- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.501
İyi pazarlık yapmışsın :)) Gerçi bizde indirimli olmasına rağmen o kadar harcadık zaten. Acıbadem sonradan bizden 2300 tl aldı (dondurma ücreti ve biyopsi ücreti denmişti) bir daha deneme şansım olursa daha detaylı araştırma yapacağım.Şişli Memorial kesinlikle pahalı değil tedaviye 9800 verdim ilaçlar kişiye göre değişiyor ben biraz fazla kullandım 5000 tuttu. Covid için 550 verdim ngs için 180$ ilk tedavim bu arada anlamışsınızdır az çok beni ben biraz pazarlık severim hayat koşulları malumbunlar indirim talep ederek aldığım fiyatlar. Ayrıca diğer hastaneler gibi dondurma ücreti yok biopsi ücreti demiyorlar. Genetikten transfere uygun embriyo gelir ve transferden sonra embriyonuz kalırsa 3 embriyo kadar 3.250tl aliyorlar. Ben acibademde hepsini peşin vermiştim 3 embriyomla birlikte paramda çöp olmustu.
Anlamazsın diyen doktorun saygısızca konuşmuş ama dediğin gibi gülmeden edemicemİlk tedavi gördüğüm yerde doktora genetikten gelen embriyolarin durumunu sormuştum "tıbbi terimler anlatsam da anlamazsın ki" demişti doğru anlamam o da benim işimi anlamaz ama ben müşterilerine siz anlmazsiniz karışmayın işime diyememVel hasıl indirim de yaptı benide artık biliyordu ama ben 2. Şansı vermedim saygisizliga tahammülüm yok!!!!
Semra Kahraman söyleyecek söz bulamıyorum olumlu olmasada gene gideceğim ona. Tavsiyede ederim gönül rahatlığıyla kadının boynuna sarilmamak için kendimi zor tuttum o kadar güven verdi bana
Canım 32 yaşındaki işyeri arkadaşım şişli memorialde NGS.den gelen tek embriyosuyla negatif aldı geçen sene. Hiç üzülme seneyede ona gidersin.bu iş yaşada bakmıyor.kısmet hangi doktorda ise onda olacak.yani üzülme ona mı gitseydim diye.semra hoca eminim çok iyidir.ama talihsizlik işteBen Semra hanıma randevu almıştım sonra covid yüzünden bir sürü test falan istiyorlarmış birde fiyat biraz fazla gelmişti son anda Erbil'e döndüm : ( ki aslında Semra hanımda tedavi görüp üçüz çocukları olan bir tanıdık gözün kapalı ona gidebilirsin demişti. :/
Örnek vermek doğru değil demeniz hoş olmuyor.ben sizi elestirmiyorum. merkezler illaki yanlış yapıyor ve eleştirmenizi herkes kaldıramayacağı için burada tatlı dille kapatsak iyi olacak beni küçük düşürmeye çalışıyorsunuzErbil de embriyo ile ilgili bir kagit verilmemesi gibi bahcevi de de verilmiyorsa bu da doğru değil. Yanlışları referans alip "o da oyle " diye örnek göstermek de cok dogru degil.
Herked belirli ucret karşılığında hizmet goruyor ve kaliteli bir hizmeti hak ediyor. Umarim burda ki herkes kimde tedavi oluyorsa kimi tercih ediyorsa etsin basarili sonuc alir.
Sizi tanımıyorum. Hic bir cümle içerisinde sizi elestirmedim. Sizi kucuk düşürmeye çalışmıyorum.Örnek vermek doğru değil demeniz hoş olmuyor.ben sizi elestirmiyorum. merkezler illaki yanlış yapıyor ve eleştirmenizi herkes kaldıramayacağı için burada tatlı dille kapatsak iyi olacak beni küçük düşürmeye çalışıyorsunuz
Yazdıklarınızı yeni okudum ..Bu arada birilerini kırdıysam özür dilerim. Fakat yaşadıklarımı yazdim diye kırıldıysaniz özür dileyecek bir durumda değilim. Kimse kendisine saygısızlık yaptigimi düşünmesin lütfen.
Allah doğru insanlarla karşılaştırsın her birimizi.
Umarim herkes guzel sonuclar alir. Bundan sonraki süreçte de yaşadıklarımı yazmaya devam edeceğim. Böylelikle burada bir seyler arastirmwk isteyenler bu forumu okuyup doğru değerlendirmelerde bulunup karar verebilirler.
Bence hepimiz yazmaliyiz. Bu forum fikir alıp vermemiz açısından oldukça önemli.
Kalbim bizlerden yana
Hersey guzel olacak insallah
Sizinle özelden de görüşmüştük hatırlarsınız ...lütfen kendinizi üzmeyin keşke Erbil'e gitmeseydim demeyin...biliyorsunuz 2 kez Erbil'de 3 kez Semra Kahraman da başarısız denemelerim var ve bunun icin ileri yaş faktörü disinda elle tutulur bir neden yok ..her iki taraf da aynı islemleri yaptı özel ilgi kişiye özel tedavi falan yok...illa ismini koyacaksak gerçekten de onların dediği gibi yumurtalarimiz kalitesiz yahut hayırlısı değilmiş veya sansimiz yok...Evet Erbil Yağmur da da Semra Kahraman ve Bahçeci de de başarılı sonuçlar alan arkadaşlarımız var ancak maalesef bu konuda maddi manevi güç en belirleyici faktör ..gerçi o da garanti değil :)Ben Semra hanıma randevu almıştım sonra covid yüzünden bir sürü test falan istiyorlarmış birde fiyat biraz fazla gelmişti son anda Erbil'e döndüm : ( ki aslında Semra hanımda tedavi görüp üçüz çocukları olan bir tanıdık gözün kapalı ona gidebilirsin demişti. :/
Umarim ilaçlar etki eder mi bilmiyorum. Teatreo verdi biestron verdi sizin ne durumda tedavinizBurdaki bircok kisinin yastan dolayi yumurta sayisi az.. 1 tane göründüyse o gelisir buyuk ihtimal.. Ama ilaca basladiktan sonra da gelisip surpriz çıkan olabilir..benim genelde ultrasonda ne göründüyse onlar devam etti ama..
