Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Surekli opumu havuz yöntemi mi oluyor yani..
Insallah canim son olsun bebisli olsun..

Hepinize çok teşekkür ederim..kendim gibi hisseden düşünen anlayan birileriyle konuşmak tanışmak ne güzel geldi

Baştan havuz degildi..
Mart 2019 gibi gittim..vitamin vs basladi temmuzda 2019 opu yapildi..2 tane toplayinca havuza donebiliriz dedi.. sonra zaten dollenmedi.. doktor cat diye ayrildi merkezden bende ilk kez dollenme olmamasi durumu ile karsilasinca bi 3 ay bekledim.. ekim gibi gittim.. yeni doktor havuz dedi..o da vitaminleri biraktigim icin tekrar basladi.. subata kadar her ay git gel yaptim.martta gel artik baslayacagiz dedi cat diye koronadan merkezler tedavilere ara verdi bu kadar sansim var.. sonra temmuzda gidebildim hemen o ay basladi..prp de yapıldığından bir sonraki icin 2.ay geleceksin dedi.. temmuzdan sonra eylül ve ekimde arka arkaya opu yapıldı. Simdi kist vs yoksa kasimda da yapilacak.. yani sartlar uygunsa arka arkaya yapılabiliyor demekki.. benim isler pek rast gitmedigi icin baslanmasi uzun sürdü.. Tek dilegim bu ayin son olmasi..
Yazdiklarimdan kimse umutsuzluga kapilmasin tabi Yumurtası olup dollenen biri icin belki 2 kerede bitecek.. benim ilk 3 opu bosuna gittigi icin bu kadar uzun sürdü..

Ahahaha aynı ben

Açelya opu yumurtalıklara mı yapıldı , İzmir de doktorun kimdi canım ?

Kızlar arı sütünü bal ile karışım halinde almayın .Karışımda yüzde kaç oranında arısütü var , genelde yazmaz.Paranıza da üründen alabileceğiniz maksimum verime de yazık etmeyin.
Arısütünü saf halde soğuk zincirle yollayan ürün olarak alın kendiniz bala karıştırın.

Propolis süper bir antioksidandır, bundan maksimum fayda görmek için alkolde çözüneni almanız gerek , baldaki propolisin biyoyararlanımı çok düşük olur.Çünkü propolis suda veya balda çözünmez. Fayda görebilmek için alkolde çözünenini almalısınız.

Arısütünü saf halde alıp bala kendiniz karıştın.

Polen de çok fazla aminoasit , vitamin ve mineralce zengini .Polen , bal ve çörekotu tozunu karıştırıp hergün bir tatlı kaşığı yerseniz faydasını mutlaka göreceğimize inanıyorum.
Ama antioksidan şart , coenzim q10 elbette almalıyız , ondan da değerli olan astaxanthin dir.Her iki antioksidanı çok iyi miktarlarda içeren en iyi ürünlerden biri bence Prowomen .İçindeki coenzimq10 ve astaxthini inanın prowomenin fiyatına satıyorlar.Üstelik içinde L Arjinin , B12 ,B6 ,Folik asit, çinko,selenyum ,magnezyum , E ,C ve D3 vit var.A bu arada myoinositol denilen folikül gelişimine bilhassa yardımcı bir madde de içeriyor.Ben çok ürün inceledim.En iyi bu gibi geldi bana.İspanya menşeili.Muadillerine hem fiyat hem de içerik zenginliği ile fark atıyor bence.Tek eksiği omega3 o da olsa süper ötesi bir şey olacaktı.
Prowomen kullananlar şaseyi suda karıştırdığında bir kaç damla zeytinyağı damlatsın mutlaka.Neden mi ?İçinde bulunan coenzim q10 yağda çözünen yapıdadır, bağırsağımızdan emilebilmesi için yağ gerekli .Arzu eden çörekotu yağı da kullanabilir tabi.
Bol kaliteli günler , kaliteli yumoşlar bizimle olsun.Sevgiyle kalın :)

Ne güzel anlatmışsın. Kesinlikle katılıyorum sana.

Ben ön
herşeyin hayırlısı evet pozitif Allah size de nasip etsin inşallaah
Arı sütünü nerden aldın nasıl kullandın

Aynı şeyi bende düşünüyorum dünden beri
Arı sütünü ben önce Erzurum da bir arıcıdan almıştım kargo ile yollamıştı, daha sonrada İstanbul' da bir aktardan aldım ikisi de yerli ürün inşallah fayda sağlıyodur Buradaki bir çok hanım internetten beeo ve eğriçayır markalarından aldı onlarda fikir olsun sana.
Donasyon olayına gelince ben vazgeçtim bütçemi çoooook aşıyor maalesef 50-60bin gidiyor neredeyse ve onunda garantisi yok son bir kez kendi yumurtamla burada deneyeceğim. İmkanınız varsa eğer bizim yaşlar için donasyon daha yüksek ihtimal. Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah

Ankarada olan varmı kızlar aranızda birilikte yürütelim şu işlemler kimlere gidiliyo whatsap grubu kuralım ne dersiniz

Perry sen nerdesin hangi il ben dün anatoliaya gittim temizler 6 embriyologları varmış kendimde hemşireyim sanki iyi gibi geldi. İgileri güzel bence

Bende yeni negatif aldım ama nereye gitsem ne yapsam diye bakınıp duruyorum çaresiz

Bunu arı süyünü sade olarak mı tüketmek daha etkili yoksa bal ve polenle mi karıştırmak etkili
Fransa’da ampül şeklinde almıştım geçen yıl
Arı sutünü saf olarak yani tek başina kullanmak iyi...baharatcilar hazirlarken veya balci bal polen ve bunu karistiriyor.o bal biterken aslinda coktan ari sutunu yemis bitirmis oluruz diye ben ayri kullanmani tavsiye ederim.ampulde olur arkadaslarım dısardan forum harici olan 2 kisi ampul tavsiye etmistim bebekleri oldu

Anthem cim cok cok tesekkur ederim beklemediğim bir iltifat aldım o guzel yureginden gecen cumleler arkadasim
kk ve bu forumu seviyorum.okuyorum zaman zaman yaziyorum sonucunuzla seviniyorum oglumla benimle ilgili cok sagol seninde sizlerinde yüzunüz hep gülsün inş.
Buradan ve bahceci fulyadan, tedavimde tanistigim arkadaslarimda 40 yas civari o kadar cok kisi takviyelerle hamile kaldı ki yani ne benim ne senin imkansız değilmişşş ! kafan rahat olsun.benim kafam rahat degildi ama yanlismis uzulmem.
Kader kismet soyle birsey.Allah bir kapı acacaksa o kücucuk takviyeler gidilen yol hepsi birlesip sonucu degistiriyor.yeni seyler yapmak sanki tedavide olumluluk getiriyor.bende sana bol sans basarilar diliyorum

Supersiniz tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…