- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.441
Ay doktor mu küfrediyor? Cok şaşırdım.. o ismi cok duymuştum..Egosu ve küfürleri konusunda ben de çok rahatsızım.
Benim opu yapılıp 3 embriyo dondurulmustu.. 1 hafta icinde adet olup yeniden gidicem.. kist vs bisey yoksa hemen ilaca baslayacak yeni toplama icin..Nasilsiniz? ne yaptiniz tedaviniz de gelişme var mı?
Bende onda tedavi oldum 2 defa ilki negatif ikincisi ngs den kötü sonuç geldi. Biz tekrar gidip konuşalım dedik o zaman şey dedi tekrar başlarsak bana daha fazla vitamin verecekmiş eşime de nah sigara içersin dedi hareket yaptı :/ bende ondan çok rahatsız olmuştum. Kendini övme konusunda herkes hemfikir zaten. Benim artık hiç bir doktora güvenim kalmadı hepsi bizi potansiyel yürüyen bankmatik olarak görüyor bu çok üzücü.Kendini bu kadar övup baska doktorlari oyle kotuledi ki cok rahatsiz edici idi. Kufurler falan..himm tamam baslariz deyip, kactim oradan hemen bir daha da kapisinden girmedim, Erbil Yagmur’un.. cok etik disi haraketler bunlar
Canım olumsuz düşünme neden olmasın Allah nasip ettiyse hiçbirşey engel değil. Hemen panik olma oluruna bırak lütfen. Gerçi sana diyorum ama bende aynıyım ama kötü düşündükçe çağırıyoruz kötüyü. Pozitif olalım.
Çok geçmiş olsun canım. Böyle olmasına sebep olan şey neymiş peki? Kürtaj hatası falan mı?
Acil şifalar dilerim pinkbuyu,tez zamanda inşallah toparlanır rahmin. İyi bir hekim bu işi çözecektir.
Çok geçmiş olsun
Bir kaç doktora daha gidip onlara da danışın ..
Maalesef değişik görüşler olabiliyor
Bu nasıl olur ya, vasat doktorlar bile kürtajı yapabiliyor bu kadar komplikasyon hiç normal değil, başka bi prof’a daha görünün isterseniz
Benim son 3 yıldır genelde 1 yumurta görünüyor acaba ben yurtdışında yım burda düzenli değil arasıra kullanmıştım Eğriçayır ı denemek istiyorum aradım ama yurt dışına gönderemiyorlarmış sanırım benim durumum da düzenli 1 yıl kullanmam gerek Alllah ım hepimizi sevindirsin
Çok geçmiş olsun canımböyle durumları görünce iyice güvensiz oluyor insan.
Amin inşallah hepimize şifa olsun
Cok gecmis olsun..Böyle bir durumda ne denir bilmiyorum ama bu hale gelmesinde doktorun hatasi varsa da hakkinizi arayin.. Insallah duzeltebilir bi durumdur duamdasınız..
En kısa zamanda düzelir İnşallah. “ o zaman bu zaman yazanlara güvenmeyin” derken ne demek istediniz anlamadım, öğrendiklerinizi anlatsanız, nasıl bir olayın içinde olduğumuzu daha iyi anlardık
Ben varim
Duaya her zaman varım.
Erbil yagmur’u benim hic gozum tutmamisti zaten..
Egosu ve küfürleri konusunda ben de çok rahatsızım.
sen ne yaptin biscolatacim ngs en ne oldu.. benim olumsuz geldi sonuc ..oraya kadar hersey iyiydi aslinda.. seni merak ediyordum dogrusu..
burada yazilanlar arkadasimizin yasadigi cok ama cok talihsizherseye sifirdan baslamisken tedavinin ortasinda beynim tepetaklak oldu ....ne diyecegimi bilemiyorum
Ben de varım Perryyy..bu konunun üstüne düşelim,bu konuda bilgili arkadaşlardan öneri bekliyoruz
Ay doktor mu küfrediyor? Cok şaşırdım.. o ismi cok duymuştum..
Bende onda tedavi oldum 2 defa ilki negatif ikincisi ngs den kötü sonuç geldi. Biz tekrar gidip konuşalım dedik o zaman şey dedi tekrar başlarsak bana daha fazla vitamin verecekmiş eşime de nah sigara içersin dedi hareket yaptı :/ bende ondan çok rahatsız olmuştum. Kendini övme konusunda herkes hemfikir zaten. Benim artık hiç bir doktora güvenim kalmadı hepsi bizi potansiyel yürüyen bankmatik olarak görüyor bu çok üzücü.
