Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet yucel bey cok ilgilendi gercekten. Iki defa aradi. Hastasi bile değilim.

39 yasindayim ve tek yumurta göründü tedaviyle artar mi sayı benimle aynı durumda olan var mi
Burdaki bircok kisinin yastan dolayi yumurta sayisi az.. 1 tane göründüyse o gelisir buyuk ihtimal.. Ama ilaca basladiktan sonra da gelisip surpriz çıkan olabilir..benim genelde ultrasonda ne göründüyse onlar devam etti ama..
Takviye vitamin falan kullaniyor musunuz? Bana cok etki etmedi ama genelde takviyelerden sonra sayisini arttiran arkadaslar var

Çok geçmiş olsun ngs sonucuna üzüldüm.yukarıdaki mesajının her cümlesi ayrı doğru ve hayat tecrübesi sözlerine tümüyle katılıyorum.herkesin bir isteği kabul olmuştur hayatta bu tedaviler böyle ne olmazların oluyor.belli bir yaştan sonrada süre bitiyor bunu kabul etmek lazım hayatın bir gerçeği.hayırlısı demek en güzel olanı seni tebrik ederim canım ins. güzel haberlerinizi de duyarız inş.

Benim tedavimde 2017 yılında Erbil beyin küfür ettiğini görmedim.ileri yaşta iyide demedim.ama burada başkaları ileri yaşta iyi doktor diye yazdı.
İleri yaş diye birşey yok ki tedavi yöntemleri var.önemli olan sana uygun tedavi.erbil beyin saygısızlığını görmedim.tam tersi yerinde dozunda moraliyle ve esprileriyle benim kafamdaki Erbil bey kaldı.
haa sayfası var Facebook'da epey bir kişi onu seviyor benim gözümde yanlışsa onlar da var. ben burada çok samimi olmadıkça kimseye doktor tavsiye etmedim. tedavimde övülecek şeyler yaptı övdüm.şimdi ne kadar kötü olduğu yazıldığı gibi birşey bu....

Su an bu yazılan fiyatlarla Erbil beyin çok yüksek ücreti var ve argo el hareketi destomene nin eşine yani erkegede yapsa hiç yakışmamış kendisine.bir kadın olarak bende kabul edemem.
Arkadaşım geçen sene Erbil beyde 40.000 harcadı ve sonuç kalp atışı olmadan düşük olunca arkadaşımın eşi hocaya kızgınlığını iletmiş.o da altta kalmamış.ben pozitif sonucu aldırdım benim sorumluluğum bu kadar demiş.cunku eminim Erbil beyde bu adama çok kızdı yoksa öyle demez.
Doktor tavsiye etmek yasak ve etikde değil.bir anda sayfada herkes Erbil beye gitti.

ayni şey güvenç karlikaya için bahçeci fulya forumunda olmuştu.dort dörtluk hoca denirken bir kaç ay sonra sayfadan 9 negatif alan kisi güvenç karlikaya "ne kadar kötü doktormuş bir de burada övülüyordu" dedi.
Bu doktorla yaşadığınız tecrübe tabi sonucu olumlu olanlar olumlu şeyler yaşadı bu gerçek var.
Polemiğe girmek için yazmadım.dr tavsiye edilmesin zaten ayrıca Erbil beyin şu anki fiyatları çok pahalı ben gidemezdim iyi ki bahcecideydi ve gitmişim kendisini tanımak çok güzeldi . küfür veya argo kullaniyormus bu çok yanlış öyle bir doktor değildi.bana sadece "lannn ismimin kisaltilmışı" derdi çok hoşuma giderdi.o kadar stresliydi ki isi full çalışıyor kadınlara lan dese ki bir rahatlama şekli
Allah hepinize başarılı doktorlar versin Allah bebeğinizi pıt diye göndersin onda tedavisi olanlar lütfen üzülmesin.

Sizi anlamaya çalışıyorum. Bu nedenle Ozellikle yazmak istedim. Ileri yasta bu doktorda pozitif sonuc almışsınız ve cok minnattarsiniz.
Yalniz insanlar basina gelenleri burda anlatiyor ve doğru ya da yanlisi okuyanlar da kendi belirliyor.

