Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Valla bana doktorun yazdigi vitaminleri 1.5 yildir kullaniyorum.. sayida veya kalitede cok artis oldugunu sanmiyorum.. bende arisutune basladim son çare..cuma muayeneye gidicem bakalim nasip olursa baslayacak tedaviye
Insallah guzel etki etmiştir cok faydalı olmuştur canim

Sitede arisutu seklinde arayinca baska cikmadi malesef.. ucuz olan acaba bal ile karisim olan falan mi?
Evet 171 tl.senin soyledigini tavsiye ederim bende.linkide ekledim
Birde organigin organigi var sanmistim pahaliydı oyle degilmis özur

Cok teşekkür ederim canım not ettim cok pahali olanlarini alamam da içeriklerine bakıp bir kaçını alabilirim
Ben arifoglynun arisutunu aldim. 100 tl. Saf arisutu daha faydalı. Ayni zamanda bal propolis tablet de almistim. Onun da markası beeo. 69 tl idi oda.
Quenzim q10 solgardan aldim. Imrply icerisinde de var aslinda.
Prowoman karma vitaminler gibi bir sey. O da 200 civari.
Biraz pahali seyler fakat genel olarak sağlığıma cok fayda sağladığını dusunuyorhm. Esim tum gun disarilarda covid olmadığına göre en azindan buna fayda sağladı diyorum

Gecmisi pek bilmiyorum kizlar su an tedwvide olan var mi opu olacak olan yada olan...

Ben daha sali günü negatif sonuc aldim..henuz yeni tedavi düşünmüyorum ocakta düşünüyorum ama cumartesi günü bi on gorusme yapacagim baska merkezle

Quenzim 10 var elimde 1 kutu doktor vermisti de bitmedi ona da devam edeyim o halde..su doktorla da.bir görüşeyim de

Evet indirime girmis gecen hafta indirimsiz almıştım

Ben toplamda yillardir, sonuncu icin aylardir tedavideyim en son temmuz, eylül ve ekimde opu yapıldı.. bu ayki icin muayenem yarın.. bi sorun yoksa 2 hafta icinde opu olurum.. bu son olur insallah..
Sende madem ocakta baslamayi dusunuyorsun zaten arisutu ve vitaminler 3 ay oncesinden kullanilmaya başlanıyor.. zaman varken hemen başla kullanmaya..etkisini gostersin sen gidene kadar..

B12 önemli ölçüde depolanan bir vitamin, kullandığınız şasedeki b12 miktarı sizin için fazla geleceğinden zararlı olabilir.Hayvansal kaynaklı ürünleri çok tüketiyorsanız b12 yi yükseltir.
Ben b12 kullanıyordum onu bıraktım yani takviye aldığım için yüksekti.

Bunu arı süyünü sade olarak mı tüketmek daha etkili yoksa bal ve polenle mi karıştırmak etkili
Fransa’da ampül şeklinde almıştım geçen yıl

canım öğrendiğim bilgileri paylaşırım sen sağol
Bebeğimhadi,sana ne kadar teşekkür etsek az...hepimize yardımcı oldun şu başlık altındaki..hepimizi motive etmeye çalışıyorsun..nasıl güzel bir yüreğin var senin bıkmadan usanmadan her sorunuza cevap verip yardımımıza koşuyorsun...sağol Varol bebeğimhadi bebişinle yüzünüz hep gülsün....

Arı sütünü iğnelere başladığımız dönemde bırakıyormuyuz. Yoksa hiç ara vermeden sürekli mi kullanıyoruz. Dün başladım tekrar iğnelere kararsız kaldım.

Havuz mu yaptırdınız. Cok merak ediyorum. Kac ayda bir tedavi olunuyor havuz icin. Ornegin ocakta ya da şubatta tedaviye başlarsa,martta tekrar yumurta toplama yapabilir mi? Her ay mi yumurta topluyorlar. Bir ay arayla mi toplanıyor?

Eğer şu an hamile değilsem (inşallah hamileyimdir hayırlısıyla :))) bende başlarım tedaviye 3-4 güne .

Arı sütünü iğnelere başladığımız dönemde bırakıyormuyuz. Yoksa hiç ara vermeden sürekli mi kullanıyoruz. Dün başladım tekrar iğnelere kararsız kaldım.
Şişli memorial daki tedavimde sormuştum arı sütü kullanıyorum iğnelerle devam edebilir miyim diye,hayır sadece iğneler demişlerdi. Bundan sonra sormayı düşünmüyorum..kullanmaya devam edeceğim. Önceki toplamamda iğnelerle c-life macunu da kullanmıştım (arı sütüne ara vermiştim o tedavide) dondurulan yumurta sayım ve kaliteleri artmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…