- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.461
Inşallah ikincide de embriyolar oluşur deneme şansı artarDoktor havuz yapalim 6-7 embriyo olsun elimizde demisti..artik iclerinden en iyisini mi sececek tek transfer mi düşünüyor yoksa olmazsa yedekte kalsin mi diyor bilmiyorum..o kismini sormadim cunku 3 opu bosa gitmişti tek yumurtam dollensin derdine düştüm.. havuzda transfer parasi haric her biri icin opu ucreti ve ilave ilaclarin parasini odedim..
benim de parca kalmisti canimKizlar
Doktordan ancak gelebildim. Bugun gittigim doktor, bir hafta daha bekle oyle ameliyat ol dedi. Regl sandığın şey parca kanamasi olabilir dedi. Kafam karıştı resmen.
Yucel karaman da adet kanaması gibi gözüküyor demisti ultrasonda.
Rabbim kabul eylesin bu mubarek gece vesilesiyle de insaallahBen yasin suresi okudum tüm anne olmak isteyenler için. Rabbim kabul etsin inşallah
Kandiliniz mübarek olsun.
Ben de parca wtilamayacaj kadar büyük. Bir de erbile islemi nasil yaptiniz dedim. Vakumla çekmiş. Sonra da kesici aletle orayi almis. Kurtaj cok derin alınırsa yapisiklik oluyor sanirim canim.benim de parca kalmisti canim
o yuzden 1haftayi gecik yogun bir kanamam olmustu regl degildi o. kurtaj sonrasi kontrole gitmistim sonra. o zamanki doktorum parca kalmis ..ben sonradan yapisiklik olmamasi icin vakum yapmistim kazimamistik o yuzden kalmistir dedi meraklanma ilk reglinde onu atar vucut demisti..ha oyle de oldu. reglde gitmiski yine bir diger baska yere kontrolumde yoktu duzende de sikinti olmamisti ardindan.. ha neden sonra ( 1yilkadar) yeni tedaviye gecerken gecenlerde cekilen hsgde yapisiklik kalmis oldugu raporlandi ..demekki kurtajlarda bu túr komplikasyonlar kalabiliyormus demekki bi sekilde..ama yalan yok sana cok uzuldum kendi negatif ngs me denk geldin....tum bu yasananlar cokkk gerilerde kalsin insallah
âmin, Allah razi olsun canim, cumlemizinkini.Yaaa çok üzüldüm kalisperacımRabbim gönlünü ferahlandırsın.. Böyle zamanlarda çok üzülüyorum ve ne diyeceğimi bilemiyorum. Zaten duygusal bir yapım var iyice dibe düşüyorum. Hayırlı kapılar açılsın önüne inşallah. Evet arkadaşın yaşadığı çok zor bir şey. Zaten doktorumuz aynı oldugundan bu da beni ayrı düşündürüyor. Embriyom oralar da beni bekliyor.Yaklaşık 15 gün sonra tüp ameliyatım yapılacak. Ardından era ve transfer. Ama arkadaşın başına gelenden sonra nasıl kaygılıyım bir bilsen
Canim esin imprly, proxeed kullanabilir. Bir de quenzim q 10 ve isirgan otu cayi kullanabilir esin.Bende onda tedavi oldum 2 defa ilki negatif ikincisi ngs den kötü sonuç geldi. Biz tekrar gidip konuşalım dedik o zaman şey dedi tekrar başlarsak bana daha fazla vitamin verecekmiş eşime de nah sigara içersin dedi hareket yaptı :/ bende ondan çok rahatsız olmuştum. Kendini övme konusunda herkes hemfikir zaten. Benim artık hiç bir doktora güvenim kalmadı hepsi bizi potansiyel yürüyen bankmatik olarak görüyor bu çok üzücü.
cok sagolasin. Allah beter kederler vermesin..ilk kez yapildi , esasen canim..bu hocada pinkbuyunun aksine farkli olumlu seyler yasadim, ornegin 42yasimda ilk kez 15yum olmus Allahin izniyle inanamadim.hamdettim..ustelik bu kadar dusuk dozla..daha once 450gonalfler vesair 2 bilemedin 3 oluyordu, en fazla 3.gune gidiyorlardi, bu sefer 15in 3u olgundu ve hatta 6.gune gittiler sasirdik..en son ngs ye kalmisti orada ilk olumsuzu duyduk ama 6.gune gitme filan olmuyordu gecen senelerdeki denemelerde keza o zaman 1 2 yas daha genctim mesela..bunlar guzel seylerdi bu tedaviye dair.Çok geçmiş olsun.. Düşük ve diğer risklerden kaçarken ngs sonucunun olumsuz gelmesi de ayrı sıkıcı oluyor, benim doktorum yüzde 80 olumsuz gelir diyor, korkunç bi yüzde ki ben iki kere 2’şer adet gönderdim ve sonuç olumsuz.
