senden 9 yaş küçük nasıl aşkla yapasım yok.
ben aşkımdan iyi bir kazık yemiş ve evliliği de ehh modunda biri olarak aşka inanmamam çok normal de bana bakmayın siz sende sağol Peryycim

Kizlar erbil beye muayeneye gittim. Rahim filminde gözüken yapisiklik alani icin yapisiklik degil o parca kalmis dedi. Acikcasi inanasım da gelmiyor.

merhaba

benim genetikten embriyolarım sağlıklı gelmedi ..transfer olamadım ..
şu an için tedavi düşünmüyorum biraz yıprandım açıkçası 5 tedavide ..
Embriyoların sağlıklı gelmemesi kesin sonuç mu? Benim doktor embriyonun farklı kısımlarından alınıyor örnekler dedi. Hatta bir hastanın ilk başta sağlıksız gelen embriyosunu tekrar başka kısmından alınan örnekle sağlıklı geldiğini söyledi ve doğup sağlıklı bir bebek olmuş. Ben bu genetik işine inanmıyorum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…