- 5 Mart 2019
- 122
- 273
- 33
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.341
era oldum bir farklılık yok transfer saatimde...Era olmadinizmi
valla detayını hiç bilmiyorum ama güvenç hoca da genetikten yana değildi ..zaten hiçbir tedavisinde uygulamadı genetik ..Embriyoların sağlıklı gelmemesi kesin sonuç mu? Benim doktor embriyonun farklı kısımlarından alınıyor örnekler dedi. Hatta bir hastanın ilk başta sağlıksız gelen embriyosunu tekrar başka kısmından alınan örnekle sağlıklı geldiğini söyledi ve doğup sağlıklı bir bebek olmuş. Ben bu genetik işine inanmıyorum dedi.
Çok üzüldüm. İnşallah normal yolla kalabilirsin. Ama sağlıklı gelende tutmuyormus ki neye inanacağımızı şaşırdık. Yeni şeyler çıkarıyolar ama ucu açık onlarda emin değil biraz şans işi galiba.valla detayını hiç bilmiyorum ama güvenç hoca da genetikten yana değildi ..zaten hiçbir tedavisinde uygulamadı genetik ..
erbil hoca da denedik o da genetik yapalım dedi 2 tane gitti 2side olumsuz geldi maalesef ...transfer bile olamadım ...
Vallahi param çok olsa aynı embriyoları 3 kere yollardım bakalım nolcak diye.valla detayını hiç bilmiyorum ama güvenç hoca da genetikten yana değildi ..zaten hiçbir tedavisinde uygulamadı genetik ..
erbil hoca da denedik o da genetik yapalım dedi 2 tane gitti 2side olumsuz geldi maalesef ...transfer bile olamadım ...
inş canım sizden de iyi habeler bekliyorumm... çok yorulduk artık bizde..Çok üzüldüm. İnşallah normal yolla kalabilirsin. Ama sağlıklı gelende tutmuyormus ki neye inanacağımızı şaşırdık. Yeni şeyler çıkarıyolar ama ucu açık onlarda emin değil biraz şans işi galiba.
güvenç hoca da buna benzer şeyler söylemişti... genetik testlerde sorun yoksa genetik taraftarı değil...Ben cumartesi günü yucel karaman a gittim. Doktor genetikten hic bahsetmedi. Ozkam beye sordum orda. Genelde istemiyormuş. Cunku embriyonun bir parçasında negatif çıksana sonux diger alan iyi olabiliyormus ben acikcasi anlayamadim bu denileni, neresinden parca alırsan al dna aynıdır sonucta.
Ama embriyoda genetik sorun olsa da ilerleyen süreçte embriyo gelişmeye devam ettiğinden onarilaboliyormus. Karyotip analizi ve diğer detaylı testlerde genetik sorun yoksa genelde genetik istemiuorlarmis.
Yalancı kotu çıkma olasılığı yuksekmis.
Evet benim doktorda aynısını söyledi hatta yurt dışındaki doktorlarda inamıyormuş bu işleme.Ben cumartesi günü yucel karaman a gittim. Doktor genetikten hic bahsetmedi. Ozkam beye sordum orda. Genelde istemiyormuş. Cunku embriyonun bir parçasında negatif çıksana sonux diger alan iyi olabiliyormus ben acikcasi anlayamadim bu denileni, neresinden parca alırsan al dna aynıdır sonucta.
Ama embriyoda genetik sorun olsa da ilerleyen süreçte embriyo gelişmeye devam ettiğinden onarilaboliyormus. Karyotip analizi ve diğer detaylı testlerde genetik sorun yoksa genelde genetik istemiuorlarmis.
Yalancı kotu çıkma olasılığı yuksekmis.
Iste dusuklerr3 rahimi inceliyorlar genelde bir de sende ki hastalıklara bakıyorlar. Yani illa embriyo kromozomu bozuk olacak diye bir sey yok. Benim de kurtaj da parca alınıp bakildi. Kromozom bozuktur denmişti. Parca sonucu kromozomu gayet güzel cikmisti. Hic bir sorun yoktu. Boyle durumda sebebi bulmak daha önemli. Binlerce test yapiliuor simdi. Rahimde minik bir kist vardi o bile etkileyebilirmis. Gerci wrtik parca pincik bir rahim oldu. Bundan sonra gebe kalir miyim bir daha o bile belli degilgüvenç hoca da buna benzer şeyler söylemişti... genetik testlerde sorun yoksa genetik taraftarı değil...
ki bende 3.gün taze embriyo tuttu onda ama düştü ondan sonra ..
