Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Inşallah ikincide de embriyolar oluşur deneme şansı artar

benim de parca kalmisti canim
o yuzden 1haftayi gecik yogun bir kanamam olmustu regl degildi o. kurtaj sonrasi kontrole gitmistim sonra. o zamanki doktorum parca kalmis ..ben sonradan yapisiklik olmamasi icin vakum yapmistim kazimamistik o yuzden kalmistir dedi meraklanma ilk reglinde onu atar vucut demisti..ha oyle de oldu. reglde gitmiski yine bir diger baska yere kontrolumde yoktu duzende de sikinti olmamisti ardindan.. ha neden sonra ( 1yilkadar) yeni tedaviye gecerken gecenlerde cekilen hsgde yapisiklik kalmis oldugu raporlandi ..demekki kurtajlarda bu túr komplikasyonlar kalabiliyormus demekki bi sekilde..ama yalan yok sana cok uzuldum kendi negatif ngs me denk geldin....tum bu yasananlar cokkk gerilerde kalsin insallah

Ben de parca wtilamayacaj kadar büyük. Bir de erbile islemi nasil yaptiniz dedim. Vakumla çekmiş. Sonra da kesici aletle orayi almis. Kurtaj cok derin alınırsa yapisiklik oluyor sanirim canim.
Ben de doktor arastiriyorum operasyon için.
Bu tarz durum için önerebileceğiniz doktor var ise lütfen yazar misiniz bana

âmin, Allah razi olsun canim, cumlemizinkini.
evet.. elbette herşey biz insanlar için..her an ayri bir sinav icerindeyiz,,neyi cok istersek ondan..en zayif karnimizdan..dedigin gibi hayirlar nasip olsun hepimize dilerim.İnsallah sorunsuz gecer operasyonlarin canim benim..belki isik isik icimizde yeniden cicek actiran haberler verirsin bize

Canim esin imprly, proxeed kullanabilir. Bir de quenzim q 10 ve isirgan otu cayi kullanabilir esin.

cok sagolasin. Allah beter kederler vermesin..ilk kez yapildi , esasen canim..bu hocada pinkbuyunun aksine farkli olumlu seyler yasadim, ornegin 42yasimda ilk kez 15yum olmus Allahin izniyle inanamadim.hamdettim..ustelik bu kadar dusuk dozla..daha once 450gonalfler vesair 2 bilemedin 3 oluyordu, en fazla 3.gune gidiyorlardi, bu sefer 15in 3u olgundu ve hatta 6.gune gittiler sasirdik..en son ngs ye kalmisti orada ilk olumsuzu duyduk ama 6.gune gitme filan olmuyordu gecen senelerdeki denemelerde keza o zaman 1 2 yas daha genctim mesela..bunlar guzel seylerdi bu tedaviye dair.
%20 dusuk evet ama dedigi dogru olabilir kalan yumurtalardan iyi olanlar denk gelecekte ..ah bu olasiliklar...
her şer de bin hayir insallah,, olmasinda da olmamasinda da ...

Amin insallah.. Allah hepimizin işini rast getirsin.. sizde mini deneyecekmissiniz.. haber verin gelismeleri..
Deneyecegim bende izmirde baska bir merkezdeydim geçen ay. bu ay yurtdışına gelmek zorunda kaldım dönünce izmirde ya da burada deneyeceğim ama burada merkezler kapanacak galiba bu akşam belli olacak ona göre karar vereceğim bide burada bekleme süreleri vs var izmirdeki gibi kay değil işler herşey aynı merkezde tık tık yapılmıyor.

