- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.421
Alllah sağlığınıza kavuştursun tez zamanda kendinizi çok üzmeyin hormonlarınız kötü etkilenir biraz zaman geçsin kanlanır canlanır rahiminiz İNŞALLAH ben kendimi o kadar kontrolsüz üzdüm ki doktorların yüzünden durumumu hormon dengemi bozdum şimdi düzelmiyor kendimi bu kadar üzdüğüm için çok pişmanımBulent urman operasyon konusunda iyi diye duyduğum için gittim. Bana da tekrar gebelik sansim olup olmayacağı ile ilgili bir sey diyemedi. Cok kotu durumda olduğunu söyledi rahimin. Ama bu sözler bana sürpriz olmadı. Yucel karaman da ayni seyi soyledi.
Herkesim de sorduğu nerede kurtaj olduğum.
Kizlar bana dua edin lütfen. Insallah eski sağlığıma kavusurum.
Şu mübarek günün hatrına Rabbim en kısa zamanda inşallah şifanı versin, Tez zamanda evladına kavuşasın, Rabbim evlat acısı bir daha göstermesin sanaCanim burdan bir doktoru birinden duyduğum kadarıyla övmek ya da yermek istemiyorum.
Ama su an basima gelen kimsenin başına gelmesin diye yasadiklar8mi yazıyorum.
Baska doktorlar 2000 tl kurtaj parasi öderken ben güvendiğim doktor diye 10 bine yakın para odedim. Giden para olsun onemli olan saglik dedim
Sagligimdan oldum. Lutfen bana dua edin. Yapilacak operasyonlarla eski sağlığıma kavusayim.
7 haftalik kurtaj olduğuna hic bir doktor inanmıyor. Operasyonu yapmak bile istemedi bir doktor. Düzenleyeceğimiz hic bir garantisi yok dedi. Çocuğunuz var miyd8 dedi. Hayir yok dedim. Sessizlik oldu.
Inanin su an psikolojik travma yasiyorum. Lutfen benim icin dua edin.
Ben varimHanımlar şifa için hangi dualar ne kadar okunuyor bilginiz var mı ??? Birlikte dua başlayabiliriz. Hep aynı örnegi veriyorum ama bu ülkede rahmi olmayan kadın evladını kucağına aldı. Donasyona yollanan ne kadınlar kendi yumurtası ile anne oldu, olmaz denenler Rabb 'im ol der olur. var mısınız ?
Ben de katılırımHanımlar şifa için hangi dualar ne kadar okunuyor bilginiz var mı ??? Birlikte dua başlayabiliriz. Hep aynı örnegi veriyorum ama bu ülkede rahmi olmayan kadın evladını kucağına aldı. Donasyona yollanan ne kadınlar kendi yumurtası ile anne oldu, olmaz denenler Rabb 'im ol der olur. var mısınız ?
Amin canim benim. Insallah hepimizin en zor gunleri bu günlerdir. Bundan daha kötü günlerimiz olmaz. Ilerde dogan evlatlarımız icin burdan konusuruz.Şu mübarek günün hatrına Rabbim en kısa zamanda inşallah şifanı versin, Tez zamanda evladına kavuşasın, Rabbim evlat acısı bir daha göstermesin sana
Nasilsiniz? ne yaptiniz tedaviniz de gelişme var mı?Cok gecmis olsun..Böyle bir durumda ne denir bilmiyorum ama bu hale gelmesinde doktorun hatasi varsa da hakkinizi arayin.. Insallah duzeltebilir bi durumdur duamdasınız..
Erbil yagmur’u benim hic gozum tutmamisti zaten..Amin canim benim. Insallah hepimizin en zor gunleri bu günlerdir. Bundan daha kötü günlerimiz olmaz. Ilerde dogan evlatlarımız icin burdan konusuruz.
Biz cok güvenmiştik. Ama simdi gerçekleri cok net görüyorum. Burda cok yanlis yonlendirenler oldu süper doktor harika doktor ileri yasta mükemmel diye de. Merkeze gidince orda tanıştığım insanlarda var. Normal hastane de ne kadar başarılı var ise orda da o kadar. Acibadem lab. Iyi degil zaten.Erbil yagmur’u benim hic gozum tutmamisti zaten..
