- 4 Şubat 2015
- 311
- 452
- 303
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.801
Evet doğru anlıyorsun ...ileri yaş faktörü yaş 43 NGS 'ye giden toplam 6 emnriyodan sağlıksız çıkmamaDaha ortada bi şey yokken sadece risk var diye bu konuyu mu araştırıyorsunuz? Yanlış mı anlıyorum?
Aynıymış durumumuz. Ben şu an hamilesin sandım, pardon. Kürtajı yaşamış biri olarak fiziksel olarak hiçbir zorluğunu görmedim, ne kanama oldu ne ağrı bende. Hatta operasyon öncesi iki tane ilaç içtiğim halde bile hiçbir etkisi olmadı. Genel anestezi ile yapılıyor. Bir hafta sonra da kanama sona ermişti benim. Burada yazan bazı arkadaşlarda çok ciddi komplikasyonlar oluştu yapışıklık ve rahmin zarar görmesi gibi, o yüzden Allah korusun ama ihtiyaç duyulursa doktoru çok iyi seçmek lazım.Evet doğru anlıyorsun ...ileri yaş faktörü yaş 43 NGS 'ye giden toplam 6 emnriyodan sağlıksız çıkmamayani korkmam yersiz mi ben mi olayları farklı yaşamışım ?
' Bir yandan korkun, bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun; tek kanatla uçulmaz zaten der Mevlana..
Sabah yine yeni yeniden opuya giriyorum, haydi hayirlisi haklarimizda..selam ve dua ile gúzellikler
Kurtaj falan deyince düşük yaptiginizi düşündüm.. Akliniza getirmeyin oyle seyler..guzel dusunun guzel olsun..Evet doğru anlıyorsun ...ileri yaş faktörü yaş 43 NGS 'ye giden toplam 6 emnriyodan sağlıksız çıkmamayani korkmam yersiz mi ben mi olayları farklı yaşamışım ?
Maalesef bulunduğum ilçede çok fazla secenegim yok acikcasi bir özel bir devlet hastanesi ...teşekkür ederim paylaşım için tekrar geçmiş olsun inşallah bir daha yasamazsinizAynıymış durumumuz. Ben şu an hamilesin sandım, pardon. Kürtajı yaşamış biri olarak fiziksel olarak hiçbir zorluğunu görmedim, ne kanama oldu ne ağrı bende. Hatta operasyon öncesi iki tane ilaç içtiğim halde bile hiçbir etkisi olmadı. Genel anestezi ile yapılıyor. Bir hafta sonra da kanama sona ermişti benim. Burada yazan bazı arkadaşlarda çok ciddi komplikasyonlar oluştu yapışıklık ve rahmin zarar görmesi gibi, o yüzden Allah korusun ama ihtiyaç duyulursa doktoru çok iyi seçmek lazım.
Hadi hayırlısı.Bu ayda yumurta toplar derken transfer olacak. İnşallah çok güzel olacak açelya. Yavruna biran önce kavuşmayı nasip etsin Rabbim.Muayenemi oldum.. Ben ilaç verecek yeniden baslayacagiz derken doktor transfer yapmak istedigini söyledi.. Ama öncesinde rahim filmi cekelim belki tüplerde sivi vs.. bisey olabilir riske atmayalim dedi.. cunku ilk rahim filmimi 10 sene önce ilk tup denememden once cektirmistim.. bu ay rahim filmi cekilecek.. nasip olursa diger ay transfer yapacak..
İnşallah sağolun, transfer oldunuz değil mi?Maalesef bulunduğum ilçede çok fazla secenegim yok acikcasi bir özel bir devlet hastanesi ...teşekkür ederim paylaşım için tekrar geçmiş olsun inşallah bir daha yasamazsiniz
Güzel dusunmek bu surecin bir parçası.. teşekkür ederim iyi dileginiz için ancak bunlar maalesef bizim yaşımız için olağan sık yasanan durumlar ...hazırlıklı olmak ve tecrübelerden faydalanmak niyetindeyimKurtaj falan deyince düşük yaptiginizi düşündüm.. Akliniza getirmeyin oyle seyler..guzel dusunun guzel olsun..
