- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.401
Cok gecmis olsun..Böyle bir durumda ne denir bilmiyorum ama bu hale gelmesinde doktorun hatasi varsa da hakkinizi arayin.. Insallah duzeltebilir bi durumdur duamdasınız..Kizlar bulent urman ile görüştüm
Rahim cok kotu hale gelmiş. Plasenta kalmis, rahim formu bozulmus, yaralar olusmus, yapisiklik olmus, tup tikanmis.
Beni bu hale getiren doktoru Allaha havale ediyorum. 1 yil öncesine kadar hic bir sorunum yoktu. Tup bebege bile gerek yok deniliyordu. Kizlar tup bebek doktoru icin yorumlara aldanmayın. Ben bunun canlı ornegiyim.
evet inşallah sizlere de nasip olsunÇok tşk ederim, 43 yaşındamı hamile kaldınız, inş bizede nasip olur
Yok canim cd seklinde bir sey yok. Esim isteyecek hastaneden.pinkbuyu acaba kürtajin görüntüsü falan var mıdır? Ordan Bi bakilsq ne olmuş ne yapılmış
Valla canim ben yasayarak tecrube ettim. Hic bir sorunum yokken su an bir daha gebe kalabilecek miyim o bile belli degil.Bence hepsi doktor olmuş içlerinde hekim olan yok.. Hiç birinin iyi, bizleri düşünen insanlar olduğunu düşünmüyorum.
Su an tek derdim düzeltilebilir bir sey olmasi. Doktorla ilgilenmiyorum artık. Kizlar cok cok dikkat edin. Ileri yas gebelikte o uzman bu uzman yazanlara güvenmeyin. Bir kac kişiyle bu doktorla ilgili konustum. Cok ciddi şeyler öğrendim.Cok gecmis olsun..Böyle bir durumda ne denir bilmiyorum ama bu hale gelmesinde doktorun hatasi varsa da hakkinizi arayin.. Insallah duzeltebilir bi durumdur duamdasınız..
İlk gebeliginiz mievet inşallah sizlere de nasip olsun
Kim getirdi bu hale, Erbil Yagmur mu???Su an tek derdim düzeltilebilir bir sey olmasi. Doktorla ilgilenmiyorum artık. Kizlar cok cok dikkat edin. Ileri yas gebelikte o uzman bu uzman yazanlara güvenmeyin. Bir kac kişiyle bu doktorla ilgili konustum. Cok ciddi şeyler öğrendim.
evet ilk gebeliğim aslında sonda gebeliğimİlk gebeliginiz mi
EvetKim getirdi bu hale, Erbil Yagmur mu???
Okuyamadım daha önce yazdıklarınızı.mumkunse neler yaptınız nasıl gevet ilk gebeliğim aslında sonda gebeliğim
ben akşam özelden size özet yazarım teşekkürler. kendinize iyi bakın, sizin çocuğunuz var mı, yoksa da güzel haberlerinizi burada paylaşmanız dileğiyleOkuyamadım daha önce yazdıklarınızı.mumkunse neler yaptınız nasıl g
Hamile kaldınız anlatirmisin ve neden son
Yok malesef bende 40 sayılırım artikben akşam özelden size özet yazarım teşekkürler. kendinize iyi bakın, sizin çocuğunuz var mı, yoksa da güzel haberlerinizi burada paylaşmanız dileğiyle
Aaaa tebrik ederim saglikla kucaginiza alin insallah.. darisi buradaki herkese olsunben akşam özelden size özet yazarım teşekkürler. kendinize iyi bakın, sizin çocuğunuz var mı, yoksa da güzel haberlerinizi burada paylaşmanız dileğiyle
Şuan da sıkıntı yok ama pandeminin başında yeni hasta almamışlardı ellerinde bulunan hastaları bitirmişlerdi. Kısıtlama (Allah korusun) gelirse muhtemelen gene aynısını yaparlar. Gidişat maalesef bunu gösteriyor artık etrafımızda çok fazla
Fransada bi randevum var 30 kasımda daha öncesine randevu alabilmek için başka merkezleri aradım 5 hafta boyunca yeni randevu almıyorlar ☹Şuan da sıkıntı yok ama pandeminin başında yeni hasta almamışlardı ellerinde bulunan hastaları bitirmişlerdi. Kısıtlama (Allah korusun) gelirse muhtemelen gene aynısını yaparlar. Gidişat maalesef bunu gösteriyor artık etrafımızda çok fazla hasta duymaya başladık.
En kısa zamanda düzelir İnşallah. “ o zaman bu zaman yazanlara güvenmeyin” derken ne demek istediniz anlamadım, öğrendiklerinizi anlatsanız, nasıl bir olayın içinde olduğumuzu daha iyi anlardıkSu an tek derdim düzeltilebilir bir sey olmasi. Doktorla ilgilenmiyorum artık. Kizlar cok cok dikkat edin. Ileri yas gebelikte o uzman bu uzman yazanlara güvenmeyin. Bir kac kişiyle bu doktorla ilgili konustum. Cok ciddi şeyler öğrendim.
Çok teşekkür ederim inşallahMerhaba Editto hoşgeldin,
İnşallah güzel haberlerini alırız ,o %20-30 olan şans seni bulsun
Canim burdan bir doktoru birinden duyduğum kadarıyla övmek ya da yermek istemiyorum.En kısa zamanda düzelir İnşallah. “ o zaman bu zaman yazanlara güvenmeyin” derken ne demek istediniz anlamadım, öğrendiklerinizi anlatsanız, nasıl bir olayın içinde olduğumuzu daha iyi anlardık
En kısa zamanda düzelir İnşallah. “ o zaman bu zaman yazanlara güvenmeyin” derken ne demek istediniz anlamadım, öğrendiklerinizi anlatsanız, nasıl bir olayın içinde olduğumuzu daha
Bulent urman operasyon konusunda iyi diye duyduğum için gittim. Bana da tekrar gebelik sansim olup olmayacağı ile ilgili bir sey diyemedi. Cok kotu durumda olduğunu söyledi rahimin. Ama bu sözler bana sürpriz olmadı. Yucel karaman da ayni seyi soyledi.Erbil beydi değil mi? Kendisi benim de doktorum ve tedirgin oldumBülent urman için de hiç olumlu bisey diyemiycem kendisi beni donasyona yonlerdirdi hiç bakmadan etmeden.. Bozuk olan psikolojimi yerle bir etti. Ona da benim güvenim yok. Ama inşallah size iyi günü denk gelir. Olumsuz düşünmeyin lütfen.. Yapisikligi histeroskopi ile açıyorlar ve tüpler de zaten tüp bebek yaptırdığımız için çok önemli değil sanırım. İnşallah güzel sonuçlar alacaksınız bu günleri kucağınızda bebisinizle anı olarak hatırlarsınız inşallah
Canim özelden atayimpinkbuyu acaba kürtajin görüntüsü falan var mıdır? Ordan Bi bakilsq ne olmuş ne yapılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?