- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.321
Zaten kimseyle görüşmüyorum ki evlenince çevrem direk değişti hastalık girince tamamen bitti. aktif biriyken bu hale gelmek ağır geldi. Tv izleme alışkanlığım yok direk uykum gelir ki bence yorgunluktan ev ayrı iş ayrıAslında bu süreçte eşimiz dahi ne yaşadığımızı anlamıyor,bu forumda bu başlık altındakiler bi miktar neler yaşadığımızı anlayabilir...hormonlardan ve hassasiyette daha alıngan bir yapıya bürünüyoruz..ben normal şartlarda hareketli bi insan olmama rağmen ilişkilerini bu süreçte sınırlandırdım.. bana negatif Duygu verenlerle çok çok az görüşmeye çalışıyorum...evde çok durdupumda kendimi dinliyorum ve daha kötü hissediyorum,dışarı çıkmaya çalışıyorum sık sık ...iyi film ve diziler kafamı boşaltma yardımcı oluyor. Bu başlığı okumakta iyi geliyor,en azından yalnız olmadığımı görüyorum ve daha çok dua ettiğim insan oluyor..dua ve şükür hep daha hissettirmiştir..
evde spor yapıyorum ama o da sıkmaya başladı beni içimden gelmiyorİş dışında İlgi duyduğum şeyleri yapıyorum, el sanatları boya vs gibi, sizin de vardır mutlaka. Neyi en çok severseniz onu yapın ben yalnız kalmayı çok severim mesela, pandemi de sağolsun evdeyim çoğu zaman. En çok bunaldığınız anlarda kim ve ne iyi gelirse onu düşünüp bulun :) bir de meditasyon, her gün 25’er dk gibi 21 gün yapın çok iyi gelecektir
evde kuşumuz olmasa işyerinde bir dünya kedim var alıp eve götürücemBende durup durup eşime sarıyordum yaptığı en ufak birşeye cırlıyordum "örnek: mesela yemek yerken masayı ben hazırlıyorum o toplayıp makineye yerleştiriyor bir kere yerleştirmedi diye kıyameti kopardım :)) hala söylenir bir defa yerleştirmedim ortalığı yıktın diye. Bizim psikolojimiz normal değil zaten bi dünya iğne ilaç kullandık hormonlarımız çok oynak. :) ben bu ara hasta olan kedilerimin sağlıkları için uğraşıyorum o yüzden kafam şuan onlarla meşgul. Akşamları kitap okuyorum, egzersiz hareketlerim var onları yapmaya çalışıyorum.
Arkadaşlarımı çok özledim. Eskiden sinema, tiyatro, konser, alışveriş der zaman geçirirdik ne güzel çook çok bunaldım. eşinle yap diyeceksin ama adamı boğasım geliyorCanım bende sabahları çok kötüyüm uyanıyorum aklıma geliyor ama şükredelim ne sıkıntılar var Allah sağlık versin. İşe gidiyorum o iyi geliyor yoksa evde düşün düşün kafayı yerim. Evdeykende mecbur rutin işler yapıyorum istemesemde. Ama geçen gün çıktım çarşı pazar dolaştım. Biryerlerde oturdum çay kahve içtim iyi geldi. Pandemiden dolayı çıkmıyordum ama maskemi takıp çıktım. Ayrıca dizi izliyorum korku dizisi iyi geliyor bana sanada tavsiye ederim:)Allahın dediği olur biz elimizden geleni yapalım olursa çok iyi olmazsa da en azından keşke demeyiz.