Hayır haftaya büyük ihtimalİnşallah sağolun, transfer oldunuz değil mi?
Polen ,çiçekli bitkilerin erkek üreme hücresidir aslında.Arılar ,bitkilerin polenini toplayarak işçi arıların besinini toplamış olur.Toplama esnasında polenlerin yanısıra nektar ve arı salgıları da karışır , arı poleni dediğimiz besinin yapısına.Ben de bir şey ekleyeyim, polen dediğiniz gibi çok değerli bir besin, ama polen çiçektozunun kovana girmemiş ham halidir, polen yerine arı ekmeği tavsiye ederim, arı ekmeği peteğin içinde fermente olmuş olgunlaşmış besin değeri kat kat artmış halidir, arı ekmeği tercih edin,( 43 yaşındayım, 8 yaşımdan beri babamla arıcılık yapıyoruz.)
Çok beklediğiniz o sonucu sağlıkla neşeyle alacaksınız inşallahHayır haftaya büyük ihtimal
Çok beklediğiniz o sonucu sağlıkla neşeyle alacaksınız inşallah
Çok haklısın, gerçekten yorucu bi yolculuk ama madem final diyorsun sağlıkla son olsun güzel sonucu imgele kötü ihtimalleri sil aklından. ‘çıkar aklı aradan zuhur etsin yaradan’ diye boşa dememişlerdir. Çektiğin tüm sıkıntıların mükafatını alacaksın inşallah bu sefer.Çok teşekkür ederim UMUT her zaman var ...ancak ben artık çok yoruldum ve bu denemem final olacak ...artık olursa da olmazsa da hayırlısı demek zorundayım ...umarım sizlerin şansı bol yolu açık olur
Çok güzel demişlerÇok haklısın, gerçekten yorucu bi yolculuk ama madem final diyorsun sağlıkla son olsun güzel sonucu imgele kötü ihtimalleri sil aklından. ‘çıkar aklı aradan zuhur etsin yaradan’ diye boşa dememişlerdir. Çektiğin tüm sıkıntıların mükafatını alacaksın inşallah bu sefer.
Insallah bu kez sagliklica.gelsin...guzel haberler alalimÇok teşekkür ederim UMUT her zaman var ...ancak ben artık çok yoruldum ve bu denemem final olacak ...artık olursa da olmazsa da hayırlısı demek zorundayım ...umarım sizlerin şansı bol yolu açık olur
Amin inşallah ...hepimiz güzel haberlerle gelelimInsallah bu kez sagliklica.gelsin...guzel haberler alalim
Kızlar , maca tozu kullanan oldu mu aranızda ya da kullanan duydunuz mu ? Yumurta kalitesini artırıcı etkisi varmış.
Bal, arısütü veya polen kadar çok kullanılan ve geri dönüşler alınan bir gıda değil anladığım kadarıyla. Kullanıp kullanmamakta kararsız kaldıml
Ankara bahceciden memnun kaldiniz mi aygül hanimda cok iyi bende kararsiz kaldimHerkrse merhaba kizlar yaşım 39 amh 0.5
1.deneme gurgan ankara negatif 2011
2.deneme İstanbul memorial 2013 kizim oldu
3.deneme dondurulmuş kimyasal 2015
4.deneme ankara bahceci negatif 2020
Bir kez daha denemek istiyorum kizima kardes istiyorum anne olmak istiyorum tekrar cok sey mi istiyorum neden olmuyor..
Ankara.memorial Aygül demirol tanıyan var mı 5.deneme icin yer arayisindayom doktor bana 1yil senin için geç olabilir 1 2 kez daha dene daha da olmaz dedi
Maca tozunu bende hic kullanmadim ama duymuştum bi bayandan bayağı olduKızlar , maca tozu kullanan oldu mu aranızda ya da kullanan duydunuz mu ? Yumurta kalitesini artırıcı etkisi varmış.
Bal, arısütü veya polen kadar çok kullanılan ve geri dönüşler alınan bir gıda değil anladığım kadarıyla. Kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?