Allah kimseyi kimseye savundurmak zorunda kalmasın. Eminim zordur.
"Lan deme bir rahatlama sekli"
" Erbil Bey de bu adama kizdi yoksa oyle demez "
Diyerek yanlis olanlari savunmak zordur eminim.

Benim yumurta sayımla ilgili bir sorunum yok. Rsimin sperm azligi nedeniyle tedavi görüyoruz.

Ben Erbil Bey den memnun kalmadim.

Sebeplerini gelince,
1. Doktor ile iletisiminiz yok bir sorun olduğunda hemsire ile iletişim kuruyorsunuz. O doktora sorup size soyluyor cogu zamanda doktora da sormuyor.
2. Dusuk yaparken hemsireyle iletişim kurdum. Kanamam var dedim. Onemli degildir yat dinlen dedi. Sonra kendi fikrimle acile gittim. Dusuk yaşadığımı ogrendim. Erbil bey ile iletişime gecemedim.

3. Bebeklerin gelisimi durduğunda doktora gittigimde pihtilasma sonucun geldi mi dedi? Ben oysa ki hemsireye sonucu göndermiştim hem aspirin hem de oksapwr igneyi kestirmisti. Ama doktorun bundan haberi yoktu.

4. Son durumumu zaten biliyorsunuz. Kalici bir hasar birakti ben de. Zaten bunun da anlatılacak bir yani yok.

5. Lab. Dan zaten size herhangi bir kagit verilmiyor. Yani yumurtaların kalitesi ne durumda olduğu konusunda doktorunuzun dediğine inanmaniz gerekiyor.

Zaten doktorla 10 dklik muayene dışında bir iletişim kuramiyorsunuz.

Gelisimi duran bebeklerin kromozom bozuktur dedi. Test yapildi saglam cikti.
Su kadar yumurta var dedi. Bir kac doktora gidip başka sayıda oldugunu ogrendim. Zaten Olgun elde edilen yumurta sayisi da diger doktorlarin dedigi kadardı. Genelde doktorlar olgun sayıda yumurtalari topluyor. Yani 15 yumurta var diyip 15 ini toplayıp 4 tane olgun çıkmasının cok anlami yok.

Benim doktoru sevip sevmemem onemli degil. Onemli olan sonuc bence.
Siz bahceci döneminden tanıyorsunuz sanirim onu. O donemde lab. Farklıydı kendisi farklıydı. Su an bambaşka.

Ben yaşadıklarımı anlattim.
Kimi tercih edersek edelim. Onemli olan yaşadıklarımızı objektif değerlendirmek.

Ben Erbil bey'de 2 defa negatif sonuç aldım çok defa anlattım biliyorsunuz insan olarak hala sevgim var o eşime yaptığı hareket belki samimiyetinden kaynaklı bilemiyorum ama ben rahatsız olmuştum o ayrı. Hatta bir yorumda yine imkanım olsa Erbil beye giderdim çünkü hikayemi biliyor ve maddi olarak indirim yapacak demiştim (çünkü söz verdi ve gerçekten daha önceki verdiği söz gibi bunu da tutardı eminim.) Şuan için bu fikrim geçerli değil çünkü tedavi için imkanım yok zaten. Bende kimseye ille de Erbil'e gidin şöyle doktor böyle doktor demedim zaten negatif sonuçlarım var : ) senin de dediğin gibi tedavi görenlerin Allah yardımcısı olsun ve gerçekten karşılarına ilk sırasında başarı olan doktorlar çıkarsın. Tabii birde en önemlisi güven.

Kizlar amacımız evlat sahibi olmak. Kimde olduğumuzun onemli yok. Onemli olan gözü açık olmamız. Koru körüne her denilen inanmamamiz.
Ben yasadiklarimi paylaştım. Insallah sizlerin tedavisi cok cok guzel gecer, benim yaşadığım benim talihsizliği olur, siz gerçekten memnun kalırsınız insallah Erbil Bey den.