Bende aynıydım ölsemde kurtulsam modunda elimi kaldıramiyordum.depresyon bunun adı bence.hicbirsey yapmak istememek 1 gün iyi 3 gün kötü tamda böyle idim.Kızlar bu süreçte kendinizi nasıl rahatlatıyorsunuz peki ? son 6 aydır ben ben değilim , eşimin ve ailesinin yaptığı yapmadığı her şey gözüme batıyor. Canım hiç birşey yapmak istemiyor mecbur olmasam ne yemek yapıcam ne toz alacağım. Dün kahvaltıda zeytin yüzünden kavga çıkardım. Bide lanet bir huyum var alttan almayı da beceremem ben. Birileri mutlu olsun diye yalancıktan mutluluk pozları da veremem ve çok mutsuzum 1 gün iyiysem 3 gün kötüyüm. Bunaldım yoruldum...
yediğim içtiğimden midir yoksa tedavide kullandığım banttanmıdır nedir. geçen ay 13,62 olan fsh 7,68e düşmüş. Bu sevindirici ama bu da yetmiyor bana. Bide evde ergen besliyoruz 16 yaşında kız allah aşkına bardağını alıp makınaya koymaz mı ? abi kardeş öldürecekler beni. benim derdim bana yetiyor.Bende aynıydım ölsemde kurtulsam modunda elimi kaldıramiyordum.depresyon bunun adı bence.hicbirsey yapmak istememek 1 gün iyi 3 gün kötü tamda böyle idim.
Bu, tedaviden iyi haberler almaya başlayınca geciyor ozellikle ben 43 yaşına yeni girmişken.kumar oynamak gibi bu tedavi bitse icimde bitmeyecekti tedavi bağimlisi olasım vardi.sadece iyi doktor kim ? merkez neresi olmalı aslinda bilmeden benim kısa sürdü.
Arı sutüne güven gerisini merak etme sen
Inan ne olmazların bebegi oldu sadece embriyo olusabiliyor olsun yeter.cunku son yeni anne olan arkadaşim facebookda yazmıs."özlemim mucizem geldin diye" yaşi 39 mu 40 mi su an hani yasini merak edenlere.sizlere en son anlattigim kiz, 7. Tedavi ve arı sutü ilk kez yedi 6 ay, haydarpaşa gatada oldu.
Yani yani bunu denemeden kimse olmaz demesin ćok kisiye vesile oldu.bende ayni yoldan gecen biri olarak tavsiye
Esinin o kadar uzerine gidebiliyorsan cok sanslısın.aslında isyerinde herkese karıssan sohbet muhabbet etsen cok iyi gelir.stres olmasan unutsan inan hormonlarin daha iyi değerlere gelir.stres ket vuruyor bence de.biz elimizden geleni yapalım kaderde varsa oluyor olur ins inaniyorum
Arkadaşların tum yazdıği mesajlarda cok doğru hizlica bir baktimda sonra ayrintili okuyacağım.
bu kız kim kii bence de bunlar büyük sorun haklısın.hee küçük görümce :)) benim dayımın kızıda böyleydi bize geldiğinde hizmet ettirecek koca kız ben yapmazdım ikizim kardeşim var o yapardı.bu nesilde bu tipler var hiçte yüz verme :))yediğim içtiğimden midir yoksa tedavide kullandığım banttanmıdır nedir. geçen ay 13,62 olan fsh 7,68e düşmüş. Bu sevindirici ama bu da yetmiyor bana. Bide evde ergen besliyoruz 16 yaşında kız allah aşkına bardağını alıp makınaya koymaz mı ? abi kardeş öldürecekler beni. benim derdim bana yetiyor.
Prowoman a başlamadım. Su an baska bir sorunum var maalesef. Kurtaji yapan tup bebek doktorum rahmimi mafetmis. Cok cok endiseliyim. Tupum de kapanmış. Bir kac profesorle gorusucem. Insallah düzeltme şansları vardir. Cok cok ileri düzey bozukluklar olusmus.Merhaba bütün bunları aynı anda vücuda yüklemek doğru mu?