Çok geçmiş olsun.. Düşük ve diğer risklerden kaçarken ngs sonucunun olumsuz gelmesi de ayrı sıkıcı oluyor, benim doktorum yüzde 80 olumsuz gelir diyor, korkunç bi yüzde ki ben iki kere 2’şer adet gönderdim ve sonuç olumsuz.sen ne yaptin biscolatacim ngs en ne oldu.. benim olumsuz geldi sonuc ..oraya kadar hersey iyiydi aslinda.. seni merak ediyordum dogrusu..
burada yazilanlar arkadasimizin yasadigi cok ama cok talihsizherseye sifirdan baslamisken tedavinin ortasinda beynim tepetaklak oldu ....ne diyecegimi bilemiyorum
Pekçok şey duyuyoruz görüyoruz da küfür eden tüp bebek doktorunu ilk kez duyuyorum, skandal resmenAy doktor mu küfrediyor? Cok şaşırdım.. o ismi cok duymuştum..
ya benimde eşimin hiç içi ısınmadı o da şu yönden ...birkaç doktor söyledik yok bu doktor şöyle yok bu doktor böyle .herkese bir kulp buldu eşiminde sinirleri bozuldu tek kendimi iyi dedi ... birde bize kesin olacak gibi konuştu ama olmadı ..o tavrı da bizi üzdü çünkü olmama ihtimali her zaman var bunu biliyorduk ...sonra da olmayınca gelin yine başlayalım ..Bende onda tedavi oldum 2 defa ilki negatif ikincisi ngs den kötü sonuç geldi. Biz tekrar gidip konuşalım dedik o zaman şey dedi tekrar başlarsak bana daha fazla vitamin verecekmiş eşime de nah sigara içersin dedi hareket yaptı :/ bende ondan çok rahatsız olmuştum. Kendini övme konusunda herkes hemfikir zaten. Benim artık hiç bir doktora güvenim kalmadı hepsi bizi potansiyel yürüyen bankmatik olarak görüyor bu çok üzücü.
Yaaa çok üzüldüm kalisperacımsen ne yaptin biscolatacim ngs en ne oldu.. benim olumsuz geldi sonuc ..oraya kadar hersey iyiydi aslinda.. seni merak ediyordum dogrusu..
Direk küfür olarak değil de, cümle için de küfür içerikli sözler. Bu bakımdan değişik bir kişi kendisiAy doktor mu küfrediyor? Cok şaşırdım.. o ismi cok duymuştum..
Ve daha bir çok küfür içerikli sözlerBende onda tedavi oldum 2 defa ilki negatif ikincisi ngs den kötü sonuç geldi. Biz tekrar gidip konuşalım dedik o zaman şey dedi tekrar başlarsak bana daha fazla vitamin verecekmiş eşime de nah sigara içersin dedi hareket yaptı :/ bende ondan çok rahatsız olmuştum. Kendini övme konusunda herkes hemfikir zaten. Benim artık hiç bir doktora güvenim kalmadı hepsi bizi potansiyel yürüyen bankmatik olarak görüyor bu çok üzücü.
Bunlara ek olarak cuma vakti ezan ve sela arasında Rahman suresini 3 kez okuyup ardından gökyüzüne bakarak Yüce Rabbimden isteğimizi söylediğimiz de bi iznillah kabul olunur. Ben bu cuma yapıp isteyen arkadaşların ismini de eklerim inşallah.hanımlar ekleyebildiğim kadar sizleri ekledim. Dini bilgim çok yok yanlış yönlendirmekten çok da korkarım Allah affetsin yanlış olursa daKısa bir araştırma yaptığımda o kadar çok şifa ayeti duası gördüm ki.
Biz gene en çok bildiklerimiz üzerinden devam edelim
- Herkes 1 Yasin süresi okusun hatta mümkünse illa etrafınızda okuyacak arkadaş eş dost vardır. Sevabına okurlar diye düşünüyorum
-Hucurat suresi bu sure yaşı kadar okunması gerekiyor muş ayrıca hanımlar hücrelerin yenilenmesi için okunuyormuş bence Pinkbuyu için okuduktan sonra kendimiz içinde okuyalım. Kendimiz için 7 gün boyunca 7 kez bir suya okuyup içiyoruz Allah ' ın izni ile de şifa bulur evlatlarımıza kavuşuruz
-Salavati Tefriciye bu dua 4444 defa okunuyor Ayrıca abdest gerektirmeyen bir dua o yüzden herkes okuyabilir bence.
