Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

valla detayını hiç bilmiyorum ama güvenç hoca da genetikten yana değildi ..zaten hiçbir tedavisinde uygulamadı genetik ..
erbil hoca da denedik o da genetik yapalım dedi 2 tane gitti 2side olumsuz geldi maalesef ...transfer bile olamadım ...

Çok üzüldüm. İnşallah normal yolla kalabilirsin. Ama sağlıklı gelende tutmuyormus ki neye inanacağımızı şaşırdık. Yeni şeyler çıkarıyolar ama ucu açık onlarda emin değil biraz şans işi galiba.

Vallahi param çok olsa aynı embriyoları 3 kere yollardım bakalım nolcak diye.

Kızlar merhaba birşey soracaktım ben o dönemde deneme yapmadığım için bilmiyorum kovid döneminde Turkiyede özel tüp bebek klinikleri kapandığı dönem oldu mu yoksa devam mı ettiler ben Türkiyede Eylülde denedim tutmadı şimdi yurtdisindayim randevu alacağım yerler 5 hafta kapanacak merkez dediler yurtdışında. Türkiyede çalışmaya devam ediyorlar mı kısıtlamalar gelse de?

Ben cumartesi günü yucel karaman a gittim. Doktor genetikten hic bahsetmedi. Ozkam beye sordum orda. Genelde istemiyormuş. Cunku embriyonun bir parçasında negatif çıksana sonux diger alan iyi olabiliyormus ben acikcasi anlayamadim bu denileni, neresinden parca alırsan al dna aynıdır sonucta.
Ama embriyoda genetik sorun olsa da ilerleyen süreçte embriyo gelişmeye devam ettiğinden onarilaboliyormus. Karyotip analizi ve diğer detaylı testlerde genetik sorun yoksa genelde genetik istemiuorlarmis.

Yalancı kotu çıkma olasılığı yuksekmis.

inş canım sizden de iyi habeler bekliyorumm... çok yorulduk artık bizde..
bugün bir arkadaşım istemeden hamile kaldığını söyledi içim çok kötü o kadar uğraşıyoruz olmuyor istemeden hamile kalıyor ...bende ve eşimde problem yok ama olmuyor genetik testlerimiz de temiz ..

güvenç hoca da buna benzer şeyler söylemişti... genetik testlerde sorun yoksa genetik taraftarı değil...
ki bende 3.gün taze embriyo tuttu onda ama düştü ondan sonra ..

Evet benim doktorda aynısını söyledi hatta yurt dışındaki doktorlarda inamıyormuş bu işleme.

güvenç hoca da buna benzer şeyler söylemişti... genetik testlerde sorun yoksa genetik taraftarı değil...
Iste dusuklerr3 rahimi inceliyorlar genelde bir de sende ki hastalıklara bakıyorlar. Yani illa embriyo kromozomu bozuk olacak diye bir sey yok. Benim de kurtaj da parca alınıp bakildi. Kromozom bozuktur denmişti. Parca sonucu kromozomu gayet güzel cikmisti. Hic bir sorun yoktu. Boyle durumda sebebi bulmak daha önemli. Binlerce test yapiliuor simdi. Rahimde minik bir kist vardi o bile etkileyebilirmis. Gerci wrtik parca pincik bir rahim oldu. Bundan sonra gebe kalir miyim bir daha o bile belli degil

Bu forumda okumuştum ngs li embriyonunda düşükle sonuçlandığını. O zaman bu işlemde ısrarları neden doktorların anlamadım.

Canım olumsuz düşünme neden olmasın Allah nasip ettiyse hiçbirşey engel değil. Hemen panik olma oluruna bırak lütfen. Gerçi sana diyorum ama bende aynıyım ama kötü düşündükçe çağırıyoruz kötüyü. Pozitif olalım.

şöyle de bir durum var dediğiniz gibi genetik olarak sağlam embriyoda düşebiliyor ya da tutmayabiliyor...
erbil bey genetikten sağlam gelen embriyo için bile %65 oran verdi yani her zaman olmama ihtimali var ..

Bu forumda okumuştum ngs li embriyonunda düşükle sonuçlandığını. O zaman bu işlemde ısrarları neden doktorların anlamadım.
erbil bey genetikten sağlam gelen embriyo için bile %65 oran verdi yani her zaman olmama ihtimali var .. açıkçası genetikte de çok büyük bir oranda tutacak diye bir durum yok ben oran %90 diye düşünüyordum açıkçası...

Daha kesin belli olmadan kendini üzüyorsun.. Bi yarin da diger doktorla görüş bakalim o ne diyecek? Belki kolay bi yolu vardir..Allah rast getirsin insallah..

Bende embriyolari genetiğe gonderme taraftarı degilim.. zaten testler cok pahali sanirim.. onun yerine transfere para vermek daha mantikli sanki..

Benimde tosuncuk bi kedi oglum var..iyiki var..meditasyonuda oneririrm..youtubede mistik yol..var..dinelmelisin..bi kac kere dibledim iyi geldi..

Canim kesin olarak sorun var. Rahim filmi cektirdim. Cok şiddetli dolum defecti var yaziyor sol tup komple tikali. Kendi kendime kuruntu yaptığım bir durum degil. Filmi çeken radyolog bile 7 haftalik kurtaj sonucu rahimin bu hale geldigine sasirdi. Kac defa ameliyat olmam gerekiyor bunu konuşuyoruz doktorlarla

Zaten orda yapılan yontemle pgs sanirim. Belirli sayıda kromozom bakiliyor yaptiriyorsaniz ngs ile tüm kromozomlsra baktırmak daha mantikli

Ne güzel yazmışsınız insanı gerçekten rahatlatıyor yazdıklarınız, peki bu arı sütü nekadar kullanılmalı aya vurursak kaç ay kullanalımki fayda sağlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…