- 19 Şubat 2018
- 934
- 908
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.521
İnşallah canim allahım emeklerimizi boşa çıkarmasıBenimde tek yumurta bir vitamin ve iğne ile 3 bazen de 2 oldu fakat iki kez denedim tüpbebek tedavisi ikisinde de yumurtalar gelişmedi işin ilginç tarafı bazen kendiliğinde ilaçsız büyüyor İNŞALLAH bir gün kendiliğinden de bebeğe dönüşür yumurta
Amin canim Rabbim isteyen herkese bizede nasip etsin bebisMoralinizi yüksek tutun aydan aya bile değişebiliyor.eşime de vitamin verdiler ve mikroçip yapıldı.ben de beklemedeyim başka sebeplerden.beslenmeme de çok dikkat ettim.bir tane olsun saglikli evlat olsun hepimize
çok şükür canım çok sevindim ...Kizlar dualar etkisini gösterdi bende
Cok sukur yapisiklik sanılan cogu sey parca kalmasiymis. Allahima binlerce şükürler olsun. Desteğiniz için her birinize ayrıca minnettarım.
Bir tek tup tikali kalacak. O küçük yapisikliklar da cok cok onemli yerlerde degil.
Allahtan kurtaj dogru duzgun yapılamamış kizlar. Her ser de bir hayır varmış gerçekten.
Hepinize çok teşekkür ederim.
Hadi gözün aydin.. Kalan parcalar alındı mi peki?Kizlar dualar etkisini gösterdi bende
Cok sukur yapisiklik sanılan cogu sey parca kalmasiymis. Allahima binlerce şükürler olsun. Desteğiniz için her birinize ayrıca minnettarım.
Bir tek tup tikali kalacak. O küçük yapisikliklar da cok cok onemli yerlerde degil.
Allahtan kurtaj dogru duzgun yapılamamış kizlar. Her ser de bir hayır varmış gerçekten.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali bir kac doktorla gorusup operasyonu ona gore yaptircamHadi gözün aydin.. Kalan parcalar alındı mi peki?
Çok sevindim canım,tekrar çok geçmiş olsun.,inşallah bundan sonrası içinde senin için her şey güzel gelişir.Kizlar dualar etkisini gösterdi bende
Acelya cok guldum son cumlene. Zarar gördüğünü sanmiyorum canimKızlar Izmirde olanlara cok geçmiş olsun..Allah bi daha gostermesin insallah..
Dondurulmus embriyolar o kadar sallantida zarar görmüş müdür sizce kafama takıldı?
Ya sorma kaç senedir gormemisin dondurulmus embriyosu olmuş, napsın korkuyor bişey olursa diyeAcelya cok guldum son cumlene. Zarar gördüğünü sanmiyorum canim
Ben de bugun zeynep kamile gittim. Uzun uzadıya konustuk. Devlet hastanesi olmasina ragmen cok cok ilgiliydi.
Bugun ben de doktora tuhaf tuhaf sorular sordum. Anlam veremedi bana.Ya sorma kaç senedir gormemisin dondurulmus embriyosu olmuş, napsın korkuyor bişey olursa diye
Hangi testleri yatıracaksın? Özellikle ic hastaliklarindan?Bugun ben de doktora tuhaf tuhaf sorular sordum. Anlam veremedi bana.
Devlet de bu testler vs kolaylıkla yapiliyormus kizlar. Ozelde 2500 tl istenmişti. Simdi ben devletten genetikten gun aldim. Bir de ic hastalıklarından aldim.
Tiroid lupus romatizma,Hangi testleri yatıracaksın? Özellikle ic hastaliklarindan?
cok sagolasin. Allah beter kederler vermesin..ilk kez yapildi , esasen canim..bu hocada pinkbuyunun aksine farkli olumlu seyler yasadim, ornegin 42yasimda ilk kez 15yum olmus Allahin izniyle inanamadim.hamdettim..ustelik bu kadar dusuk dozla..daha once 450gonalfler vesair 2 bilemedin 3 oluyordu, en fazla 3.gune gidiyorlardi, bu sefer 15in 3u olgundu ve hatta 6.gune gittiler sasirdik..en son ngs ye kalmisti orada ilk olumsuzu duyduk ama 6.gune gitme filan olmuyordu gecen senelerdeki denemelerde keza o zaman 1 2 yas daha genctim mesela..bunlar guzel seylerdi bu tedaviye dair.
%20 dusuk evet ama dedigi dogru olabilir kalan yumurtalardan iyi olanlar denk gelecekte ..ah bu olasiliklar...
her şer de bin hayir insallah,, olmasinda da olmamasinda da ...
Tiroid lupus romatizma,
Genetikten de pihtilasma testlerinin hepsi.
Evet o nedenle tup bebek zamani bu testlere baktırmak gerekiyor.Romatizma olması da gebelik için olumsuz bir durummuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?