Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok gecmis olsun..Böyle bir durumda ne denir bilmiyorum ama bu hale gelmesinde doktorun hatasi varsa da hakkinizi arayin.. Insallah duzeltebilir bi durumdur duamdasınız..

Cok gecmis olsun..Böyle bir durumda ne denir bilmiyorum ama bu hale gelmesinde doktorun hatasi varsa da hakkinizi arayin.. Insallah duzeltebilir bi durumdur duamdasınız..
Su an tek derdim düzeltilebilir bir sey olmasi. Doktorla ilgilenmiyorum artık. Kizlar cok cok dikkat edin. Ileri yas gebelikte o uzman bu uzman yazanlara güvenmeyin. Bir kac kişiyle bu doktorla ilgili konustum. Cok ciddi şeyler öğrendim.

Kim getirdi bu hale, Erbil Yagmur mu???

Okuyamadım daha önce yazdıklarınızı.mumkunse neler yaptınız nasıl g
Hamile kaldınız anlatirmisin ve neden son
ben akşam özelden size özet yazarım teşekkürler. kendinize iyi bakın, sizin çocuğunuz var mı, yoksa da güzel haberlerinizi burada paylaşmanız dileğiyle

Fransada bi randevum var 30 kasımda daha öncesine randevu alabilmek için başka merkezleri aradım 5 hafta boyunca yeni randevu almıyorlar ☹

En kısa zamanda düzelir İnşallah. “ o zaman bu zaman yazanlara güvenmeyin” derken ne demek istediniz anlamadım, öğrendiklerinizi anlatsanız, nasıl bir olayın içinde olduğumuzu daha iyi anlardık

En kısa zamanda düzelir İnşallah. “ o zaman bu zaman yazanlara güvenmeyin” derken ne demek istediniz anlamadım, öğrendiklerinizi anlatsanız, nasıl bir olayın içinde olduğumuzu daha iyi anlardık
Canim burdan bir doktoru birinden duyduğum kadarıyla övmek ya da yermek istemiyorum.
Ama su an basima gelen kimsenin başına gelmesin diye yasadiklar8mi yazıyorum.
Baska doktorlar 2000 tl kurtaj parasi öderken ben güvendiğim doktor diye 10 bine yakın para odedim. Giden para olsun onemli olan saglik dedim
Sagligimdan oldum. Lutfen bana dua edin. Yapilacak operasyonlarla eski sağlığıma kavusayim.
7 haftalik kurtaj olduğuna hic bir doktor inanmıyor. Operasyonu yapmak bile istemedi bir doktor. Düzenleyeceğimiz hic bir garantisi yok dedi. Çocuğunuz var miyd8 dedi. Hayir yok dedim. Sessizlik oldu.
Inanin su an psikolojik travma yasiyorum. Lutfen benim icin dua edin.

En kısa zamanda düzelir İnşallah. “ o zaman bu zaman yazanlara güvenmeyin” derken ne demek istediniz anlamadım, öğrendiklerinizi anlatsanız, nasıl bir olayın içinde olduğumuzu daha

Bulent urman operasyon konusunda iyi diye duyduğum için gittim. Bana da tekrar gebelik sansim olup olmayacağı ile ilgili bir sey diyemedi. Cok kotu durumda olduğunu söyledi rahimin. Ama bu sözler bana sürpriz olmadı. Yucel karaman da ayni seyi soyledi.
Herkesim de sorduğu nerede kurtaj olduğum.
Kizlar bana dua edin lütfen. Insallah eski sağlığıma kavusurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…