Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Alllah sağlığınıza kavuştursun tez zamanda kendinizi çok üzmeyin hormonlarınız kötü etkilenir biraz zaman geçsin kanlanır canlanır rahiminiz İNŞALLAH ben kendimi o kadar kontrolsüz üzdüm ki doktorların yüzünden durumumu hormon dengemi bozdum şimdi düzelmiyor kendimi bu kadar üzdüğüm için çok pişmanım

pinkbuyu
Dualarım seninle. Sende daha sakin kalmaya çalış ve pozitif düşün. Herşey düzelecek. Yaşadığın bu durum çok zor anlıyorum seni. Ama sonsuza kadar devam etmeyecek. Dünyayı kendine zehir etme. Biz buradayız yanındayız dualarımızla. Birimiz tökezlersek diğerimiz destek olacak. Her karanlığın sonu aydınlık demişler. Emin ol geçecek bu günler. Allah yardımcın olsun canım

Şu mübarek günün hatrına Rabbim en kısa zamanda inşallah şifanı versin, Tez zamanda evladına kavuşasın, Rabbim evlat acısı bir daha göstermesin sana

Hanımlar şifa için hangi dualar ne kadar okunuyor bilginiz var mı ??? Birlikte dua başlayabiliriz. Hep aynı örnegi veriyorum ama bu ülkede rahmi olmayan kadın evladını kucağına aldı. Donasyona yollanan ne kadınlar kendi yumurtası ile anne oldu, olmaz denenler Rabb 'im ol der olur. var mısınız ?

Ben varim

Ben de katılırım

Şu mübarek günün hatrına Rabbim en kısa zamanda inşallah şifanı versin, Tez zamanda evladına kavuşasın, Rabbim evlat acısı bir daha göstermesin sana
Amin canim benim. Insallah hepimizin en zor gunleri bu günlerdir. Bundan daha kötü günlerimiz olmaz. Ilerde dogan evlatlarımız icin burdan konusuruz.

Erbil yagmur’u benim hic gozum tutmamisti zaten..
Biz cok güvenmiştik. Ama simdi gerçekleri cok net görüyorum. Burda cok yanlis yonlendirenler oldu süper doktor harika doktor ileri yasta mükemmel diye de. Merkeze gidince orda tanıştığım insanlarda var. Normal hastane de ne kadar başarılı var ise orda da o kadar. Acibadem lab. Iyi degil zaten.
Adam surekli kendini ovdugunden rahatsız oluyordum. Bir arkadasima bu ay su kadar kisi gebe kaldi vs demis. Oysa ki brnim tanıdığım 4 kisi hamilr kalamamisti. Burda yazanların cogu kalamadı. Atip tutuyor insani kendine guvendiriyor o kadar.

Kizlar onda operasyon olanlar gidin bir rahim filmi cektirin. Kendisi hic oyle bir sey demiyor ama operasyonlar sonrasinda rahim filmi çekilip rahimde hasar var mi bi bakılması lazim.
Benim olayım ibret olsun. Ozellikle burdan yazıyorum. Ameliyat olanlar muhakkak kontrol için rahim filmi cektirsin. Belki de su an bir problem yaşıyorsunuz ve bunu bilmeden tedavi sürecine girip tup bebek deniyorsunuz.
En azindan içiniz rahat olur. Ben rahim filmi çektirmesem hic bir şeyden haberim olmayıp 2. Tup bebegi deneyecektim.

Canimmm..cok uzgunum..ama toparlan..lutfen..ve lutfen dava acin..yaptiklari yanlarinda kalmasin...ve hemen karamsarliga dusme lutfen..heseyin bi caresi vardir..sadece dogru doktora denk gelirain insallah..doktorlarin cogu sacma sapan moral bozmaktan baska bisey yapmiyolar..gercekten iyi doktorlar moralde veriyor..bu isin cunki belli bi kismida pozitif enerjiden geciyo..moralden geciyo..hersey yoluna giricek ben inaniyorum..

Kendini bu kadar övup baska doktorlari oyle kotuledi ki cok rahatsiz edici idi. Kufurler falan..himm tamam baslariz deyip, kactim oradan hemen bir daha da kapisinden girmedim, Erbil Yagmur’un.. cok etik disi haraketler bunlar

Kendini bu kadar övup baska doktorlari oyle kotuledi ki cok rahatsiz edici idi. Kufurler falan..himm tamam baslariz deyip, kactim oradan hemen bir daha da kapisinden girmedim, Erbil Yagmur’un.. cok etik disi haraketler bunlar
Egosu ve küfürleri konusunda ben de çok rahatsızım.

Evet hic hoş değil. Ama musteri kitlesinin bir kısmını da bu şekilde kazanıyor sanirim. Ben de erbil yağmurun bu tavrından oldukça rahatsizdim.
Bir de bir arkadaşımın önerisiyle gittim ben oraya. Oyle yok arastirma yapmamıştım. Herseyi cok basite indirgiyor. Kurtaja da 5 dk lik is demisti. Kurtaj sonrasi Allah korusun yapisiklik olur mu dediğimde sacmalama, su ana kadar hiç kimsede olmadi dedi. Kurtaj sonrasi 1 hafta sonra muayene ettiğinde cillop gibi süper hic parca kalmamış demiti.
Son gittigimde bunu hatırlattım. Parca zamanla gelişir dedi ben 5 delik bir operasyonla rahimi eski haline getiririm dedi.
Sonra da 2. Tuo bebekten bahsetti. Soyle yapariz boyle yapwriz vs.
En son ben sizce gebe kalabileceği bir rahimim olacak mi dedim. Hic 2. Tup bebek hikayesini dinlemediğim anladi.

Çok geçmiş olsun canım böyle durumları görünce iyice güvensiz oluyo

Egosu ve küfürleri konusunda ben de çok rahatsızım.
sen ne yaptin biscolatacim ngs en ne oldu.. benim olumsuz geldi sonuc ..oraya kadar hersey iyiydi aslinda.. seni merak ediyordum dogrusu..
burada yazilanlar arkadasimizin yasadigi cok ama cok talihsiz herseye sifirdan baslamisken tedavinin ortasinda beynim tepetaklak oldu ....ne diyecegimi bilemiyorum

Ben de varım Perryyy..bu konunun üstüne düşelim,bu konuda bilgili arkadaşlardan öneri bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…