Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İyi pazarlık yapmışsın :)) Gerçi bizde indirimli olmasına rağmen o kadar harcadık zaten. Acıbadem sonradan bizden 2300 tl aldı (dondurma ücreti ve biyopsi ücreti denmişti) bir daha deneme şansım olursa daha detaylı araştırma yapacağım.

Anlamazsın diyen doktorun saygısızca konuşmuş ama dediğin gibi gülmeden edemicem onlar doktor çünkü.
Çoğu doktor diyeceklerinin en azını anlatıyor.gel diyor 2. Tedaviye, yine 3. gün embriyosu koyacağım.sonsuza kadar sürecek sanırım bu tedavisi
Kadınlar kulübü olmasa doktorların bize dediği yanlisları göremeyeceğiz.
İnşallah bebeklerinizi kucağınıza alın.demek şişli memorialdi ilk tedavin karıştırıyorum çünkü kusura bakma.eninde sonunda parçalar birleşip pazılı tamamlanır.bir bakmışsınız bebiş gelmiş.

Canım 32 yaşındaki işyeri arkadaşım şişli memorialde NGS.den gelen tek embriyosuyla negatif aldı geçen sene. Hiç üzülme seneyede ona gidersin.bu iş yaşada bakmıyor.kısmet hangi doktorda ise onda olacak.yani üzülme ona mı gitseydim diye.semra hoca eminim çok iyidir.ama talihsizlik işte

Örnek vermek doğru değil demeniz hoş olmuyor.ben sizi elestirmiyorum. merkezler illaki yanlış yapıyor ve eleştirmenizi herkes kaldıramayacağı için burada tatlı dille kapatsak iyi olacak beni küçük düşürmeye çalışıyorsunuz

Sizi tanımıyorum. Hic bir cümle içerisinde sizi elestirmedim. Sizi kucuk düşürmeye çalışmıyorum.
Eleştiri değil basima gelenleri aktarıyorum. Bunlar nesnel olarak yaşadığım seyler. Bu yaşadıklarım sonucunda dogru ya da yanlış görüşleri okuyanlar karar verebilir.
Hic bir kurumla bir bağım bulunmuyor.
Haklı olduğunuz nokta da yasadigim seyleri aktarmak o kurumda tedavi gören kişilerin motivasyonunu etkiliyor olabilir.
Umarim yaşadıklarımı kimse yasamaz.
Olumlu ya da olumsuz herkes yaşadıklarını yaziyor. Kimseyi savunmuyorum.

Bu arada birilerini kırdıysam özür dilerim. Fakat yaşadıklarımı yazdim diye kırıldıysaniz özür dileyecek bir durumda değilim. Kimse kendisine saygısızlık yaptigimi düşünmesin lütfen.
Allah doğru insanlarla karşılaştırsın her birimizi.
Umarim herkes guzel sonuclar alir. Bundan sonraki süreçte de yaşadıklarımı yazmaya devam edeceğim. Böylelikle burada bir seyler arastirmwk isteyenler bu forumu okuyup doğru değerlendirmelerde bulunup karar verebilirler.
Bence hepimiz yazmaliyiz. Bu forum fikir alıp vermemiz açısından oldukça önemli.
Kalbim bizlerden yana
Hersey guzel olacak insallah

Yazdıklarınızı yeni okudum ..
dediğiniz gibi tabi ki olumlu ya da olumsuz olan her şeyi yazacağız tabi ki ..
bu işim bir mantığı matematiği yok zaten ...
bende 5 deneme de şunu anladım ki doktorlar hemen gel yine yapalım yine yapalım yine yapalım .. bende hiçbir doktoru savunmuyorum ya da küçümsemiyorum tabi ki ama olmayınca herkesin tepkisi tavırları aynı .. olmadı hemen gel .. artık benimde açıkçası ne doktora ne hastanelere güvenim kaldı allah yardımcımız olsun

Sizinle özelden de görüşmüştük hatırlarsınız ...lütfen kendinizi üzmeyin keşke Erbil'e gitmeseydim demeyin...biliyorsunuz 2 kez Erbil'de 3 kez Semra Kahraman da başarısız denemelerim var ve bunun icin ileri yaş faktörü disinda elle tutulur bir neden yok ..her iki taraf da aynı islemleri yaptı özel ilgi kişiye özel tedavi falan yok...illa ismini koyacaksak gerçekten de onların dediği gibi yumurtalarimiz kalitesiz yahut hayırlısı değilmiş veya sansimiz yok...Evet Erbil Yağmur da da Semra Kahraman ve Bahçeci de de başarılı sonuçlar alan arkadaşlarımız var ancak maalesef bu konuda maddi manevi güç en belirleyici faktör ..gerçi o da garanti değil :)

Umarim ilaçlar etki eder mi bilmiyorum. Teatreo verdi biestron verdi sizin ne durumda tedaviniz

39 yasindayim ve tek yumurta göründü tedaviyle artar mi sayı benimle aynı durumda olan var mi
Merhaba ben de 39 yaşındayım,yumurta sayım az olduğu için havuz önerdiler,3 kere toplama yaptırdım her defasında yumurta sayım arttı,kullanılan vitaminler ve iğneler faydalı olabiliyor dediler.stresin de etkili olduğunu düşünüyorum,rahat olduğum dönemde arttı.prp bana önerilmedi ama yaptıran arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir.

Bana havuz önerme di doktorum benim bozuluyor embriyo olurken daha önce defalarca toplandı hepsi bozuldusizin arttığına sevindim yumurtalarinizin

Umarim ilaçlar etki eder mi bilmiyorum. Teatreo verdi biestron verdi sizin ne durumda tedaviniz
Son tedaviye başlayalı 1,5 yil oldu..havuz yapalim dendi..4 kez opu oldum.. son opuya kadar durum kötüydü..buna da şükür.. temmuzda prp de yaptirdim ama bende sayi artisi olmadi..vitaminlerin de cok etkisi olmadi.. arisutune basladim..5.opu icin adeti bekliyorum..bakalim arisutu etki edecek mi?
Bitti mi peki toplama asamalari? Transfer oldunuz mu?

Bana havuz önerme di doktorum benim bozuluyor embriyo olurken daha önce defalarca toplandı hepsi bozuldusizin arttığına sevindim yumurtalarinizin
Moralinizi yüksek tutun aydan aya bile değişebiliyor.eşime de vitamin verdiler ve mikroçip yapıldı.ben de beklemedeyim başka sebeplerden.beslenmeme de çok dikkat ettim.bir tane olsun saglikli evlat olsun hepimize

Evet canım hatırlıyorum tabiki. İşte sürekli negatif sonuç alınca ister istemez keşkeleri oluyor insanın. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Çok teşekkür ederim

Benimde tek yumurta bir vitamin ve iğne ile 3 bazen de 2 oldu fakat iki kez denedim tüpbebek tedavisi ikisinde de yumurtalar gelişmedi işin ilginç tarafı bazen kendiliğinde ilaçsız büyüyor İNŞALLAH bir gün kendiliğinden de bebeğe dönüşür yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…