Canimmm..cok uzgunum..ama toparlan..lutfen..ve lutfen dava acin..yaptiklari yanlarinda kalmasin...ve hemen karamsarliga dusme lutfen..heseyin bi caresi vardir..sadece dogru doktora denk gelirain insallah..doktorlarin cogu sacma sapan moral bozmaktan baska bisey yapmiyolar..gercekten iyi doktorlar moralde veriyor..bu isin cunki belli bi kismida pozitif enerjiden geciyo..moralden geciyo..hersey yoluna giricek ben inaniyorum..Canim burdan bir doktoru birinden duyduğum kadarıyla övmek ya da yermek istemiyorum.
Ama su an basima gelen kimsenin başına gelmesin diye yasadiklar8mi yazıyorum.
Baska doktorlar 2000 tl kurtaj parasi öderken ben güvendiğim doktor diye 10 bine yakın para odedim. Giden para olsun onemli olan saglik dedim
Sagligimdan oldum. Lutfen bana dua edin. Yapilacak operasyonlarla eski sağlığıma kavusayim.
7 haftalik kurtaj olduğuna hic bir doktor inanmıyor. Operasyonu yapmak bile istemedi bir doktor. Düzenleyeceğimiz hic bir garantisi yok dedi. Çocuğunuz var miyd8 dedi. Hayir yok dedim. Sessizlik oldu.
Inanin su an psikolojik travma yasiyorum. Lutfen benim icin dua edin.
Kendini bu kadar övup baska doktorlari oyle kotuledi ki cok rahatsiz edici idi. Kufurler falan..himm tamam baslariz deyip, kactim oradan hemen bir daha da kapisinden girmedim, Erbil Yagmur’un.. cok etik disi haraketler bunlarBiz cok güvenmiştik. Ama simdi gerçekleri cok net görüyorum. Burda cok yanlis yonlendirenler oldu süper doktor harika doktor ileri yasta mükemmel diye de. Merkeze gidince orda tanıştığım insanlarda var. Normal hastane de ne kadar başarılı var ise orda da o kadar. Acibadem lab. Iyi degil zaten.
Adam surekli kendini ovdugunden rahatsız oluyordum. Bir arkadasima bu ay su kadar kisi gebe kaldi vs demis. Oysa ki brnim tanıdığım 4 kisi hamilr kalamamisti. Burda yazanların cogu kalamadı. Atip tutuyor insani kendine guvendiriyor o kadar.
Egosu ve küfürleri konusunda ben de çok rahatsızım.Kendini bu kadar övup baska doktorlari oyle kotuledi ki cok rahatsiz edici idi. Kufurler falan..himm tamam baslariz deyip, kactim oradan hemen bir daha da kapisinden girmedim, Erbil Yagmur’un.. cok etik disi haraketler bunlar
Evet hic hoş değil. Ama musteri kitlesinin bir kısmını da bu şekilde kazanıyor sanirim. Ben de erbil yağmurun bu tavrından oldukça rahatsizdim.Kendini bu kadar övup baska doktorlari oyle kotuledi ki cok rahatsiz edici idi. Kufurler falan..himm tamam baslariz deyip, kactim oradan hemen bir daha da kapisinden girmedim, Erbil Yagmur’un.. cok etik disi haraketler bunlar
Çok geçmiş olsun canımböyle durumları görünce iyice güvensiz oluyo
sen ne yaptin biscolatacim ngs en ne oldu.. benim olumsuz geldi sonuc ..oraya kadar hersey iyiydi aslinda.. seni merak ediyordum dogrusu..Egosu ve küfürleri konusunda ben de çok rahatsızım.
Ben de varım Perryyy..bu konunun üstüne düşelim,bu konuda bilgili arkadaşlardan öneri bekliyoruzHanımlar şifa için hangi dualar ne kadar okunuyor bilginiz var mı ??? Birlikte dua başlayabiliriz. Hep aynı örnegi veriyorum ama bu ülkede rahmi olmayan kadın evladını kucağına aldı. Donasyona yollanan ne kadınlar kendi yumurtası ile anne oldu, olmaz denenler Rabb 'im ol der olur. var mısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?