Su an bebegimhadi yazinca farkettim. Burda onda tedavi gören kisiler var ve bu yazdıklarım lütfen motivasyonunuzu bozmasın.
Guzel hayirli saglikli haberler alalim birbirimizden. Ben de operasyon sonrası insallah guzel sonuclarimi sizlerle paylaşacağım.
Birlikte paylaşacağımız vok guzel günler olacak insallah

Haklısın canım hepimiz için önemli olan pozitif sonuç alıp kucağımızı doldurmak. Burada derdimizi,tecrübelerimizi payşalıyoruz fikir alışverişi yapıyoruz. Hiç birimiz birbirimizi tanımdan dua ediyoruz bizi en iyi biz anlıyoruz bence. :) Umarım bundan sonrası için senin için her şey yolunda gider ve güzel sonuçlanır.

İlk tedavi gördüğüm yerde doktora genetikten gelen embriyolarin durumunu sormuştum "tıbbi terimler anlatsam da anlamazsın ki" demişti doğru anlamam o da benim işimi anlamaz ama ben müşterilerine siz anlmazsiniz karışmayın işime diyemem Vel hasıl indirim de yaptı benide artık biliyordu ama ben 2. Şansı vermedim saygisizliga tahammülüm yok!!!!
Semra Kahraman söyleyecek söz bulamıyorum olumlu olmasada gene gideceğim ona. Tavsiyede ederim gönül rahatlığıyla kadının boynuna sarilmamak için kendimi zor tuttum o kadar güven verdi bana

Ben Semra hanıma randevu almıştım sonra covid yüzünden bir sürü test falan istiyorlarmış birde fiyat biraz fazla gelmişti son anda Erbil'e döndüm : ( ki aslında Semra hanımda tedavi görüp üçüz çocukları olan bir tanıdık gözün kapalı ona gidebilirsin demişti. :/

Çok güzel bir konuya vurgu yapmışsınız ‘saygı’ çok çok önemli.. aksi halde ciddiyet ve güven baştan aşağı sorgulanır hale geliyor. Bana burda bi hemcinsimiz böyle seviyesiz ‘şaka’ yapmıştı, iğrençti. Hiç ciddiye alamam argo konuşanları, seviyeyi aşağı çekenleri. Kaldı ki bunu tüm umutlarımızı ve paralarımızı bağladığımız doktorlar yapacak şakalarını dostlarına yapıp rahatlasınlar lütfen.
Bu arada Semra Kahraman memorial’da mı hala?

Benim de gecmiste yasadigim bi durum olmustu.. doktor ve merkez ismi vermeden olayi anlatmak istiyorum..
Benim 36 yaşta 2.negatif denememde ultrasonda büyümüş en az 6-7 yumurtam vardi.. takibi kendi yasadigim yerdeki doktor yapiyordu.. sonra merkez opu saati verdi.. hic unutmuyorum 15:00 da opuya girmem gerekirken 15.45 te ancak aldılar.. icerideki hazırlıklar vs derken biraz da oyle zaman geçmiştir.. sonra 2 tane topladik dedi ben şok oldum çünkü bir onceki denemede 14 toplanmisti.. dedim agrim vardi catladiklarini hissettim.. olabilir dedi.. neyse 1.gun embriyolog aradi 2 side dollendi ama sayi az oldugu icin 2.gun transferi yapmak istiyoruz.. tabi o zaman bu kadar deneyimli degildim ben nerden bileyim gecistirmeye calistiklarini.. buna ben mi karar verecegim? Siz olsun diyorsaniz olsun dedim..gittim 2.gun transferi oldum..sonuc negatif olunca doktor aradı..ben agliyorum niye böyle oldu? Catlamis olabilirler mi dedim..tabi olabilir dedi..ben teselli ariyorum bi yol gostersin istiyorum..niye olmadi ne yapmam lazım deyince vurucu cumleyi kullandi.." sizde yas olarak genc olsaydınız da 20 yumurta verseydiniz " demesiyle ben sok oldum.. nasil boyle bisey dersiniz diyerek telefonu kapattim günlerce ağladım.. ondan sonra da o doktorla yolumu ayirdim.. Onu da seven öven kisi vardir ama isine gelmeyen bi durumda sonucun olumsuzlugunu kesinlikle kendi hatasi görmeyip, karsisindakini asagilayan zavallıdan baska biri degil benim icin.. inanin verdigim parayi da helal etmiyorum kendisine..