Amin insallah.. Allah hepimizin işini rast getirsin.. sizde mini deneyecekmissiniz.. haber verin gelismeleri..Inşallah ikincide de embriyolar oluşur deneme şansı artar
Deneyecegim bende izmirde baska bir merkezdeydim geçen ay. bu ay yurtdışına gelmek zorunda kaldım dönünce izmirde ya da burada deneyeceğim ama burada merkezler kapanacak galiba bu akşam belli olacak ona göre karar vereceğim bide burada bekleme süreleri vs var izmirdeki gibi kay değil işler herşey aynı merkezde tık tık yapılmıyor.Amin insallah.. Allah hepimizin işini rast getirsin.. sizde mini deneyecekmissiniz.. haber verin gelismeleri..
Çok güzel bi opu olmuş gerçekten sayı müthişcok sagolasin. Allah beter kederler vermesin..ilk kez yapildi , esasen canim..bu hocada pinkbuyunun aksine farkli olumlu seyler yasadim, ornegin 42yasimda ilk kez 15yum olmus Allahin izniyle inanamadim.hamdettim..ustelik bu kadar dusuk dozla..daha once 450gonalfler vesair 2 bilemedin 3 oluyordu, en fazla 3.gune gidiyorlardi, bu sefer 15in 3u olgundu ve hatta 6.gune gittiler sasirdik..en son ngs ye kalmisti orada ilk olumsuzu duyduk ama 6.gune gitme filan olmuyordu gecen senelerdeki denemelerde keza o zaman 1 2 yas daha genctim mesela..bunlar guzel seylerdi bu tedaviye dair.
%20 dusuk evet ama dedigi dogru olabilir kalan yumurtalardan iyi olanlar denk gelecekte ..ah bu olasiliklar...
her şer de bin hayir insallah,, olmasinda da olmamasinda da ...
Amin inşallah Allah kabul etsin hayirli kandillerBen yasin suresi okudum tüm anne olmak isteyenler için. Rabbim kabul etsin inşallah
Kandiliniz mübarek olsun.
Yüreği ne büyüksün sencok sagolasin. Allah beter kederler vermesin..ilk kez yapildi , esasen canim..bu hocada pinkbuyunun aksine farkli olumlu seyler yasadim, ornegin 42yasimda ilk kez 15yum olmus Allahin izniyle inanamadim.hamdettim..ustelik bu kadar dusuk dozla..daha once 450gonalfler vesair 2 bilemedin 3 oluyordu, en fazla 3.gune gidiyorlardi, bu sefer 15in 3u olgundu ve hatta 6.gune gittiler sasirdik..en son ngs ye kalmisti orada ilk olumsuzu duyduk ama 6.gune gitme filan olmuyordu gecen senelerdeki denemelerde keza o zaman 1 2 yas daha genctim mesela..bunlar guzel seylerdi bu tedaviye dair.
%20 dusuk evet ama dedigi dogru olabilir kalan yumurtalardan iyi olanlar denk gelecekte ..ah bu olasiliklar...
Sanırım gitmiştiniz hamilelikte ama bu iş için Bülent Baysal’a gidebilirsiniz ulus liv’de şu an, tertemiz sorunsuz cerrahisi varBen de parca wtilamayacaj kadar büyük. Bir de erbile islemi nasil yaptiniz dedim. Vakumla çekmiş. Sonra da kesici aletle orayi almis. Kurtaj cok derin alınırsa yapisiklik oluyor sanirim canim.
Ben de doktor arastiriyorum operasyon için.