Çok güzel bi opu olmuş gerçekten sayı müthiş yine olur inşallah güzel sonuçlar getirir size. Kesinlikle her duruma şükür her durumda hayır vardır’a inananlardanım o yüzden canınızı hiç sıkmayın her şey olacağına varıyor

Yüreği ne büyüksün sen Rabb'im tez zamanda hayırlısını versin

Sanırım gitmiştiniz hamilelikte ama bu iş için Bülent Baysal’a gidebilirsiniz ulus liv’de şu an, tertemiz sorunsuz cerrahisi var

Merhaba .
Bir sey sorcam 15 yumurta toplandi 3 u mu olgun cikti? Bazi merkezler sadece olgun olabilecek yumurtalari topluyor diye biliyorum ben. O yuzden kucuk yumurtalarij da hepsini toplamak anlamsiz oluyor.
Soyle bir sey ogrendim Yucel hoca da olgunlaşan yumurtalari toplayıp kalan yumurtalara da dusuk doz verip 5 gun sonra onlar olgunlasinca onlari da topluyormus.
Bu yöntemi ilk defa duydum ben.
Yani 100 yumurta olsa da önemli olan kac tane olgun yumurta toplandığı. Olgun olamayacak kadar küçük yumurtalar toplanıp islem yapilamadiktan sonra zaten bir anlami yok.
Bir de yas gectikte kalite vercekten dusuyor sanirim. Bizim yaslardw ki embriyo kalitesi ile 27 yaşındaki birinin 4 olgun yumurtasi da olsa embriyo kalitesi ayni olmuyor sanirim. Bu durumda bizim gibiler icin dusuk doz igmeler hatta ilacsiz tup bebek oneriliyor

Merhaba .
Bir sey sorcam 15 yumurta toplandi 3 u mu olgun cikti? Bazi merkezler sadece olgun olabilecek yumurtalari topluyor diye biliyorum ben. O yuzden kucuk yumurtalarij da hepsini toplamak anlamsiz oluyor.
Soyle bir sey ogrendim Yucel hoca da olgunlaşan yumurtalari toplayıp kalan yumurtalara da dusuk doz verip 5 gun sonra onlar olgunlasinca onlari da topluyormus.
Bu yöntemi ilk defa duydum ben.
Yani 100 yumurta olsa da önemli olan kac tane olgun yumurta toplandığı. Olgun olamayacak kadar küçük yumurtalar toplanıp islem yapilamadiktan sonra zaten bir anlami yok.
Bir de yas gectikte kalite vercekten dusuyor sanirim. Bizim yaslardw ki embriyo kalitesi ile 27 yaşındaki birinin 4 olgun yumurtasi da olsa embriyo kalitesi ayni olmuyor sanirim. Bu durumda dusuk doz igmeler hatta ilacsiz tup bebek oneriliyor

elbette bu bir usul yontem tercihi. O sekilde de denenebilir ama doktorum uygun gormemis demekki belki gelistirelemeyecek boyutta kucuklerdi digerleri, birakilsa belki kiste donuseceklerdi, onlarin degerlendirilmesini bu anlamda yapamam, bunu bu tedavi icin sorgulamadim acikcasi..dediginiz gibi olgun yumurtalar muhim daha dogrusu saglikli olanlar bunu hepimiz biliyoruz
bunu onemsedim. kucuklu buyuklu farketmez yumurta sayimin artmasi benim icin soyle anlamli, hic geriden gelen bile yok deniyordu eskiden, 2 en iyi ihtimalle idi nitekimde gecmiste her 2 opumda 2ser tane olgun akaliteli fakat max 3.gun embriyom olusmustu. Dolayisiyla olgun olmasi da onemini yitiriyor, kromozomu bozuk olan bir embriyo malum 5.gun bile olsa blast seviyesine ulasabilmisken oysa, transfere hala ve hala uygun olmayabiliyor
evet yasa ya da yasam kalitesine bagli tabii bu yum sorunu, enerjisinin artirimi icin bosuna ugrasmiyoruz ....ote yandan duzgun beslenme vitaminler arisutleri hareket nasil ilerletebiliyor kaliteyi yasayarak tecrube ediyoruz bu da olumlu tarafi

bu konuda biliyorsun deneyimlere gore onerilenler degisebiliyor birine iyi gelen digerinde bambaska boyutta olabiliyor ya da tam tersi. Rahiminde komplike sorunu olan bir arkadas vardi, semra hocanin hastasiydi, semra hn in kendisini rahim icin yucel kahramana yonlendirdigini paylasmisti sonra tup icin gine gel bana demis ..ardindan bir dizi amelayatlarini Yucel bey yapmis ve Allahin izniyle surpriz hemen ardindan dogal hamile kalmisti kulaklari cinlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…