Bu forumda okumuştum ngs li embriyonunda düşükle sonuçlandığını. O zaman bu işlemde ısrarları neden doktorların anlamadım.güvenç hoca da buna benzer şeyler söylemişti... genetik testlerde sorun yoksa genetik taraftarı değil...
ki bende 3.gün taze embriyo tuttu onda ama düştü ondan sonra ..
Canım olumsuz düşünme neden olmasın Allah nasip ettiyse hiçbirşey engel değil. Hemen panik olma oluruna bırak lütfen. Gerçi sana diyorum ama bende aynıyım ama kötü düşündükçe çağırıyoruz kötüyü. Pozitif olalım.Iste dusuklerr3 rahimi inceliyorlar genelde bir de sende ki hastalıklara bakıyorlar. Yani illa embriyo kromozomu bozuk olacak diye bir sey yok. Benim de kurtaj da parca alınıp bakildi. Kromozom bozuktur denmişti. Parca sonucu kromozomu gayet güzel cikmisti. Hic bir sorun yoktu. Boyle durumda sebebi bulmak daha önemli. Binlerce test yapiliuor simdi. Rahimde minik bir kist vardi o bile etkileyebilirmis. Gerci wrtik parca pincik bir rahim oldu. Bundan sonra gebe kalir miyim bir daha o bile belli degil
şöyle de bir durum var dediğiniz gibi genetik olarak sağlam embriyoda düşebiliyor ya da tutmayabiliyor...Iste dusuklerr3 rahimi inceliyorlar genelde bir de sende ki hastalıklara bakıyorlar. Yani illa embriyo kromozomu bozuk olacak diye bir sey yok. Benim de kurtaj da parca alınıp bakildi. Kromozom bozuktur denmişti. Parca sonucu kromozomu gayet güzel cikmisti. Hic bir sorun yoktu. Boyle durumda sebebi bulmak daha önemli. Binlerce test yapiliuor simdi. Rahimde minik bir kist vardi o bile etkileyebilirmis. Gerci wrtik parca pincik bir rahim oldu. Bundan sonra gebe kalir miyim bir daha o bile belli degil
Doktorunuz kim peki ücreti ne kadardiera oldum bir farklılık yok transfer saatimde...
erbil bey genetikten sağlam gelen embriyo için bile %65 oran verdi yani her zaman olmama ihtimali var .. açıkçası genetikte de çok büyük bir oranda tutacak diye bir durum yok ben oran %90 diye düşünüyordum açıkçası...Bu forumda okumuştum ngs li embriyonunda düşükle sonuçlandığını. O zaman bu işlemde ısrarları neden doktorların anlamadım.
Daha kesin belli olmadan kendini üzüyorsun.. Bi yarin da diger doktorla görüş bakalim o ne diyecek? Belki kolay bi yolu vardir..Allah rast getirsin insallah..Iste dusuklerr3 rahimi inceliyorlar genelde bir de sende ki hastalıklara bakıyorlar. Yani illa embriyo kromozomu bozuk olacak diye bir sey yok. Benim de kurtaj da parca alınıp bakildi. Kromozom bozuktur denmişti. Parca sonucu kromozomu gayet güzel cikmisti. Hic bir sorun yoktu. Boyle durumda sebebi bulmak daha önemli. Binlerce test yapiliuor simdi. Rahimde minik bir kist vardi o bile etkileyebilirmis. Gerci wrtik parca pincik bir rahim oldu. Bundan sonra gebe kalir miyim bir daha o bile belli degil
Benimde tosuncuk bi kedi oglum var..iyiki var..meditasyonuda oneririrm..youtubede mistik yol..var..dinelmelisin..bi kac kere dibledim iyi geldi..Bende durup durup eşime sarıyordum yaptığı en ufak birşeye cırlıyordum "örnek: mesela yemek yerken masayı ben hazırlıyorum o toplayıp makineye yerleştiriyor bir kere yerleştirmedi diye kıyameti kopardım :)) hala söylenir bir defa yerleştirmedim ortalığı yıktın diye. Bizim psikolojimiz normal değil zaten bi dünya iğne ilaç kullandık hormonlarımız çok oynak. :) ben bu ara hasta olan kedilerimin sağlıkları için uğraşıyorum o yüzden kafam şuan onlarla meşgul. Akşamları kitap okuyorum, egzersiz hareketlerim var onları yapmaya çalışıyorum.