Takviye vitamin falan kullaniyor musunuz? Bana cok etki etmedi ama genelde takviyelerden sonra sayisini arttiran arkadaslar var
Merhaba ben de 39 yaşındayım,yumurta sayım az olduğu için havuz önerdiler,3 kere toplama yaptırdım her defasında yumurta sayım arttı,kullanılan vitaminler ve iğneler faydalı olabiliyor dediler.stresin de etkili olduğunu düşünüyorum,rahat olduğum dönemde arttı.prp bana önerilmedi ama yaptıran arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir.39 yasindayim ve tek yumurta göründütedaviyle artar mi sayı benimle aynı durumda olan var mi
Bana havuz önerme di doktorum benim bozuluyor embriyo olurken daha önce defalarca toplandı hepsi bozulduMerhaba ben de 39 yaşındayım,yumurta sayım az olduğu için havuz önerdiler,3 kere toplama yaptırdım her defasında yumurta sayım arttı,kullanılan vitaminler ve iğneler faydalı olabiliyor dediler.stresin de etkili olduğunu düşünüyorum,rahat olduğum dönemde arttı.prp bana önerilmedi ama yaptıran arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir.
Bana havuz önerme di doktorum benim bozuluyor embriyo olurken daha önce defalarca toplandı hepsi bozuldusizin arttığına sevindim yumurtalarinizin
Bana havuz önerme di doktorum benim bozuluyor embriyo olurken daha önce defalarca toplandı hepsi bozuldusizin arttığına sevindim yumurtalarin
Son tedaviye başlayalı 1,5 yil oldu..havuz yapalim dendi..4 kez opu oldum.. son opuya kadar durum kötüydü..buna da şükür.. temmuzda prp de yaptirdim ama bende sayi artisi olmadi..vitaminlerin de cok etkisi olmadi.. arisutune basladim..5.opu icin adeti bekliyorum..bakalim arisutu etki edecek mi?Umarim ilaçlar etki eder mi bilmiyorum. Teatreo verdi biestron verdi sizin ne durumda tedaviniz
Bitti mi peki toplama asamalari? Transfer oldunuz mu?Merhaba ben de 39 yaşındayım,yumurta sayım az olduğu için havuz önerdiler,3 kere toplama yaptırdım her defasında yumurta sayım arttı,kullanılan vitaminler ve iğneler faydalı olabiliyor dediler.stresin de etkili olduğunu düşünüyorum,rahat olduğum dönemde arttı.prp bana önerilmedi ama yaptıran arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir.
Moralinizi yüksek tutun aydan aya bile değişebiliyor.eşime de vitamin verdiler ve mikroçip yapıldı.ben de beklemedeyim başka sebeplerden.beslenmeme de çok dikkat ettim.bir tane olsun saglikli evlat olsun hepimizeBana havuz önerme di doktorum benim bozuluyor embriyo olurken daha önce defalarca toplandı hepsi bozuldusizin arttığına sevindim yumurtalarinizin
Evet canım hatırlıyorum tabiki. İşte sürekli negatif sonuç alınca ister istemez keşkeleri oluyor insanın. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.Sizinle özelden de görüşmüştük hatırlarsınız ...lütfen kendinizi üzmeyin keşke Erbil'e gitmeseydim demeyin...biliyorsunuz 2 kez Erbil'de 3 kez Semra Kahraman da başarısız denemelerim var ve bunun icin ileri yaş faktörü disinda elle tutulur bir neden yok ..her iki taraf da aynı islemleri yaptı özel ilgi kişiye özel tedavi falan yok...illa ismini koyacaksak gerçekten de onların dediği gibi yumurtalarimiz kalitesiz yahut hayırlısı değilmiş veya sansimiz yok...Evet Erbil Yağmur da da Semra Kahraman ve Bahçeci de de başarılı sonuçlar alan arkadaşlarımız var ancak maalesef bu konuda maddi manevi güç en belirleyici faktör ..gerçi o da garanti değil :)
Mikrocip uygulayan merkezler nereleri?Moralinizi yüksek tutun aydan aya bile değişebiliyor.eşime de vitamin verdiler ve mikroçip yapıldı.ben de beklemedeyim başka sebeplerden.beslenmeme de çok dikkat ettim.bir tane olsun saglikli evlat olsun hepimize
Alllah razı olsun çoook teşekkür lerBil mukabil herkesin kandili mübarek olsun bu gecenin okunacaklarını okuyup, kullanıcı adları ile duaların içine ekledim
Benimde tek yumurta bir vitamin ve iğne ile 3 bazen de 2 oldu fakat iki kez denedim tüpbebek tedavisi ikisinde de yumurtalar gelişmedi işin ilginç tarafı bazen kendiliğinde ilaçsız büyüyor İNŞALLAH bir gün kendiliğinden de bebeğe dönüşür yumurtaBana havuz önerme di doktorum benim bozuluyor embriyo olurken daha önce defalarca toplandı hepsi bozuldusizin arttığına sevindim yumurtalarinizin
Acıbadem maslakMikrocip uygulayan merkezler nereleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?