Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok geçmiş olsun canım. Böyle olmasına sebep olan şey neymiş peki? Kürtaj hatası falan mı?

Herkese slm bende 42 yaşındayım 3 kere tüp bebek denedim 2. Denemem tuttu fakat bebeğimin kalbi 3 ayında durdu genetiğine bakıldı temiz çıktı sonra 1 yıl aradan sonra Aret kamar hocamda tekrar denedik başarısız olduk
2 yıl ara verdim bugün Ercan bastu hocam ile tedaviye tekrar başladık yüzde 20-30 arası şansım varmış Allah bu sefer yüzüme Güler inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Böyle olmasına sebep olan şey neymiş peki? Kürtaj hatası falan mı?
Evet canim. Özensiz yapılan kurtaj. Yarin bulent urmana gidicem. Asil onun ne dedigi brnim icin cok değerli. Kurtaji yapan tup bebek doktoruma gore kurtaj sonrasi 3 durum olusmus.
1. Yapisiklik olmus
2. Kurtajda parca kalmis.
3. Tup tikanmis.

Ne anladim ben bu kurtajdan bir de 10 bin TL para verdik. Dalga gecer gibi brn düzeltirim diyor. 2. Tup bebekten bahsediyor. Hic guvenim kalmadi. Burdaki yorumlarda cok cok süper doktor yaziyor da alakası yok. Bir daha anne olabilecek miyim o bile belli degil.
Keske hic gitmeseydim. Bin pişmanım. 1 yılda 1 tup yaptirdim 30 binden fazla para gitti. Sonuxta rahimden oldum.

Merhaba Editto hoşgeldin,
İnşallah güzel haberlerini alırız ,o %20-30 olan şans seni bulsun

Türkiye'deki Tüp bebek merkezlerinde işlemler devam ediyor. Ülkemizde herhangi bir kısıtlama söz konusu değil. Tedavilere devam edilmekte.

Ne güzel yazmışsınız insanı gerçekten rahatlatıyor yazdıklarınız, peki bu arı sütü nekadar kullanılmalı aya vurursak kaç ay kullanalımki fayda sağlasın
günaydın çok çok teşekkür ederim :)) o senin güzelliğinden
aya vurursak bana ilk ayımdan 3 olan yumurtayı 5 yapması ile zaten süper fayda sağladığını gördüm.benim 43 yaşta hedefim hayatımda 1 yıl önce 1 kez gördüğüm 5 yumurtaydı.43 yaş için 5 yumurta 10 yumurta gibi birşey
sonuçta 3 ayda hep 5-6 yumurta dendi ve 4 dolu yumurta toplandı.arı sütünü arkadaşlarda yazabilir özel mesajlarda son zamanlarda bir yazdığım mesaj varsa sana onu yollayayım.bebiş haberlerinizle inş

Arı sütü nasıl kullanılıyor ben günde bir çay kaşığı ucu yiyorum yeterli mi

Şuan da sıkıntı yok ama pandeminin başında yeni hasta almamışlardı ellerinde bulunan hastaları bitirmişlerdi. Kısıtlama (Allah korusun) gelirse muhtemelen gene aynısını yaparlar. Gidişat maalesef bunu gösteriyor artık etrafımızda çok fazla hasta duymaya başladık.

Ne güzel yazmışsınız insanı gerçekten rahatlatıyor yazdıklarınız, peki bu arı sütü nekadar kullanılmalı aya vurursak kaç ay kullanalımki fayda sağlasın

Arı sütü nasıl kullanılıyor ben günde bir çay kaşığı ucu yiyorum yeterli mi
Sabah ve akşam yemeklerinden 10 -15 dk kadar önce cay kaşığı ucuyla tüketiyorum. Tecrübeli hanımlar en az 2-3 ay kullanılması gerektiği konusunda hemfikir . Sizlere de fikir olsun şifaaa olsuuunn inşallaahh AMİİNN AMİİNN AMİİİİNN

Ben 40 gr almıştım 15 günde bitirmişim fazla yedim galiba

Ben 40 gr almıştım 15 günde bitirmişim fazla yedim galiba
amaan allerji yapmamış demek olur böyle vakalar.arı sütü insandaki enerjiyi arttırıyor grip olmazsın.sabahları enerjik olarak uyanırsın yani sabahları olan uykudan kalkamamak bende bitmişti bir güç gelmişti :)

Kizlar bulent urman ile görüştüm
Rahim cok kotu hale gelmiş. Plasenta kalmis, rahim formu bozulmus, yaralar olusmus, yapisiklik olmus, tup tikanmis.
Beni bu hale getiren doktoru Allaha havale ediyorum. 1 yil öncesine kadar hic bir sorunum yoktu. Tup bebege bile gerek yok deniliyordu. Kizlar tup bebek doktoru icin yorumlara aldanmayın. Ben bunun canlı ornegiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…