- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.761
İgnelere başlayıp 5. Gunki ilk konrolü bilirsin..o gunku folikül buyüklüğu cok önemli.orada iste doktora bunu bunu kullaniyorum devam edeyimm mi diye sormalisın.benim oyle oldu 5. Gun kontrolunde yeterli buyükluğe ulasildi.ari sutu sabah aksam icmistim 10 gun kadar.ondan once gunde 1 kez sabah iciyordum.ve ari sutu folikulleri guzelce hizlica buyuttu 8. Gun opu oldum dusun farki.Arı sütünü iğnelere başladığımız dönemde bırakıyormuyuz. Yoksa hiç ara vermeden sürekli mi kullanıyoruz. Dün başladım tekrar iğnelere kararsız kaldım.
Tam bir Savaşcı anne insaallah insallah emeklerine sağlıkBaştan havuz degildi..
Mart 2019 gibi gittim..vitamin vs basladi temmuzda 2019 opu yapildi..2 tane toplayinca havuza donebiliriz dedi.. sonra zaten dollenmedi.. doktor cat diye ayrildi merkezden bende ilk kez dollenme olmamasi durumu ile karsilasinca bi 3 ay bekledim.. ekim gibi gittim.. yeni doktor havuz dedi..o da vitaminleri biraktigim icin tekrar basladi.. subata kadar her ay git gel yaptim.martta gel artik baslayacagiz dedi cat diye koronadan merkezler tedavilere ara verdibu kadar sansim var.. sonra temmuzda gidebildim hemen o ay basladi..prp de yapıldığından bir sonraki icin 2.ay geleceksin dedi.. temmuzdan sonra eylül ve ekimde arka arkaya opu yapıldı. Simdi kist vs yoksa kasimda da yapilacak.. yani sartlar uygunsa arka arkaya yapılabiliyor demekki.. benim isler pek rast gitmedigi icin baslanmasi uzun sürdü.. Tek dilegim bu ayin son olmasi..
Yazdiklarimdan kimse umutsuzluga kapilmasin tabi Yumurtası olup dollenen biri icin belki 2 kerede bitecek.. benim ilk 3 opu bosuna gittigi icin bu kadar uzun sürdü..
Nereye gitmiştin hangi sehirdesinBende yeni negatif aldım ama nereye gitsem ne yapsam diye bakınıp duruyorum çaresiz
Mrb arkadaşlar bende 40 yaşındayım tup bebek tedavisine başlayacam adet olmuyorum tarlusal verdi doktor yine olmadım benimle aynı süreci yaşayan var mi
Durup dururken menopoza mi girdim acabaDurup duruken mi adet olamamaya başladın yoksa kürtaj gibi bir operasyondan sonra mı böyle oldu?
Sanmiyorum canim. Oyle sacma menopoz mu olur.Durup dururken menopoza mi girdim acaba1 yumurta gördü doktor zaten
Durup dururken menopoza mi girdim acaba1 yumurta gördü doktor zaten
Doktoruma sormuştum. Hiçbir takviyeye izin vermedi. Sadce promotil kullan onda gerekli herşey var dedi.İgnelere başlayıp 5. Gunki ilk konrolü bilirsin..o gunku folikül buyüklüğu cok önemli.orada iste doktora bunu bunu kullaniyorum devam edeyimm mi diye sormalisın.benim oyle oldu 5. Gun kontrolunde yeterli buyükluğe ulasildi.ari sutu sabah aksam icmistim 10 gun kadar.ondan once gunde 1 kez sabah iciyordum.ve ari sutu folikulleri guzelce hizlica buyuttu 8. Gun opu oldum dusun farki.
5. Gun bana "icmeyin" dendi cunku daha buyuyup catlatabilirmis.
Ayrica hayit otunu tedavi de oncesinde icmemek gerektigini duydum.tedaviyi iptal ettirmis bir hastanin o kadar yani.
Birde ayni doktor bana veya arkadasima devam edebilirsin dedigide oldu.git gel yumurta yavas buyuyunce onda dr izin veriyor.
