Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arı sütünü iğnelere başladığımız dönemde bırakıyormuyuz. Yoksa hiç ara vermeden sürekli mi kullanıyoruz. Dün başladım tekrar iğnelere kararsız kaldım.
İgnelere başlayıp 5. Gunki ilk konrolü bilirsin..o gunku folikül buyüklüğu cok önemli.orada iste doktora bunu bunu kullaniyorum devam edeyimm mi diye sormalisın.benim oyle oldu 5. Gun kontrolunde yeterli buyükluğe ulasildi.ari sutu sabah aksam icmistim 10 gun kadar.ondan once gunde 1 kez sabah iciyordum.ve ari sutu folikulleri guzelce hizlica buyuttu 8. Gun opu oldum dusun farki.
5. Gun bana "icmeyin" dendi cunku daha buyuyup catlatabilirmis.
Ayrica hayit otunu tedavi de oncesinde icmemek gerektigini duydum.tedaviyi iptal ettirmis bir hastanin o kadar yani.
Birde ayni doktor bana veya arkadasima devam edebilirsin dedigide oldu.git gel yumurta yavas buyuyunce onda dr izin veriyor.
Sisli Memorial cok guzel ama takviyeye karsı sanirim baksana kabul etmemis.
Anthem gibi yapabilirsin icedebilirsin dr cogunluk izin verebiliyor opu gunune kadar.ama once kalbini dinle lutfen kendin karar ver ve doktoruna danismani oneririm

Tam bir Savaşcı anne insaallah insallah emeklerine sağlık

Bende yeni negatif aldım ama nereye gitsem ne yapsam diye bakınıp duruyorum çaresiz
Nereye gitmiştin hangi sehirdesin
Ben de şaştım ne yapacagimi...qnkaraya gitmek zorundayım bahcecide negwtifi aldim.simdi memorial e gideceğim labratuvari daha iyidir diye...isranbulda gitme şansım yok biliyorum ki orası daha iyi ama

Mrb arkadaşlar bende 40 yaşındayım tup bebek tedavisine başlayacam adet olmuyorum tarlusal verdi doktor yine olmadım benimle aynı süreci yaşayan var mi

Mrb arkadaşlar bende 40 yaşındayım tup bebek tedavisine başlayacam adet olmuyorum tarlusal verdi doktor yine olmadım benimle aynı süreci yaşayan var mi

Durup duruken mi adet olamamaya başladın yoksa kürtaj gibi bir operasyondan sonra mı böyle oldu?

Ben dun hqstqnedeyken aniden kramplar girdi. Bayilacak gibi oldum. Kanama başladı. Regl mi oluyorum vs diye dusundum. Haftaya operasyon olcam.

Durup dururken menopoza mi girdim acaba1 yumurta gördü doktor zaten

Sorumu tekrar sorayım çünkü buna cevap vermediniz. Durup duruken mi regl olmadın yoksa kürtaj gibi bir operasyon mu geçirdin arkadaşım? Bu önemli. Eğer operasyon geçirmemişsen hamile olabilirsin. Regl olamayışının sebebi bu olabilir.

Doktoruma sormuştum. Hiçbir takviyeye izin vermedi. Sadce promotil kullan onda gerekli herşey var dedi.
Ben arı sütüne başladım. Ayrıca eczaneden bir karışım aldım. İçinde baya birşeyler var. Şimdi tek tek hatırlamıyorum ama. Doktorumu dinlemedim çünkü aylardır her opu sonrası olumsuzluk yaşadım. Bu ayda kendi bildiğim gibi deneyeyim. Bakalım ne olacak

Hamile Değilim canim kürtaj olmadım. 2 aydır adet olmuyorum. Tüp bebek doktorum yumurta 1 tane dedi tarlusal adet sokturucu verdi kullandım ama yine olmadim

ayy tabi ki doktoru bence de o kadar da dinleme...çok iyi yapmışsın..takviyesiz hayatıda gördüm hep aynı sonuç hep aynı sonuç
şişli memorial takviyeye karşı mesela iyi karşı olsun bakalım
5. gün doktora sorman gerekir bence hani normalse gidişat o zaman devam edebilirsin.genelde bir şey olmuyor ve genelde doktor içebilirsin diyor.ama foliküller erken büyümüşse kesmen gerekir tedavinin 5. gününde..
tedavin hayırlı olsun bol şans canım
savaşçı bir annede sensin, dualarım seninle.

Yarın kontrolüm var. Sorarım mutlaka. İnş herşey yolunda gider Bebegimhadi . O kadar yoruldum ki.

Kizlar benim kanamam var. Regl mi oldum yoksa bu bir kanama mi anlayamadım. Regl olmadan önce göğsüm vs agrirdi. Hic biri olmadi. Parca kanamasi mi acaba. 2 gundur aralıksız sürüyor.

Hamile Değilim canim kürtaj olmadım. 2 aydır adet olmuyorum. Tüp bebek doktorum yumurta 1 tane dedi tarlusal adet sokturucu verdi kullandım ama yine olmadim
Tarlusal bende kullanmıştım adetim gelmemişti dupfaston la 3 ay oldum sonra ilaç kullanmama rağmen olamamıştım dr. Hamilelik testi yaptı hamilelik te yoktu sonra 2 kutu dupfaston verdi gün de 2 tane şeklinde onunla atet oldum Bülent Traşt a tedaviye başladığım da bunu niye vermişki dedi bana Cyglo pronova verdi ben şimdi hep onu kullanıyorum ilaç bitince 3. gün adet görüyorum

Açelya opu yumurtalıklara mı yapıldı , İzmir de doktorun kimdi canım ?
prp yumurtalıklarına mı yapıldı diye sorduğumu sanıyordum , opu yumurtalıklarına mı yapıldı diye sormuşum .Ahah haah haa ne düşünüyorum ne yazıyorum ya iyi güldüm kendime.

Sağol canim bende doktorumu arayip sorayım dediğin ilacı kullanayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…