- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.381
Acil şifalar dilerim pinkbuyu,tez zamanda inşallah toparlanır rahmin. İyi bir hekim bu işi çözecektir.Kizlar bulent urman ile görüştüm
Rahim cok kotu hale gelmiş. Plasenta kalmis, rahim formu bozulmus, yaralar olusmus, yapisiklik olmus, tup tikanmis.
Beni bu hale getiren doktoru Allaha havale ediyorum. 1 yil öncesine kadar hic bir sorunum yoktu. Tup bebege bile gerek yok deniliyordu. Kizlar tup bebek doktoru icin yorumlara aldanmayın. Ben bunun canlı ornegiyim.
Erbil beydi değil mi? Kendisi benim de doktorum ve tedirgin oldumEvet canim. Özensiz yapılan kurtaj. Yarin bulent urmana gidicem. Asil onun ne dedigi brnim icin cok değerli. Kurtaji yapan tup bebek doktoruma gore kurtaj sonrasi 3 durum olusmus.
1. Yapisiklik olmus
2. Kurtajda parca kalmis.
3. Tup tikanmis.
Ne anladim ben bu kurtajdan bir de 10 bin TL para verdik. Dalga gecer gibi brn düzeltirim diyor. 2. Tup bebekten bahsediyor. Hic guvenim kalmadi. Burdaki yorumlarda cok cok süper doktor yaziyor da alakası yok. Bir daha anne olabilecek miyim o bile belli degil.
Keske hic gitmeseydim. Bin pişmanım. 1 yılda 1 tup yaptirdim 30 binden fazla para gitti. Sonuxta rahimden oldum.
Yaa mesajına cevap yazarken bunu gördüm. Ne dedi peki nasıl tedavi önerdi? Canım Allah şifa versin inşallah herşey kolayca yoluna girerKizlar bulent urman ile görüştüm
Rahim cok kotu hale gelmiş. Plasenta kalmis, rahim formu bozulmus, yaralar olusmus, yapisiklik olmus, tup tikanmis.
Beni bu hale getiren doktoru Allaha havale ediyorum. 1 yil öncesine kadar hic bir sorunum yoktu. Tup bebege bile gerek yok deniliyordu. Kizlar tup bebek doktoru icin yorumlara aldanmayın. Ben bunun canlı ornegiyim.
Çok geçmiş olsunKizlar bulent urman ile görüştüm
Bu nasıl olur ya, vasat doktorlar bile kürtajı yapabiliyor bu kadar komplikasyon hiç normal değil, başka bi prof’a daha görünün istersenizKizlar bulent urman ile görüştüm
Benim son 3 yıldır genelde 1 yumurta görünüyor acaba ben yurtdışında yım burda düzenli değil arasıra kullanmıştım Eğriçayır ı denemek istiyorum aradım ama yurt dışına gönderemiyorlarmış sanırım benim durumum da düzenli 1 yıl kullanmam gerek Alllah ım hepimizi sevindirsiniri nohut tanesi kadar tedaviye yakınsa 1 ay varsa sabah akşam cnm daha etkili böyle 2 kez
Amerikan’daki hoca değil mi bülent urman? Gecen yıl benim arkadaşım onda tüp bebek yaptırdı hamile kaldı çocuğunu doğurdu bile, hatta aynı ay hamile kalmıştık. Bana kısmet olmadı tabi o ayrı. Biz aynı yaştaydık yani 42 :) Bülent hoca’da üçüncü denemesiydi arkadaşın size nasıl böyle söylemiş anlamadımErbil beydi değil mi? Kendisi benim de doktorum ve tedirgin oldumBülent urman için de hiç olumlu bisey diyemiycem kendisi beni donasyona yonlerdirdi hiç bakmadan etmeden.. Bozuk olan psikolojimi yerle bir etti. Ona da benim güvenim yok. Ama inşallah size iyi günü denk gelir. Olumsuz düşünmeyin lütfen.. Yapisikligi histeroskopi ile açıyorlar ve tüpler de zaten tüp bebek yaptırdığımız için çok önemli değil sanırım. İnşallah güzel sonuçlar alacaksınız bu günleri kucağınızda bebisinizle anı olarak hatırlarsınız inşallah
Çok geçmiş olsun canımKizlar bulent urman ile görüştüm
Evet amerikan hastanesinde.. Ben de Biliyorum Rezervim çok düşük.. kendisi kısacık bir muayeneden sonra uğraşmayın dedi bana açık açık..odasindan nasıl çıktım Allah bilir. Robot gibi bisey olmuşlar. Hiç hasta psikolojisi diye bisey düşündükleri yok. Hiç deneme vs yok. Bir ay denersin olmazsa bunu söylersin belki.. Bir de böyle başından atmakla nerde kalıyor senin basarili doktorlugun? Ne farkın kalıyor sıradan bir doktordan?Amerikan’daki hoca değil mi bülent urman? Gecen yıl benim arkadaşım onda tüp bebek yaptırdı hamile kaldı çocuğunu doğurdu bile, hatta aynı ay hamile kalmıştık. Bana kısmet olmadı tabi o ayrı. Biz aynı yaştaydık yani 42 :) Bülent hoca’da üçüncü denemesiydi arkadaşın size nasıl böyle söylemiş anlamadım
Valla bugun 3 boyutlu ultrasinda ben bile gordum. 2 ayri doktora gittim 2 si de ayni yorumu yaptı. Yarin ayri bir doktora gidicem. Cuma gunu de devlete gidicem.Çok geçmiş olsun
Bir kaç doktora daha gidip onlara da danışın ..
