- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.361
Çok geçmiş olsun canım. Böyle olmasına sebep olan şey neymiş peki? Kürtaj hatası falan mı?Canim kesin olarak sorun var. Rahim filmi cektirdim. Cok şiddetli dolum defecti var yaziyor sol tup komple tikali. Kendi kendime kuruntu yaptığım bir durum degil. Filmi çeken radyolog bile 7 haftalik kurtaj sonucu rahimin bu hale geldigine sasirdi. Kac defa ameliyat olmam gerekiyor bunu konuşuyoruz doktorlarla
Evet canim. Özensiz yapılan kurtaj. Yarin bulent urmana gidicem. Asil onun ne dedigi brnim icin cok değerli. Kurtaji yapan tup bebek doktoruma gore kurtaj sonrasi 3 durum olusmus.Çok geçmiş olsun canım. Böyle olmasına sebep olan şey neymiş peki? Kürtaj hatası falan mı?
Merhaba Editto hoşgeldin,Herkese slm bende 42 yaşındayım 3 kere tüp bebek denedim 2. Denemem tuttu fakat bebeğimin kalbi 3 ayında durdu genetiğine bakıldı temiz çıktı sonra 1 yıl aradan sonra Aret kamar hocamda tekrar denedik başarısız olduk
2 yıl ara verdim bugün Ercan bastu hocam ile tedaviye tekrar başladık yüzde 20-30 arası şansım varmış Allah bu sefer yüzüme Güler inşallah
Kızlar merhaba birşey soracaktım ben o dönemde deneme yapmadığım için bilmiyorum kovid döneminde Turkiyede özel tüp bebek klinikleri kapandığı dönem oldu mu yoksa devam mı ettiler ben Türkiyede Eylülde denedim tutmadı şimdi yurtdisindayim randevu alacağım yerler 5 hafta kapanacak merkez dediler yurtdışında. Türkiyede çalışmaya devam ediyorlar mı kısıtlamalar gelse de?
günaydın çok çok teşekkür ederim :)) o senin güzelliğindenNe güzel yazmışsınız insanı gerçekten rahatlatıyor yazdıklarınız, peki bu arı sütü nekadar kullanılmalı aya vurursak kaç ay kullanalımki fayda sağlasın
Arı sütü nasıl kullanılıyor ben günde bir çay kaşığı ucu yiyorum yeterli migünaydın çok çok teşekkür ederim :)) o senin güzelliğinden
aya vurursak bana ilk ayımdan 3 olan yumurtayı 5 yapması ile zaten süper fayda sağladığını gördüm.benim 43 yaşta hedefim hayatımda 1 yıl önce 1 kez gördüğüm 5 yumurtaydı.43 yaş için 5 yumurta 10 yumurta gibi birşey
sonuçta 3 ayda hep 5-6 yumurta dendi ve 4 dolu yumurta toplandı.arı sütünü arkadaşlarda yazabilir özel mesajlarda son zamanlarda bir yazdığım mesaj varsa sana onu yollayayım.bebiş haberlerinizle inş
Şuan da sıkıntı yok ama pandeminin başında yeni hasta almamışlardı ellerinde bulunan hastaları bitirmişlerdi. Kısıtlama (Allah korusun) gelirse muhtemelen gene aynısını yaparlar. Gidişat maalesef bunu gösteriyor artık etrafımızda çok fazla hasta duymaya başladık.Kızlar merhaba birşey soracaktım ben o dönemde deneme yapmadığım için bilmiyorum kovid döneminde Turkiyede özel tüp bebek klinikleri kapandığı dönem oldu mu yoksa devam mı ettiler ben Türkiyede Eylülde denedim tutmadı şimdi yurtdisindayim randevu alacağım yerler 5 hafta kapanacak merkez dediler yurtdışında. Türkiyede çalışmaya devam ediyorlar mı kısıtlamalar gelse de?
Evet cnm hergün alıyoruz, ayrıca başka vitaminlerde alıyoruz hemen hemen hepimiz. Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasınOMEGA 3 u hergun mu aliyirsunuz
Ne güzel yazmışsınız insanı gerçekten rahatlatıyor yazdıklarınız, peki bu arı sütü nekadar kullanılmalı aya vurursak kaç ay kullanalımki fayda sağlasın
Sabah ve akşam yemeklerinden 10 -15 dk kadar önce cay kaşığı ucuyla tüketiyorum. Tecrübeli hanımlar en az 2-3 ay kullanılması gerektiği konusunda hemfikir . Sizlere de fikir olsun şifaaa olsuuunn inşallaahh AMİİNN AMİİNN AMİİİİNNArı sütü nasıl kullanılıyor ben günde bir çay kaşığı ucu yiyorum yeterli mi
merhaba doktorum erbil yağmur 600 eur ödedim ..Doktorunuz kim peki ücreti ne kadardi
Hergün bisürü bisürü bitki vitamin macun ne bulursak kullanıyoruz :)))))Evet cnm hergün alıyoruz, ayrıca başka vitaminlerde alıyoruz hemen hemen hepimiz. Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın
Peki açılımı islemmerhaba doktorum erbil yağmur 600 eur ödedim ..
Ayrıca telefonuma alarm kurdum onumu içmiştim bunu mu yemiştim dememek içinHergün bisürü bisürü bitki vitamin macun ne bulursak kullanıyoruz :)))))
Era 5 dak sürdü bence dayanırsın anestesezi almana gerek yok...Peki açılımı islem
Ben 40 gr almıştım 15 günde bitirmişim fazla yedim galibaSabah ve akşam yemeklerinden 10 -15 dk kadar önce cay kaşığı ucuyla tüketiyorum. Tecrübeli hanımlar en az 2-3 ay kullanılması gerektiği konusunda hemfikir . Sizlere de fikir olsun şifaaa olsuuunn inşallaahh AMİİNN AMİİNN AMİİİİNN
iri nohut tanesi kadar tedaviye yakınsa 1 ay varsa sabah akşam cnm daha etkili böyle 2 kezArı sütü nasıl kullanılıyor ben günde bir çay kaşığı ucu yiyorum yeterli mi
: ))) bana bir buçuk ay yetti diye hatırlıyorum eğriçağırın minnak kavanozu..Ben 40 gr almıştım 15 günde bitirmişim fazla yedim galiba
amaan allerji yapmamış demek olur böyle vakalar.arı sütü insandaki enerjiyi arttırıyor grip olmazsın.sabahları enerjik olarak uyanırsın yani sabahları olan uykudan kalkamamak bende bitmişti bir güç gelmişti :)Ben 40 gr almıştım 15 günde bitirmişim fazla yedim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?