Dualar isme okunuyor aslında buradaki adına mı okunmalı hiç bilgim yok ama Rabbim kalbimizi biliyor. Okuyanlar bana bildirebilir. Haftaya cuma saatine kadar okuyup bana bildirebilirsiniz bende sayıları toplarım. Rabb'im hepimizin dualarını bu mübarek günde kabul etsin Arkadaşımıza şifaa bekleyen tüm eş , dost , hanım arkadaşlarımıza şifa versin
Neden topladiklarinizi denemiyorsunuz?3 tane az değil gibi? genetik secim mi yapılacak?peki bu havuz yöntemi mi oluyor her toplamada bir tedavi parası.ödeniyor mu böyle olunca?biraz çok soru sordum ama kusura bakmayın bana da mini dendi o nedenle merak ettim.Benim opu yapılıp 3 embriyo dondurulmustu.. 1 hafta icinde adet olup yeniden gidicem.. kist vs bisey yoksa hemen ilaca baslayacak yeni toplama icin..
Canım bende adetim biter bitmez okuyacağım.hanımlar ekleyebildiğim kadar sizleri ekledim. Dini bilgim çok yok yanlış yönlendirmekten çok da korkarım Allah affetsin yanlış olursa daKısa bir araştırma yaptığımda o kadar çok şifa ayeti duası gördüm ki.
Biz gene en çok bildiklerimiz üzerinden devam edelim
- Herkes 1 Yasin süresi okusun hatta mümkünse illa etrafınızda okuyacak arkadaş eş dost vardır. Sevabına okurlar diye düşünüyorum
-Hucurat suresi bu sure yaşı kadar okunması gerekiyor muş ayrıca hanımlar hücrelerin yenilenmesi için okunuyormuş bence Pinkbuyu için okuduktan sonra kendimiz içinde okuyalım. Kendimiz için 7 gün boyunca 7 kez bir suya okuyup içiyoruz Allah ' ın izni ile de şifa bulur evlatlarımıza kavuşuruz
-Salavati Tefriciye bu dua 4444 defa okunuyor Ayrıca abdest gerektirmeyen bir dua o yüzden herkes okuyabilir bence.
Dualar isme okunuyor aslında buradaki adına mı okunmalı hiç bilgim yok ama Rabbim kalbimizi biliyor. Okuyanlar bana bildirebilir. Haftaya cuma saatine kadar okuyup bana bildirebilirsiniz bende sayıları toplarım. Rabb'im hepimizin dualarını bu mübarek günde kabul etsin Arkadaşımıza şifaa bekleyen tüm eş , dost , hanım arkadaşlarımıza şifa versin
Tefriciye okuyabilirsin abdest gerekmiyor ona aklında olsunCanım bende adetim biter bitmez okuyacağım.
Allah kabul etsin inşallah, hayırlı kandillerBen yasin suresi okudum tüm anne olmak isteyenler için. Rabbim kabul etsin inşallah
Kandiliniz mübarek olsun.
Doktor havuz yapalim 6-7 embriyo olsun elimizde demisti..artik iclerinden en iyisini mi sececek tek transfer mi düşünüyor yoksa olmazsa yedekte kalsin mi diyor bilmiyorum..o kismini sormadim cunku 3 opu bosa gitmişti tek yumurtam dollensin derdine düştüm.. havuzda transfer parasi haric her biri icin opu ucreti ve ilave ilaclarin parasini odedim..Neden topladiklarinizi denemiyorsunuz?3 tane az değil gibi? genetik secim mi yapılacak?peki bu havuz yöntemi mi oluyor her toplamada bir tedavi parası.ödeniyor mu böyle olunca?biraz çok soru sordum ama kusura bakmayın bana da mini dendi o nedenle merak ettim.
Bil mukabil herkesin kandili mübarek olsun bu gecenin okunacaklarını okuyup, kullanıcı adları ile duaların içine ekledimBen yasin suresi okudum tüm anne olmak isteyenler için. Rabbim kabul etsin inşallah
Kandiliniz mübarek olsun.
Anladım teşekkür ederim cevabınız içinDoktor havuz yapalim 6-7 embriyo olsun elimizde demisti..artik iclerinden en iyisini mi sececek tek transfer mi düşünüyor yoksa olmazsa yedekte kalsin mi diyor bilmiyorum..o kismini sormadim cunku 3 opu bosa gitmişti tek yumurtam dollensin derdine düştüm.. havuzda transfer parasi haric her biri icin opu ucreti ve ilave ilaclarin parasini odedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?