- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.721
ben bayaa ucuza aldım açelya 50gr aldım 1ay gittiEgricayirdan 30 gr 201 tl verdim sanırım..çok pahali zaten 30 gr 20 günde bitiyor
Insallah guzel etki etmiştir cok faydalı olmuştur canimValla bana doktorun yazdigi vitaminleri 1.5 yildir kullaniyorum.. sayida veya kalitede cok artis oldugunu sanmiyorum.. bende arisutune basladim son çare..cuma muayeneye gidicem bakalim nasip olursa baslayacak tedaviye
Cok teşekkür ederim canımİmprly 200tl cıvarı, arısutu bal polen karısımı alsan arifoglu yada egrıcayır 100tl tutar. 250-300 ayir kendine hic bisey yapamazsan bunların faydasi cok.
Onun 2 cesidi var.uygun olanini alin kizlar 201 tl olani cok pahali aşırıEgricayirdan 30 gr 201 tl verdim sanırım..çok pahali zaten 30 gr 20 günde bitiyor
Sitede arisutu seklinde arayinca baska cikmadi malesef.. ucuz olan acaba bal ile karisim olan falan mi?Onun 2 cesidi var.uygun olanini alin kizlar 201 tl olani cok pahali aşırı
Ayni siteden mi aldınız?ben bayaa ucuza aldım açelya 50gr aldım 1ay gitti
Sitede arisutu seklinde arayinca baska cikmadi malesef.. ucuz olan acaba bal ile karisim olan falan mi?
canım kusura bakmazsan birşey ekleyeyim arı sütü polen karışımında arı sütü çok az % 8 falan yani o alınmasın bence 50 gr arı sütü alsın 1 kilo bala 100 gr polen ölçü bu şekilde bunun katmanları olarak azaltabilir.yarım kilo bala 50 gr polen alabilir
Ben arifoglynun arisutunu aldim. 100 tl. Saf arisutu daha faydalı. Ayni zamanda bal propolis tablet de almistim. Onun da markası beeo. 69 tl idi oda.Cok teşekkür ederim canım not ettim cok pahali olanlarini alamam da içeriklerine bakıp bir kaçını alabilirim
Quenzim 10 var elimde 1 kutu doktor vermisti de bitmedi ona da devam edeyim o halde..su doktorla da.bir görüşeyim deBen arifoglynun arisutunu aldim. 100 tl. Saf arisutu daha faydalı. Ayni zamanda bal propolis tablet de almistim. Onun da markası beeo. 69 tl idi oda.
Quenzim q10 solgardan aldim. Imrply icerisinde de var aslinda.
Prowoman karma vitaminler gibi bir sey. O da 200 civari.
Biraz pahali seyler fakat genel olarak sağlığıma cok fayda sağladığını dusunuyorhm. Esim tum gun disarilarda covid olmadığına göre en azindan buna fayda sağladı diyorum
Evet indirime girmis gecen hafta indirimsiz almıştımEvet 171 tl.senin soyledigini tavsiye ederim bende.linkide ekledimOrganik Arı Sütü 30g - Eğriçayır
Organik Arı Sütü, Kraliçe Arının tek besinidir. Eğriçayır Yaylasında sınırlı üretiyor, soğuk zincirde ısı yalıtımlı olarak sizlere ulaştırıyoruz.www.egricayir.com
Birde organigin organigi var sanmistim pahaliydıoyle degilmis özur
Ben toplamda yillardir, sonuncu icin aylardir tedavideyimGecmisi pek bilmiyorum kizlar su an tedwvide olan var mi opu olacak olan yada olan...
Ben daha sali günü negatif sonuc aldim..henuz yeni tedavi düşünmüyorum ocakta düşünüyorum ama cumartesi günü bi on gorusme yapacagim baska merkezle
Ben b12 kullanıyordum onu bıraktım yani takviye aldığım için yüksekti.B12 önemli ölçüde depolanan bir vitamin, kullandığınız şasedeki b12 miktarı sizin için fazla geleceğinden zararlı olabilir.Hayvansal kaynaklı ürünleri çok tüketiyorsanız b12 yi yükseltir.
Bunu arı süyünü sade olarak mı tüketmek daha etkili yoksa bal ve polenle mi karıştırmak etkiliEvet 171 tl.senin soyledigini tavsiye ederim bende.linkide ekledimOrganik Arı Sütü 30g - Eğriçayır
Organik Arı Sütü, Kraliçe Arının tek besinidir. Eğriçayır Yaylasında sınırlı üretiyor, soğuk zincirde ısı yalıtımlı olarak sizlere ulaştırıyoruz.www.egricayir.com
Birde organigin organigi var sanmistim pahaliydıoyle degilmis özur
Bebeğimhadi,sana ne kadar teşekkür etsek az...hepimize yardımcı oldun şu başlık altındaki..hepimizi motive etmeye çalışıyorsun..nasıl güzel bir yüreğin var senin bıkmadan usanmadan her sorunuza cevap verip yardımımıza koşuyorsun...sağol Varol bebeğimhadi bebişinle yüzünüz hep gülsün....canım öğrendiğim bilgileri paylaşırım sen sağol
Havuz mu yaptırdınız. Cok merak ediyorum. Kac ayda bir tedavi olunuyor havuz icin. Ornegin ocakta ya da şubatta tedaviye başlarsa,martta tekrar yumurta toplama yapabilir mi? Her ay mi yumurta topluyorlar. Bir ay arayla mi toplanıyor?Ben toplamda yillardir, sonuncu icin aylardir tedavideyimen son temmuz, eylül ve ekimde opu yapıldı.. bu ayki icin muayenem yarın.. bi sorun yoksa 2 hafta icinde opu olurum.. bu son olur insallah..
Sende madem ocakta baslamayi dusunuyorsun zaten arisutu ve vitaminler 3 ay oncesinden kullanilmaya başlanıyor.. zaman varken hemen başla kullanmaya..etkisini gostersin sen gidene kadar..
Eğer şu an hamile değilsem (inşallah hamileyimdir hayırlısıyla :))) bende başlarım tedaviye 3-4 güne .Gecmisi pek bilmiyorum kizlar su an tedwvide olan var mi opu olacak olan yada olan...
Ben daha sali günü negatif sonuc aldim..henuz yeni tedavi düşünmüyorum ocakta düşünüyorum ama cumartesi günü bi on gorusme yapacagim baska merkezle
Ben son tedavimde opu gününe kdr kullanmıştım..Arı sütünü iğnelere başladığımız dönemde bırakıyormuyuz. Yoksa hiç ara vermeden sürekli mi kullanıyoruz. Dün başladım tekrar iğnelere kararsız kaldım.
Şişli memorial daki tedavimde sormuştum arı sütü kullanıyorum iğnelerle devam edebilir miyim diye,hayır sadece iğneler demişlerdi. Bundan sonra sormayı düşünmüyorum..kullanmaya devam edeceğim. Önceki toplamamda iğnelerle c-life macunu da kullanmıştım (arı sütüne ara vermiştim o tedavide) dondurulan yumurta sayım ve kaliteleri artmıştı...Arı sütünü iğnelere başladığımız dönemde bırakıyormuyuz. Yoksa hiç ara vermeden sürekli mi kullanıyoruz. Dün başladım tekrar iğnelere kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?