Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar MerhBa benden 4 yumurta toplandı 3 boş biri döllendi oda 3 güne gitmedi bile benim sadece amh düsük nolur benim gibi olanlar yardımcı olun ne yapabilirim doktorum da Medikalpark Serdar koç

İnşallah canim allahım emeklerimizi boşa çıkarması

Kizlar dualar etkisini gösterdi bende
Cok sukur yapisiklik sanılan cogu sey parca kalmasiymis. Allahima binlerce şükürler olsun. Desteğiniz için her birinize ayrıca minnettarım.
Bir tek tup tikali kalacak. O küçük yapisikliklar da cok cok onemli yerlerde degil.
Allahtan kurtaj dogru duzgun yapılamamış kizlar. Her ser de bir hayır varmış gerçekten.
Hepinize çok teşekkür ederim.

çok şükür canım çok sevindim ...

Hadi gözün aydin.. Kalan parcalar alındı mi peki?

Çok sevindim canım,tekrar çok geçmiş olsun.,inşallah bundan sonrası içinde senin için her şey güzel gelişir.

Kızlar Izmirde olanlara cok geçmiş olsun..Allah bi daha gostermesin insallah..
Dondurulmus embriyolar o kadar sallantida zarar görmüş müdür sizce kafama takıldı?
Acelya cok guldum son cumlene. Zarar gördüğünü sanmiyorum canim
Ben de bugun zeynep kamile gittim. Uzun uzadıya konustuk. Devlet hastanesi olmasina ragmen cok cok ilgiliydi.

Ya sorma kaç senedir gormemisin dondurulmus embriyosu olmuş, napsın korkuyor bişey olursa diye
Bugun ben de doktora tuhaf tuhaf sorular sordum. Anlam veremedi bana.
Devlet de bu testler vs kolaylıkla yapiliyormus kizlar. Ozelde 2500 tl istenmişti. Simdi ben devletten genetikten gun aldim. Bir de ic hastalıklarından aldim.

Bugun ben de doktora tuhaf tuhaf sorular sordum. Anlam veremedi bana.
Devlet de bu testler vs kolaylıkla yapiliyormus kizlar. Ozelde 2500 tl istenmişti. Simdi ben devletten genetikten gun aldim. Bir de ic hastalıklarından aldim.
Hangi testleri yatıracaksın? Özellikle ic hastaliklarindan?

Ne güzel, 6. güne giden embriyolar, maşallah. Önceki tedavilerinizden nasıl farklı bir tedavi uyguladı ki doktorunuz, toplanan yumurta sayısı arttı, 6. gün embriyoları oluştu. Tedavi öncesi hangi vitaminleri verdi, bisteron dhea’yı ne kadar süre, günde kaç tane şeklinde kullandınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…