Perry sende de önceden yapisiklik olusmus sanirim. Benim cok ileri boyutta. Rahim sekli bile bozulmus durumda. Insallah operasyonlarla düzelme şansı vardır. Sen operasyonunu kime olmuştun?yediğim içtiğimden midir yoksa tedavide kullandığım banttanmıdır nedir. geçen ay 13,62 olan fsh 7,68e düşmüş. Bu sevindirici ama bu da yetmiyor bana. Bide evde ergen besliyoruz 16 yaşında kız allah aşkına bardağını alıp makınaya koymaz mı ? abi kardeş öldürecekler beni. benim derdim bana yetiyor.
Sen de mi erbil beyin hastasiydin? Ilacla denedi degil mi tup bebegiBana sadece söylenen yaştan dolayı yumurtan kalitesiz başka hiç birşey söylenmedi.
birbirimize güzel dileklerde bulunmayı unuttuk Allah ferahlık versin inşallah çok dua değil ama yapabildiğin kadar dua iyidir.Allah içimizi biliyor içten dilemek önemli olan sayılar değil.yediğim içtiğimden midir yoksa tedavide kullandığım banttanmıdır nedir. geçen ay 13,62 olan fsh 7,68e düşmüş. Bu sevindirici ama bu da yetmiyor bana. Bide evde ergen besliyoruz 16 yaşında kız allah aşkına bardağını alıp makınaya koymaz mı ? abi kardeş öldürecekler beni. benim derdim bana yetiyor.
Kişisel gelişim kitaplarını 19-20 Yaşlarında okurdum :)Zaten kimseyle görüşmüyorum ki evlenince çevrem direk değişti hastalık girince tamamen bitti. aktif biriyken bu hale gelmek ağır geldi. Tv izleme alışkanlığım yok direk uykum gelir ki bence yorgunluktan ev ayrı iş ayrı
evde spor yapıyorum ama o da sıkmaya başladı beni içimden gelmiyorTelden ağaç yapmaya başladım elektrikçinin hobisi de kablolarla oluyor . Tesbih çekiyorum eşim geliyor başıma birşeyi bin defa söyleyince kabul mu olur okumuş insansın aklın kesiyor mu diyor. Onun yanında artık tesbihde çekmiyorum moralimi bozuyor.
evde kuşumuz olmasa işyerinde bir dünya kedim var alıp eve götürücemkitap önerisinde bulunur musun bana ?Kişisel gelişim olmasın ama lütfen okusamda şu ara hiç birşey anlamam eminim.
Arkadaşlarımı çok özledim. Eskiden sinema, tiyatro, konser, alışveriş der zaman geçirirdik ne güzel çook çok bunaldım. eşinle yap diyeceksin ama adamı boğasım geliyor
Yok canım bu öyle bir kız değil yer içer köşe yastığı gibi oturur köşede tüm gün mastersef izler vs vs sinir bozucu yani. işyerinde tek kadınım ne konuşucam buradaki adamlarla.bu kız kim kii bence de bunlar büyük sorun haklısın.hee küçük görümce :)) benim dayımın kızıda böyleydi bize geldiğinde hizmet ettirecek koca kız ben yapmazdım ikizim kardeşim var o yapardı.bu nesilde bu tipler var hiçte yüz verme :))
bu arada kısaca gerçekten insanlar sosyal bir varlık. bizim gibi kafası kaldırmayanlara bir yanıyla pandemi çok iyi geliyor.bir yandan aslında sosyal varlıklarız hep evde kalıp biri gelince veya biz gidince nasıl seviniyorsak işyerinde seni mutlu eden arkadaşlarla zaman geçirmek iyi gelir diye düşünüyorum.ama gençlere takılacaksın çünkü benim odamda da bekar kız ve erkek var onların birbirine sohbeti kahkahası bana iyi geliyor.
ben azıcık alışveriş yapayım en iyisi okumadıkların var içlerinde saolasınKişisel gelişim kitaplarını 19-20 Yaşlarında okurdum :)
Şuan bitmek üzere olan Algernona'a Çiçekler okuyorum ben beğendim.
ama benim her zaman ilk sıramda olan kitap Cahit Üçok'un-Bir İmparatorluk çökerken kitabı anı kitabı olmasından dolayı çok sevmiştim.