valla detayını hiç bilmiyorum ama güvenç hoca da genetikten yana değildi ..zaten hiçbir tedavisinde uygulamadı genetik ..
erbil hoca da denedik o da genetik yapalım dedi 2 tane gitti 2side olumsuz geldi maalesef ...transfer bile olamadım ..
Canim kesin olarak sorun var. Rahim filmi cektirdim. Cok şiddetli dolum defecti var yaziyor sol tup komple tikali. Kendi kendime kuruntu yaptığım bir durum degil. Filmi çeken radyolog bile 7 haftalik kurtaj sonucu rahimin bu hale geldigine sasirdi. Kac defa ameliyat olmam gerekiyor bunu konuşuyoruz doktorlarlaDaha kesin belli olmadan kendini üzüyorsun.. Bi yarin da diger doktorla görüş bakalim o ne diyecek? Belki kolay bi yolu vardir..Allah rast getirsin insallah..
Bende embriyolari genetiğe gonderme taraftarı degilim.. zaten testler cok pahali sanirim.. onun yerine transfere para vermek daha mantikli sanki..
Zaten orda yapılan yontemle pgs sanirim. Belirli sayıda kromozom bakiliyor yaptiriyorsaniz ngs ile tüm kromozomlsra baktırmak daha mantiklierbil bey genetikten sağlam gelen embriyo için bile %65 oran verdi yani her zaman olmama ihtimali var .. açıkçası genetikte de çok büyük bir oranda tutacak diye bir durum yok ben oran %90 diye düşünüyordum açıkçası...
Ne güzel yazmışsınız insanı gerçekten rahatlatıyor yazdıklarınız, peki bu arı sütü nekadar kullanılmalı aya vurursak kaç ay kullanalımki fayda sağlasınBende aynıydım ölsemde kurtulsam modunda elimi kaldıramiyordum.depresyon bunun adı bence.hicbirsey yapmak istememek 1 gün iyi 3 gün kötü tamda böyle idim.
Bu, tedaviden iyi haberler almaya başlayınca geciyor ozellikle ben 43 yaşına yeni girmişken.kumar oynamak gibi bu tedavi bitse icimde bitmeyecekti tedavi bağimlisi olasım vardi.sadece iyi doktor kim ? merkez neresi olmalı aslinda bilmeden benim kısa sürdü.
Arı sutüne güven gerisini merak etme sen
Inan ne olmazların bebegi oldu sadece embriyo olusabiliyor olsun yeter.cunku son yeni anne olan arkadaşim facebookda yazmıs."özlemim mucizem geldin diye" yaşi 39 mu 40 mi su an hani yasini merak edenlere.sizlere en son anlattigim kiz, 7. Tedavi ve arı sutü ilk kez yedi 6 ay, haydarpaşa gatada oldu.
Yani yani bunu denemeden kimse olmaz demesin ćok kisiye vesile oldu.bende ayni yoldan gecen biri olarak tavsiye
Esinin o kadar uzerine gidebiliyorsan cok sanslısın.aslında isyerinde herkese karıssan sohbet muhabbet etsen cok iyi gelir.stres olmasan unutsan inan hormonlarin daha iyi değerlere gelir.stres ket vuruyor bence de.biz elimizden geleni yapalım kaderde varsa oluyor olur ins inaniyorum
Arkadaşların tum yazdıği mesajlarda cok doğru hizlica bir baktimda sonra ayrintili okuyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?