Maalesef değişik görüşler olabiliyor
Gittik canim benzer şeyler soylendi. Simdi yarin baska bir profa daha gidicez. Cuma da devlete gidicemBu nasıl olur ya, vasat doktorlar bile kürtajı yapabiliyor bu kadar komplikasyon hiç normal değil, başka bi prof’a daha görünün isterseniz
İlginç gerçekten, sonuçta hepimizin arkadaşın da rezervi azdı o yüzden evde denemeyip onlara gidiyoruzEvet amerikan hastanesinde.. Ben de Biliyorum Rezervim çok düşük.. kendisi kısacık bir muayeneden sonra uğraşmayın dedi bana açık açık..odasindan nasıl çıktım Allah bilir. Robot gibi bisey olmuşlar. Hiç hasta psikolojisi diye bisey düşündükleri yok. Hiç deneme vs yok. Bir ay denersin olmazsa bunu söylersin belki.. Bir de böyle başından atmakla nerde kalıyor senin basarili doktorlugun? Ne farkın kalıyor sıradan bir doktordan?
Aynen öyle.. Zor vakayım diye almak istemedi sanırım. Ondan çıkıp nasıl ağladığımı Bi ben Bi eşim bilir.. Hayır belki gerçekten öyle bir durumdayım ama söylemek var söylemek var. Ilımlı yaklaşıp söylese belki bu kadar etkilenmezdim.İlginç gerçekten, sonuçta hepimizin arkadaşın da rezervi azdı o yüzden evde denemeyip onlara gidiyoruz
Devlet bence de iyi olur en azından olanı söylerler gerçekten.. İyi dusunmussunuz canimGittik canim benzer şeyler soylendi. Simdi yarin baska bir profa daha gidicez. Cuma da devlete gidicem
Allah Allah o kadar deneyimli dedikleri doktorlar basit bir işlemi nasıl böyle yapar anlamadım. Bir de ben kürtaja 1300 verdim siz neden o kadar para verdiniz. Çok geçmiş olsun tekrar.Kizlar bulent urman ile görüştüm
Ben bi hocaya burda popüler olan birkaç doktoru sordum, şu nasıl bu nasıl diye, hocanın yorumu; ‘onlar önce işin sahtekarlığını öğrendiler’ oldu, başka da yorum yapmadı ben de kısa süreli bi şok yaşadığım için neden niçin diye soramadım :)Allah Allah o kadar deneyimli dedikleri doktorlar basit bir işlemi nasıl böyle yapar anlamadım. Bir de ben kürtaja 1300 verdim siz neden o kadar para verdiniz. Çok geçmiş olsun tekrar.
4000 doktor ucret aldi. 2250 hastane aldi. 1500 civari da kurtaj parçasında bebeklerin genetigi icin ucret alindi.Allah Allah o kadar deneyimli dedikleri doktorlar basit bir işlemi nasıl böyle yapar anlamadım. Bir de ben kürtaja 1300 verdim siz neden o kadar para verdiniz. Çok geçmiş olsun tekrar.
Amin inşallah hepimize şifa olsunSabah ve akşam yemeklerinden 10 -15 dk kadar önce cay kaşığı ucuyla tüketiyorum. Tecrübeli hanımlar en az 2-3 ay kullanılması gerektiği konusunda hemfikir . Sizlere de fikir olsun şifaaa olsuuunn inşallaahh AMİİNN AMİİNN AMİİİİNN
Çok tşk ederim, 43 yaşındamı hamile kaldınız, inş bizede nasip olurgünaydın çok çok teşekkür ederim :)) o senin güzelliğinden
aya vurursak bana ilk ayımdan 3 olan yumurtayı 5 yapması ile zaten süper fayda sağladığını gördüm.benim 43 yaşta hedefim hayatımda 1 yıl önce 1 kez gördüğüm 5 yumurtaydı.43 yaş için 5 yumurta 10 yumurta gibi birşey
sonuçta 3 ayda hep 5-6 yumurta dendi ve 4 dolu yumurta toplandı.arı sütünü arkadaşlarda yazabilir özel mesajlarda son zamanlarda bir yazdığım mesaj varsa sana onu yollayayım.bebiş haberlerinizle inş
Bence hepsi doktor olmuş içlerinde hekim olan yok.. Hiç birinin iyi, bizleri düşünen insanlar olduğunu düşünmüyorum.Ben bi hocaya burda popüler olan birkaç doktoru sordum, şu nasıl bu nasıl diye, hocanın yorumu; ‘onlar önce işin sahtekarlığını öğrendiler’ oldu, başka da yorum yapmadı ben de kısa süreli bi şok yaşadığım için neden niçin diye soramadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?