Masumiyet Müzesi
Martin Eden
Anna Karenina
Jane Eyre
Ana
İçimizdeki Şeytan
İnce Memed
Bir Ada Hikayesi, severek okuduklarımdan bazılar. Aklıma gelenler
Cahit üçok dışında hepsini okudum mis gibi kitaplar, içimizdeki şeytan hele bildiğin içsel yolculuk.. Kurtlarla koşan kadınlar’ı okuyorum bu ara mit ve öykülerden oluşuyor güzel gibiKişisel gelişim kitaplarını 19-20 Yaşlarında okurdum :)
Şuan bitmek üzere olan Algernona'a Çiçekler okuyorum ben beğendim.
ama benim her zaman ilk sıramda olan kitap Cahit Üçok'un-Bir İmparatorluk çökerken kitabı anı kitabı olmasından dolayı çok sevmiştim.
Masumiyet Müzesi
Martin Eden
Anna Karenina
Jane Eyre
Ana
İçimizdeki Şeytan
İnce Memed
Bir Ada Hikayesi, severek okuduklarımdan bazılar. Aklıma gelenler
dayımın kızıda tembel telefon başında o da.Yok canım bu öyle bir kız değil yer içer köşe yastığı gibi oturur köşede tüm gün mastersef izler vs vs sinir bozucu yani. işyerinde tek kadınım ne konuşucam buradaki adamlarla.Doğan Cüceloğlu ' nun o röportajını hatırlıyorum bende ağlamıştım onunla :) çok da severim kendisini tüm kitaplarını okudum, bir kaç kez seminerlerine gittim o kadar severim yani. Aşkla hiçbişiii yapasım yok
ben azıcık alışveriş yapayım en iyisi okumadıkların var içlerinde saolasın
OMEGA 3 u hergun mu aliyirsunuzTesekkurler cankm paylaşım için.
Ben de q10 aldim. Omega 3 ile birlikte kullaniyorum. Ayni zamanda selenyim kullaniyorum. Umarim faydası olur. Yumurta sayisi artmaz belki ama kaliteli yumurta elde edilir insallah.
Merhaba ne durumdasinizMerhaba bol şans
Kaçıncı günde toplayacak acaba ?benim de era sonucum geldi herhangi bir fark yokmuş doğru zamanda transfer olmuşum ..
Şimdi bende yumurta toplama aşamasına geçeceğim bir tane de 5.gün var bahçeci de onu da Taşıcaz..
Aaaa peki nolucak simdiKizlar erbil beye muayeneye gittim. Rahim filminde gözüken yapisiklik alani icin yapisiklik degil o parca kalmis dedi. Acikcasi inanasım da gelmiyor.
Canim histeroskopiyle alicam dedi. Ama histeroskopi ile kurtaj parcasi alınmaz ki. Yapisiklik diye dusunuyorum hala. Yarin zaten bulent urmana gidicem. O da degerlendirsinAaaa peki nolucak simdi
merhabaMerhaba ne durumdasiniz
Era olmadinizmimerhaba
benim genetikten embriyolarım sağlıklı gelmedi ..transfer olamadım ..
şu an için tedavi düşünmüyorum biraz yıprandım açıkçası 5 tedavide ..
Embriyoların sağlıklı gelmemesi kesin sonuç mu? Benim doktor embriyonun farklı kısımlarından alınıyor örnekler dedi. Hatta bir hastanın ilk başta sağlıksız gelen embriyosunu tekrar başka kısmından alınan örnekle sağlıklı geldiğini söyledi ve doğup sağlıklı bir bebek olmuş. Ben bu genetik işine inanmıyorum dedi.merhaba
benim genetikten embriyolarım sağlıklı gelmedi ..transfer olamadım ..
şu an için tedavi düşünmüyorum biraz yıprandım açıkçası 5 tedavide ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?