Sisli Memorial cok guzel ama takviyeye karsı sanirim baksana kabul etmemis.
Anthem gibi yapabilirsin icedebilirsin dr cogunluk izin verebiliyor opu gunune kadar.ama once kalbini dinle lutfen kendin karar ver ve doktoruna danismani oneririm
Hamile Değilim canim kürtaj olmadım. 2 aydır adet olmuyorum. Tüp bebek doktorum yumurta 1 tane dedi tarlusal adet sokturucu verdi kullandım ama yine olmadimSorumu tekrar sorayım çünkü buna cevap vermediniz. Durup duruken mi regl olmadın yoksa kürtaj gibi bir operasyon mu geçirdin arkadaşım? Bu önemli. Eğer operasyon geçirmemişsen hamile olabilirsin. Regl olamayışının sebebi bu olabilir.
ayy tabi ki doktoru bence de o kadar da dinleme...çok iyi yapmışsın..takviyesiz hayatıda gördüm hep aynı sonuç hep aynı sonuçDoktoruma sormuştum. Hiçbir takviyeye izin vermedi. Sadce promotil kullan onda gerekli herşey var dedi.
Ben arı sütüne başladım. Ayrıca eczaneden bir karışım aldım. İçinde baya birşeyler var. Şimdi tek tek hatırlamıyorum ama. Doktorumu dinlemedim çünkü aylardır her opu sonrası olumsuzluk yaşadım. Bu ayda kendi bildiğim gibi deneyeyim. Bakalım ne olacak
Yarın kontrolüm var. Sorarım mutlaka. İnş herşey yolunda giderayy tabi ki doktoru bence de o kadar da dinleme...çok iyi yapmışsın..takviyesiz hayatıda gördüm hep aynı sonuç hep aynı sonuç
şişli memorial takviyeye karşı mesela iyi karşı olsun bakalım
5. gün doktora sorman gerekir bence hani normalse gidişat o zaman devam edebilirsin.genelde bir şey olmuyor ve genelde doktor içebilirsin diyor.ama foliküller erken büyümüşse kesmen gerekir tedavinin 5. gününde..
tedavin hayırlı olsunbol şans canım
savaşçı bir annede sensin, dualarım seninle.
2 aydır regl olmuyorsanız RAHİM FİLMİ ÇEKTİRİN derim!!!!!!Hamile Değilim canim kürtaj olmadım. 2 aydır adet olmuyorum. Tüp bebek doktorum yumurta 1 tane dedi tarlusal adet sokturucu verdi kullandım ama yine olmadim
Tarlusal bende kullanmıştım adetim gelmemişti dupfaston la 3 ay oldum sonra ilaç kullanmama rağmen olamamıştım dr. Hamilelik testi yaptı hamilelik te yoktu sonra 2 kutu dupfaston verdi gün de 2 tane şeklinde onunla atet oldum Bülent Traşt a tedaviye başladığım da bunu niye vermişki dedi bana Cyglo pronova verdi ben şimdi hep onu kullanıyorum ilaç bitince 3. gün adet görüyorumHamile Değilim canim kürtaj olmadım. 2 aydır adet olmuyorum. Tüp bebek doktorum yumurta 1 tane dedi tarlusal adet sokturucu verdi kullandım ama yine olmadim
prp yumurtalıklarına mı yapıldı diye sorduğumu sanıyordum , opu yumurtalıklarına mı yapıldı diye sormuşumAçelya opu yumurtalıklara mı yapıldı , İzmir de doktorun kimdi canım ?
Sağol canim bende doktorumu arayip sorayım dediğin ilacı kullanayimTarlusal bende kullanmıştım adetim gelmemişti dupfaston la 3 ay oldum sonra ilaç kullanmama rağmen olamamıştım dr. Hamilelik testi yaptı hamilelik te yoktu sonra 2 kutu dupfaston verdi gün de 2 tane şeklinde onunla atet oldum Bülent Traşt a tedaviye başladığım da bunu niye vermişki dedi bana Cyglo pronova verdi ben şimdi hep onu kullanıyorum ilaç bitince 3. gün adet görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?