Bu tarz durum için önerebileceğiniz doktor var ise lütfen yazar misiniz bana
cok sagolasin. Allah beter kederler vermesin..ilk kez yapildi , esasen canim..bu hocada pinkbuyunun aksine farkli olumlu seyler yasadim, ornegin 42yasimda ilk kez 15yum olmus Allahin izniyle inanamadim.hamdettim..ustelik bu kadar dusuk dozla..daha once 450gonalfler vesair 2 bilemedin 3 oluyordu, en fazla 3.gune gidiyorlardi, bu sefer 15in 3u olgundu ve hatta 6.gune gittiler sasirdik..en son ngs ye kalmisti orada ilk olumsuzu duyduk ama 6.gune gitme filan olmuyordu gecen senelerdeki denemelerde keza o zaman 1 2 yas daha genctim mesela..bunlar guzel seylerdi bu tedaviye dair.
cok sagolasin. Allah beter kederler vermesin..ilk kez yapildi , esasen canim..bu hocada pinkbuyunun aksine farkli olumlu seyler yasadim, ornegin 42yasimda ilk kez 15yum olmus Allahin izniyle inanamadim.hamdettim..ustelik bu kadar dusuk dozla..daha once 450gonalfler vesair 2 bilemedin 3 oluyordu, en fazla 3.gune gidiyorlardi, bu sefer 15in 3u olgundu ve hatta 6.gune gittiler sasirdik..en son ngs ye kalmisti orada ilk olumsuzu duyduk ama 6.gune gitme filan olmuyordu gecen senelerdeki denemelerde keza o zaman 1 2 yas daha genctim mesela..bunlar guzel seylerdi bu tedaviye dair.
elbette bu bir usul yontem tercihi. O sekilde de denenebilir ama doktorum uygun gormemis demekki belki gelistirelemeyecek boyutta kucuklerdi digerleri, birakilsa belki kiste donuseceklerdi, onlarin degerlendirilmesini bu anlamda yapamam, bunu bu tedavi icin sorgulamadim acikcasi..dediginiz gibi olgun yumurtalar muhim daha dogrusu saglikli olanlar bunu hepimiz biliyoruzMerhaba .
Bir sey sorcam 15 yumurta toplandi 3 u mu olgun cikti? Bazi merkezler sadece olgun olabilecek yumurtalari topluyor diye biliyorum ben. O yuzden kucuk yumurtalarij da hepsini toplamak anlamsiz oluyor.
Soyle bir sey ogrendim Yucel hoca da olgunlaşan yumurtalari toplayıp kalan yumurtalara da dusuk doz verip 5 gun sonra onlar olgunlasinca onlari da topluyormus.
Bu yöntemi ilk defa duydum ben.
Yani 100 yumurta olsa da önemli olan kac tane olgun yumurta toplandığı. Olgun olamayacak kadar küçük yumurtalar toplanıp islem yapilamadiktan sonra zaten bir anlami yok.
Bir de yas gectikte kalite vercekten dusuyor sanirim. Bizim yaslardw ki embriyo kalitesi ile 27 yaşındaki birinin 4 olgun yumurtasi da olsa embriyo kalitesi ayni olmuyor sanirim. Bu durumda dusuk doz igmeler hatta ilacsiz tup bebek oneriliyor
tek cumlen gozlerimi doldurduYüreği ne büyüksün senRabb'im tez zamanda hayırlısını versin
bu konuda biliyorsun deneyimlere gore onerilenler degisebiliyor birine iyi gelen digerinde bambaska boyutta olabiliyor ya da tam tersi. Rahiminde komplike sorunu olan bir arkadas vardi, semra hocanin hastasiydi, semra hn in kendisini rahim icin yucel kahramana yonlendirdigini paylasmisti sonra tup icin gine gel bana demis ..ardindan bir dizi amelayatlarini Yucel bey yapmis ve Allahin izniyle surpriz hemen ardindan dogal hamile kalmisti kulaklari cinlasinBen de parca wtilamayacaj kadar büyük. Bir de erbile islemi nasil yaptiniz dedim. Vakumla çekmiş. Sonra da kesici aletle orayi almis. Kurtaj cok derin alınırsa yapisiklik oluyor sanirim canim.
Ben de doktor arastiriyorum operasyon için.
Bu tarz durum için önerebileceğiniz doktor var ise lütfen yazar misiniz bana
Amin tatlim insallah Allah hepimiz hakkında en hayırlısı en güzelini nasip eyler. Duaların kabul olsun canim.Kızlar hepinize hayırlı kandiller.. Kendim için ve sizler için duamı ettim. İnşallah kabul olur hayırlısı ise hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?