Şişli Memorial kesinlikle pahalı değil tedaviye 9800 verdim ilaçlar kişiye göre değişiyor ben biraz fazla kullandım 5000 tuttu. Covid için 550 verdim ngs için 180$ ilk tedavim bu arada anlamışsınızdır az çok beni ben biraz pazarlık severim hayat koşulları malum bunlar indirim talep ederek aldığım fiyatlar. Ayrıca diğer hastaneler gibi dondurma ücreti yok biopsi ücreti demiyorlar. Genetikten transfere uygun embriyo gelir ve transferden sonra embriyonuz kalırsa 3 embriyo kadar 3.250tl aliyorlar. Ben acibademde hepsini peşin vermiştim 3 embriyomla birlikte paramda çöp olmustu.

Evet şişli Memorial da

Bende sizi anlamaya çalışıyorum.burada o nu çok tavsiye eden dediginiz icin doktor tavsiye etmek istemedigimi yazdım.onlardan biri olmak istemiyorum.herkes memnuniyetsizligini belirterek en iyisini yapar çünkü herkes ona göre karar verir.
Bu bağlamda Allah kimseyi kimseye savunmak zorunda bırakmasin.Asla erbil beyi savunmuyorum.kadın haklarına saygılıyım.sözlerim onu savunmak icin degil doktor tavsiyesi vermek istemedigim yönündedir.

Cok minnettarda degilim ve bahceci fulyada da embriyonun kalitesini zor öğreniyorsunuz ve belge vermiyor

Cok minnettarda degilim ve bahceci fulyada da embriyonun kalitesini zor öğreniyorsunuz ve belge vermiyor
Erbil de embriyo ile ilgili bir kagit verilmemesi gibi bahcevi de de verilmiyorsa bu da doğru değil. Yanlışları referans alip "o da oyle " diye örnek göstermek de cok dogru degil.
Herked belirli ucret karşılığında hizmet goruyor ve kaliteli bir hizmeti hak ediyor. Umarim burda ki herkes kimde tedavi oluyorsa kimi tercih ediyorsa etsin basarili sonuc alir.

Bence bu yerin ismini söyleyin ki bizler de bilelim. Saklayarak ancak başımıza gelirse öğrenmiş oluruz. Iyi şeyler kadar kotu tecrübeler de paylaşılması. Yaşadıklarınız cok üzücü. Cok gecmis olsun tekrardan

Kızlar kim nerde pozitif sonuç alırsa orayı tavsiye eder tabi. Doktorların hepsi aynı şeyi yapıyor farklı birşey uygulayan var mı ben hiç görmedim. İğneler aynı yok prp yok serum yok ngs hepsi aynı. Önemli olan Allahın ol demesi. Olmayacaksa dünyanın en iyi doktorunada gitseniz olmaz. Onlar sadece vesile o doktorun o tarz konusması olumlu sonuç alan arkadaşın gözüne batmamış olumsuz olanda eminim pozitif sonuç alıp bebeğine kavuşsaydı onunda batmıcaktı. Doktorlar sadece vesile tedavilerde olacağı varsa herşekilde olur zaten.mesela benim doktorum çok iyi gereksiz umutta vermiyor umutsuzlukta. Biz elimizden geleni yaparız gerisi bizi aşar diyor. Laboratuvar önemli diye düşünüyorum ama ondada diyorum ki eğer laboratuvar o kadar kötü olsa bu kadar hamile kalanda olmaz. Burdada yaşın önemi çıkıyor ortaya mesela ben eğer 20 li yaşlarda olsaydım evlendiğimde tüp bebeğe ihtiyac duymazdım. Kader kısmet bu işler. İleri yaş içinde farklı teknik yok 20 yaşada aynı prosedür 40 yaşada. Çok fazla takmayın siz elinizden geleni yapın ben öyle yapcam ilerde keşke yapmasaydım dememek için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…