Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Acil şifalar dilerim pinkbuyu,tez zamanda inşallah toparlanır rahmin. İyi bir hekim bu işi çözecektir.

Erbil beydi değil mi? Kendisi benim de doktorum ve tedirgin oldum Bülent urman için de hiç olumlu bisey diyemiycem kendisi beni donasyona yonlerdirdi hiç bakmadan etmeden.. Bozuk olan psikolojimi yerle bir etti. Ona da benim güvenim yok. Ama inşallah size iyi günü denk gelir. Olumsuz düşünmeyin lütfen.. Yapisikligi histeroskopi ile açıyorlar ve tüpler de zaten tüp bebek yaptırdığımız için çok önemli değil sanırım. İnşallah güzel sonuçlar alacaksınız bu günleri kucağınızda bebisinizle anı olarak hatırlarsınız inşallah

Yaa mesajına cevap yazarken bunu gördüm. Ne dedi peki nasıl tedavi önerdi? Canım Allah şifa versin inşallah herşey kolayca yoluna girer

Çok geçmiş olsun
Bir kaç doktora daha gidip onlara da danışın ..
Maalesef değişik görüşler olabiliyor

Bu nasıl olur ya, vasat doktorlar bile kürtajı yapabiliyor bu kadar komplikasyon hiç normal değil, başka bi prof’a daha görünün isterseniz

iri nohut tanesi kadar tedaviye yakınsa 1 ay varsa sabah akşam cnm daha etkili böyle 2 kez
Benim son 3 yıldır genelde 1 yumurta görünüyor acaba ben yurtdışında yım burda düzenli değil arasıra kullanmıştım Eğriçayır ı denemek istiyorum aradım ama yurt dışına gönderemiyorlarmış sanırım benim durumum da düzenli 1 yıl kullanmam gerek Alllah ım hepimizi sevindirsin

Amerikan’daki hoca değil mi bülent urman? Gecen yıl benim arkadaşım onda tüp bebek yaptırdı hamile kaldı çocuğunu doğurdu bile, hatta aynı ay hamile kalmıştık. Bana kısmet olmadı tabi o ayrı. Biz aynı yaştaydık yani 42 :) Bülent hoca’da üçüncü denemesiydi arkadaşın size nasıl böyle söylemiş anlamadım

Çok geçmiş olsun canım böyle durumları görünce iyice güvensiz oluyor insan.

Evet amerikan hastanesinde.. Ben de Biliyorum Rezervim çok düşük.. kendisi kısacık bir muayeneden sonra uğraşmayın dedi bana açık açık..odasindan nasıl çıktım Allah bilir. Robot gibi bisey olmuşlar. Hiç hasta psikolojisi diye bisey düşündükleri yok. Hiç deneme vs yok. Bir ay denersin olmazsa bunu söylersin belki.. Bir de böyle başından atmakla nerde kalıyor senin basarili doktorlugun? Ne farkın kalıyor sıradan bir doktordan?

İlginç gerçekten, sonuçta hepimizin arkadaşın da rezervi azdı o yüzden evde denemeyip onlara gidiyoruz

İlginç gerçekten, sonuçta hepimizin arkadaşın da rezervi azdı o yüzden evde denemeyip onlara gidiyoruz
Aynen öyle.. Zor vakayım diye almak istemedi sanırım. Ondan çıkıp nasıl ağladığımı Bi ben Bi eşim bilir.. Hayır belki gerçekten öyle bir durumdayım ama söylemek var söylemek var. Ilımlı yaklaşıp söylese belki bu kadar etkilenmezdim.

Allah Allah o kadar deneyimli dedikleri doktorlar basit bir işlemi nasıl böyle yapar anlamadım. Bir de ben kürtaja 1300 verdim siz neden o kadar para verdiniz. Çok geçmiş olsun tekrar.

Allah Allah o kadar deneyimli dedikleri doktorlar basit bir işlemi nasıl böyle yapar anlamadım. Bir de ben kürtaja 1300 verdim siz neden o kadar para verdiniz. Çok geçmiş olsun tekrar.
Ben bi hocaya burda popüler olan birkaç doktoru sordum, şu nasıl bu nasıl diye, hocanın yorumu; ‘onlar önce işin sahtekarlığını öğrendiler’ oldu, başka da yorum yapmadı ben de kısa süreli bi şok yaşadığım için neden niçin diye soramadım :)

4000 doktor ucret aldi. 2250 hastane aldi. 1500 civari da kurtaj parçasında bebeklerin genetigi icin ucret alindi.
Sonucta da bu hale geldi. Keske giden para olsaydı.

Amin inşallah hepimize şifa olsun

Çok tşk ederim, 43 yaşındamı hamile kaldınız, inş bizede nasip olur

Bence hepsi doktor olmuş içlerinde hekim olan yok.. Hiç birinin iyi, bizleri düşünen insanlar olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…